شایعه شايعه : مايکروسافت و توشيبا روی Xbox جديد کار می کنند؟

s01id_sn4ke

کاربر ویژه
کاربر سایت
شايعه هست که مايکروسافت و توشيبا در حال کار روی Xbox جديدی هستن که علاوه بر HD-DVD Drive داخلی ، يه هارد با گنجايش زياد و OS جديد هستن.
اين دستگاه بيشتر از يه دستگاه بازی خواهد بود و شايد يه مدل از اون با برند Toshiba هم به بازار بياد.اين دستگاه جديد دارای تکنولوژی Wireless وسيع ، پخش تصاوير 1080p ، يه تيونر HDTV دو تايی ، قابليت EPG ، يه پورت شبيه پورت 17 پينی ipod برای MP3 Player و يه Case با قابليت Upgrade کردن هارد خواهد بود.
اين دستگاه اواخر 2008 يا در زمان CES 2009 ريليز خواهد شد.
البته گويا طرفی که اين شايعه رو گفته يه مقدار مشکل اعتبار داشته يعنی احتمال اشتباه بودن اين شايعه زياده.

elite های جدید!
قیمتش فکر کنم یه 700-800 باشی تو ابران...

امين تو ديگه چرا بچه هارو گول مي زني:biggrin1:(شوخي كردم) الان مكس گيم داره الايت كپي شده درايو هيتاچي مي ده 600 بقيه جاها هم نهايتش 650 تومن
درايو benq هم كه كاملا هك نشده

ساختن يه کنسول واحد خيلی به نفع مشتری میشه ، حالا چراشو الان میگم
مثلاً سونی مياد رو بازی god of war 4 سر مايه گزاری میکنه و تمام پول اين بازيرو تا تکميل شدن
پروژه به بازيساز ها پرداخت میکنه بعد کل سوده حاصله از بازی هم از آن سونی میشه
بد مايکروسافت هم مياد رو بازی مثل gears of war سر مايه گزاری میکنه و سوده حاصله از اين بازيرو به جيب میزنه
پس رقابت بين سونی و مايکروسافت به جا ميمونه ولی حاله اساسيرو مشتری میکنه
چرا ؟
چون هم god of war نشسته بازی کرده هم gears of war يعنی 2 بازی که هيچوقت هيچکس فکرشو نمیتونه بکنه که اگر
اين 2 شرکت 2 کنسول متفاوت داشتند میتونست 2 بازيرو رو يه کدوم از اينا بازی کنه

ساختن يه کنسول واحد خيلی به نفع مشتری میشه ، حالا چراشو الان میگم
مثلاً سونی مياد رو بازی god of war 4 سر مايه گزاری میکنه و تمام پول اين بازيرو تا تکميل شدن
پروژه به بازيساز ها پرداخت میکنه بعد کل سوده حاصله از بازی هم از آن سونی میشه
بد مايکروسافت هم مياد رو بازی مثل gears of war سر مايه گزاری میکنه و سوده حاصله از اين بازيرو به جيب میزنه
پس رقابت بين سونی و مايکروسافت به جا ميمونه ولی حاله اساسيرو مشتری میکنه
چرا ؟
چون هم god of war نشسته بازی کرده هم gears of war يعنی 2 بازی که هيچوقت هيچکس فکرشو نمیتونه بکنه که اگر
اين 2 شرکت 2 کنسول متفاوت داشتند میتونست 2 بازيرو رو يه کدوم از اينا بازی کنه

اونوقت هیچ رقابتی هم وجود نداره و هر کسی بخواد هرچقدر charge میکنه بقیه رو برای قیمت هیچ دلیل هم نمیبینه قابلیت های کنسول رو بهینه کنه و یا عیب هاشو به زودی برطرف کنه یا هم امکانات جدید بزاره.
بدترین چیز همین یک کنسول واحد بودنه که رقابتی نمیزاره.

عجب :eek::eek:
( میدونم شاید اینجا جای این سوال نباشه ) ولی تو دو شماره قبل مجله دنیای بازی تو قسمت اخبار نوشته بود مایکروسافت میخواد باری 360 ( فکر کنم اسمش این بود VMD HD-DVD Player ) رو عرضه کنه که روی هر دیسک تا 100 گیگ اطلاعات جا بگیره .
از اون موقع من دنبال اینم کهع بفهمم شاید بود یا خبر درسته :confused::confused: کسی دقیق میدونه اون قضیش چی بوده :confused::confused::confused:

عجب :eek::eek:
( میدونم شاید اینجا جای این سوال نباشه ) ولی تو دو شماره قبل مجله دنیای بازی تو قسمت اخبار نوشته بود مایکروسافت میخواد باری 360 ( فکر کنم اسمش این بود VMD HD-DVD Player ) رو عرضه کنه که روی هر دیسک تا 100 گیگ اطلاعات جا بگیره .
از اون موقع من دنبال اینم کهع بفهمم شاید بود یا خبر درسته :confused::confused: کسی دقیق میدونه اون قضیش چی بوده :confused::confused::confused:

