سیستم مورد نیاز Crysis 3 اعلام شد

hosein me

کاربر سایت
20121203_crysis_3.jpg

خوب بلاخره بعد از ماه ها گمانه زنی Crytek حداقل و حداکثر سیستم مورد نیاز باز ی را اعلام کرد
همچنین بازی علاوه برکامپیوتربرای PlayStation 3 و Xbox 360 در February 2013 منتشر می شود

• MINIMUM SYSTEM OPERATING REQUIREMENTS FOR PC:
    • Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
    • DirectX 11 graphics card with 1Gb Video RAM
    • Dual core CPU
    • 2GB Memory (3GB on Vista)
    • Example 1 (Nvidia/Intel):
    – Nvidia GTS 450
    – Intel Core2 Duo 2.4 Ghz (E6600)
    • Example 2 (AMD):
    – AMD Radeon HD5770
    – AMD Athlon64 X2 2.7 Ghz (5200+)
  • RECOMMENDED SYSTEM OPERATING REQUIREMENTS FOR PC:
    • DirectX 11 graphics card with 1GB Video RAM
    • Quad core GPU
    • 4GB Memory
    – Nvidia GTX 560
    – Intel Core i3-530
    • Example 2 (AMD):
    – AMD Radeon HD5870
    – AMD Phenom II X2 565
  • HI-PERFORMANCE PC SPECIFICATIONS:
    • Latest DirectX 11 graphics card
    • Latest quad core CPU
    • 8GB Memory
    NVidia GTX 680
    – Intel Core i7-2600k
    • Example 2 (AMD):
    – AMD Radeon HD7970
  • – AMD Bulldozer FX4150

تصاویر از بازی

منبع

آخرین ویرایش:
بابا اینا الکی ـن ! مال مکس 3 هم همینطوری بود من رو High تقریبا 20 - 30 فریم میگرفتم !

حالا شاید منظورش از Hi - Performence هفتاد هشتاد فریم باشه .....

چرا !چون فقط کسانی که کارتشون دایرکس 11 هست می تونند بازی کنند نکنه انتظار داشتی سیستم پیشنهادی را رو 9600gtقرار می دادند !

به این ور نگاه نکن الان دیگه سری 7.8 .9 منسوخ شده هستند !همانطور که دیگه تو هیچ فروشگاهی تو اینترنت یا سایت های خارجی برای فروش پیدا نمی کنی

اولا به شرکت کرایتک بابت خلق همچین گرافیکی تبریک میگم (بعد از دیدن دموی سینگل همون لحظه که دیدم واقعا متحیر شدم) ثانیا تاسف میخورم که بااین گیم یه سری از

کارت گرافیک ها رو خیلی راحت میزنه کنار . دوست عزیز پرو بودن به این نیست که یه شاهکار خلق کنن بعد تکنولوژی رو به بکجا چنین شتابان هل بدن جلو چرا؟ واضح و روشنه

چون بازار مصرفی شده و دنبال سودجویی هرچه بیشتر از خریدار یعنی وقتی یه محصول میخری دو سال بعد پشیزی ارزش نداره اینو به وضوح توی انواع وسایل الکترونیکی

اعم از موبایلو..... میبینی تازه کار تا جایی پیش میره که خلاقیت هم از بین میره مثال بارزش گیم ها ی سالی یه دونه......

الان شما فکر میکنی کارتهایی مثل gtx 285 و gtx 295 واقعا ضعیفن؟؟؟؟؟ غیر از اینکه Dx11 فقط ساپورت نمیکنن

من تا همین الان 95 درصد بازیها رو با این کارت ها با اخرین تنظیمات (و رزو 1920در 1080 ) 60 فریم و بدون هیچ لگ و افت فریمی ازجمله : مکس 3 و ac3 و .... اجرا کردم و وقتی این خبر رو شنیدم

(اون 5درصد هم یکی 2دو گیم افتضاح پورت شده بودن که اطلاع دارید تازه همون ها هم زیر 30 فریم نبودن)

واقعا تاسف خوردم

آخرین ویرایش:
الان شما فکر میکنی کارتهایی مثل gtx 285 و gtx 295 واقعا ضعیفن؟؟؟؟؟ غیر از اینکه Dx11 فقط ساپورت نمیکنن

