شايعات و اخبار در مورد Microsoft

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

خبر ها و شايعه هايي در مورد كنفرانس Microsoft شنيده ميشود. در حال حاضر بايد تا فردا صبر كنيم اما ميتواينم اين اخبار و شايعات را مرور كنيم.

johnschappert2.jpg

- شايعه شده Bungie در ژاپن حضور دارد و براي فردا ميخواهد از يك announcement بزرگ در شروع كنفرانس Microsoft است پرده برداري كند.
- نمايش Microsoft ساعت 6.30 به وقت تهران در Makuhari Messe شروع ميشود و سخران اين كنفرانس John Schappert مدير Xbox Live است.
- در اين كنفرانس قرار است در مورد New Xbox Experience توضيح داده شود.
- موضوع بعدي اين است كه قرار است كه سري بازي Xbox Live Arcade از سازنده هاي ژاپني نيز معرفي شود. همانند سال پيش كه دو بازي Rez HD و Igaruka معرفي شدند.
- در كنار اين معرفي ها قرار است Microsoft يك سري announcement بزرگ در مورد JRPG داشته باشد. حدس زده ميشود پروژه جديد Mistwalker معرفي شود. در كنار اين شايعه هم معرفي بازي بزرگ Bungie به گوش ميخورد.
- اما شايعه بعدي اين است كه گفته ميشود Tomonobu Itagaki كارگردان سري بازي Ninja Gaiden و Dead or Alive در نمايش فردا حضور خواهد داشت و اين سازنده به قرار است به Microsoft بپيوندد.
.....................
تا فردا معلوم ميشود چند درصد اين اخبار حقيقت و چند درصد شايعه بوده است.

عالی شد من الان فقط منتظر یه حرکتم اونم اینکه نامکو سرور شبکه بازی رو در دست بگیره (یعنی دست سونی و ماکروسافت نباشه ) که اونوقت این اجازه رو بده که اونایی که ps3 دارن با 360 دارها شبکه بازی کنن و مشترک بشه کار اونوقت وای خدا چه حالی میده :laughing::-":cheesygri

اين كه ديدم ياد يك چيزي افتادم:

پارسال يا اندي قبل تر مايكروسافت يك تيزر تبليغاتي از Halo بيرون داد كه اول اون تيز نشون ميده يك سري سرباز در حال آماده شدن هستند تا برند بجنگند و سلاح ها و ماشين ها رو ميدن دستشون اون سرباز ها و بعد هم يك تيز ديگه عرضه شد كه يك سري سرباز تيپ همين لباس در حال جنگيدن با يك سري دشمن بودن كه واقعا تيز قشنگي بود.

ولي مايكروسافت براي من كه خبر خاصي نداشت همه چيزش از قبل معلوم بود Halo اش كه ديگه داد ميزد فقط همه فكر ميكرديم نسخه 4 كه فهميديم نيست.

Takken 6 هم كه معلوم بود هرچند من فكرش نمي كردم:biggrin1:

خبر مولتی شدن Tekken 6 واقعا حال داد . :love: ولی این T6 چقدر تاخیر داره من فکر میکردم امسال عرضه بشه . کو تا پاییز 2009 !
هیلو هم که همیشه موسیقی با حالی داشته تو تریلری که تو TGS به نمایش در اومد باز موسیقی بازی گیرا بود .

آخرین ویرایش:
اين كه ديدم ياد يك چيزي افتادم:
پارسال يا اندي قبل تر مايكروسافت يك تيزر تبليغاتي از Halo بيرون داد كه اول اون تيز نشون ميده يك سري سرباز در حال آماده شدن هستند تا برند بجنگند و سلاح ها و ماشين ها رو ميدن دستشون اون سرباز ها و بعد هم يك تيز ديگه عرضه شد كه يك سري سرباز تيپ همين لباس در حال جنگيدن با يك سري دشمن بودن كه واقعا تيز قشنگي بود.
biggrin1:

افرین ! دقیقا من از اول هم میدونستم مایکروسافت با بانجی داره روی اینها کار میکنه اون تیزری که مثل فیلم بود که کلی سرباز به صورت بسیار خشن دارن باهم جنگ میکنن همین halo recon هست میخواد بیاد .

اگه یادتون باشه مایکروسافت سر تبلیغات halo3 قبل اومدن یه تریلر CG پخش کرد که مستر چیف را از نمای سوم شخص نشون میداد و گرافیک هم که :biggrin1:حالا نمیگم که REAL TIME بود .

ولی من فکر کنم یعنی یه جورهای اطمینان دارم اون همون پروژه پیتر جکسونه !

