شايعات و اخبار در مورد Microsoft

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

خبر ها و شايعه هايي در مورد كنفرانس Microsoft شنيده ميشود. در حال حاضر بايد تا فردا صبر كنيم اما ميتواينم اين اخبار و شايعات را مرور كنيم.

johnschappert2.jpg

- شايعه شده Bungie در ژاپن حضور دارد و براي فردا ميخواهد از يك announcement بزرگ در شروع كنفرانس Microsoft است پرده برداري كند.
- نمايش Microsoft ساعت 6.30 به وقت تهران در Makuhari Messe شروع ميشود و سخران اين كنفرانس John Schappert مدير Xbox Live است.
- در اين كنفرانس قرار است در مورد New Xbox Experience توضيح داده شود.
- موضوع بعدي اين است كه قرار است كه سري بازي Xbox Live Arcade از سازنده هاي ژاپني نيز معرفي شود. همانند سال پيش كه دو بازي Rez HD و Igaruka معرفي شدند.
- در كنار اين معرفي ها قرار است Microsoft يك سري announcement بزرگ در مورد JRPG داشته باشد. حدس زده ميشود پروژه جديد Mistwalker معرفي شود. در كنار اين شايعه هم معرفي بازي بزرگ Bungie به گوش ميخورد.
- اما شايعه بعدي اين است كه گفته ميشود Tomonobu Itagaki كارگردان سري بازي Ninja Gaiden و Dead or Alive در نمايش فردا حضور خواهد داشت و اين سازنده به قرار است به Microsoft بپيوندد.
.....................
تا فردا معلوم ميشود چند درصد اين اخبار حقيقت و چند درصد شايعه بوده است.

اگر بگم کلا با TEKKEN همون قدر که از اولش خاطره دارم مشکل هم دارم فن‌های بازی پوستمو می‌کنن! (نگفتما!:cheesygri)
اما قضیه دو پلتفرمی شدن این بازی کاملا مشهود بود. خصوصا اینکه بازی دقیقا ادامه دهنده راه نسخ قبلی خودش خواهد بود و مالتی شدنش امری اجتناب ناپذیر هستش.
راستی خبر خوب این HALO3 RECON چسبید ولی ببخشید می‌پرسم. یه بازی جدا هستش یا بصورت قابل داونلود از طریق XBL عرضه می‌شه؟
من خيلي ناراحت بودم كه بازي فقط براي Live منتشر بشه هنوز هم در اين مورد چيزي معلوم نيست اما خبر خوشحال كننده اين هست سايت XBOXOZ360 GAMER در اولين Preview بازي نوشته كه اين نسخه يك نسخه الحاقي Stand Alone هست. فكر كنم بازي دقيقا به فاصله 2 سال بعد از Halo 3منتشر ميشه يعني سپتامبر 2009 !!

ببخشید می‌پرسم. یه بازی جدا هستش یا بصورت قابل داونلود از طریق XBL عرضه می‌شه

بازی به صورت مجزا روی یه DVD هست. این هم عکس بکسش که همین الان منتشر شد.
البته گفته شده که این بازی طبیعتا روی دیسکت عرضه میشه ولی ممکنه قابل دانلود هم باشه.

2yloa4i.jpg

دوستان دیدی بزرگترین خبر مایکروسافت همین مولتی کردن Tekken 6 بود!! از اول هم معلوم بود...

راستی یکی میگقت Tekken 6 مولتی شده، ولی Tekken 6 BR فقط برای PS3 میاد. اصلا مگه Tekken 6 دیگه کنسل نشد؟ کسی خبری نداره؟

دوستان دیدی بزرگترین خبر مایکروسافت همین مولتی کردن Tekken 6 بود!! از اول هم معلوم بود...

