سی دی پراجکت رد: عرضه بازی Cyberpunk 2077 برای ما درس بزرگی بود

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
سی دی پراجکت رد می‌گوید که هیچوقت درس‌هایی که پس از عرضه بازی Cyberpunk 2077 آموخته را از یاد نمی‌برد. با بازی سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

بازی Cyberpunk 2077

عرضه سایبرپانک 2077 یکی از بزرگ‌ترین رویدادهای صنعت در سال 2020 بود و احتمالا این مسئله برای سال‌ها از یاد نخواهد رفت. استودیوی CD Projekt Red بازی را در شرایط افتضاحی (به‌خصوص بر روی کنسول‌ها) منتشر کرد که با انتقادات شدیدی مواجه شد. حال سازندگان در گزارش مالی اخیر خود اعلام کرده‌اند که این موضوع برایشان درس بزرگی بوده است.

"ما موفق شدیم تا یک IP جدید را به بازار و گیمرهای سراسر جهان معرفی کنیم. حال در کنار مجموعه The Witcher، ما دو ستون قدرمند داریم که با آن‌ها آینده CD Projekt را بسازیم. البته که ما همچنان می‌دانیم همه‌چیز طبق برنامه پیش نرفت. این برای ما درس بزرگی بود که ما هیچوقت نباید آن را فراموش کنیم."

آن‌ها همچنین اضافه کردند که از همین حالا نیز از تمام اتفاقاتی که افتاد درس گرفته‌اند و هم‌اکنون تغییرات زیادی در داخل کمپانی در حال انجام است. CD Projekt Red مدتی در خصوص برخی از این تغییرات صحبت کرده بود. برای مثال از حالا به بعد، این کمپانی تصمیم دارد تا مراحل بازاریابی بازی‌های جدید خود را نزدیک‌تر به عرضه بازی شروع کند.

بازی Cyberpunk 2077 هم‌اکنون برای کنسول‌های نسل هشت و نه، PC و استیدیا در دسترس است. شما می‌توانید بررسی ما از این عنوان را از اینجا مطالعه نمایید.

دوست عزیز این بازی سال ۲۰۱۴ نشان داده شد شش سال هفت سال تو تولید بوده مگر همین چند ماهه کرونا قرار بود بسازن این بازی ۴سال پیش تریلر ازش دراومد روی نسل قبل بله دقیقا همین بوده کنترل کیفی دارن شرکت های بزرگ بتا تستر دارن ناتی داگ تیم صد نفره فقط بازی هاش رو‌میبرن تا اخر یکی ده بار مگر میشه متوجه نشن اصلا دوست عزیز بازی با استورج و پهنای باند موجود روی نسل قبل هارد دیسک ها و میزان کش شون و توانایی i/oسازگاری نداره اصلا لود نمیشه روی اون سخت افزار ها بحث باگ نیست پردازنده های گرافیکی در مقابل cpu های جگوار عملا به گلگوگاه پردازشی برمیخورن فریم تک رقمیه بازی انگار در حال توسعه است هنوز .اصلا بحث باگ نبود و‌نیست باگ همیشه هست در بهترین باز ی های openworld.
اصلا نظارتی نشد روی‌ ریلیز یک بازی بالای دویست میلیون دلاری مگر میشه دو‌کیت نداشته باشن یا دسترسی نباشه برای بازی که حداقل پنج سال تو توسعه بوده ؟خوب شوکیس میزاشتن همشون میومدن صحبت میکردن اونموقع یکی‌نمیگفت دو‌کیت نداریم و‌مشکل هست و‌...بعد که این همه ادم پیش خرید کردن یادشون افتاد ؟یک‌چیزی میگید محاله.
رفیق حرفای شما درسته. ولی در کل داستان بازی این بوده که از 2012-2013 میان ساخت بازیو شروع کنن به صورت موازی با ویچر3، که یک دفعه اسکیل ویچر بزرگتر میشه و کل استدیو میرن سمت اون. در نتیجه پروداکشن این بازی رسما میخوابه. این بازیم حدود 2016 بعد عرضه ویچر و 2تا اکسپنشنش رسما دوباره ساختش شروع میشه. در انتها هم اینا یسری تصمیمات خراب مدیریتی میان میگیرن و خودشونو مجبور میکنن 2020 رلیز کنن. یسری شایعاتی هم هست که میگه 2017 و 2018 رسما دوباره ریبوت میکنن پروسه ساخت رو در نتیجه بخاطر همین خیلی عجله ای میشه ساختش و کمترین تایمی رو به تست میدن.
در انتها اون مسئله دو کیت ها هم هرچند شایعست ولی بالاخره از مشکلاتیه که بخاطر کرونا بهش میخورن و محتمله... شوکیس ها هم همه روی pc بوده و نه کنسول ها

در کل نمیخوام طرفداری کنم از تصمیمات مدیریتی این 3-4 سال اخیرشون ولی این پرونده خیلی پیچیده تر و عمیق تر از این حرفاست بنظر...

