شایعه شايعه: Xbox360 هاي 65nm در آستانه ي انتشار؟

BlackCat

کاربر سایت
در سال گذشته نیز شایعاتی مبنی بر تولید Xbox360 های65nm به گوش می خورد که مایکروسافت آن ها را تکذیب کرده بود .حالا با شروع E307 باردیگر این شایعات قوت گرفته است. نویسنده San Jose Mercury News آقای Dean Takahashi گزارش داد که 65nm CPU-equipped Xbox 360 در آستانه تولید است.این می تواند خبر خوبی باشد زیرا با مصرف کمتر انرژی ، حرارات کمتر و قیمت کمتری برای Xbox360 روبرو خواهیم بود. البته فعلا مایکروسافت به گیم اسپات اعلام کرد: ما نظر خاصی نداریم در مورد این خبر

من فكر كنم اين خبر درست از اب در بياد :biggrin1:

فكر مايكرو اينطوري ميخواد كنسولش را ارزون كنه . مايكرو فكر كنم امسال خبرهاي بزرگ داره . چه حالي ميده خريد 65 نانو با قيمت ارزون .ديگه كسي دم از كيفيت پايين نميزنه .

فک نکنم تا 6 ماه دیگه تو ایران پیدا بشه،یگانه می خواد کنسول های 65 نانو را 50 تومان بکشه روش.:laughing: قواعد بازاری ایرانی خیلی با اونجا فرق داره.

فک نکنم تا 6 ماه دیگه تو ایران پیدا بشه،یگانه می خواد کنسول های 65 نانو را 50 تومان بکشه روش.:laughing: قواعد بازاری ایرانی خیلی با اونجا فرق داره.

بيخود كردن مگه كشكي . ميگيم از دبي ميارن .

بالاخره ما هومن و طاهر را داريم به اميد اون روز . هومن و طاهر كه نامرد كه نيستند .

اگه اين خبر از طرف مايكرو تائيد بشه مطمئن باشيد به اين زودي ها مياد . چرا هيچ كس ديگه قبلي ها را نميخره .

من فكر كنم اين خبر درست از اب در بياد :biggrin1:

فكر مايكرو اينطوري ميخواد كنسولش را ارزون كنه . مايكرو فكر كنم امسال خبرهاي بزرگ داره . چه حالي ميده خريد 65 نانو با قيمت ارزون .ديگه كسي دم از كيفيت پايين نميزنه .

یعنی اگه cpu65 نانو متری بزاره رو 360 ارزونتر در میاد براش که بخواد ارزونتر بفروشه

اتفاقا ما با وجود مغازه دارهاي باانصافي!! كه داريم اگه يك زماني همچين محصولي بياد تو ايران نه تنها ارزونتر نميشه بلكه چون منتظر همچين آتوهايي هستن حسابي ميكشن روش اين رو تجربه ثابت كرده !! پس يك زماني هم منتظر دل داده 65nm لااقل از نظر قيمتش نباشيد(البته به نظر من;))

اتفاقا ما با وجود مغازه دارهاي باانصافي!! كه داريم اگه يك زماني همچين محصولي بياد تو ايران نه تنها ارزونتر نميشه بلكه چون منتظر همچين آتوهايي هستن حسابي ميكشن روش اين رو تجربه ثابت كرده !! پس يك زماني هم منتظر دل داده 65nm لااقل از نظر قيمتش نباشيد(البته به نظر من;))

اولش خب گرون تر میدن چون میگنن جدیده ولی بعدش خوب میشه...

خیالتونو راحت کنم امکان نداره 360 65nm ساخته بشه
حداقل تا اواخر 2008
مگه مایکروسافت مغز خر خورده همچین ضرری بکنه! تازه elite داده بیرون
بعضی وقتا آدم نمیشه تو تخیلاتش چیزایی رو که دوست داره به واقعیت تبدیل کنه!
اگه یه ذره راجبش فکر کنید هیچ شرکتی اونم مایکرو خسیس:) نمیاد کنسولی که 2 ماه پیش داده و یه عالمه خرجش کرده و حداقل یک میلیونتا تولید کرده رو بزاره کنار 65nm بده بیرون!
بغالی نیست که

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or