سیستم پیش بینی شده، برای اجرای بازی Modern Warfare 3

Urinal Mint

کاربر سایت
0sgo87hu3esbqi9frh6.png

توضیحاتی در رابطه با موتور گرافیکی MW3، و سیستم پیش بینی شده برای اجرای این بازی

همانطور که می دونید، بازی MW3 تا چند وقت دیگر منتشر می شود. شاید بگویید موتور گرافیکی این بازی تاکنون از ساخت MW2 فرقی نکرده است و فقط یک سری آپدیت هایی روی آن به صورت گرفته است. بزارید یک سری توضیحات کوتاهی در رابطه با موتور این بازی بدهم؛ شرکت سازنده ی این بازی یعنی Infinity Ward موتور این بازی را در سال 2005 با نام IW ساخت. این شرکت از این موتور، برای ساخت سری Call of Duty استفاده می کرد. و حتی برای ساخت عنوان 2009 خود، یعنی MW2 فقط این موتو را به IW 4.0 ارتقاء داد. Infinity Ward برای دو عنوان دیگر خود، 007 Golden Eye و همینطور COD: Black Ops، از این موتو استفاده کرد. البته این عناوین هم در سال 2010 منتشر شدند، و از سال 2009 تا اون موقع در موتور خود هیچ تغییری نداده بود. حالا آیا Robert Bowling از استودیو IW، بازم میخواهد از این موتور بهره ببرد یا نه، این سوالی است که از او شد و او نیز در پاسخ به سوال جواب داد؛ من نمی تونم اطلاعات زیادی در رابطه با این موضوع بدهم، اما مطمئن باشید که موتور بعد از سری MW2 تا الان تغییرات زیادی در آن ایجاد شده است، و گرافیک بهتری را ارائه می دهد. همینطور ما موتور را به 5.0 ارتقاء داده ایم. فن های این عنوان تغییرات رو هنوز نمی دونند، اما باید امیدوار باشند که Infinity Ward دوباره گرافیک نسل قبل خود را به تصویر نکشد.

این سیستمی است که حداقل برای اجرای Modern Warfare 3، باید داشته باشید؛

Intel CPU : Pentium Dual Core E5500 2.8GHz GD CPU hardware score: 4 Login to compare your CPU
AMD CPU : Phenom II X2 550
Nvidia GFX Card : GeForce GT 340 GD GFX hardware score: 5 Login to compare your GFX Card
ATI GFX Card : Radeon HD 3800 series
RAM (Memory) : 3 GB
Hard Disk Space : 12 GB
Direct X : 9

منبع: http://www.game-debate.com/games/ind... Warfare 3

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Corrinne Yu
الان سرش به تنش می ارزیده این یارو که پیش بینی کرده سیستمو
به نظرم که همچین چیزی امکان نداره حداقل این سیستمو بخواد

شواهد نشون می ده که برخلاف نوشته ی فوق تغییر خاصی توی موتور گرافیکی بازی ایجاد نشده و بنظر من حتی ملزومات فوق هم برای سیستم زیاده.

در ضمن معلوم نیست این سایت مدل GT 340 رو از کجا آورده، چون اصلا همچین کارت گرافیکی برای دستگاههای PC تولید نشد و فقط مدل لپ تاپی داره که اونم خیلی ضعیفه
با این تفاسیر این مشخصات ساختگی هستن و اون رم 3 گیگ هم بنظر بالاست، همون 2 گیگ هم برای بازی زیاده!!

• Like
Reactions: pedramb and Gow
شواهد نشون می ده که برخلاف نوشته ی فوق تغییر خاصی توی موتور گرافیکی بازی ایجاد نشده و بنظر من حتی ملزومات فوق هم برای سیستم زیاده.

در ضمن معلوم نیست این سایت مدل GT 340 رو از کجا آورده، چون اصلا همچین کارت گرافیکی برای دستگاههای PC تولید نشد و فقط مدل لپ تاپی داره که اونم خیلی ضعیفه
با این تفاسیر این مشخصات ساختگی هستن و اون رم 3 گیگ هم بنظر بالاست، همون 2 گیگ هم برای بازی زیاده!!
تایید میشه !!

یعنی خوشم میاد PC Gamer های BC باید حتما بره تو پاچشون. الان اگر مینوشت یه عدد Nvidia 580 میخواد با 16 گیگ رم و یه عدد CPU Core i7 الان چَه چَه ها بلند میشد همه میزن زیر آواز و شعر میگفتند ولی حالا دارن ناله می کنند.
نمیدونم به خدا شما ها چتونه درکتون نمیکنم اصلا، پیسی میخرید برای کلاسش؟ بازی هم میکنید برای گرافیکش؟ موبایل به گند کشیدید، ماشین رو به گند کشیدید، دیگه دست از سر گیم وردارید به قرآن.

یعنی خوشم میاد PC Gamer های BC باید حتما بره تو پاچشون. الان اگر مینوشت یه عدد Nvidia 580 میخواد با 16 گیگ رم و یه عدد CPU Core i7 الان چَه چَه ها بلند میشد همه میزن زیر آواز و شعر میگفتند ولی حالا دارن ناله می کنند.
نمیدونم به خدا شما ها چتونه درکتون نمیکنم اصلا، پیسی میخرید برای کلاسش؟ بازی هم میکنید برای گرافیکش؟ موبایل به گند کشیدید، ماشین رو به گند کشیدید، دیگه دست از سر گیم وردارید به قرآن.
دقیقا با حرفات موافقم ! من خودم یه PC متوسط با 4 گیگ رم و 1 گیگ گرافیک دارم و میتونم راحت باهاش حداقل بازیا رو اجرا کنم اما اصلا باهاش بازی نمیکنم چون PC گیمر بودن دیگه اون حال سابقو نمیده ! الان PC گیمر یعنی کسی که 16 گیگ رم و 2 گیگ گرافیک و ... داره تو ایران !
همین سیستم هم اصلا برای اجرای بازی کم نیست ! 3 گیگ رم رو همه ندارن دوستان ...

