سیستم مورد نیاز Splinter Cell: Conviction

Dreadlord

کاربر سایت
splinter-cell-conviction.jpg

سیستم مورد نیاز این بازی برای PC مشخص شد:

Recommended specs​

• Supported OS: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
  • Processor: 1.8 GHz Intel Core2 Duo or 2.4 GHz AMD Athlon X2 64
  • RAM: 1.5 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista, Windows 7
  • Video Card: 256 MB DirectX 9.0c–compliant video card (512 MB recommended) (see supported list*)
  • Sound Card: DirectX 9.0c–compliant sound card
  • DirectX Version: DirectX 9.0c
  • DVD-ROM: DVD-ROM drive
  • Hard Drive Space: 10 GB
  • Peripherals Supported: Mouse, keyboard, headset, 12-button gamepads with analog sticks
  • Internet Connection: Broadband Internet connection
  • :Supported Video Cards at Time of Release*
  • NVIDIA GeForce 7800 / 7900 / 8 / 9 / GTX series
  • ATI RADEON X1800 / X1900 / HD 2000 / HD 3000 / HD 4000 / HD 5000 series
  • Laptop versions of these cards may work but are NOT supported. These chipsets are the only ones that will run this game.

اینترنت با سرعت بالا و دائم هم هنگام بازی کردن لازم است.

با اینکه منم از اقشار مستضعف هستم و پول ندارم اورجینال بخرم ولی حمایتمو از یوبی سافت اعلام میکنم چون به رشد پی سی گیمینگ کمک میکنه.

با اینکه منم از اقشار مستضعف هستم و پول ندارم اورجینال بخرم ولی حمایتمو از یوبی سافت اعلام میکنم چون به رشد پی سی گیمینگ کمک میکنه.
یه ضرب المثل اصفهانی هست که میگه دیگی که برای ما نمیجوشه میخوام سر سگ توش بجوشه:laughing::laughing:
اینم همون قضیه pc gaming هست وقتی ما نمیتونیم بازی کنیم میخوام صد سال سیاه رشد نکنه. طرف تو یکی از کشورهای اروپایی یا امریکا نشسته با سرعت بالا نسخه کپی میزنه یا بعدشم فوقش بازی کرک نشد میره steam با 50 دلار ناقابل بازی را دانلود میکنه بعد یه عده نشستند دعا میکنند قفل یوبی سافت بگیره که pc gaming رشد کنه برای اون افرادی که بالا گفتم عجبا:evil::evil:

جنگ چی ؟مگه همه جا مثل اینجا هستش که اینترنت نداشته باشن ؟ ما نباید اینجارو با بقیه جاها مقایشه کنیم ! به نظر من کار درستی کرده ubisoft ! تا کی همینطوری میخواید قاچاقی و دزدکی بازی کنید ؟ ! بعد اونوقت طلب کار هم هستید ؟ !

جنگ چی ؟مگه همه جا مثل اینجا هستش که اینترنت نداشته باشن ؟ ما نباید اینجارو با بقیه جاها مقایشه کنیم ! به نظر من کار درستی کرده ubisoft ! تا کی همینطوری میخواید قاچاقی و دزدکی بازی کنید ؟ ! بعد اونوقت طلب کار هم هستید ؟ !
لطفا شما که وضعت خوبه دیگران رو که وسع مالیشون نمیرسه که اوریج بخرن(از جمله خود من) دزد خطاب نکن!
اینجا ایرانه پسر!نمیخوام از دوباره همون بحثهای قبلی رو وسط بکشم ولی تو به هیچ وجه حق نداری وضعیت ما رو با کشوری مثل امریکا مقایسه کنی(این فقط مربوط به اینترنت نمیشه)! اینجا رو ر*ژ*ی**م قشنگ ایران تبدیل به یه مخروبه کرده حالا تو چی داری میگی؟
اگه خیلی احساس مایه داری میکنی برو یه جا دیگه عقدت رو خالی کن..