من تا همین الان 95 درصد بازیها رو با این کارت ها با اخرین تنظیمات (و رزو 1920در 1080 ) 60 فریم و بدون هیچ لگ و افت فریمی ازجمله : مکس 3 و ac3 و .... اجرا کردم و وقتی این خبر رو شنیدم

(اون 5درصد هم یکی 2دو گیم افتضاح پورت شده بودن که اطلاع دارید تازه همون ها هم زیر 30 فریم نبودن)

واقعا تاسف خوردم
درود من صحبت از سری 7. 8. 9 کردم
نه gtx295!
بعد شما میای کرایسیس 3 را با مکی پین مقایسه میکنی !
همون مکس اگه کارتت جواب میداد و می تونستی رو دایرکس 11 برای می دیدی فریم کارتت رو چند می شد
بعد ی سری بازیهامثل کالاف قبول دارم فریم خوب میده کلا بااینجورکارت ها ac3را 60فریم بدون مشکل !کل دنیا با پرفورمنس این بازی مشکل دارند بعد شما چطور 60 فریم رو 1080گرفتی
حتی 690با بهترین cpuدنیا هم 60 فریم ثابت نگرفته تو بازی 670--7970-660-هم 60 فریم نگرفته اند و ما هم که gtx660tiدارم نتونستیم به این فریم که شما می گی دست پیدا کنیم نمیدونم شاید مشکل از بقیه کارتها هستند !
ac3%201920.png

آخرین ویرایش:
درود من صحبت از سری 7. 8. 9 کردم
نه gtx295!
بعد شما میای کرایسیس 3 را با مکی پین مقایسه میکنی !
همون مکس اگه کارتت جواب میداد و می تونستی رو دایرکس 11 برای می دیدی فریم کارتت رو چند می شد
بعد ی سری بازیهامثل کالاف قبول دارم فریم خوب میده کلا بااینجورکارت ها ac3را 60فریم بدون مشکل !کل دنیا با پرفورمنس این بازی مشکل دارند بعد شما چطور 60 فریم رو 1080گرفتی
حتی 690با بهترین cpuدنیا هم 60 فریم ثابت نگرفته تو بازی 670--7970-660-هم 60 فریم نگرفته اند و ما هم که gtx660tiدارم نتونستیم به این فریم که شما می گی دست پیدا کنیم نمیدونم شاید مشکل از بقیه کارتها هستند !

نه !!!من معذرت میخوام 60 منظورم حالت کلی بود اون بازیها رو که بعدش مثال زدم در کل میگم که رو تنظیمات بالا فریم خوب بهم میدادن نه اینکه دارم بلا استثنا رو همه 60 میگیرم:d (این که دیگه بزرگنمایی محضه ) ولی واقعیتش رو این بازی ها با بالاترین تنظیمات حداقل افت فریم نداشتم و روون بوده

برا همین هم هست که دارم برا ساپورت نکردن DX11 از جانب این کارت ها که باید قید کل گیم رو بزنم میسووزم:d امیدوارم یه فرجی حداقل برا این کارتها بشه از سوی سازنده ها چون واقعن خوبن

@ بالایی ، مطمئن باش C3 به قدری بهینه خواهد بود که رو اکثر کارتهای تولید 3 سال پیش تا الان خوب فریم بده رو تنظیمات متوسط به بالا ، ولی تنظیمات اُخروی خب سیستم اُخروی هم می خواد دیگه :دی ولی رو تنظیمات متوسط مطمئن باش غولی خواهد بود بازم .

سال دیگه کنسولهای نسل جدید میان.به نظر من حماقته که دوباره پول بدیم واسه pc.
18ماهه پیش بهترین pc رو گرفتم ولی هیچ سودی برام نداشت.هیچی کنسول نمیشه.

