Lord Stark
کاربر سایت
لر همون فارسه دیگه باهوش :d عید رو به لرهای غیور هم تبریک میگم که اگر نبودن دودمان این کشور تا الان یکسره بر باد رفته بود>:dمعراج لر رو جا انداختي ديگه نه من نه تو :d
لر همون فارسه دیگه باهوش :d عید رو به لرهای غیور هم تبریک میگم که اگر نبودن دودمان این کشور تا الان یکسره بر باد رفته بود>:dمعراج لر رو جا انداختي ديگه نه من نه تو :d
موافقم ولی دوستان بحث سیاسیو تموم کنین . همه همه چیزو میدونیم .ﻳﻌﻨﻲ اﺯ ﻫﻤﻴﻦ ﺷﻌﺎﺭ اﻣﺴﺎﻝ ﻣﻴﺸﻪ ﻓﻬﻤﻴﺪ ﻗﺮاﺭﻩ ﭼﺨﺒﺮ ﺑﺸﻪ...!
...ﺑﺎد ﺑﻬﺎﺭ:d
[h=2]سال 1392 مبارک[/h]سلام به تمام تک تک اعضای بازی سنتر !خب چیزی به سال تحویل 92 نمونده امسال هم با همه خوبی ها و بدیاش تموم شد . امیدوارم که امسال که گذشت سال خوبی براتون بوده باشه و بتونید شروع عالی و فوقلاده ای رو در سال جدید داشته باشید.
قبل از هر چیز تشکر میکنم از کاربرانی که توی این مدت در کنار بازیسنتر بودن و بازی سنتر رو جزیی از خودشون دونستن .
از صمیم قلب براتون میخوام که
به خواسته هاتون برسید
بتونید پله های ترقی رو دونه دونه طی کنید
سر سامون بگیرید
کسایی که مشکلی دارن یا از بیکاری رنج میبرن برن سر کار و دستشون توی جیب خودشون باشه
آروزی سلامتی برای همه و به خصوص خانواده ی بزرگ بازی سنتر دارم ! امیدوارم بتونیم امسال هم سال خوبی رو در کنار هم بدون تفرقه ، کینه ، دشمنی و بدبینی نسبت به هم داشته باشیم