سیو‌های Mass Effect را پاک نکنید

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
masseffect2a.jpg

مدتی پیش Bioware اعلام کرده بود که بازیباز‌ها قادرند که سیو‌های Mass Effect 1 را به شماره دوم این بازی ارجاع دهند ولی بعدا به نظر رسید که از این ادعای خود صرف نظر کرده‌اند.

امروز سه نفر از کارکنان Bioware در سه پست متوالی به بازیباز‌ها اعلام کرده‌اند که " سیو‌های ME1 را پاک نکنید."

هنوز مشخص نیست که با داشتن سیو‌های ME1، چه اتفاقی در بازی در ME2 خواهد افتاد.

اولین تیزر Mass Effect 2 نیز به‌تازگی منتشر شده است که می‌توانید از طریق سایت رسمی بازی، به آن دسترس داشته باشید.

هیچ تاریخ انتشار و پلتفرم مشخصی برای بازی ذکر نشده است.

Source

ابتکار جدیدی نیست ، مگه Need For Speed اینطور نبود. سیوهای UG2 یک سری چیزها رو در MW باز می کرد. و خیلی بازیهای دیگه که شما از من بهتر میدونید.

ابتکار جدیدی نیست ، مگه Need For Speed اینطور نبود. سیوهای UG2 یک سری چیزها رو در MW باز می کرد. و خیلی بازیهای دیگه که شما از من بهتر میدونید.
کسی هم اینجا اعلام نکرد که این ابتکار جدیدی هست. مسئله اینه که چه سورپرایزی برای طرفداران خواهد داشت.

من که فرصت ندادم بهش سریع پاک کردم .

ولی کلا من کاری به این چیزها ندارم . فقط اگر شد بازی عادیش بیاد دستم بازیش کنم . اگر شد تمومش هم کنم . خلاص ( :biggrin1: )
همین قدر بسم هست , دیگه کاری ندارم اگر اینو داشته باشی اینطوری میشه , اونطوری میشه .

عجب :confused: عجب :biggrin1: عجب :eek:
این دیگه یعنی چی؟؟؟؟؟ :-"
میگن سیوهاشو پاک نکنین بعد میگن پلتفرمش معلوم نیست :biggrin1:
یعنی واسه pc و 360 که منتشر می کنیم

عجب :confused: عجب :biggrin1: عجب :eek:
این دیگه یعنی چی؟؟؟؟؟ :-"
میگن سیوهاشو پاک نکنین بعد میگن پلتفرمش معلوم نیست :biggrin1:
یعنی واسه pc و 360 که منتشر می کنیم
معمولاً یه عنوان وقتی قسمت اولش رو یه پلتفرم بیاد قسمت های بعدیش هم به احتمال بالای 90% رو همون پلتفرم عرضه میشن مگه اینکه اتفاق خاصی بیفته و پول برنامه های سازنده ها رو تحت تاثیر قرار بده...با این خبری که منتشر شد این بازی 100% برای 360 میاد چون فروش قسمت اول بیشترش رو 360 بود تا PC موضوع نا معلوم بودن پلتفرم فقط مختص به PS3 ه... که فکر نکنم با این شرایط اقتصادی برای PS3 نیاد چون ژانر بازی RPG ه و همونطور که شما بهتر از من میدونید ژاپنی ها خوره ی RPG هستن...
مهدی جان دستت درد نکنه

معمولاً یه عنوان وقتی قسمت اولش رو یه پلتفرم بیاد قسمت های بعدیش هم به احتمال بالای 90% رو همون پلتفرم عرضه میشن مگه اینکه اتفاق خاصی بیفته و پول برنامه های سازنده ها رو تحت تاثیر قرار بده...با این خبری که منتشر شد این بازی 100% برای 360 میاد چون فروش قسمت اول بیشترش رو 360 بود تا PC موضوع نا معلوم بودن پلتفرم فقط مختص به PS3 ه... که فکر نکنم با این شرایط اقتصادی برای PS3 نیاد چون ژانر بازی RPG ه و همونطور که شما بهتر از من میدونید ژاپنی ها خوره ی RPG هستن...
مهدی جان دستت درد نکنه
البته نه Action RPG !
تا حالا نشنیده بودم ژاپنی ها علاقه و خوره ی Action RPG باشن !

بله ژاپنی ها خورۀ jRPG تشریف دارن
درضمن الان رفتم game spot و ign دیدم برا هم pc و هم 360 تأیید شدن و gamespot تاریخش رو هم زده چیز جالبی که ign دیدم تأیید mass effect 3 برا دو پلتفرم فوق الذکر هست حالا شاید بگین اونها از خودشون نوشتن :biggrin1:

بله ژاپنی ها خورۀ jRPG تشریف دارن
درضمن الان رفتم game spot و ign دیدم برا هم pc و هم 360 تأیید شدن و gamespot تاریخش رو هم زده چیز جالبی که ign دیدم تأیید mass effect 3 برا دو پلتفرم فوق الذکر هست حالا شاید بگین اونها از خودشون نوشتن :biggrin1:
در اینکه اونجا MS 3 دیگه تعجب نکن چون سه گانه قرار بوده باشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or