سیستم Kinect GPS در بازی Forza Horizon

.Evanescence.

کاربر سایت
09024224166587830009.jpg

Playground Games در مصاحبه‌ای با Joystiq تایید کرد Forza Horizon از فرمان صوتی کینکت برای سیستم GPS بازی استفاده می‌کند.

سیستم GPS کینکت این اجازه را به بازیکنان می‌دهد تا مکان‌های به خصوص مانند جشنواره‌ها، مسابقات و رویدادهای نزدیک را به شما نشان دهد.

طراخ بازی آقای Ralph Fulton توضیح داد: " ما زمانی که دنبال این بازی بودیم دو بازخورد از طرفداران دریافت کردیم.

اولین آن واقعا ساده بود، مردم می‌گویند ‘این بازی بسیار بزرگ است، من راحت در آن گم می‌شوم.’ دومین نظر تقریبا شباهت‌هایی به نظر اول داشت، مردم می‌گویند ‘بعضی اوقات فراموش می‌کنم کجا می‌روم یا فراموش می‌کنم چه می‌خواهم.’"

بازی در تاریخ 23 اکتبر برای Xbox 360 منتشر خواهد شد.

بازی‌سنتر | اخبار | سیستم Kinect GPS در بازی Forza Horizon

آخرین ویرایش:
عجیبه همچین محیط بزرگی با اون گرافیک نمیتونه بی نقص باشه.کلا فکر نکنم مثل فورتزا4 کم نقص باشه و احتمال زیاد متاش 80تا85بشه.شایدم جادو کردن و یه شاهکار ساختن که جایه فورتزا4رو به عنوان بهترین ریسینگ نسل و شاید تاریخ بگیره

چقدر خوب قابلیت خوبیه :d کینکت کلا بدرد همین کارا خیلی میخوره همچین بازی هایی می تونند ازش استفاده کنند
حالا کی عرضه میشه..؟

23 اکتبر 2012
پ.ن:نیلوفر جان اشتباه زدی 26 اکتبر نیست 23 اکتبر

به تاریخ خودمون دقیقا کی میاد؟؟؟
میشه 2 آبان

آخرین ویرایش:
چقدر خوب قابلیت خوبیه :d کینکت کلا بدرد همین کارا خیلی میخوره همچین بازی هایی می تونند ازش استفاده کنند

23 اکتبر 2012
پ.ن:نیلوفر جان اشتباه زدی 26 اکتبر نیست 23 اکتبر
چه خوب شاید دوباره این کینک رو هم وصل کنم....
به تاریخ خودمون دقیقا کی میاد؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or