شایعه آمازون | کنسول جدید Android توسط Qualcomm MPQ طراحی شده است

βrαγαπ

کاربر سایت
باید دانسته باشید که آمازون شایعه ای را پخش کرد که قرار است کنسولی Android ـی وارد بازار شود ، و کارخانه ای درمورد این شایعه گفته است : تولید بیشتر و اضافی ضرری ندارد ! تشکر می کنیم از TechCrunch بخاطر این که گفت این کنسول می تواند از Qualcomm MPQ پشتیبانی کامل کند !

20130512_android.jpg

بر طبق یک مقاله ای ، این چیپ یک پارت از پردازنده ای به نام Snapdragon است که از SmartTV هم میخواهد استفاده کند و به سراسر جهان نشان دهد !
به خبرنگاری TechCrunch باید ببینیم در Amazon چه خواهد شد و با نزدیک شدن به هدف توسعه دهندگان مختلف ، ببینیم چه بازی های به صورت انحصاری برای این کنسول عرضه خواهد شد و بعضیها در این باورند که که ساخت این کنسول یکی از شایعه های قبل بوده که در ذکر شده بود . به گزارش گری Wall Street Journal گفت این خبر حاکی از این است که آمازون به دنبال ایجاد یک Media Player در بازی بوده و یک مشت خدمات دیگر در کنار بازی فراهم کرده باشد !

اگر این شایعه واقعیت داشته باشد کنسول حد اکثر تا آخر سال جاری عرضه خواهد شد .

VG247

دقیقا برعکس گفتی .
چند سال پیشت که سخت افزار گوشی ها نسبت به حال یک جوک مجسوب میشد اپل با سیستم عامل ساده و روونش حکم فرمایی میکرد و اندروید مثل IOS سریع و روان نبود . اما امکانات زیادی داشت مثل شخصی سازی گسترده . محیط انعطاف پذیر و سیستم عاملی برای اکثر گوشی ها .
اما حالا با پیشرف سخت افزار شما هیچ افت سرعتی رو تو سیستم عامل نمیبینی . و IOS هم که با امدن نسخه ی 7 سعی در از بین بردن یک نواختی IOS داشت که به نظر من تا حدودی موفق بوده .

درود

حرف حسابی، آدم حسابی.
ولی کی میفهمه؟

اینو می دونم خودم یک دولوپر آندرویدی هستم و این project logan واقعا ترکونده اما واسه دنیای موبایل و تبلت نه این که وارد دنیای یخچال و کنسول و... بشه البته وسایل منزل جالبه اما کنسول خیر چون از کنسول بودن خارجش میکنه شما نمیتونید روی یه ps3,x360 تون یک اپ 200 کیلو بایتی نصب کنید. آندروید تو قلمره موبایل سالاره و تو همون قلمره باید بمونه چون سطح کنسول ها میاد پایین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or