سیستم مورد نیاز Crysis 3 اعلام شد

hosein me

کاربر سایت
20121203_crysis_3.jpg

خوب بلاخره بعد از ماه ها گمانه زنی Crytek حداقل و حداکثر سیستم مورد نیاز باز ی را اعلام کرد
همچنین بازی علاوه برکامپیوتربرای PlayStation 3 و Xbox 360 در February 2013 منتشر می شود

• MINIMUM SYSTEM OPERATING REQUIREMENTS FOR PC:
    • Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
    • DirectX 11 graphics card with 1Gb Video RAM
    • Dual core CPU
    • 2GB Memory (3GB on Vista)
    • Example 1 (Nvidia/Intel):
    – Nvidia GTS 450
    – Intel Core2 Duo 2.4 Ghz (E6600)
    • Example 2 (AMD):
    – AMD Radeon HD5770
    – AMD Athlon64 X2 2.7 Ghz (5200+)
  • RECOMMENDED SYSTEM OPERATING REQUIREMENTS FOR PC:
    • DirectX 11 graphics card with 1GB Video RAM
    • Quad core GPU
    • 4GB Memory
    – Nvidia GTX 560
    – Intel Core i3-530
    • Example 2 (AMD):
    – AMD Radeon HD5870
    – AMD Phenom II X2 565
  • HI-PERFORMANCE PC SPECIFICATIONS:
    • Latest DirectX 11 graphics card
    • Latest quad core CPU
    • 8GB Memory
    NVidia GTX 680
    – Intel Core i7-2600k
    • Example 2 (AMD):
    – AMD Radeon HD7970
  • – AMD Bulldozer FX4150

تصاویر از بازی

منبع

آخرین ویرایش:
بهتر بودن بازی های PC نسبت به کنسول این نسل مثل این میمونه که یک ماشینی ظبط و یخچال و سانروف داشته باشه اونیکی نه..!
هیچ تحولی قابل ذکری وجود نداره..

بهتر بودن بازی های PC نسبت به کنسول این نسل مثل این میمونه که یک ماشینی ظبط و یخچال و سانروف داشته باشه اونیکی نه..!
هیچ تحولی قابل ذکری وجود نداره..

این که توی Multiplayer ـه یه بازی ، به جای 24 نفر 64 نفر بتونن توی یه مپ بازی کنن میشه ضبط و یخچال ؟!!

یک فرق این همه بحث داره مثال راحت:
من لوگو بازی سنتر رو با 2 چاپگر با 2 مدل ورق چاپ می کنم یک مدل چاپگر جوهری با کاغذ A4 یکی چاپگر لیزری با ورق گلاسه آیا کیفیت ها شون با هم فرق نمی کنه؟!
این هم همونه مگه کرایتک یوبی سافت یا نامکو هست که یک پورت فاجعه برای PC بده!؟
..
از مقایسه با عکس چیزی مشخص نیست حتی معلوم نیست تنظیمات گرافیکی بازی در چه سطحی است.

آخرین ویرایش:
راستی مرسی رفیق بابت عکس - تو این عکس تفاوت عظیم گرافیکی و بلعیده شدن نسخه کنسولی کاملا معلومه ! اصلا غیر قابل بازیه اینقدر گرافیک پایینه ! برای 2 نسل قبله انگار نسخه کنسولی !

اصلاً من نمیگم غیر قابل بازیه ولی خداییش خودت بگو نسخه 360 و PC چقدر تفاوت دارن خصوصاً افکت هاشون

این که توی Multiplayer ـه یه بازی ، به جای 24 نفر 64 نفر بتونن توی یه مپ بازی کنن میشه ضبط و یخچال ؟!!

اول از همه مولتی پلیر 64 نفره رو کنسول - ps3 - MAG که یکسال قبل بتل 3 هم اومده و بازیهای ....
----

دوم :

اینجاست که باید برای اولین بارم که شده بری پستهای صفحه های قبل منو بخونی تا بفهمی من چی میگم !

و اینجاست که میفهمی که دایس با تنبل بازی خودش و به کمک فراست بایت افتضاح بهینه شده برا کنسول - گند زد به وجهه کنسول ها ، و باعث شد که اصلا ما همچین بحث هایی رو داشته باشیم الان ! ( یعنی اصلی ترین عامل همین بتل 3 کنسولی بوده ....)

که اونوقت زحمات استودیو مثل کرایتک و موتور فواق العاده قدرمند و انعطاف پذیرشون میره زیر سوال !! و همه بدون هیچ تحقیقی حرفهای عجیب و غریب میزنن که عمرا بشه و داغونه و .... !

اصلاً من نمیگم غیر قابل بازیه ولی خداییش خودت بگو نسخه 360 و PC چقدر تفاوت دارن خصوصاً افکت هاشون

This is a joke Right ?!?!?

