شايعات و اخبار در مورد Microsoft

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

خبر ها و شايعه هايي در مورد كنفرانس Microsoft شنيده ميشود. در حال حاضر بايد تا فردا صبر كنيم اما ميتواينم اين اخبار و شايعات را مرور كنيم.

johnschappert2.jpg

- شايعه شده Bungie در ژاپن حضور دارد و براي فردا ميخواهد از يك announcement بزرگ در شروع كنفرانس Microsoft است پرده برداري كند.
- نمايش Microsoft ساعت 6.30 به وقت تهران در Makuhari Messe شروع ميشود و سخران اين كنفرانس John Schappert مدير Xbox Live است.
- در اين كنفرانس قرار است در مورد New Xbox Experience توضيح داده شود.
- موضوع بعدي اين است كه قرار است كه سري بازي Xbox Live Arcade از سازنده هاي ژاپني نيز معرفي شود. همانند سال پيش كه دو بازي Rez HD و Igaruka معرفي شدند.
- در كنار اين معرفي ها قرار است Microsoft يك سري announcement بزرگ در مورد JRPG داشته باشد. حدس زده ميشود پروژه جديد Mistwalker معرفي شود. در كنار اين شايعه هم معرفي بازي بزرگ Bungie به گوش ميخورد.
- اما شايعه بعدي اين است كه گفته ميشود Tomonobu Itagaki كارگردان سري بازي Ninja Gaiden و Dead or Alive در نمايش فردا حضور خواهد داشت و اين سازنده به قرار است به Microsoft بپيوندد.
.....................
تا فردا معلوم ميشود چند درصد اين اخبار حقيقت و چند درصد شايعه بوده است.

قرار نیست چیز ی پیدا کنی . من منظورم همینه یعنی همون یدونه !
http://www.gamersyde.com/gallery_9520_en.html

اینم تریلر که البته کمی فرق داره با اون قبلیه و تصاویر بالا هم مربوط به همین تریلره:
http://www.gamersyde.com/news_7183_en.html

عجب ...
یعنی گرافیک نهایی یه چیزی تو مایه های این CG ه باشه ؟! کلا قبول داری این تریلر CG ه یا نه ؟

اريا از يه لحاظ اين تاييد Halo عالي بود . زماني كه بازي معرفي شد همه فكر كردند فقط 1 مرحله به بازي اضافه شده با 2 تا مپ و اين براي كساني كه Halo دوست داشتند خيلي بد بود. اما توي اين كنفرانس كاملا معلوم شد اين بازي براي پخش جهاني هست و هم به صورت خورده فروش و هم به صورت Online به فروش ميرسد و داستان و قهرمان و همه چيز عوض شده. خب پس بايد حق بدي وقتي من ميگم Halo بزرگترين سورپرايز Microsoft بوده است. :biggrin1:
پ.ن : امسال TGS عالي بوده هم بازي انحصاري زيادي براي PS3 و X360 معرفي شده و هم يك سري دنباله سري بازي هاي بزرگ مثل كستلونيا

عجب ...
یعنی گرافیک نهایی یه چیزی تو مایه های این CG ه باشه ؟! کلا قبول داری این تریلر CG ه یا نه ؟

اصولا وقتی من تو پستم کلمه (((( اگه)))) را با رنگ قرمز و بزرگتر مینویسم برای اشخاصی مثل شماست که نیان گیر الکی بدن ولی مثل اینکه فایده نداره باید یه روش دیگه را به کار ببرم مثلا صدتا اگه و باید و شاید کنارش بزارم و و صدتا غلط کردم و ....بگم تا یه جورایی قابل قبول باشه, که فکر نکنم اینم فایده ای داشته باشه !چون کسی که بخواد گیر الکی بده همه رقمه میده .

توجه کن جناب :
ولی اگه HALO3 RECON بیاد و اگه سطح گرافیکش سطح همین عکسها و تیزر باشه که داریم میبینم با اون فضای KILLZONE2 مانند که بسیار دودی و گرد و غباره , واقعا رقابت عالی در میانه .

خودتو بیشتر از این زحمت نده !

کلا برداشتهایی که از از پستها و نظرات الهی که در مورد شخص ادم میدی خیلی جالبه :laughing:
اینم شد قضیه xbox360 که ظاهرا 1 سال بود 360 نداشتم و اون بازی ها را تجربه نداشتم !!

کاستلوانیا عشق منه من فن ps هستم اما 360 هم دوست دارم . از این بازی نمایشی ندادن بیرون :p
Konami امروز در غرفه خود یک Castilvania جدید را برای 360 و PS3 معرفی کرد.
یک تیزر 10 ثانیه ای نشان داده شد که در ان مردی با یک شمشیر سرخ رنگ حضور داشت.

در new xbox experience تغییر و تنظیمات آواتار به چیزی حدود 256 مگابایت فضا نیاز دارد. این مساله برای مدل Core تا حدی مشکل ساز خواهد شد.

:confused:
در new xbox experience تغییر و تنظیمات آواتار به چیزی حدود 256 مگابایت فضا نیاز دارد. این مساله برای مدل Core تا حدی مشکل ساز خواهد شد.
نگفتن حجم خوده اپدیت چه قدر هستش؟!
:confused:
یا همین قدر هستش کلا حجم منظورتون و من بد فهمیدم؟!