میگم این Halo Expansion که 20 روز پیش معرفی شده بود ! چرا براتون جدیده ؟! :دی

اریا بالاخره HALO هست :biggrin1:
و البته نمایشش کمی فرق داشت :
http://www.gamersyde.com/news_7183_en.html

اریا ولی گذشته از حرف ها اصلا نمیخوام بحثی پیش بیاد ولی مایکروسافت همیشه فکراش عالی بوده اگه این بازی اوایل سال 2009 اماده بشه به قشنگی رقیب KILLZONE2 میشه که جدا تو سبک FPS رقیبی برای KILLZONE2 در سال 2009 برای 360 نبود ولی اگه HALO3 RECON بیاد و اگه سطح گرافیکش سطح همین عکسها و تیزر باشه که داریم میبینم با اون فضای KILLZONE2 مانند که بسیار دودی و گرد و غباره , واقعا رقابت عالی در میانه .

آخرین ویرایش:
SO4 از چند وقت پیش معرفی شده بود! خبر بزرگی هم بود، ولی دیگه تو TGS خبر بزرگی نیست!! چون تکراری هست...

Halo رو هم همه میدونستند که معرفی میشه،درسته؟

ولی مولتی شدن Tekken 6 یه چیز دیگه هست.
کسی مگه حرفی زده؟ اصلا بحث سر بزرگترین خبر مایکروسافت هست! من می گم T6 بود و بقیه می گن Halo بوده
ببین ماکان، خودت رو به اون راه نزن! :دی
تا پیش از این هیچ حرفی از انحصاری بودن این بازی نبوده و تازه خود تو هم بارها میگفتی که به احتمال زیاد این بازی مولتی میشه. من و خیلی های دیگه هم همینطور فکر میکردیم. این خبر خیلی بزرگ و در عین حال تاسف انگیزه. سونی SO4 رو کاملا از دست داده و این یعنی اینکه بعد از عرضه این بازی بصورت انحصاری برای X360 ، بازار ژاپن دیگه حیاط خلوت سونی نیست. ضربه ای که سونی از انحصاری شدن این بازی میخوره ، بمراتب سنگین تر از ضربه مولتی شدن FFXIII ست.

خوب اصلا حرف هات صد در صد قبول!! خوب بازم به من چه ربطی داره؟:biggrin1:

من فقط نظرم رو گفتم، یعنی گفتم بزرگترین خبر مایکرو مولتی شدن T6 بود. حالا تو نظرت متفاوت هستش...

MJ شدیدا داری الکی گیر میدی!!:laughing:

اقا haloجدید و so4 و t6.خوب دیگه مایکروسافت چی می خواست؟
ببخشید بچه ها خبری از FFXIII نسخه ی ژاپنیش نشد؟
از ایتاکاگی چی؟
cry on هم نمایش داشت یا نه؟

در مورد نسخه ژاپنی FFXIII هم که از اول قرار نبود چیزی گفته بشه، همچنین حظور ایتاگاکی در کنفرانس که فقط شایعه بود.

ولی زد حال اصلی مایکروسافت Cry On بود!! جالبه خودشون گفته بودن چندیدن انونس از بازی های JRPG دارن ولی فقط SO4 و نشون دادن!:sick:

عالی شد من الان فقط منتظر یه حرکتم اونم اینکه نامکو سرور شبکه بازی رو در دست بگیره (یعنی دست سونی و ماکروسافت نباشه ) که اونوقت این اجازه رو بده که اونایی که ps3 دارن با 360 دارها شبکه بازی کنن و مشترک بشه کار اونوقت وای خدا چه حالی میده :laughing::-":cheesygri
فکر نمیکنم شدنی باشه
اما اگه میشد حتما PS بازها برنده میشدن
GOOD LUCK

در مورد نسخه ژاپنی FFXIII هم که از اول قرار نبود چیزی گفته بشه، همچنین حظور ایتاگاکی در کنفرانس که فقط شایعه بود.

در مورد FFXIII چون هنوز تا عرضه ی بازی مدت زیادی مونده و مایکروسافت هم که خوب روی JRPGهای SE داره تبلیغ می کنه , اگه توی کنفرانس سونی خبری بشه(منظورم رو که میدونی:biggrin1:) مطمئنا این برای مایکروسافت یک force میشه تا نسخه ی ژاپنی رو هم روی X360 تهیه کنه.

ولی زد حال اصلی مایکروسافت Cry On بود!! جالبه خودشون گفته بودن چندیدن انونس از بازی های JRPG دارن ولی فقط SO4 و نشون دادن!:sick:

حرفت قبول دارم ولی تا این جای کار هم کنفرانس مایکروسافت کم نداشته انوقت می تونهCry Onرو توی یک جایه دیگه یا نمایشگاه دیگه نمایش بده.(باید دید توی کنفرانس سونی چه خبره!)