مرد حسابی من اومدم تو تایپیک ، همچین ملت کنسولها رو به توپ بسته بودن که انگار از غیر قابل بازی هم یه چی اونورتر بوده قبلی ها و2 - 3 نسل تفاوت گرافیکی داشته و این کرایسیس 3 که اصلا اجرا نمیشه !!!×

حالا به اینجا رسیدیم که باید با ذره بین فرق پیدا کنیم بینشون ...

طبیعت کرایسیس این بوده که همیشه غول ترین سیستم هارو به چالش بکشه. از همون اولین نسخه که چند سالی جزو بالاترین
گرافیک ها محسوب میشد تا کرایسیس 3 که با اون نمایش خیره کنندش هیچ جایی رو برای شک و گمان باقی نذاشت.

اصلا بحث لذت بردن از بازی نبود,چرا تا کم میارین بحث رو عوض میکنین!!!
بحث برتری گرافیکی PC بود که مثل اینکه خدارو شکر قبول کردین!!;)
حالا این بحث که کی لذت بیشتری میبره کامل جداست!!!

البته من هم علت این تعصب های بی مورد رو نمیفهمم ولی باید به این هم نگاه کرد که 360 کنسولیه
که حدود 7 یا 8 سال پیش معرفی شده و خب قطعا با PC که هر روز آپدیت میشه خیلی تفاوت داره.
باید صبر کرد و نسل رو بعد رو دید اونجاست که این مقایسه میتونه عادلانه باشه.

This is a joke Right ?!?!?

مرد حسابی من اومدم تو تایپیک ، همچین ملت کنسولها رو به توپ بسته بودن که انگار از غیر قابل بازی هم یه چی اونورتر بوده قبلی ها و این یکی اصلا اجرا نمیشه !!!×

حالا به اینجا رسیدیم که باید با ذره بین فرق پیدا کنیم بینشون ...

چی چی جوکه!؟:دی
یعنی واقعاً تفاوتشون احتیاج به ذره بین داره!؟:-oخداییش دیگه اذیتمون نکن;)
ولی اگه آدم میخواد فکش بیوفته باید بشینه این بازی رو روی PC بازی کنه ، خودت هم که گفتی کنسول ها uncharted 3 & Halo 4 اجرا میکنن خدا
اما در مقابل Crysis حرفی برای گفتن ندارن(این رو من دارم میگم)
Crysis 1 هم هنوز بعد از n سال اگه روی یه PC وحشی با آخرین قدرت احراش کنید از 90% (اعداد رو هواست،نشان خیلی ها:دی) بازی های این دوره زمونه و 2012&2011 بهتره

من هم الآن PC خفن ندارم که بشینم این رو PC بازی کنم،متاسفانه
مثل شما رو 360 بازیش میکنم!!!همین امروز هم داشتم به دوست هام میگفتم خدا رو شکر که ما این کنسول ها رو داریم که بشینیم این بازی ها رو بازی کنیم;;)
این جمله حماسی و بزرگیه ، من که هیچ جا نگفتم و تو هم زیاد به کارش نبر !

نگفتم تو گفتی شاید بد نوشتم اصلاحش کردم
yahoo_3.gif

به هیچ عنوان نگفتم حرفی برای گفتن نداره - گفتم خوب مسلمه با نسخه PC که -HI-PERFORMANCE PC SPECIFICATIONS باشه نمیشه مقایسه کرد ، یه کنسول 8 ساله و 7 ساله رو با سیستم خدا میلیون تمونی - آخرین حد و فلان و بسار میخوای مقایسه کنی ؟؟
ولی گفتم و بازم میگم گرافیک نسخه کنسولی کرایسیس 3 همونطور که بارها و بارها و بارها خودشون هم گفتن ، تفاوت زمین و آسمون ، و 2 نسل نخواهد داشت ... ( قبلا هم برا کرایسیس 2 این حرف رو زده بودن که دیدیم نتیجه چی شد ...)
نه
برا هیمن میگم نمیشه:دی اما شما به این بازی رو کنسول خیلی امیدواری و
دوست دیگه ای هم که میگه این بازی بهترین گرافیک رو روی 360 ارائه میکنه
yahoo_23.gif

تفاوت 2 نسل نداره اما تفاوت زمین تا آسمون داره
yahoo_3.gif
طبیعی هم هست نا سلامتی DX11 هست و کنسول ها...:|

آخرین ویرایش:
چی چی جوکه!؟:دی
یعنی واقعاً تفاوتشون احتیاج به ذره بین داره!؟:-oخداییش دیگه اذیتمون نکن;)
ولی اگه آدم میخواد فکش بیوفته باید بشینه این بازی روی PC بازی کنه ، خودت هم که گفتی کنسول ها uncharted 3 & Halo 4 اجرا میکنن خدا اما در مقابل Crysis حرفی برای گفتن ندارن
Crysis 1 هم هنوز بعد از n سال اگه روی یه PC وحشی با آخرین قدرت احراش کنید از 90% (اعداد رو هواست،نشان خیلی ها:دی) بازی های این دوره زمونه و 2012&2011 بهتره

حرفی برای گفتن ندارن

این جمله حماسی و بزرگیه ، من که هیچ جا نگفتم و تو هم زیاد به کارش نبر !

