شایعه شايعه | كالكشن آنچارتد براي PS4 منتشر خواهد شد .

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

به گزارش يك وبسايت ايتاليايي , سوني قصد دارد كالكشن آنچارتد را براي PS4 منتشر كند , كه به گفته ي او اين كالكشن از پتانسيل كنسول PS4 استفاده خواهد كرد .
cover_shooting_uncharted_930-610x400.jpg
بازي هايي كه در اين وبسيات نام برده شده اند عبارتند از :
Uncharted Drake’s Fortune, Uncharted 2 Among Thieves, Uncharted 3 Drake’s Deception, Uncharted: Golden Abyss ,Uncharted: Fight for Fortune

شايان ذكر است كه در صورت درست بودن اين شايعه , اين كالكشن در اواخر 2014 منتشر خواهد شد .

OPM UK

زوده برا کالکشن! :-" بزارن یکم بیشتر دلمون برای بازی تنگ بشه! نه از همین اول نسلی خبر از کالکشن آنچارتد و پورت TLOU میاد!
آخرشم مجبور میشیم به خاطر GA بگیریمش :(

زود نیست برای کالکشن آکیبـا ! چون اینطور که بوش میاد تو آنچارتد 4 خبری از نیتن دریک نیست ( Rumor :d )
خوب دیگه این خودش تازه یه دلیل دیگست برای زود بودن! :-" بزارن قبل از آنچارتد5 یا مثلا یکی دو سال بعد از آنچارتد4 ! :d
البته چیزه...هدف اصلی اینه گیمرهایی که نسل قبل به راه راست هدایت نشده بودن و الان شدن،با این سری آشنا بشن و فروش آنچارتد4 بره بالا! :d
ولی خوب زوده:-"

بی زحمت Gravity Rush هم HD کنند بدن بیرون،کلا فکر ویتا هم نکنم من دیگه:-" ( Tearaway دیگه خیلی براش زوده ولی خوب،در آینده اونم میخوام:-" )

این Uncharted : Fight For Fortune چیه ؟

یه بازی بود برای PS Vita که می‌شه گفت سبکش Action-Adventure-Turn-Based-Card-Game هست که سال 2012 اومد و از شخصیت‌های Uncharted در این بازی استفاده شده بود. اینم یه عکس از بازی که بهتر بفهمین:

jpg

اتفاقا به نظر من خوش موقع هستش این کالکشن باید قبل از UC4 حتی عرضه بشه خیلی ها که تازه به جمع دارندگان PS4 اضافه شدن و قبلا PS3 نداشتن میتونن با داستان های U1,2,3 آشنا بشن و U4 بازی کنن و لذت ببرن خودم اولین نفرم اگه بیاد میگیرم مخصوصا که PS3 دیگه ندارم باید آدم لذت UC همیشه ببره مخصوصا نپال و ....:d

خیلی هم از این کار حمایت میشه، منتظر هستیم.

صد در صد اگه کالکشنی تو کار باشه به صورت اچ دی خواهم بود و خود ناتی داگ هم اینکارو نمیکنه شاید BEND Studio و همچنین یه پروژه دیگه برای ویتا از این استودیو!!

اگه بیاد خیلی خوب میشه من دوست دارم بازی vita ش رو ببینم

بازی ویتاش از نظر چشم اندازمراحل فوق العادست .یعنی هرچی بگم کم گفتم :d
دیشب بازی رو ول کرده بودم مناظرو دید میزدم :d
به شدت از این کالکشن استقبال میشه
من حتما میگیرمش l-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or