نه !!!من معذرت میخوام 60 منظورم حالت کلی بود اون بازیها رو که بعدش مثال زدم در کل میگم که رو تنظیمات بالا فریم خوب بهم میدادن نه اینکه دارم بلا استثنا رو همه 60 میگیرم:d (این که دیگه بزرگنمایی محضه ) ولی واقعیتش رو این بازی ها با بالاترین تنظیمات حداقل افت فریم نداشتم و روون بوده

برا همین هم هست که دارم برا ساپورت نکردن DX11 از جانب این کارت ها که باید قید کل گیم رو بزنم میسووزم:d امیدوارم یه فرجی حداقل برا این کارتها بشه از سوی سازنده ها چون واقعن خوبن

دوست گرامی مشکل از نگاه توسعه دهندگان بازی با نظر شما فرق داره، شما فکر می کنی که بازینویسا یه پنل جلوشون هست که توش انتخاب کن بازیاشون از یکی از DX9/10/11 پشتیبانی کنه یا از همشون یه جا! خیر، مثلا برای اینکه بتونن موتور بازی رو از نظر فنی و کیفیتی ارتقا بدن و بعضی قابلیت ها رو ارتقا بدن بسیاری از مواقع سر دو راهی هستن، برای انتخاب اینکه موتورشون رو با کارتهای DX9/10 سازگار کنن ولی قید بعضی از امکانات جدید DX11 رو بزنن یا اینکه کلا انجین رو به DX11 Native ارتقا بدن و قید کارتای قدیمی رو بزنن، نه اینکه محدودیت بسته های مایکروسافت باشه، گاهی اوقات محدودیت فنی خود انجین یا محدودیت زمانی تیم توسعه برای ایجاد تغییر هست. سال پیش بیشتر بازیسازا راه اول رو انتخاب کردن چون هنوز کارتای DX11 زیاد نبودن، اما امسال راه دوم عمومیت پیدا کرد چون کارتای DX11 درصد زیادی از سیستمها رو شامل میشن.

بنابراین نمیشه تمام تقصیرها رو گردن بازیسازها انداخت و متهمشون کرد که می خوان برای سخت افزار جدید بازار جدید ایجاد کنن، کلا برای همراه شدن با شتاب سریع پیشرفت قابلیتهای گرافیکی روی PC بهایی که باید پرداخت ارتقای سریعتر از روال معمول ( خیلی سریعتر از چرخه ی کنسولها که حدود 5 سال هست) قطعات اصلی PC هست.

سال دیگه کنسولهای نسل جدید میان.به نظر من حماقته که دوباره پول بدیم واسه pc.
18ماهه پیش بهترین pc رو گرفتم ولی هیچ سودی برام نداشت.هیچی کنسول نمیشه.

کسی که براش اولویت هزینه باشه شاید بهترین انتخابشم کنسول باشه، کسی که دوس داره همیشه بهترین کیفیت رو متناسب با فنآوری روز داشته باشه می دونه که PC تنها گزینه هست و خواهد ماند.

iهمیشه همین بوده حتی اگر بهترین کارت بازار هم بخرید بعداز چند سال کارت ها یخیلی خیلی بهتر با تکنولوژی بالاتر به بازار میاد به نظر شما هم به فکر ی کارت دایرکس 11 باش

کسی که براش اولویت هزینه باشه شاید بهترین انتخابشم کنسول باشه، کسی که دوس داره همیشه بهترین کیفیت رو متناسب با فنآوری روز داشته باشه می دونه که PC تنها گزینه هست و خواهد ماند.
فرشاد،این حرف در مورد 1-2 نسل قبل مصداق داره.اون زمان بازیهای مشترک،روی PC اختلاف فاحشی رو از لحاظ بصیری با کنسول داشتن.ولی این نسل و نسلهای بعدی اینطور نیست.چون اون ناشر نمیخواد که فروش بازیش روی کنسول ضربه بخوره،هر دو نسخه رو با یه کیفیت میده بیرون.مثال واضحش کرایسس 2 که بدون دایرکس 11 و مخلفات عرضه شد.تنها دلیلش هم این بود که به فروش نسخه کنسولیش ضربه نخوره.

فرشاد،این حرف در مورد 1-2 نسل قبل مصداق داره.اون زمان بازیهای مشترک،روی PC اختلاف فاحشی رو از لحاظ بصیری با کنسول داشتن.ولی این نسل و نسلهای بعدی اینطور نیست.چون اون ناشر نمیخواد که فروش بازیش روی کنسول ضربه بخوره،هر دو نسخه رو با یه کیفیت میده بیرون.مثال واضحش کرایسس 2 که بدون دایرکس 11 و مخلفات عرضه شد.تنها دلیلش هم این بود که به فروش نسخه کنسولیش ضربه نخوره.
سلام
کرایسیس2 رو کنسول هاخیلی خوب بود با توجه به سخت افزار کسی منکر این قضیه نیست ولی بعدا که دایرکس11 و تکسچر پچ را به بازی اضافه کردندبه نسخه pc واقعا نسخه pcبی نظیر شد نمی دونم حالاdx11کرایسیس امتحان کردی رو pcیا نه ولی درباره کرایسیس 3 هم خود سازنده گفته از اول همه این موارد به بازی اضافه خواهیم کرد
از این جور موارد البته کم نیست نمونه دیگه ویچر 2 واقعا رو pcعالی هستند