رفیق حرفای شما درسته. ولی در کل داستان بازی این بوده که از 2012-2013 میان ساخت بازیو شروع کنن به صورت موازی با ویچر3، که یک دفعه اسکیل ویچر بزرگتر میشه و کل استدیو میرن سمت اون. در نتیجه پروداکشن این بازی رسما میخوابه. این بازیم حدود 2016 بعد عرضه ویچر و 2تا اکسپنشنش رسما دوباره ساختش شروع میشه. در انتها هم اینا یسری تصمیمات خراب مدیریتی میان میگیرن و خودشونو مجبور میکنن 2020 رلیز کنن. یسری شایعاتی هم هست که میگه 2017 و 2018 رسما دوباره ریبوت میکنن پروسه ساخت رو در نتیجه بخاطر همین خیلی عجله ای میشه ساختش و کمترین تایمی رو به تست میدن.
در انتها اون مسئله دو کیت ها هم هرچند شایعست ولی بالاخره از مشکلاتیه که بخاطر کرونا بهش میخورن و محتمله... شوکیس ها هم همه روی pc بوده و نه کنسول ها

در کل نمیخوام طرفداری کنم از تصمیمات مدیریتی این 3-4 سال اخیرشون ولی این پرونده خیلی پیچیده تر و عمیق تر از این حرفاست بنظر...
بهرحال این دلیل نمیشه که بازی ناقص که شاید سال ۲۰۷۷درست بشه رو بفروشن ؟هر دلیلی هست مدیریتی یا یوزر بیس کم کنسول های نسل جدید یا حریص شدن یا هر چیز دیگه به نظر من اسکم میاد و‌کلاه برداریه . ضمنا نباید بازی رو‌ زود نشون بدن چون اشتباهه اونقت سایت های خبری که شکر‌ خدا کم نیستن هشت سال تو بوق و‌کرنا میکنند بازی رو‌. فالوت ۴فقط چند ماه قبل از اینکه عرضه بشه تازه نشون داده شد . این صحیح است . نه من نمیگم شما طرفداری میکنیت یا چیزی حرف شما هم صحیح است منتهی بهرحال ۶۰دلار از من گرفتند یا نه؟من نوعی من نخریدم بازی رو‌بعد از ایرادات .بهرحال عرضه شده یا نه ؟

• Like
Reactions: AmirPXP
بهرحال این دلیل نمیشه که بازی ناقص که شاید سال ۲۰۷۷درست بشه رو بفروشن ؟هر دلیلی هست مدیریتی یا یوزر بیس کم کنسول های نسل جدید یا حریص شدن یا هر چیز دیگه به نظر من اسکم میاد و‌کلاه برداریه . ضمنا نباید بازی رو‌ زود نشون بدن چون اشتباهه اونقت سایت های خبری که شکر‌ خدا کم نیستن هشت سال تو بوق و‌کرنا میکنند بازی رو‌. فالوت ۴فقط چند ماه قبل از اینکه عرضه بشه تازه نشون داده شد . این صحیح است . نه من نمیگم شما طرفداری میکنیت یا چیزی حرف شما هم صحیح است منتهی بهرحال ۶۰دلار از من گرفتند یا نه؟من نوعی من نخریدم بازی رو‌بعد از ایرادات .بهرحال عرضه شده یا نه ؟
چرا شلوغش میکنی؟ از دیوار خونتون که بالا نرفتن. تبلیغات و مارکتینگ برای همه بازیها هست. اینا هم تیم مارکتینگشون قوی بود و تبلیغ کردن. خیلی از بازیها مارکتینگ گسترده ای داشتند و نتیجه نهاییش نا امید کننده بود. cp2077 از این حیث نه اولین بوده و نه قراره آخرین باشه.
بازی ناقص بوده، باگ داشته یا هرچیز دیگه. اگر نخریدید که حق اعتراض ندارید. اگر خریدید که به راحت ترین شکل ممکن امکان ریفاند برای همه مهیا بوده و هست.
دیگه دلیل این همه نفرت پراکنی و شخصی کردن مساله رو نمی فهمم.

