شایعه سیستم مورد نیاز Far Cry 3 لیک شد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
امروز سیستم مورد نیاز Far Cry 3 لیک شده اما توسط یوبی سافت فعلا تایید نشده است

Minimum System requirements
  • CPU: Pentium 4 3.2 Ghz, Pentium D 2.66 Ghz AMD Athlon 64 3500+ or better
  • Video card: NVIDIA 6800 or ATIX1650 or better
  • Shader Model 3 required
  • 256 Mb of graphic memory
  • Memory: 1 GB
  • Media reader: DVD-ROM
  • Hard drive space: 12+ GB – may be higher.
Recommended System requirements

• CPU: Intel Core 2 Duo Family AMD64 X2 5200+, AMD Phenom or better
  • Video card: NVIDIA 8600 GTS or better ATIX1900 or better
  • 512 Mb of graphic memory
  • Memory: 2 GB
  • Sound: 5.1 sound card recommended
  • Media reader: DVD-ROM
Supported Video cards

• NVIDIA 6800, NVIDIA 7000 series, 8000 series, 9000 series, 200 series. 8800M and 8700M supported for laptops.
  • ATI X1650-1950 series , HD2000 series , HD3000 series , HD4000 series.

با تجربه ای که PC بازها در زمینه تست داشتن فقط میشه به سیستم Recommended بالا خندید ! سری 6800 هم جای بسی خنده داشت،کارتی که برمیگرده به 7سال قبل و عمر مفیدش فقط 1سال بود با تغییر نسل به شدت ضعف خودشو نشون داد.بهرحال شاید بتونه در حد Menu بازی رو دید بزنید اجراش کنه.

اون چیزی که من دیدم از گرافیک بازی کاملا فک برانداز بود ، و از اونجایی که Batman AC هم سیستم پیشنهادیش آن چنان بالا نبود ولی گرافیک و فیزیک فوق العاده ای داشت میتونیم انتظار داشته باشیم که با آپشن های گرافیکی فوق العاده زیادی که احتمالا این بازی داره بتونیم تفاوت رو احساس کنیم قشنگ :دی احتمالا ستینگی که بشه با سیستم پیشنهادیش بازی کرد ستینگ مدیوم هستش .

Batman AC در صورتی که فیزیک رو روی High بذارید بعد از The Witcher 2 ( در حالت Uber Sampling ON ) در حال حاضر سنگین ترین بازی روی PC ه ...

Batman AC در صورتی که فیزیک رو روی High بذارید بعد از The Witcher 2 ( در حالت Uber Sampling ON ) در حال حاضر سنگین ترین بازی روی PC ه ...

میدونم خودم :دی کافیه ببینی تو Xfire که چقد بازیش کردم اینو :دی ولی بازی روی سیستم های رده پایین و متوسط Performance ـی عالی داره روی آپشن های معمولی و متوسط . روی آپشن های بالاترش هم قدرتشو نشون میده . به علاوه Farcry هم شماره 1 ـش هم شماره 2ـش نسبتا بهینه بودند ، مطمئن باشین همچین سیستمی رو میگن برای معمولی ترین حالت بازی هست .

به هر حال من که تا رسما تایید نشه باورش نمیکنم اون شات هایی که ازش دراومده بیرون چیز دیگه ای میگه
مگه یه بازی رو چقدر میشه اپتیمایزش کرد؟