شما این جا سه تا فرمت رو باهم قاطی کردیش تبدیل کردی به یک فرمت :p;)

)مایکروسافت فرمت HD DVD رو ساپورت میکنه
)فرمت HD VMD یک فرمت دیگه هست که فعلا ساپورت زیادی نداره و مایکروسافت هم ساپورتش نمیکنه. بعید هم هست که اصلا موفق شه.
)اون فرمتی که 100GB روش جا میگیره بلوری هست که فعلا به صورت100GB و prototype تولید شده.

در مورد بودن HD DVD-ROM روی X360 هم فعلا شایعه هست ولی اومدنش بعید نیست ولی وجود درایو هم فقط برای movie playback خواهد بود.

شما این جا سه تا فرمت رو باهم قاطی کردیش تبدیل کردی به یک فرمت :p;)

)مایکروسافت فرمت HD DVD رو ساپورت میکنه
)فرمت HD VMD یک فرمت دیگه هست که فعلا ساپورت زیادی نداره و مایکروسافت هم ساپورتش نمیکنه. بعید هم هست که اصلا موفق شه.
)اون فرمتی که 100GB روش جا میگیره بلوری هست که فعلا به صورت100GB و prototype تولید شده.

در مورد بودن HD DVD-ROM روی X360 هم فعلا شایعه هست ولی اومدنش بعید نیست ولی وجود درایو هم فقط برای movie playback خواهد بود.

خیلی ممنون :blushing::blushing::blushing:
ولی تقصیر من نیست تقصیر مجله هست که خبر رو کوتاه و نصفه مینویسه این طوری که نوشته بود من فکر کردم که میخواد یه درایو جدید بده کهمثلا با بلوری PS3 مقابله کرده باشه و دیگه بقیه از کم حجمی DVD9 شکایت نکنند :eek::eek::eek::eek::-":-" ( خدا وکیلی عجب فکری :cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri )

درود
بقیه از کم حجمی DVD9 شکایت نکنند
اول بگو ببینم کی از حجم کم شکایت کرده :biggrin1: ساکاگوچی بود یا مولینکس /:). درضمن برای بار N ام، هیچ وقت بازی روی HD DVD نمیاد;).

خب امروز یک شایعه دیگه هم اومده که مربوط به این خبره

شایعه از این قراره که بیل گیتس قراره در CES 2008 در keynote که میده مدل جدیدی از X360 رو معرفی کنه که دارای HD DVD-ROM و HD Tuner هستش و از همه امکانات مثل HDMI پشتیبانی میکنه.
این البته مثل همون قبلی شایعست ولی بعضی از سایت ها به ساکت بودن مایکروسافت در قبال این شایعه اشاره کردن. اخیرا یک کمپانی که در استرالیا فقط بلوری میفروخت (هر چی الان فکر میکنم اسمش یادم نمیاد) HD DVD رو هم دیگه ساپورت میکنه و یکی از دلایل ساپورتوتشون این هستش که بهشون گفتن قراره X360 به همراه HD DVD-ROM ریلیز شه.

will unveil a new version of Xbox 360 featuring a built-in HD-DVD player and HD tuner. The device might be officially unveiled during Bill Gates' keynote at the upcoming Consumer Electronics Show in January, which could be a bummer since it misses this upcominhg holiday shopping season.

اینم منبع

خب امروز یک شایعه دیگه هم اومده که مربوط به این خبره

شایعه از این قراره که بیل گیتس قراره در CES 2008 در keynote که میده مدل جدیدی از X360 رو معرفی کنه که دارای HD DVD-ROM و HD Tuner هستش و از همه امکانات مثل HDMI پشتیبانی میکنه.
این البته مثل همون قبلی شایعست ولی بعضی از سایت ها به ساکت بودن مایکروسافت در قبال این شایعه اشاره کردن. اخیرا یک کمپانی که در استرالیا فقط بلوری میفروخت (هر چی الان فکر میکنم اسمش یادم نمیاد) HD DVD رو هم دیگه ساپورت میکنه و یکی از دلایل ساپورتوتشون این هستش که بهشون گفتن قراره X360 به همراه HD DVD-ROM ریلیز شه.

اینم منبع

اين همون شايعه قبلي و هيچ فرقي هم نميكنه . همون صفحه قبل را كه من متنش را گذاشتم را بخونين همون قضيه استراليا اينا هست و همه چيزي كه نوشتي هست .
اين شايعات هم روز به روز كاملتر ميشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or