آخرین ویرایش:
لطفا شما که وضعت خوبه دیگران رو که وسع مالیشون نمیرسه که اوریج بخرن(از جمله خود من) دزد خطاب نکن!
اینجا ایرانه پسر!نمیخوام از دوباره همون بحثهای قبلی رو وسط بکشم ولی تو به هیچ وجه حق نداری وضعیت ما رو با کشوری مثل امریکا مقایسه کنی(این فقط مربوط به اینترنت نمیشه)! اینجا رو ر*ژ*ی**م قشنگ ایران تبدیل به یه مخروبه کرده حالا تو چی داری میگی؟
اگه خیلی احساس مایه داری میکنی برو یه جا دیگه عقدت رو خالی کن..
شدیدا تایید میشه
icon14.gif

حالا بیخیال سیاست
به فرض که قفلشون جواب داد
رو 360 بازی میکنیم:p

یعنی رو لپتاپ نمیشه بازیش کرد؟؟؟
چرا میشه! اون چیپست هایی که نوشته، روی PC حتما کار می کنه و اگه کار نکنه، مسئولیتش با Ubisoft هست. ولی اگه همین چیپست ها روی لپتاپ جواب نده، یوبیسافت هیچ مسئولیتی نداره!
یه سوال ؟!

یعنی بدون اینترنت اصلا نمیشه بازی کرد ؟؟!
اگه کرک نشه: نه! :دی

یعنی برای حالت singlepalyer هم باید به اینترنت وصل بود؟
اگه نسخه اورجینال بازی رو بخریم چی بازم باید به اینترنت وصل بود؟
اگه چواب سوال دوم آره هستش :
پس چه دردیه !! یعنی از کپی کردن بازیهاشون که جلوگیری نکردن!!

یعنی برای حالت singlepalyer هم باید به اینترنت وصل بود؟
بله! کلا بازی هایی که قفل DRM رو دارن، از وقتی که وارد بازی میشی، تا وقتی که از بازی خارج میشی، باید به اینترنت وصل باشی! سیو بازی هم روی سرور های یوبی آپلود میشه لحظه به لحظه!
شما مایه داری ما چه کنیم
میگم شما اورجینال شو بخر به ما بده ما هم بازی کنیم:laughing::laughing:
خوب حالا گیریم اوریجینال هم گیر اومد، اینترنت رو چیکار کنیم؟! :دی

شما مایه داری ما چه کنیم
میگم شما اورجینال شو بخر به ما بده ما هم بازی کنیم:laughing::laughing:

اگه چواب سوال آره هستش :
به هر حال طرف چه نسخه اصلی رو بخره چه کپی باید اینترنت پر سرعت داشته باشه
فقط یه اینترنت کردن تو پاچه ملت

اگه چواب سوال آره هستش :
بله حتی اگه اوریجینال بخری! والا منم اطلاعاتم در این زمینه خیلی دقیق نیست! فقط میدونم که با این سیستم، برای بازی کردن چه SP چه MP باید به اینترنت وصل باشی! حتی اگه وسط بازی اینترنت دیسکانکت بشه، از بازی خارج میشی خود به خود! میتونی با یه بار خریدن بازی، روی هر تعداد سیستمی که خواستی نصبش کنی، ولی در آن واحد فقط یه سیستم می تونه بازی رو اجرا کنه! و همیشه و در همه حال برای بازی باید به اینترنت وصل باشی!
خوب نسخه ی دزدی تا کرک نباشه که نمیشه باهاش بازی کرد! یعنی همین بازی هایی که در حال حاضر می بینی که حتما باید کرک بشن تا بشه اجراشون کرد، با این قفل، علاوه بر کرک باید اینترنت هم داشته باشی!
اگه بازی بخواد کرک بشه، احتمالا جوری کرک میشه که نیاز به اینترنت هم نداشته باشه!

اگه چواب سوال آره هستش :

خب وقتی کپی استفاده کنی اطلاعاتت رو با نت به سرور یوبی بفرستی میفمه و از بازی کردنت جلوگیری میکنه....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or