آخرین ویرایش:
دوست عزیز این بازی سال ۲۰۱۴ نشان داده شد شش سال هفت سال تو تولید بوده مگر همین چند ماهه کرونا قرار بود بسازن این بازی ۴سال پیش تریلر ازش دراومد روی نسل قبل بله دقیقا همین بوده کنترل کیفی دارن شرکت های بزرگ بتا تستر دارن ناتی داگ تیم صد نفره فقط بازی هاش رو‌میبرن تا اخر یکی ده بار مگر میشه متوجه نشن ؟
اصلا دوست عزیز بازی با استورج و پهنای باند موجود روی نسل قبل هارد دیسک ها و میزان کش شون و توانایی i/oسازگاری نداره اصلا لود نمیشه روی اون سخت افزار ها بحث باگ نیست پردازنده های گرافیکی نسل قبل حتی در رزلوشن های زیر فول‌اچ دی هم در مقابل cpu های جگوار عملا به گلگوگاه پردازشی برمیخورن چون سی پی یو نمیتونه فد کنه فریم ها رو برای جی پی یو. فریم تک رقمیه بازی انگار در حال توسعه است هنوز .اصلا بحث باگ نبود و‌نیست باگ همیشه هست در بهترین باز ی های openworld.
اینکه اصلا نظارتی نباشه روی‌ ریلیز یک بازی بالای دویست میلیون دلاری مگر میشه دو‌کیت نداشته باشن یا دسترسی نباشه برای بازی که حداقل پنج سال تو توسعه بوده ؟خوب شوکیس میزاشتن همشون میومدن صحبت میکردن اونموقع یکی‌نمیگفت دو‌کیت نداریم و‌مشکل هست و‌...بعد که این همه ادم پیش خرید کردن یادشون افتاد ؟یک‌چیزی میگید محاله.
این بازی که شما میبینی کلا 3 سال در درست ساخت بوده کلا پروژه در بعد از 4 سال معرفی به بن بست میخوره و همه چیز رو کاملا از اول شروع میکنن و کلی اتفاق های عجیب میفته که حتی بعد از شروع دوباره که مقالش رو هم میتونین پیدا کنین و کرونا که میاد کلا قوز بالا قوز میشه و نتیجش رو میبینیم چی شد :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: darksider666
من با آپدیت 1.06 بازی رو روی پی سی تموم کردم کلی هم حال داد بهم! باگ هم داشت ولی کاملا قابل بازی بود. روی کنسول ها البته ماجراش فرق میکنه که اونم اگر پول دادید قابل ریفاند بوده!
الان هم که کلی آپدیت داده. انقدر نزنید تو سر CDPR بدبخت.
گناه کبیره اینا زود ریلیز کردن بازی هست که خب اگر هزینه ای هم شده برای خرید بازی، قابل جبران بوده.

این بازی که شما میبینی کلا 3 سال در درست ساخت بوده کلا پروژه در بعد از 4 سال معرفی به بن بست میخوره و همه چیز رو کاملا از اول شروع میکنن و کلی اتفاق های عجیب میفته که حتی بعد از شروع دوباره که مقالش رو هم میتونین پیدا کنین و کرونا که میاد کلا قوز بالا قوز میشه و نتیجش رو میبینیم چی شد :D
درسته ولی بازی ناقص عرضه شد دیگه چه یک ماه چه سه سال چه هشت سال مم بحثم روی‌ کیفیت محصول خروجی است خوب بازی کامل نیست ندید بیرون

درسته ولی بازی ناقص عرضه شد دیگه چه یک ماه چه سه سال چه هشت سال مم بحثم روی‌ کیفیت محصول خروجی است خوب بازی کامل نیست ندید بیرون
شما بحث زمان توسعه و ساخت بازی رو گفتین که گفتم از میزانی که گفتین کمتر بوده اگرنه میدونیم کیفیت خروجی چی هست این که چی شد که بازی به این شکل عرضه شده رو میتونین سرچ کنین چند مقاله هست و چندین ویدیو داخل یوتیوب که کامل بهش پرداخت شده

کلا مشکلات این بازی صرفا به باگ و مواردی که تو اواخر پروسه تولید ایجاد میشه محدود نیس که Q.C هم اواخر بازی تو مرحله تست بیاد متوجهش بشه تا رفعش کنن

کاملا مشخصه که بازی ناقص و قبل اتمام پروسه ساختش منتشر شده - مشخصا هم فشار ناشر بوده و نمی خواستن با تاخیرای بیشتر تو مدیا جو منفی علیه بازی ایجاد بشه

اعتراض ها هم تو نت خیلی بجا و بنظرم حتی کم هم بود، چون اگر این روال در آینده باب بشه همه سازنده ها میان حتی بازیهای AAA شونم اینطوری ناقص میسازن و میگن ملت که صداشون در نمیاد پس بذا بازی کنن و کم کم تو چند سال آینده کاملش می کنیم

.

