aliakbar_b کاربر سایت Sep 20, 2011 #16 دوستانی که طرفدار سامسونگ هستند ، همگی با هم دعا کنیم که سامسونگ بنونه اپل رو در دادگاه متهم کنه ... اگر چنین روزی فرا برسه IPHONE 5 در آسیا و اروپا و شاید هم آمریکا نمی تونه عرضه بشه ... الهی آمین :d Reactions: HAMED SEV
دوستانی که طرفدار سامسونگ هستند ، همگی با هم دعا کنیم که سامسونگ بنونه اپل رو در دادگاه متهم کنه ... اگر چنین روزی فرا برسه IPHONE 5 در آسیا و اروپا و شاید هم آمریکا نمی تونه عرضه بشه ... الهی آمین :d
S saphire کاربر سایت Sep 28, 2011 #17 به نظر من فیکه اولا 5 اینچ کمی بزرگ نیست؟دوما رزولوشن صفحش 1280 * 1024 ه یعنی صفحه ی مربعی !
morteza 76 کاربر سایت Sep 28, 2011 #18 نوشته شده توسط saphire: به نظر من فیکه اولا 5 اینچ کمی بزرگ نیست؟دوما رزولوشن صفحش 1280 * 1024 ه یعنی صفحه ی مربعی ! بیشتر... شايد يكم مشخصاتش خيالي و دور از باور باشه ولي امكان داره صفحه 5 اينچ بزرگه ولي سامسونگ روي گوشي galaxy note صفحه 5.3 گذاشته پس امكان داره روي اين 5 بزاره
نوشته شده توسط saphire: به نظر من فیکه اولا 5 اینچ کمی بزرگ نیست؟دوما رزولوشن صفحش 1280 * 1024 ه یعنی صفحه ی مربعی ! بیشتر... شايد يكم مشخصاتش خيالي و دور از باور باشه ولي امكان داره صفحه 5 اينچ بزرگه ولي سامسونگ روي گوشي galaxy note صفحه 5.3 گذاشته پس امكان داره روي اين 5 بزاره
S saphire کاربر سایت Oct 7, 2011 #19 نوشته شده توسط morteza1376: شايد يكم مشخصاتش خيالي و دور از باور باشه ولي امكان داره صفحه 5 اينچ بزرگه ولي سامسونگ روي گوشي galaxy note صفحه 5.3 گذاشته پس امكان داره روي اين 5 بزاره بیشتر... بابا عموی من sII داره هر وقت می بینمش میگم :خوب galaxy tab می گرفتی یه دفعه.از بس بزرگهدیگه 5 اینچ جای خود دارد
نوشته شده توسط morteza1376: شايد يكم مشخصاتش خيالي و دور از باور باشه ولي امكان داره صفحه 5 اينچ بزرگه ولي سامسونگ روي گوشي galaxy note صفحه 5.3 گذاشته پس امكان داره روي اين 5 بزاره بیشتر... بابا عموی من sII داره هر وقت می بینمش میگم :خوب galaxy tab می گرفتی یه دفعه.از بس بزرگهدیگه 5 اینچ جای خود دارد
Xenon360 کاربر سایت Oct 7, 2011 #20 نوشته شده توسط mactavish1390: ایفون5 میخوردش همونطور که iphone4 گالکسی اس 1 رو بلعید بیشتر... دوست خوبم یه حرفی زدی در حد تیم ملی...کجاش آیفون 4 گالکسی اس رو خورد؟ فکر کنم تمام نقدها رو برعکس خوندی!! Galaxy S رو Iphon4 دیدی!!! عزیز دله بردادر همه میدونن گالاکسی اس برتریه قاطع داره نسبت به آیفون 4 ...چه از لحاظ صفحه نمایش...از لحاظ پخش فرمتها...از لحاظ سبکی...از لحاظه باریک بودن... هرکسی حرفای بنده رو قبول نداره حتما به لینک زیر مراجعه کنه تا برتریه 90٪ گالکسی اس رو نسبت به آیفون 4 متوجه بشه... http://www.gsm.ir/review.php?phoneid=2306 Reactions: HAMED SEV
نوشته شده توسط mactavish1390: ایفون5 میخوردش همونطور که iphone4 گالکسی اس 1 رو بلعید بیشتر... دوست خوبم یه حرفی زدی در حد تیم ملی...کجاش آیفون 4 گالکسی اس رو خورد؟ فکر کنم تمام نقدها رو برعکس خوندی!! Galaxy S رو Iphon4 دیدی!!! عزیز دله بردادر همه میدونن گالاکسی اس برتریه قاطع داره نسبت به آیفون 4 ...چه از لحاظ صفحه نمایش...از لحاظ پخش فرمتها...از لحاظ سبکی...از لحاظه باریک بودن... هرکسی حرفای بنده رو قبول نداره حتما به لینک زیر مراجعه کنه تا برتریه 90٪ گالکسی اس رو نسبت به آیفون 4 متوجه بشه... http://www.gsm.ir/review.php?phoneid=2306