شما نبودی 50 تا پست دادی و عجیب اطمینان داشتی این بازی واسه ps3 هم میاد رو تو برم!.

چه ربطی داره؟ وضعیت SO4 تا قبل از کنفرانس مایکروسافت مشخص نبود، ولی علان معلوم شد که انحصاری هست. ولی SO4 اصلا چه ربطی به موضوع داره!! (بعد تو همون 50 تا پستم من گفتم که احتمالا و شاید!)

من گفتم مولتی شدن T6 بزرگترین خبر مایکرو بود (در واقع نظر شخصیم هست و به کسی ربطی نداره) در صورتی که MJ اینجور برداشت کرد که منظور من این هست که به غیر از این خبر بقیه کنفرانس مایکروسافت بدرد نمیخورده!!:eek: برای همین این حرف رو زد که یعنی در واقع نظر شخصیش رو گفت!!!

در هر صورت انحصای بودن SO4 تو همین نمایشگاه مشخص شد و بهترین خبر مایکروسافت به حساب نمیاد. (هر چند که خبر بزرگی هست)

در مورد FFXIII چون هنوز تا عرضه ی بازی مدت زیادی مونده و مایکروسافت هم که خوب روی JRPGهای SE داره تبلیغ می کنه , اگه توی کنفرانس سونی خبری بشه(منظورم رو که میدونی) مطمئنا این برای مایکروسافت یک force میشه تا نسخه ی ژاپنی رو هم روی X360 تهیه کنه.

اول از اینکه تا انتشار نسخه ژاپنی FFXIII زمان زیادی نمونده و این بازی تا چند ماهه آینده منتشر میشه. دومن اگه قرار باشه که نسخه ژاپنی بازی برای X360 هم بیاد، یعنی بعد از اتمام بازی باید چند ماه صبر کرد تا بازی برای X360 هم پورت بشه. یعنی عملا انتشار همزمان دو نسخه تو ژآپن محال هست و اگه مایکروسافت خودش رو هم بکشه نمیتونه یک همچین کاری بکنه! مگه اینکه اصلا انتشار بازی تو ژاپن هم مثل بقیه نقاط دنیا عقب بیفته و بره برای سال 2010 که انم محاله.

حرفت قبول دارم ولی تا این جای کار هم کنفرانس مایکروسافت کم نداشته انوقت می تونهCry Onرو توی یک جایه دیگه یا نمایشگاه دیگه نمایش بده

وقتی تو این نمایشگاه Cry On نمایش داده نمیشه، یعنی دادن اولین اطلاعات از بازی میره برای یک نمایشگاه بزرگ مثل E3 در چند ماه آینده، در نتیجه تاریخ انتشار بازی میشه حداقل 2010! و یعنی این بازی عملا قاتی باقیلی هاست! اصلا بعید نیست که Cry On کنسل شده باشه!:eek: اخه اگه یک همچین بازی وجود خارجی داشت حداقل تو این نمایشگاه یک نمایش کوتاهی ازش میدیدم!! (هر چند که این بازی قبلا الکی معرفی شده!)

باید دید توی کنفرانس سونی چه خبره!

سونی از قبل اعلام کرده که 11 تا عنوان جدید رو معرفی میکنه. اگه مایکروسافت چیز بیشتری داشت رو می کرد! حالا سورپایز و بازی مخفیش به کنار!

پ.ن: واقعا ان جمله امیر اینجا شامل حال افراد میشه! (مغز نیست جز یک ایستگاه متروکه!)

! کدومو میگی ؟! من فقط یدونه CG دیدم از Halo3: Recon ... چیز دیگه ای هم پیدا نکردم ! منظورت همین CG هست ؟!
قرار نیست چیز ی پیدا کنی . من منظورم همینه یعنی همون یدونه !
http://www.gamersyde.com/gallery_9520_en.html

اینم تریلر که البته کمی فرق داره با اون قبلیه و تصاویر بالا هم مربوط به همین تریلره:
http://www.gamersyde.com/news_7183_en.html

Konami امروز در غرفه خود یک Castilvania جدید را برای 360 و PS3 معرفی کرد.
یک تیزر 10 ثانیه ای نشان داده شد که در ان مردی با یک شمشیر سرخ رنگ حضور داشت.

################################################3

به گفته پیتر مولینکس, در اولین روز عرضه Fable2 یک پچ بر روی XBL قرار خواهد گرفت که از طریق ان بازیباز می تواند با یک نفر دیگر بر روی XBL بازی کند.

################################################

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or