به هیچ عنوان نگفتم حرفی برای گفتن نداره - گفتم خوب مسلمه با نسخه PC که -HI-PERFORMANCE PC SPECIFICATIONS باشه نمیشه مقایسه کرد ، یه کنسول 8 ساله و 7 ساله رو با سیستم خدا میلیون تمونی - آخرین حد و فلان و بسار میخوای مقایسه کنی ؟؟

این هم در اصل منظورم به کرایسیس 3 هست ....

ولی گفتم و بازم میگم گرافیک نسخه کنسولی کرایسیس 3 همونطور که بارها و بارها و بارها خودشون هم گفتن ، تفاوت زمین و آسمون ، و 2 نسل نخواهد داشت ... ( قبلا هم برا کرایسیس 2 این حرف رو زده بودن که دیدیم نتیجه چی شد ...)
.
بلکه احتمالا بهترین گرافیک مولتی پلت این نسل کنسولها میشه - و در اونصورت خیلی حرفها برا گفتن داره ...خیلی ...

فقط ابنو میگم به اون pc بازهای تعصبی که هروقت نسل بعد بیاد با تکنولوژی APU که کرایسس 3 رو قورت میده با یه تلویزیون 70اینچ تصاویر سه بعدی واقعی با کیفیت تصاویر 4K بازم تعصب نشون میدید یانه

فقط ابنو میگم به اون pc بازهای تعصبی که هروقت نسل بعد بیاد با تکنولوژی APU که کرایسس 3 رو قورت میده با یه تلویزیون 70اینچ تصاویر سه بعدی واقعی با کیفیت تصاویر 4K بازم تعصب نشون میدید یانه
اگر فکر کردی PC نسل بعد گرافیکش کمتر از کنسول میشه، دوباره فکر کن
نمیدونستم جدیدا بازیا رو با کنسول میسازن:lol:
من اگر جای شما بودم یه راه فرار برای خودم باز میگذاشتم بعدا بتونم در صورت لزوم بتونم ازش استفاده کنم;)
خوش باشین. این پست آخرم بود

نسل بعد که تو توهمات هم نمیتونه تصاویر سه بعدی با کیفیت 4K ارائه بده (بازی رو میگم نه فیلم)
در ضمن نسل بعد که بیاد ، مسلما بخاطر بازیهای بیشتر در اول نسل و سخت افزار به روز تر ، از نظر قیمت و کیفیت خیلی به صرفه تر از PC هست و تا دو سه سال اول بازی ها رو با کیفیت عالی در مقایسه با PC های به روز اجرا میکنه ، هیچ کس هم منکر این قضیه نیست ، واسه همینم هست که اول هر نسل میریم کنسول جدید میخریم .

کلیه ی فروشی ، لطفا تماس بگیرید .
ای خدا نکشتت ترکیدم از خنده=))=))
ولی خدائیش این بحثها از الان واقعا بیهودست!!
بابا سر BT3 و MOH و max payne3 هم از این ادعاها زیاد شده بود ولی سر آخر دیدید که چی شد!!!
درست حرفی رو که قبل از اومدن max payne 3 وقتی اون سیستم کزایی رو پیشنهاد داده بود زدم اینجا هم میزنم:
بیخود خودتون رو توی این آشفته بازار مملکت و دلار توی خرج نندازید صبر کنید ببینید چی از آب درمیاد بعد،،......همیشه برای پول دور ریختن وقت هست!!!

این سیستم رسما چرته. اگه این باشه از همین الان شکست نسخه ی pc رو شاخشه.
چرا !چون فقط کسانی که کارتشون دایرکس 11 هست می تونند بازی کنند نکنه انتظار داشتی سیستم پیشنهادی را رو 9600gtقرار می دادند !

به این ور نگاه نکن الان دیگه سری 7.8 .9 منسوخ شده هستند !همانطور که دیگه تو هیچ فروشگاهی تو اینترنت یا سایت های خارجی برای فروش پیدا نمی کنی

خدمت دوستان عزیز که می گن کیفیت بصری بازی بین پلتفرم ها فرق خاصی نخواهند کرد بگم که ای عزیزان الان آخر نسله و کرایتک کرایسیس 3 رو ساخته که برای فروش موتورش برای بازی های نسل بعد مشتری جذب کنه و مطمئن باشین سنگ تموم میزاره ، همیشه اواخر نسل که می رسیم کیفیت بصری و گرافیک بازی ها رو PC روزشمار میره بالا برای فروش انجین و حضور موفق تو نسل بعدی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or