rezvideo
کاربر سایت
دو سه روز پیش رفته بودم جایی که سه تا دستگاه ارکید سگا داشت برای سال ۲۰۰۴ بود یاد گذشته ها افتادم.سگا راه رو اشتباه رفت سونی هم از همین موقعیت استفاده کرد با تراکتور از روش رد شد.به اونم نگاه کردم
کنسول های سگا همشون بجز سترن, ظاهر دیوانه کننده ای داشتن, همیشه دوست داشتم دست کم یه جنسیس یا یه دریمکست داشته باشم
اینجوری که خود سگا گفته, کنسول مینی بعدیی که میدن یا SG-1000 یا دریمکست, که خب معلومه کدوم رو انتخاب میکنن
سگا اگه اواخر دوران جنسیس درگیری داخلی ایجاد نمیکرد هنوز کنسول میساخت, حی تو دوران دریمکست هم اشتباه کردن و تمرکزشون رو گذاشتن رو بازی های آنلاین و آرکید, من فکر میکردم بعد از اون دیگه آرکید رو ول کردن, نگو که پارسال هم ضربه عظیمی بهشون زد
شاید خیلیا ندونن, ولی MGS1 روی دریمکست با شبیه ساز PS1 میشه بازی کرد, که رزولوشن بهتریم داره, حتی Snatcher که یکی دیگه از بازی های کوجیما رو هم میشه روش با کیفیت بهتر بازی کرد.
همین متال گیر زمان خودش یکی از عواملی بود که ملت می رفتن پلی استیشن می خریدن یادمه زمان انتشار قسمت دوم چه شور شوقی ایجاد شده بود مجله بازیرایانه تو نقد این بازی از جزییاتش به وجد اومده بود به خصوص شلیک به لیوانها و آب شدن یخ هایی که روی زمین پراکنده شده بودن.