شایعه شایعه: اخراج 35 نفر از اعضای IO Interactive

VahiD_ST

کاربر سایت
hitman.jpg

رئیس شرکت 3D Realms آقای George Broussard در صفحه Twitter خود اعلام کرد که 35 تن ار اعضای IO Interactive که جز سازندگان Kane & Lynch بودند از IO Interactive اخراج شدند.

نه تنها برخی از افراد استودیو اخراج شدند، بلکه حتی یکی از پروژه ها هم لغو شد.

البته خوشحال باشید که پروژه لغو شده، Hitman 5 نبوده است که ظاهرا از سوی Square Enix برای کریسمس سال آینده در نظر گرفته شده است.

منبع

آخرین ویرایش:
از همین الان امیدی به hitman 5 ندارم با این تیم درب و داغون .میانگین امتیازات hitman 5 از همین الان از من بپرسید:d 65-70 بیشتر نمیشه

وای نه هر چه زودتر این عنوان رو باید بدن دست یکی دیگه وگرنه اینم دیگه رفته:((:((:(:((

Kane & Lynch رو دارم بازی میکنم واقعا مزخرفی بیش نیست همون بهتر که این 35 نفر اخراج شدن وگرنه معلوم نبود دوباره چه گندی میخواستن بزنن.

باو احتمالا کارمندای بد اخراج شدن تا کارمندای بهتر استخدام بشن چرا دارید نفوس بد میزنید!
نگران نباشید این شرکت بعد از K&L 2 باید یه ای پی درست حسابی بده پس مطمئنا روی هیتمن 5 خوب کار میکنه!

باو احتمالا کارمندای بد اخراج شدن تا کارمندای بهتر استخدام بشن چرا دارید نفوس بد میزنید!
نگران نباشید این شرکت بعد از K&L 2 باید یه ای پی درست حسابی بده پس مطمئنا روی هیتمن 5 خوب کار میکنه!

اتفاقا IO دنبال جايگزين كردن افراد با سابقه تر هست. تيم Hitman نصفشون با تيم K&L فرق دارند كه اين 35 نفر جزو تيم K&L بوده.

به جز مامور 47 شخصیت‌های قابل بازی دیگری نیز هستند. من جمله یک مزدور زن.
واقعا این یکی دیگه نوبره والا.
هیتمن فقط لذتش به این هست که اول تا آخرش کنترل خودشو دست بگبری نه یکی دیگرو.

- در برخی دیگر از قسمت‌ها، بازی حالت خطی به خود گرفته و تمرکز بر روی شلیک و کاورگیری و ... می‌باشد.
کاورگیری که عیبی نداره چون بنظر من لازمه یه بازی مخفی کاری کاورگیری هست ولی رفتن رو حالت اکشن محض اصلا قابل بخشش نیست.

- در کنار این بازی، یک فیلم دیگر از سری هیتمن نیز ساخته می‌شود.
این یکی رو هم خوب اومدن.:d

- صداگذاری مامور 47 همچنان بر عهده David Bateson می‌باشد.
این یکی هم ای ول. صدای هیتمن فقط با این لذت داره نه هیچ کس دیگه.

- مامور 47 حالا اندکی ته‌ریش بر روی صورت خود دارد.
فکر کنم هیتمن کچل با صورت سه تیغه خوشگل تر باشه تا اگه بخوان ته ریش داشته باشه.

در کل من به IO ایمان دارم و مطمئنم یه IP بزرگ مثل هیتمن رو بیخود و بی جهت خراب نمیکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or