سیستم مورد نیاز Resident Evil 2 Reborn مشخص شد!

• Thread starter Thread starter hmd2009
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hmd2009

کاربر سایت
44461367472908475912.jpg

درود

بازی Resident Evil 2 Reborn توسط شرکت Invader Games در حال ساخت است و قرار است در ماه دسامبر امسال بصورت رایگان و انحصاری برای PC عرضه شود. Invader Games در طی بیانیه ای اعلام کرد که نسخه ی آزمایشی بازی این ماه منتشر خواهد شد.

اطلاعات بیشتر در مورد بازی http://forum.bazicenter.com/thread86007/page5/

Minimum Requirements:
- Processor Dual Core 1.2Ghz or higher ( Intel or AMD)
- Ram: 1 Gb
- Video Card: Video card with at least 512 Mb of RAM and DirectX 9.0c support
- HDD: 2GB of disk space.

Recommended Requirements (DX9 Version)

- Processor Dual Core 1.8 GHz (Intel or AMD)
- Ram : 2Gb
- Video Card: Dedicated Video Card with 1Gb of RAM and DirectX 9 support
-HDD : 4GB of disk space

Recommended Requirements (DX11 Version):
-Quad Core Processor 1.8 Ghz or Dual Core 2.2Ghz (Intel or AMD)
-Ram: 3Gb
-Video Card: Dedicated Videocard With 1Gb of VRAM and DX11 Support (Shader Model 3+)
-HDD: 4Gb Hdd space

منبع: InvaderGames

کاش خود کپکام مثل بچه آدم به جای ساختن آشغالهایی به نام RE 7 و RE 8 و ... میرفت شماره های 1 تا 3 را بازسازی میکرد. . هر چند که فکر کنم بدتر از RE6 از آب در میومدند.! :|

یادش بخیر قبلا تا یه RE جدید میومد، تمام فکر و ذکرم این بود که کی میاد رو ویترین مغازه ها تا برم بخرمش و حتی شبها خواب می دیدم بازی روی سیستم نصبه دارم بازی میکنم ، اما الان آرزو میکنم دیگه منتشر نشه!!!!! :((

100% کپکام اعتراض میکنه بهشونه اینا هر یه سال در میون یه ریبوت، ریبورن یا هر چیز دیگه ای... از RE شمار های 1 تا 4 میسازن میکنن تو پاچه ملت

کاش خود کپکام مثل بچه آدم به جای ساختن آشغالهایی به نام RE 7 و RE 8 و ... میرفت شماره های 1 تا 3 را بازسازی میکرد. . هر چند که فکر کنم بدتر از RE6 از آب در میومدند.! :|

یادش بخیر قبلا تا یه RE جدید میومد، تمام فکر و ذکرم این بود که کی میاد رو ویترین مغازه ها تا برم بخرمش و حتی شبها خواب می دیدم بازی روی سیستم نصبه دارم بازی میکنم ، اما الان آرزو میکنم دیگه منتشر نشه!!!!! :((

خوب وقتی اینقدر خوب فروش میره برا چی نسازه ؟

کپکام هم مثل بقیه ی شرکتهای تجاری بدنبال سودآوریه و این راهی که پیش گرفته براش سود آوره ، باید قبول کرد که سلیقه ی گیمرها تغییر کرده و نسل جدید شوتر اکشن رو بیشتر می پسندن (گرچه خودمم سبک 3 شماره ی اول رو ترجیه میدم)

100% کپکام اعتراض میکنه بهشونه اینا هر یه سال در میون یه ریبوت از RE شمار های 1 تا 4 میسازن میکنن تو پاچه ملت

بازی ای که رایگان داده میشه دست گیمرها چجوری قراره بره تو پاچشون ؟!

خوب وقتی اینقدر خوب فروش میره برا چی نسازه ؟

کپکام هم مثل بقیه ی شرکتهای تجاری بدنبال سودآوریه و این راهی که پیش گرفته براش سود آوره ، باید قبول کرد که سلیقه ی گیمرها تغییر کرده و نسل جدید شوتر اکشن رو بیشتر می پسندن (گرچه خودمم سبک 3 شماره ی اول رو ترجیه میدم)
رزیدنت اویل یک بازی ترسناک است. در واقع یک survivel horror.وقتی این همه بازی شوتر هست چرا باید رزیدنت هم شوتر بشه؟سلیقه ی گیمرها اگر تغییر کرده بود که پرفروش ترین نسخه قسمت 6 میشد. پس چطور عناوین کلاسیک جزو پرفروش ترین بازی های زمان خودشون بودند.اگر هم میخواد اکشن بسازه باید کیفیت در حد قسمت 4 باشد که البته با توجه به نبود بازیسازی بزرگ بعید میدانم همچین اتفاقی بیفته.

اتفاقا از نظر من کاملا برعکسه
کپکام بیشتر از هوادارا منتظره نتیجه ی کار و واکنش هوادارها رو ببینه تا اگه مثبت بود شک نکن که این گروه رو بکار میگیره برای ساخت ریبورن های بعدی ...
از کپکام که بعید نیست :d همین یک ماه پیش RE4 اولتیمت اچ دی داد بیرون

شایدم کپکام نقشه هایی تو سرش داره مثلا این که میخواد ببینه واکنش مردم نسبت به ریمیک نسخه ی 2 و 3 چیه
که اگه خوب بود خودش رزیدنت 8 رو در غالب ریمیک 2 و 3 بزنه

عزیز دل اول پستو نمیخونی میری اخرشو میخونی؟:دی
دارم میگم که وقتی خود کپکام با این عناوین (ریبرن و...)میکنه تو پاچه ملت ،معلومه اجازه نمیده اینا مجانی بازی رو عرضه کنن
منظورم از میکنن تو پاچه ملت کپکامه

عزیز دل اول پستو نمیخونی میری اخرشو میخونی؟:دی
دارم میگم که وقتی خود کپکام با این عناوین (ریبرن و...)میکنه تو پاچه ملت ،معلومه اجازه نمیده اینا مجانی بازی رو عرضه کنن
منظورم از میکنن تو پاچه ملت کپکامه

آها اوکی :d

من فکر کردم Invader Games رو میگی lol

هر آنچه از رزیدنت اویل ( :x ) آید خوش آید حتی اگه مثل رزیدنت 6هم بد آید ولی در نهایت خوش آید. چه برسد به ریبوت یکی از بهترین شماره از این سری!
بنظرم خود کپکام هم یک بار هم که شده حتی اگه قرار باشه شماره اصلی نباشه یک رزیدنت با حال و هوای سه گانه ی اصلی بده که هم همون نمای دوربین و همون درجه سختی و همون حس و حال رو داشته باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or