بله دیدم
شما بحث زمان توسعه و ساخت بازی رو گفتین که گفتم از میزانی که گفتین کمتر بوده اگرنه میدونیم کیفیت خروجی چی هست این که چی شد که بازی به این شکل عرضه شده رو میتونین سرچ کنین چند مقاله هست و چندین ویدیو داخل یوتیوب که کامل بهش پرداخت شده
بله دوست من زیاد مقاله دیدم - من سالها بازی رو دونبال میکردم همین جا هم مقاله ای دارم پیش درآمدای است برای بازی- بحث اینکه هیچ مقاله یا ویدوئویی دیگه نمیتونه ردیم کنه این کار اشتباه رو- من لااقل نمیتونم قانع بشم .چون بسیار میسلیدینگ بود اون event هایی که گذاشتن با خیال راحت گفتند بازیی ساختیم که دنیا رو تکان میده ولی در نهایت حتی نمیتونه به مرزهای GTA IV هم حتی برسه که مال بیش از یک دهه پیشه فکر میکنم 13 سال بیشتر حتی .
سایبرپانک 2077
من با اون event ها متقاعد شدم با این همه سال تجربه بازی کردن اخر سر گول خوردم . چون event ها دروغی بیش نبود -خوب بازی هم اصلا بازی روح داری نیست جهانش نمیتونه با جهان های دیگر خوب open world برابری کنه- سری الدر مخصوصا اسکایرم فالوت ها هم فالوت 4 مخصوصا red dead gta و .... rdr 2 قشنگ قورتش میده در مقام مقایسه با ورلد بیلدینگ .

• Like
Reactions: reza51
بله دیدم

بله دوست من زیاد مقاله دیدم - من سالها بازی رو دونبال میکردم همین جا هم مقاله ای دارم پیش درآمدای است برای بازی- بحث اینکه هیچ مقاله یا ویدوئویی دیگه نمیتونه ردیم کنه این کار اشتباه رو- من لااقل نمیتونم قانع بشم .چون بسیار میسلیدینگ بود اون event هایی که گذاشتن با خیال راحت گفتند بازیی ساختیم که دنیا رو تکان میده ولی در نهایت حتی نمیتونه به مرزهای GTA IV هم حتی برسه که مال بیش از یک دهه پیشه فکر میکنم 13 سال بیشتر حتی .
سایبرپانک 2077
من با اون event ها متقاعد شدم با این همه سال تجربه بازی کردن اخر سر گول خوردم . چون event ها دروغی بیش نبود -خوب بازی هم اصلا بازی روح داری نیست جهانش نمیتونه با جهان های دیگر خوب open world برابری کنه- سری الدر مخصوصا اسکایرم فالوت ها هم فالوت 4 مخصوصا red dead gta و .... rdr 2 قشنگ قورتش میده در مقام مقایسه با ورلد بیلدینگ .

واسه ps5کی میاد؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: darksider666
بنظرم اونایی که از شکست سایبرپانک خوشحالی میکنن بهتره پروژه چندصد میلیون دلاری شکست خورده سانتامونیکا رو یادشون بیاد!! :D

CDPR هم میتونست تا آخر عمر مثل بعضی استودیو ها تا سال های سال یه IP تکراری بچسبه و ول نکنه و ویچر 4 و 5 و 6 بسازه و متای تضمینی +90 هم بگیره اما از ریسک کردن و IP جدید و بلندپروازی هراسی به دل ندادن! لااقل همینش کلی ارزش داره. :D

بنظرم اونایی که از شکست سایبرپانک خوشحالی میکنن بهتره پروژه چندصد میلیون دلاری شکست خورده سانتامونیکا رو یادشون بیاد!! :D

CDPR هم میتونست تا آخر عمر مثل بعضی استودیو ها تا سال های سال یه IP تکراری بچسبه و ول نکنه و ویچر 4 و 5 و 6 بسازه و متای تضمینی +90 هم بگیره اما از ریسک کردن و IP جدید و بلندپروازی هراسی به دل ندادن! لااقل همینش کلی ارزش داره. :D

کاملا درسته. ریلیز کردن همچین فاجعه ناقص پر باگ و گلیچ و خالی بندی های پشت سر هم قبل ریلیز واقعا هم ریسک و بلندپروازی و هراسی به دل ندادن میخواست

با این منطق شما پس اگر یه شرکت خودروسازی یه ماشین فاجعه و خطرناکی رو تولید کرد هم بدون توجه به مشکلاتش باید خودرو رو تو بازار بفروشه تا همه برن ته دره؟؟؟

تا وقتی شما محصول داغون ساختی ولی ندادی دست مشتری هیچ اشکالی نداره، چون چیزی دست مشتری تحویل ندادی که مسئول هم باشی در قبالش ولی وقتی محصول رو منتشر میکنی و دست میلیونها مشتری میدی دیگه در قبالش مسئولی و باید پاسخگو باشی ( اونم نه فقط در قبال کسایی که محصولت رو خریدن بلکه در قبال کل فعالای اون صنعت، چون روال کار تو صنعت رو خدشه دار کردی)

.

• Like
Reactions: reza51 and hadinas

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or