سیستم مورد نیاز Mass Effect 3 مشخص شد.

гадюка

کاربر سایت
استدیو Bioware حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی Mass Effect 3 رو اعلام کرد.همچنین این سیستم با توجه به عرضه دمو قابل بازی،بازی در 3 روز تعطیلات تعیین شده است.

masseffect3-jan18.jpg

پست های داده شده در فروم این استدیو بیانگر این امر میباشد که نسخه دمو بخش مولتی پلیر این بازی تا 5 مارچ سال جاری قابل بازی میباشد.

همچنین سیستم مورد نیاز بازی رو در زیر میتوانید مشاهده کنید.

Minimum requirements:

• OS – Windows XP SP3/Vista SP1, Win 7 (Supported chipsets: NVIDIA 7900 or better; ATI X1800 or better. Please note that NVIDIA GeForce 9300, 8500, 8400, and 8300 are below minimum system requirements, as are AMD/ATI Radeon HD3200, HD3300, and HD4350. Updates to your video and sound card drivers may be required.)
  • CPU – 1.8 GHz Intel Core 2 Duo (equivalent AMD CPU)
  • RAM – 1GB for XP / 2GB RAM for Vista/Win 7
  • Disc Drive – 1x speed
  • Hard Drive – 15 GB of free space
  • Video – 256 MB* (with Pixel Shader 3.0 support)
  • Sound – DirectX 9.0c compatible
  • DirectX – DirectX 9.0c August 2009 (included)
Recommended specs:

• OS – Windows XP SP3/Vista SP1, Win 7
  • CPU – 2.4 GHz Intel Core 2 Duo (equivalent AMD CPU)
  • RAM – 2GB for XP / 4GB RAM for Vista/Win 7
  • Disc Drive – 1x speed
  • Hard Drive – 15 GB of free space
  • Video – AMD/ATI Radeon HD 4850 512 MB or greater, NVidia GeForce 9800 GT 512 MB or greater
  • Sound – DirectX 9.0c compatible
منبع:

آخرین ویرایش:
اگر توجه کنید متوجه میشید که چند وقتیه که پیشرفت گرافیکیه بازی ها سرعتش خیلی کم شده. به خاطر اینه که شرکتا میخوان سود خوشونم بکنن. مریض نیستن گرافیک نسل بعد رو بدن که فروششون سقوط کنه. نسل بعد که کنسول ها دایرکس ۱۱ رو ساپورت میکنه گرافیکا پیشرفت چشم گیری میکنه.

فکر کنم شما منظورمو خوب متوجه نشدی.من میگم چرا نسخه PC بازی از قابلیت dx 11 پشتیبانی نمیکنه.

پشتیبانی میکنه ! اما نه با این سیستم پیشنهادی من درآوردیشون !

اینو فقط برای خالی نبودن عریضه قبل از انتشار بازی دادن بیرون .

چند تا بازی درست حسابی رو PC دیدین که از DX11 کامل استفاده کرده باشن و Optimize شده باشن؟! که انقدر به فکر DX11 هستید!
اوج قدرت این DX تا این لحظه تو 2 بازی BF3 و C2 دیده میشه که تمرکز سازنده رو نسخه PC بوده! وای به حال این که Bioware بخواد DX11 بده برا ME3 ! فقط کافیه DAII به خاطر بیارید.

چند تا بازی درست حسابی رو PC دیدین که از DX11 کامل استفاده کرده باشن و Optimize شده باشن؟! که انقدر به فکر DX11 هستید!
اوج قدرت این DX تا این لحظه تو 2 بازی BF3 و C2 دیده میشه که تمرکز سازنده رو نسخه PC بوده! وای به حال این که Bioware بخواد DX11 بده برا ME3 ! فقط کافیه DAII به خاطر بیارید.
اگه بازی بخواد با DX11 اُپتیمایز بشه، باید لید بازی PC باشه. مس افکت 3 لیدش 360 هست. فکر نکنم با DX11 بتونه عالی کار کنه.

اگه بازی بخواد با DX11 اُپتیمایز بشه، باید لید بازی PC باشه. مس افکت 3 لیدش 360 هست. فکر نکنم با DX11 بتونه عالی کار کنه.
همین بازی‌هایی‌ که لیدشن پی‌ سی‌ هست هم درست نمی‌تونن باDX11 کار کنن،بازی‌های کنسول که جای خود دارد

نمیدونم چرا این قدر گیر دادین بهDX11؟ تو این جور بازی‌ها مهم داستان هست نه اینکه مثلا چرا اون نقطه از فلان چیز خمیده شده :دی

اینا هر کاری بخوان می تونن انجام بدن . هیچ ربطی به لیدش فلان بوده پس فلان میشه نداره . اینا همش خیالات من و شماست که دور هم تو بازی سنتر جمع شدیم خبر از دنیا نداریم .

اگه اون چیزی باشه که شما میگید در نتیجه برای pc باید به معنی ی پورت دیگه باشه ! اگه نه که یعنی بازی رو مستقل برای pc هم ساختن که در اینصورت با توجه به استانداردهای معمول اونم وقتی که dx11 ای هم هست که بخوان ازش استفاده کنن لزومی نداره که ازش استفاده نشه . در ضمن dx11 فقط به معنی تسلیشن تنها نیست .

همین بازی‌هایی‌ که لیدشن پی‌ سی‌ هست هم درست نمی‌تونن باDX11 کار کنن،بازی‌های کنسول که جای خود دارد

نمیدونم چرا این قدر گیر دادین بهDX11؟ تو این جور بازی‌ها مهم داستان هست نه اینکه مثلا چرا اون نقطه از فلان چیز خمیده شده :دی
درست میگی کاوه. مس افکت فقط داستان و گیم پلی. گرافیک درجه سوم هست.
منتها بالاخره PCــی گفتن دیگه. باید یه کم برتری گرافیکی هم داشته باشه یا نه؟ وگرنه من خودم فقط به خاطر گیم پلی شاخی که مس افکت داره عاشقشم و خواهم بود.>:d<

والا من کل اینترنت رو زیر و رو کردم و چیزی به نام ساپورت دی ایکس 11 تو این بازی ندیدم!.... مراجعه شود به اینجا...

نیازی به گشتن نبود وقتی تو Recommended System زده
Video – AMD/ATI Radeon HD 4850 512 MB or greater, NVidia GeForce 9800 GT 512 MB or greater
یعنی خبری از DX11 نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or