batman AC از ورژن 2.8.4 physx effect انویدیا استفاده کرده بود در حالی که همون زمان نسخه 3 با پرفورمنس بسیار بهتر در دسترس بود. حالا فاجعه وقتی بیشتر خودش رو نشون میده که همین حجم افکت هم روی تمامی کارتهای انویدیا ، به جز سری 560 به بالا فقط از 40 درصد قدرتشون برای پردازش فیزیک تو حالت sli استفاده میکرده(حالا قیافه اونایی که با یه کارت هوس فیزیک هم به سرشون میزد دیدنی بود:d) که این خودش خوب نشون میده که فیزیک بازی فقط یه عروسک تبلیغاتی برای انویدیا بوده و به هیچ وجه بهینه نشده بوده.از طرف دیگه بازیشون برای سیستمهای quad-core اپتیمایز شده بود و کسایی که حداقل از یه q9560 به همراه یه کارت کاملا معمولی استفاده میکردن راحت میتونستن 60 فریم از بازی بگیرن در حالی که کسایی که از سی پی یو های dual-core استفاده میکردن حداقل 10 فریم پایینتر از سیستمهای مشابه ولی با یه سی پی یو چهار هسته ای میگرفتن.
همه اینا کاملا نشون میده که اپتیمایز کردن یه بازی بستگی به سازندش داره که چقدر بخواد برای pc وقت بذاره !

به علاوه Farcry هم شماره 1 ـش هم شماره 2ـش نسبتا بهینه بودند
برعکس اصلا Farcry 1 برای سیستم های Mid Range بهینه نبود ! کلا انجین CE هیچوقت نه شماره اولش نه دومش انجین های خوبی از نظر پرفرمنس رو سیستمهای Mid Range نیستن .

100% این سیستم Fake هست با این که من هنوز میگم گرافیک بازی داغون هست ولی دیگه 8600 آخره خندس الان دیگه Limbo با این گرافیک بالا میاد:d
بعد تابلو ترین قسمت این یه تیکه هست.
  • NVIDIA 6800, NVIDIA 7000 series, 8000 series, 9000 series, 200 series. 8800M and 8700M supported for laptops.
  • ATI X1650-1950 series , HD2000 series , HD3000 series , HD4000 series.
ایم وسط سری 400 و 500 انویدیا و 5000 و 6000 و 7000 AMD بوق تشریف دارن!

آخرین ویرایش:
برعکس اصلا Farcry 1 برای سیستم های Mid Range بهینه نبود ! کلا انجین CE هیچوقت نه شماره اولش نه دومش انجین های خوبی از نظر پرفرمنس رو سیستمهای Mid Range نیستن .

من که یادمه سیستمم متوسط بود با آپشن متوسط فریم خوبی ازش می گرفتم به قولی روون اجرا می شد :دی

من که یادمه سیستمم متوسط بود با آپشن متوسط فریم خوبی ازش می گرفتم به قولی روون اجرا می شد :دی
تو اون موقع مگه به دنیا اومده بودی؟ :-?.

------------------------
کلا یک بحثی میکنید، کاملا واضحه این فیک هست. اگر الان خبر بدن ND داره بررسی میکنه Uncharted رو برای X360 عرضه کنه با الحاقات انحصاری من بیشتر روی خبرش فکر میکنم تا این خبر . . .
درضمن یک گیم پلی جدید هم از بازی اومده مثکه.

اینقدر این حرفو تکرار کردم که دیگه رقمش نجومی شده نمیتونم اینجا بنویسم:d
گرافیک همیشه به حروم کردن سیستم سنگین نیست.در حال حاضر pc تو این نسل کنسولها گیر افتاده و نمیتونه یه جهش فضایی داشته باشه ولی اونچیزی که من از تصاویر دیدم ، گویای یه کیفیت خیلی عالیه.اخه شماها اینو ببینید
94361044264150924496.jpg
فعلا تنها چیزی که من بهش مشکوکم همین تصاویره:d
اتفاقا به نظرم این عکس نشون میده گرافیکش زیاد از نسخه 2 بالاتر نیستمنکر جنگل و نمیشم ولی اون آبش رو نیگاه کنید بیشتر شبیه آبی هستش که تو just case 1 بودش اون بازی هم open world بود آبش مثل این بود
کلا آب که خیلی ضایع هستش
نیگاه کنید شخصیت ها لباسشون جزئیات زیادی نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or