شاد باش نوروز 1392

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سال نو مبارکتون باشه ایشالا سال خوبی باشه و بتونید همین امسال کنسولای نسل جدیدو بخرین و یه PC خوب ببندین و دلار ارزون بشه و کلی حال کنید و بعدم از خواب بیدار شید :d ولی واقعا امیدوارم سال خوبی باشه برای همه ی بچه های BC چه اونایی که چند ساله میشناسیم و کلی تو سر هم زدیم و ... چه دوستان تازه وارد توی سایت . :x راستی الان بینگ رو باز کنید تا هدیه ی نوروزی مایکروسافت به ایرانیا رو ببینید >:d< عکس 33پل رو گذاشتن به عنوان بک گراند >:d< یعنی این شرکت همه چیش درسته , خوشحالم از اینکه دارم از بینگ بعنوان موتور جستجو استفاده میکنم چون برای ما و عیدمون و مردممون ارزش قائلن :x

آخرین ویرایش:
[h=2]سال 1392 مبارک[/h]
سلام به تمام تک تک اعضای بازی سنتر !

قبل از هر چیز تشکر میکنم از کاربرانی که توی این مدت در کنار بازیسنتر بودن و بازی سنتر رو جزیی از خودشون دونستن .

خب چیزی به سال تحویل 92 نمونده امسال هم با همه خوبی ها و بدیاش تموم شد . امیدوارم که امسال که گذشت سال خوبی براتون بوده باشه و بتونید شروع عالی و فوقلاده ای رو در سال جدید داشته باشید.
از صمیم قلب براتون میخوام که

به خواسته هاتون برسید
بتونید پله های ترقی رو دونه دونه طی کنید
سر سامون بگیرید
کسایی که مشکلی دارن یا از بیکاری رنج میبرن برن سر کار و دستشون توی جیب خودشون باشه
آروزی سلامتی برای همه و به خصوص خانواده ی بزرگ بازی سنتر دارم ! امیدوارم بتونیم امسال هم سال خوبی رو در کنار هم بدون تفرقه ، کینه ، دشمنی و بدبینی نسبت به هم داشته باشیم

[2] . . .

سلام،

سال نو مبارک. سالی پربار همراه با شادی و خوشی باشه.
یه دعا گیمری هم بکنم براتون : ان شاء الله سال 92 بهترین سال دنیای گیم باشه ( خدایا این بلیزارد رو هم ادم کنه ، همگی دستاتون رو ببرین بالا و آمین بگین :)) )

هرجا هستین، موفق، پرانرژی، مهربون و خندان باشین.

محمدرضا. م

یاعلی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or