Fallout3 در 28 اكتبر در امريكاي شمالي و 30 اكتبر در اروپا عرضه خواهد شد. داستان در 200 سال بعد از يك جنگ هسته ايست.

#####################

زمان عرضه SO4 هم 3 مارس 2009 است.

آخرین ویرایش:
اصولا وقتی من تو پستم کلمه (((( اگه)))) را با رنگ قرمز و بزرگتر مینویسم برای اشخاصی مثل شماست که نیان گیر الکی بدن ولی مثل اینکه فایده نداره باید یه روش دیگه را به کار ببرم مثلا صدتا اگه و باید و شاید کنارش بزارم و و صدتا غلط کردم و ....بگم تا یه جورایی قابل قبول باشه, که فکر نکنم اینم فایده ای داشته باشه !چون کسی که بخواد گیر الکی بده همه رقمه میده .

متاسفانه اون اگه رو هم نباید میذاشتی ! چون با 2 تا 280 GTX هم نمیشه همچین انتظاری داشت ... همونطور که نباید راجع به تریلر GOD of WAR در E3 نظرات قشنگ بدیم ! کلا مطمئن باش توی این نسل همچین چیزایی نخواهیم دید .
البته به شرطی که قبول داشتی باشی اینی که دیدی CG ه ... نگفتی قبول داری یا نه ؟ ( تعارف نکن ، راحت باش ، اگه به نظرت Gameplay میاد بگو ... :smile: )
این رو هم در نظر بگیر که اصولا Bungie و Halo هیچوقت کار خاصی با گرافیک نداشتن .

این Killzone 2 رو هم بیخیال شید بره واسه خودش ... چون به گفته خودتون همین الان بازی ای هست که KZ2 رو له میکنه . دیگه چیکار به این بیچاره دارید که همیشه باید اسمش باشه ؟!
اینی هم که انتظار داری ایشالا اگه اومد با Killzone 22 مقایسه ش میکنیم .

متاسفانه اون اگه رو هم نباید میذاشتی ! چون با 2 تا 280 GTX هم نمیشه همچین انتظاری داشت ... همونطور که نباید راجع به تریلر GOD of WAR در E3 نظرات قشنگ بدیم ! کلا مطمئن باش توی این نسل همچین چیزایی نخواهیم دید .
البته به شرطی که قبول داشتی باشی اینی که دیدی CG ه ... نگفتی قبول داری یا نه ؟ ( تعارف نکن ، راحت باش ، اگه به نظرت Gameplay میاد بگو ... :smile: )

این Killzone 2 رو هم بیخیال شید بره واسه خودش ... چون به گفته خودتون همین الان بازی ای هست که KZ2 رو له میکنه . دیگه چیکار به این بیچاره دارید که همیشه باید اسمش باشه ؟!
اینی هم که انتظار داری ایشالا اگه اومد با Killzone 22 مقایسه ش میکنیم .

نمايش 2005 براي killzone2 يادت هست ؟
درسته كه الان گرافيكش هم سطح اون نمايش 2005 نيست ولي تونسته به خوبي خودش را نزديك كنه .
من نگفتم كه halo recon حتما گرافيكش مثل اين نمايش ميشه . گفتم اگه بتونه هم سطحش بشه يا به عبارتي نزديك بشه .
در مورد killzone2 هم مقايسه انجام ندادم , گفتم شرايط جوي halo recon اينطور كه ديده ميشه مثل killzone2 كثيف و دودي هست و اين ربطي به بحث گرافيك نداره .

این رو هم در نظر بگیر که اصولا Bungie و Halo هیچوقت کار خاصی با گرافیک نداشتن .

halo1 زمانه خودش جزو بهترين هاي گرافيك بود . البته قبول دارم كه halo هميشه روي گيم پلي بيشتر از هر چيز تمركز داشته ولي ممكنه همين پروژه پيتر جكسون يه چيزه ديگه باشه , حالا بازم بايد منتظر بود .
البته در مورد سطح گرافيك هم :
rage يادت نره كه همون گرافيكش اگه چيزي باشه كه تا الان ديديم مثل يه CG ميمونه .

halo3recona31.jpg

برایان جرارد از طرف Bungie اعلام کرد که Halo 3 Recon پایانی برای سه گانه فعلی هیلو می باشد. او از همین حالا قول داده که باید منتظر یکی دو Map اضافه شونده برای این بازی باشید.

او حرف های نه چندان واضحی در مورد دو پروژه دیگر زد که یکی از انها هم اکنون در حال پیگیری است. او گفت بعد از Halo Recon , تیم به دو قسمت تقسیم می شوند و هر کدام روی یکی از ان دو پروژه کار خواهند کرد.

###################################

برایان جرارد هم اکنون اعلام کرد که این بازی یک بازی کامل نخواهد بود. او تایید کرده که این فقط پروژه ای است که ما باید برای فن های خود می ساختیم ولی بهرحال می دانیم که ارزش بسیار زیادی دارد. در این بازی ساعت ها گیم پلی در انتظار شماست ولی مانند Halo3 یک بازی کامل نخواهد بود.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or