شاهد Borderlands 2 برروي Android باشيد

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت

با موج جديدي كه چيپست Tegra 3 راه انداخته است در حالي كه هنوز عرضه نشده ،Gearbox بازي Borderlands2 را درPDXLAN 19 كه هفته گذشته برگذار شده بود بر روي يك تبلت كه داراي چيپستTegra 3 بود ، به نمايش گذاشت. با چيزي كه از BL 1 در ذهن داريم اين بازي براي تبلت يا موبايل هايي كه داراي اين چيپست هستند ، شگفت انگيز است. در حالي كه همه منتظر رونمايي Kepler GPU از كمپاني Nvidia بودند ، اين بازي همه را متحير كرد. هنوز جزئياتي از اين بازي منتشر نشده است ، اما اين ميتواند اولين بازي باشد كه با كيفيت كنسول هاي اين نسل برروي Android عرضه ميشود ، البته Tegra 3 داراي GPU ـي در كلاس PC است و قدرت بسياري دارد و تنها چند عدد از سازندگان از آن بهره كامل را برده اند.

Borderlands2 تابستان امسال برروي Xbox360 و Ps3 و PC عرضه ميشود البته تاريخ دقيقي مشخص نشده است.

منبع

شدیدا استقبال میشه، در حد مدرن کمبات 3 باشه جذابیتش و کیفیت پورت هم خوب باشه خیلی خوب میشه. کلا افتضاحی مثل دد اسپیس روی اندروید نشه.

تا همین چند وقت پیش خیلی ها تو همین فروم های بازی سنتر میگفتن اجرای بازی high Quality روی موبایل امکان نداره ،
کجان اونایی که میگن mobile به PS3 نمی رسه !!!!!!!!!!!!؟؟؟؟:d

شدیدا استقبال میشه، در حد مدرن کمبات 3 باشه جذابیتش و کیفیت پورت هم خوب باشه خیلی خوب میشه. کلا افتضاحی مثل دد اسپیس روی اندروید نشه.

:-o بازی به اون با حالی مطمئنی dead space رو میگی بازیه دیگه ای نبوده
کلا پلتفرم اندروید داره محبوب میشه و یک روزی به یک کنسول دستی همراه تبدیل میشه ببینید کی گفتم

اصلا مساله کیفیت و گرافیک نیست ... مساله کنترل فوق افتظاح بازی های اول شخص رو گوشی و تب ـه ...به نظرم نمیشه تب ـو بگیری تو دستت و بخوای 5 ساعت بوردرلندز بازی کنی توش ... من بوردرلندز 1 ـو معمولا زیر 5 ساعت بازی نمیکردم بعد با گوشی یا تب بخوای تو دستت بگیری !! 5 دقیقه بیشتر نمیشه به نظرم ... مثه این میمونه که تو کلاس داری جزوه مینویسی بعد استاد یه فرجه نمیده وسطش ... آدم احساس میکنه دستش داره میشکنه :d همون Real Racing 2 خوبه برا تب ها ...

اصلا مساله کیفیت و گرافیک نیست ... مساله کنترل فوق افتظاح بازی های اول شخص رو گوشی و تب ـه ...به نظرم نمیشه تب ـو بگیری تو دستت و بخوای 5 ساعت بوردرلندز بازی کنی توش ... من بوردرلندز 1 ـو معمولا زیر 5 ساعت بازی نمیکردم بعد با گوشی یا تب بخوای تو دستت بگیری !! 5 دقیقه بیشتر نمیشه به نظرم ... مثه این میمونه که تو کلاس داری جزوه مینویسی بعد استاد یه فرجه نمیده وسطش ... آدم احساس میکنه دستش داره میشکنه :d همون Real Racing 2 خوبه برا تب ها ...

ما که تو ایپد بازی میکنیم همچین مشکلی که شما میگی نداشتیم من مدرن کامبت 3 رو هر روز مولتی میزنم 4 5 ساعت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or