سلام
کرایسیس2 رو کنسول هاخیلی خوب بود با توجه به سخت افزار کسی منکر این قضیه نیست ولی بعدا که دایرکس11 و تکسچر پچ را به بازی اضافه کردندبه نسخه pc واقعا نسخه pcبی نظیر شد نمی دونم حالاdx11کرایسیس امتحان کردی رو pcیا نه ولی درباره کرایسیس 3 هم خود سازنده گفته از اول همه این موارد به بازی اضافه خواهیم کرد
از این جور موارد البته کم نیست نمونه دیگه ویچر 2 واقعا رو pcعالی هستند
دقیقا درسته ...
بازی کردن کرایسیس 2 با پچ های مختلفی که براش عرضه شد یه چی شبیه معجزه بود در این نسل!
من خودم قبلا بدون پچ یه بار تمومش کرده بودم و اتفاقا نه به خاطر گرافیک، بلکه به خاطر گیمپلی و آزادی عملی که برای پیشبرد بازی بهت میداد یکی از بهترین FPS های عمرم قرار گرفت ولی با پچ بهانه ای شد که یه بار دیگه این شاهکار کرایتک رو برم ... من از کرایسیس 2 حتی بیشتر از کرایسیس 1 و وارهد لذت بردم ...

سوال بی ربط:کدوم یکی از اینا میتونه بازی رو اجرا کنه؟
این:
AMD Radeon™ HD 6470M (SPEED MODE) /
Intel® HD Graphics 3000 (STAMINA MODE)
یا این (اگه آپگرید کنم)
Intel® HD Graphics 3000
(upgradeable up to 8 GB*3)
cpu:
Processor NameIntel® Core™ i5-2430M Processor 2.40 GHz with Turbo Boost up to 3.00 GHz*1
ChipsetIntel® HM65 Express Chipset
Cache Memory3 MB (L3 Cache)

اتفاقا Crysis2 از معدود بازیهای ممتاز بود که سازندگانش کوتاهی کردن و موقع عرضه برای تمرکز روی کنسول نتونستن کیفیتی درخور PC رو روی بازیشون ارائه بدن که البته Crytek بعدا با آپدیت این مشکل رو تا حدی حل کرد، اما اگر به بازیهای عرضه شده ی فصل تعطیلات امسال نگاه کنی تمامشون از نظر کیفیت گرافیکی به مراتب بهتر از کنسولیهای مشابه هست، ACIIIو Hitman و Far Cry 3 از این جمله هستن، Crysis 3 هم که دیگه قراره گیمرهای PC رو سورپرایز کنه!

از این گذشته بعضی عنوانهای قبلی مثل BF3 رو فراموش نکنید که از همون ابتدا کیفیتی روی PC ارائه کردن و می کنن که هیچ نسخه ی کنسولی توان اجرای نیمی از قدرت مورد نیازش رو هم نداره.

سوال بی ربط:کدوم یکی از اینا میتونه بازی رو اجرا کنه؟
این:
AMD Radeon™ HD 6470M (SPEED MODE) /
Intel® HD Graphics 3000 (STAMINA MODE)
یا این (اگه آپگرید کنم)
Intel® HD Graphics 3000
(upgradeable up to 8 GB*3)
cpu:
Processor NameIntel® Core™ i5-2430M Processor 2.40 GHz with Turbo Boost up to 3.00 GHz*1
ChipsetIntel® HM65 Express Chipset
Cache Memory3 MB (L3 Cache)

از اینا فقط خط اول و مدل 6470 برای اجرای بازی می تونه تنظیم بشه که اونم بعلت قدرت کمش بعیده بتونه سرعت مناسبی توی بازیهای جدید بده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or