شایعه شايعه | كالكشن آنچارتد براي PS4 منتشر خواهد شد .

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

به گزارش يك وبسايت ايتاليايي , سوني قصد دارد كالكشن آنچارتد را براي PS4 منتشر كند , كه به گفته ي او اين كالكشن از پتانسيل كنسول PS4 استفاده خواهد كرد .
cover_shooting_uncharted_930-610x400.jpg
بازي هايي كه در اين وبسيات نام برده شده اند عبارتند از :
Uncharted Drake’s Fortune, Uncharted 2 Among Thieves, Uncharted 3 Drake’s Deception, Uncharted: Golden Abyss ,Uncharted: Fight for Fortune

شايان ذكر است كه در صورت درست بودن اين شايعه , اين كالكشن در اواخر 2014 منتشر خواهد شد .

OPM UK

زوده برا کالکشن! :-" بزارن یکم بیشتر دلمون برای بازی تنگ بشه! نه از همین اول نسلی خبر از کالکشن آنچارتد و پورت TLOU میاد!
آخرشم مجبور میشیم به خاطر GA بگیریمش :(
البته اگه این شایعه واقعیت داشته باشه مسلما برا ما نمیدن که دلمون تنگ شده باشه یا نه:دی
اینو احتمالا برا اینا میدن که تازه کوچ کردن بهPS

اوف کالکشن GOWروی PS4 بشینیGOWIIIبازی کنی باPS4

با توجه به این که تعداد خیلی زیادی از گیمرانی که نسل پیش PS3 نداشتن این نسل PS4 خریدن (:دی) به نظرم اشکالی نداره به صورت کالکشن بیاد و اون دوستان هم لذت ببرن از این شاهکار نسل :دی هر چند یه درصد فک کنین خودم نمیخرم این کالکشن رو ! مگه میشه نخرید :دی

60 فریم باشه، 1080p هم همینطور، تروفی و بخصوص مولتی پلیر هم داشته باشه 100 درصد خریداری می شه!:دی

کیوان جان میخوای بگیم یه آب هویج بستنی هم بزارن تو پک بازی که ارزش خرید بره بالا:d

ولی انصافا فکر نکنم دیگه مولتی داشته باشه،شایدم 1080p بکننش ولی 60 فریم اصلا راه نداره...............

کیوان جان میخوای بگیم یه آب هویج بستنی هم بزارن تو پک بازی که ارزش خرید بره بالا:d

ولی انصافا فکر نکنم دیگه مولتی داشته باشه،شایدم 1080p بکننش ولی 60 فریم اصلا راه نداره...............
PS4 حدود 10 برابر از PS3 قوی تر هست,معماری سخت افزارش هم کار رو برای سازنده ساده کرده.
به راحتی می شه بازی 60 فریم و 1080P بشه.

خوب دیگه این خودش تازه یه دلیل دیگست برای زود بودن! :-" بزارن قبل از آنچارتد5 یا مثلا یکی دو سال بعد از آنچارتد4 ! :d
البته چیزه...هدف اصلی اینه گیمرهایی که نسل قبل به راه راست هدایت نشده بودن و الان شدن،با این سری آشنا بشن و فروش آنچارتد4 بره بالا! :d
ولی خوب زوده:-"

بی زحمت Gravity Rush هم HD کنند بدن بیرون،کلا فکر ویتا هم نکنم من دیگه:-" ( Tearaway دیگه خیلی براش زوده ولی خوب،در آینده اونم میخوام:-" )

چیز دیگه ای نمیخواین ... دادا ؟؟؟؟؟‌

یه چیز هم من بگم که فکر ویتا رو هم بکنی .... گراویتی راش 2 هم دارن انحصاری براش میسازن ... فریدوم وارز هم که هست کلا بازی های خیلی خوبی برای 2014 براش در نظر گرفتن.... تازه گیم پلی این بازی ها کاملا مطابق با توانایی های ویتا ساخته شده و فکر کنم خیلی سخت باشه روی یه کنترل دیگه پیادش کنن ... بتونن هم نصف لذت بازی از بین میره

چیز دیگه ای نمیخواین ... دادا ؟؟؟؟؟‌

یه چیز هم من بگم که فکر ویتا رو هم بکنی .... گراویتی راش 2 هم دارن انحصاری براش میسازن ... فریدوم وارز هم که هست کلا بازی های خیلی خوبی برای 2014 براش در نظر گرفتن.... تازه گیم پلی این بازی ها کاملا مطابق با توانایی های ویتا ساخته شده و فکر کنم خیلی سخت باشه روی یه کنترل دیگه پیادش کنن ... بتونن هم نصف لذت بازی از بین میره
نه دستتون درد نکنه! :d
حالا یه پاتاپون کالاکشن هم روی PSN بیاد راضی هستیم:p

بلی اخبار GR رو دنبالش هستم، FW ولی برام مهم نیست:-"
یک آیا میدانستید بی ربط : آیا میدانستید GR در ابتدا برای PS3 در دست ساخت بود،ولی بعدا کوچ نمود به ویتا؟ :(( کاش سونی ویتا نداشت:| :-"

بچه ها میگن سونی تایید کرده درسته؟؟؟:bighug:
میگن مثل اینکه یک پورت ساده نیست و بهبود داره
لطفا یکی بگه حقیقت داره یا نه؟
معمولا اگر تایید میشد، بلاگ PS باید خبرش رو همین اول کار میداد،ولی من چیزی نمیبینم! :d

اگر تایید بشه عالی ـه :دی
من Uncharted: Golden Abyss و Uncharted: Fight for Fortune رو بازی نکردم :-"
از طرفی اگر قبل از Uncharted 4 بیاد احتمال داره داستانش یه ربطی هم به این دو نسخه بالا داشته باشه :دی

از طرفی اگر قبل از Uncharted 4 بیاد احتمال داره داستانش یه ربطی هم به این دو نسخه بالا داشته باشه :دی

fight for fortune که کارت بازیه :d
داستانی نداره
اما golden abyss واقعا برای اوایل که ویتا اومده بود عالی بود
من فقط بخاطر ga ویتا رو خریدم دقیقا وقتی دیدم uncharted براش تایید شد رفتم تو کار پول جمع کردن برای خرید ویتا
خدا کنه بیاد و اینکه آنلاین 2 و 3 رو بتونیم بازی کنیم چون من تا به حال آنلاین آنچارتد نزدم ( چون کپی بازی میکردم :( )

FFF که کارت بازیه :| !
گلدن ابیس هم درمورد گذشته بود یعنی قبل 1 !
خیلی هم باحال بود ( that's what she said :دی ! میلاد میدونه مربوط به کجاست :دی ! )
کلا من حدس میزنم نسخه 4 ارتباطاتی با این نسخه داشته باشه
ویرایش :
نمیدونم چی شده امشب هرچی پست میدزنم میبینم یکی قبل من همونو دقیقا همونو زده :| !

FFF که کارت بازیه :| !
گلدن ابیس هم درمورد گذشته بود یعنی قبل 1 !
خیلی هم باحال بود ( that's what she said :دی ! میلاد میدونه مربوط به کجاست :دی ! )
کلا من حدس میزنم نسخه 4 ارتباطاتی با این نسخه داشته باشه
ویرایش :
نمیدونم چی شده امشب هرچی پست میدزنم میبینم یکی قبل من همونو دقیقا همونو زده :| !
راستی طوطی سالی خیلی باحال بود:d
آره قبلش من گفتم کارت بازیه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or