من کلا با بازی های نینتندو حال نمیکنم خیلی زیادی بچگونه شده منظورم این نیست که بد هستن ولی من باهاش حال نمیکنم(نمیگم بده قطعا فروش 3ds به همه ثابت کرده که خیلی ها دوست دارن بازی های ر)
اگه منظورت اینه بازیا کنسولا نینتندو بچگونه اس من اینطور فکر نمیکنم
اول تا تا اونجایی که من خبر دارم تو ایران بیشتر اونایی که طرفدار ماریو و زلدا هستن بالای 18 سالشونه . چون از قدیم بازی کردن ، خوب گیم پلیش خداست
اونایی هم که سن پایین ترن و ادعای بزرگیشون میشه ، برای اینکه کسی بهشون نگه بچه یدفه طرفدار بازی های +18 یا +16 میشن .
دوم اینکه میگن کنسول بازی . خب تعریفت از بازی چیه؟
بازی یعنی سرگرمی . پر کردن اوقات فراقت . شادی . تجربه هایی که خودمون نمیتونیم کسب کنیم و ....................
حالا شمایی که آموزش نظامی . آدم کشتن و ............... که خون فواره میزنه اسمشو بازی میزاری ؟ این که اسمش جنایت وحشیگره نه بازی
سوم یعنی شما بازیایی مثل کالاف بچگونه میدونی؟ چون همین کالاف رو wii و ds هم هستن
میشه بیشتر توضیح بدی؟ میگی بازیا نینتندو بچگونه ان خب بازیا مثل چند نسخه کالاف . mad world که خون همه جا میپاشه خیلی خشنه فقط انحصاری wii هست . من هانت که با تبر مغز مردمو نابود میکنی و ............ که همه رو کنسولا نینتندو هم هستن اینا هم بچگونه ان؟ شما اول برو تحقیق کن درباره کنسولا نینتندو چنتا کلیپ و تریلر ببین بعد بیا نظر بده چون اینجوری میایی یه چیزی میگی خودت زیر سوال میری
همین wii u که نسل هشتیه فروش خوبی هم نداشته بازم کالاف گاست . 2 تا بتمن آرخام و ............. روش اومده نمیدونم چی فکر میکنید میاید میگید نینتندو بازیاش بچگونه اس شاید هنوز رشد عقلیتون کامل نشده همین ds بالا 5000 تا بازی داره 3 نسخه کستلوانیا براش اومده . 4 نسخه کالاف . 4 نسخه فاینال فانتزی . برادران جنگ . رزیدنت اویل و ........................ 3ds که جا خودشو داره بازیاش هاردکوره
همیشه نینتندو پرفروش بوده تمام کنسول ها دستیش پرفروشترین ها بازار بودن و رقیباشو شکست داده درباره کنسولا خونگی هم چند نسل برنده نسل بوده نمونه اش wii حالا چون نینتندو پرفروشه بازیا مولتی و مولتی ها انحصاری شده حتما برایکنسولا نینتندو میاد تو رفتی عکس یه انحصاری نینتندو دیدی اومدی نظر میدی هر وقت خریدی بازی کردی بیا نظر بده
............