از COD 2 داره با همین سیاست دهن سرویس میکنه ، امسال هم پرچمش بالاست :دی حالا Haters gonna hate :|!
پ.ن : به به :) چون سیستم قوی نمیخواد بازی شد اَخ :) !

آخرین ویرایش:

دقیقا با حرفات موافقم ! من خودم یه PC متوسط با 4 گیگ رم و 1 گیگ گرافیک دارم و میتونم راحت باهاش حداقل بازیا رو اجرا کنم اما اصلا باهاش بازی نمیکنم چون PC گیمر بودن دیگه اون حال سابقو نمیده ! الان PC گیمر یعنی کسی که 16 گیگ رم و 2 گیگ گرافیک و ... داره تو ایران !
همین سیستم هم اصلا برای اجرای بازی کم نیست ! 3 گیگ رم رو همه ندارن دوستان ...

شما دوستان متاسفانه اصلا به موضوع تاپیک و منظور ما توجه نکردید و کاملا از بحث خارج شدید.

ما منظورمون این بود که ملزومات نوشته شده در پست این سایتی که بهش ارجاع داده شده بدلایل ذکر شده غیر واقعی هست و اعلام رسمی خود سازنده یا ناشر MW3 نیست، حالا اینکه از ملزومات بالا خوشمون میاد یا نه چه ربطی داره به صحبت ما؟!! ما بحث فنی کردیم نه فن بازی!

مدت زیادی هست خبرها و تریلرهای بازی داره منتشر میشه و کسانی که اخبار رو دقیق دنبال کردن می دونن که تغییر قابل توجهی از لحاظ بصری نکرده، بنابراین ملزوماتش هم به احتمال زیاد تغییر نمی کنه و مثل چند سال گذشته هست و به نسبت فنآوری روز بازیهای PC( نه کنسول) قدیمی و مورد انتقاد هست، واضح و روشن

• Like
Reactions: Hesam_1994
شما دوستان متاسفانه اصلا به موضوع تاپیک و منظور ما توجه نکردید و کاملا از بحث خارج شدید.

ما منظورمون این بود که ملزومات نوشته شده در پست این سایتی که بهش ارجاع داده شده بدلایل ذکر شده غیر واقعی هست و اعلام رسمی خود سازنده یا ناشر MW3 نیست، حالا اینکه از ملزومات بالا خوشمون میاد یا نه چه ربطی داره به صحبت ما؟!! ما بحث فنی کردیم نه فن بازی!

مدت زیادی هست خبرها و تریلرهای بازی داره منتشر میشه و کسانی که اخبار رو دقیق دنبال کردن می دونن که تغییر قابل توجهی از لحاظ بصری نکرده، بنابراین ملزوماتش هم به احتمال زیاد تغییر نمی کنه و مثل چند سال گذشته هست و به نسبت فنآوری روز بازیهای PC( نه کنسول) قدیمی و مورد انتقاد هست، واضح و روشن
من منظورم اصلا شما نبودی فرشید جان.

MW3 از اولش هم کاملا واضح بود قرار نیست Crysis یا BF3 تحویلمون بده. از تریلر های اولیش هم میشد دید که تغییرات خیلی قابل توجه ای نکرده که بخوایم الان بحث کنیم که مثلا سخت افزار جدید تر میخواد یا نه؟ هر نسخه داره فقط بهبود پیدا میکنه در حدی که بشه با بازی های سال خودش رقابتی داشته باشه.

اما یه عده الان یک مدته کلا گذاشتن پشتش سر تاپیک Deus Ex بحث گرافیک میکشن وسط که بازی اینجوریه، تاپیک Rage میشه میان میگن ما فلان میلیون پول دادیم که بازی هامون سیستم بالا بخواد! سر اینجا هم که ...
انگار مثلا اگر یک بازی ای سیستم بالائی نخواد یا حداقل سیستم قابل اجراش پائین باشه آشغال میشه.

من منظورم اصلا شما نبودی فرشید جان.

MW3 از اولش هم کاملا واضح بود قرار نیست Crysis یا BF3 تحویلمون بده. از تریلر های اولیش هم میشد دید که تغییرات خیلی قابل توجه ای نکرده که بخوایم الان بحث کنیم که مثلا سخت افزار جدید تر میخواد یا نه؟ هر نسخه داره فقط بهبود پیدا میکنه در حدی که بشه با بازی های سال خودش رقابتی داشته باشه.

اما یه عده الان یک مدته کلا گذاشتن پشتش سر تاپیک Deus Ex بحث گرافیک میکشن وسط که بازی اینجوریه، تاپیک Rage میشه میان میگن ما فلان میلیون پول دادیم که بازی هامون سیستم بالا بخواد! سر اینجا هم که ...
انگار مثلا اگر یک بازی ای سیستم بالائی نخواد یا حداقل سیستم قابل اجراش پائین باشه آشغال میشه.

منم هم عقیده هستم، همه چیز گرافیک نیست، خود COD MW3 رو که فک نکنم با همه ی تفاسیر بالا کسی نخواد بازی کنه، حتی فن های BF3 ...خودم که Deus Ex واسم جالب بود، با اینکه گرافیک نداشت ولی بخاطر داستانش دوس داشتی یه بند بازی کنیش. سبک RAGE رو هم دوس دارم و بنظرم بافتهای بسیار با کیفیتی داره، اما گیم پلی بازی اگه خوب نباشه فایده نداره...

• Like
Reactions: Miesam

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or