راستی یکی میگقت Tekken 6 مولتی شده، ولی Tekken 6 BR فقط برای PS3 میاد. اصلا مگه Tekken 6 دیگه کنسل نشد؟ کسی خبری نداره؟
بزرگترين خبرش همين Halo 3 : Recon بود. چون همون يه بازي فقط توي سال براي X360 بياد بيرون براي Microsoft قده 20 تا بازي سود داره !!:biggrin1:
برای ژاپنیا فکر کنم TEKKENمهم تره؟!
براي ژاپن ممكنه اما در سطح جهاني اصلا قابل قياس نيستند

آخرین ویرایش:
درود
- Trailer جديد بازي Star Ocean: The Last Hope پخش شد. بازي در February 19 در ژاپن و March 3 در امريكا براي X360 به صورت انحصاري منتشر ميشود.
Assassinsـتون رو بزنید به اب یخ LOL.
خوب اینم از کنفرانس MS خبر انچنانی توش نبود
:lol:
بجز این Tekken 6 که دیگه خدایی تابلو بود مولتی میشه
:lol: × 2

نمایش خوبی بوده
بخیر گذشت ولی
TEKKEN 6 هم تابلو بود مولتی میشه
خطر رفع شد
فکر کنم دوباره شایعه شده که سونی فردا کنفرانس برگزار میکنه
خوب اینم از کنفرانس MS خبر انچنانی توش نبود بجز این Tekken 6 که دیگه خدایی تابلو بود مولتی میشه
تازه تاریخ عرضه بازی پاییز 2009 اعلام شده که خدا می دونه چقدر می خوان کشش بدن
.
.
.
.
.

- Trailer جديد بازي Star Ocean: The Last Hope پخش شد. بازي در February 19 در ژاپن و March 3 در امريكا براي X360 به صورت انحصاري منتشر ميشود.
اصلا متوجه هستید این خبر داره چی میگه؟ اگه این نمایشگاه TGS ه و اون کشور ژاپن، اونوقت این بزرگترین پیروزیه که بعد از مولتی شدن FFXIII ، مایکروسافت تونسته کسب کنه. حتی اگه از دید تجاری بخواهیم نگاه کنیم بزرگتر از مولتی شدن FFXIII هست ...

پ ن: Kiya و ماکان !!!! از بقیه انتظاری نمیره، ولی از شما انتظار بیش از این حرفا بود.

دو باندل جدید 360 در استرالیا از 16 اکتبر به بعد عرضه خواهد شد.

1_ Spring Bundle که شامل یک 360 ارکید و یک نسخه از بازی SEGA Superstars Tennis.
2_ Holiday Bundle و Elite Holiday Bundle که شمانل یک نسخه از بازی های Kung Fu Panda و LEGO Indiana Jones خواهد بود.

########################################################3

برای کسانی که به بازیهای ارکید علاقه دارند، Metal slug 7 بر روی XBLA قرار خواهد گرفت. این بازی دارای ماموریت های جدید، سلاح های جدید، باس های جدید و ... خواهد بود. تاریخ عرضه هنوز مشخص نیست!

آخرین ویرایش:
تیکن 6 مبارک باشه .نامکو بعد از soul calibour و انحصاری کردن tales of vesperia چیز دیگه ای جز مولتی کردن تیکن 6 ازش انتظار نمیرفت;)

اصلا متوجه هستید این خبر داره چی میگه؟ اگه این نمایشگاه TGS ه و اون کشور ژاپن، اونوقت این بزرگترین پیروزیه که بعد از مولتی شدن FFXIII ، مایکروسافت تونسته کسب کنه. حتی اگه از دید تجاری بخواهیم نگاه کنیم بزرگتر از مولتی شدن FFXIII هست ...

SO4 از چند وقت پیش معرفی شده بود! خبر بزرگی هم بود، ولی دیگه تو TGS خبر بزرگی نیست!! چون تکراری هست...

Halo رو هم همه میدونستند که معرفی میشه،درسته؟

ولی مولتی شدن Tekken 6 یه چیز دیگه هست.

از شما انتظار بیش از این حرفا بود

کسی مگه حرفی زده؟:confused: اصلا بحث سر بزرگترین خبر مایکروسافت هست! من می گم T6 بود و بقیه می گن Halo بوده:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or