سیستم مورد نیاز Crysis 3 اعلام شد

hosein me

کاربر سایت
20121203_crysis_3.jpg

خوب بلاخره بعد از ماه ها گمانه زنی Crytek حداقل و حداکثر سیستم مورد نیاز باز ی را اعلام کرد
همچنین بازی علاوه برکامپیوتربرای PlayStation 3 و Xbox 360 در February 2013 منتشر می شود

• MINIMUM SYSTEM OPERATING REQUIREMENTS FOR PC:
    • Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
    • DirectX 11 graphics card with 1Gb Video RAM
    • Dual core CPU
    • 2GB Memory (3GB on Vista)
    • Example 1 (Nvidia/Intel):
    – Nvidia GTS 450
    – Intel Core2 Duo 2.4 Ghz (E6600)
    • Example 2 (AMD):
    – AMD Radeon HD5770
    – AMD Athlon64 X2 2.7 Ghz (5200+)
  • RECOMMENDED SYSTEM OPERATING REQUIREMENTS FOR PC:
    • DirectX 11 graphics card with 1GB Video RAM
    • Quad core GPU
    • 4GB Memory
    – Nvidia GTX 560
    – Intel Core i3-530
    • Example 2 (AMD):
    – AMD Radeon HD5870
    – AMD Phenom II X2 565
  • HI-PERFORMANCE PC SPECIFICATIONS:
    • Latest DirectX 11 graphics card
    • Latest quad core CPU
    • 8GB Memory
    NVidia GTX 680
    – Intel Core i7-2600k
    • Example 2 (AMD):
    – AMD Radeon HD7970
  • – AMD Bulldozer FX4150

تصاویر از بازی

منبع

آخرین ویرایش:
راه دوری نمیرم ،همین این نسل ، -- قطعات سیستمت ، زمانی که ایکس باکس 360 عرضه شد ، با الان کوچکترین شباهتی نداره !!

و تمام قطعاتش اومدن و رفتن !!!!

ولی فعلا این 360 و پلی 3 اون موقع هستن که موندن و دارن بازیهای جدید رو اجرا میکنن ...

اونم اجرای جوندار ....

اجرا داریم تا اجرا.
از کی تا حالا اجرا روی 30 فریم همراه با افت فریم در بعضی بازیها به زیر 30 و با aa پایین و...
شده جون دار؟
کنسولها بازیهای انحصاری جذابی دارن .

نسل بعد کجا بود..؟ کی رو داری گول میزنی..؟ هیچ اختلاف عجیب غریبی با کنسولها نداره فقط رزولیشن بالاتر ، فرم بالاتر ..!

یه چیز دیگه هم هست نسل بعد احتمالا کارکترهای بازیها شاخ و دم هم دارن!!!

اجرا داریم تا اجرا.
از کی تا حالا اجرا روی 30 فریم همراه با افت فریم در بعضی بازیها به زیر 30 و با aa پایین و...
شده جون دار؟
کنسولها بازیهای انحصاری جذابی دارن .

کنسول 8 ساله - 30 فریم با 2x یا 4x - AA اجرا کنه بده ؟!

تازه بماند که عناوین انحصاری در دو طرف هست که سنگ تموم میزارن HALO 4 - Uncharted 3 و .... ( TLOU به زودی و ....)

But you're Dead Wrong !!!! َAnd of course Desperate ... - Medium ?!?!? - بازی نکردی نظر نده ...
من Desperate هستم ؟ شوخی میکنی ؟ تو Desperate هستی که دستت به نسخه ی PC نمیرسه و داری سر خودتو شیره میمالی که نسخه ی کنسولی چیزی شبیه به نسخه ی PC خواهد بود. من که مشکلی ندارم ، هم نسخه ی PC رو میتونم بازی کنم هم نسخه ی کنسولی . نسل بعد هم بیاد کنسول نسل بعد رو میخرم بازم روی هر پلتفرمی که بهتر باشه بازی میکنم . مثه شما تعصب بی جا و بی مورد به هیچ پلتفرمی ندارم .

من Desperate هستم ؟ شوخی میکنی ؟ تو Desperate هستی که دستت به نسخه ی PC نمیرسه و داری سر خودتو شیره میمالی که نسخه ی کنسولی چیزی شبیه به نسخه ی PC خواهد بود. من که مشکلی ندارم ، هم نسخه ی PC رو میتونم بازی کنم هم نسخه ی کنسولی . نسل بعد هم بیاد کنسول نسل بعد رو میخرم بازم روی هر پلتفرمی که بهتر باشه بازی میکنم . مثه شما تعصب بی جا و بی مورد به هیچ پلتفرمی ندارم .

کاملا از پستای تهاجمی بی ربط و میل به ایجاد درگیریت معلومه که تعصب خاصی نداره !!!

Desperate هم هستی به همون دلیل بالا ! نسخه کنسولی کرایسیس رو که بازی نکرده بودی ، بعید هم میدونم دسترسی کامل و درست حسابی به کنسول داشته باشی ....

PM هم چک کن قیمت HDTV و سیستم صدای دالبی - کنسولامو بهت بگم ، متوجه بشی دست کیه دنیا ...

چقدر پول بهت بدیم تا توی تاپیکی که بهت مربوط نیست پست ندی؟:-/
چقدر پول به تو بدیم خودتو نندازی وسط بحث دیگران ؟؟!؟!؟
yahoo_32.gif
yahoo_7.gif

ارتباط یوزرها با تایپیک ها رو هم که تعیین میکنی جدید ا! !
yahoo_22.gif
بحث؟:-j
توی فروم که هیچی، توی صفحه اصلی هم داری برای خودت شهرتی دست و پا میکنی ها! تبریک میگم;)

آخرین ویرایش:
ببخشیندo:-)
کیه که شکی داشته باشه 2تا crysis قبلی (خصوصاً 1 )x) روی کنسول ها Epic Fail شدن:-/
شوما اون یک بشر رو به من نیشان بده:دی

خدا رو شکر هم کرایسیس 2 رو هم روی PS3 بازی کردیم و دیدیم هم 360:">
101453d1300352973-crysis-2-crysis_2_ps3_xbox_360_pc_1.jpg
image-8DE1_4E8FDB3B.jpg
=))=))=))=))

آخرین ویرایش:

خوبه ، لاقل فهمیدیم بازیهای نسل بعد برای اجرای مناسب به چه سیستمی احتیاج دارن
:d
الان این عنوان کجاش نسل بعدی هست؟از نظر گیم پلی و داستان روایت و... که در حد بازیهای همین نسل(هیلو و gowو...) که نیست
از نظر گرافیکی هم کمی بهتر هست از halo و uncharted ولی تفاوت در حد یک نسل نیست
البته اگه منظور از نسل بعد ارتقا گرافیکی باشه که ...آره یک نصفه نسل جلوتر

چقدر پول به تو بدیم خودتو نندازی وسط بحث دیگران ؟؟!؟!؟ :-$:-/

ارتباط یوزرها با تایپیک ها رو هم که تعیین میکنی جدید ا! ! :|

شما اول سعی کن فرق دعوا و توهین و با بحث بفهمی بعد نظر بده!!!:|
قیمت HDTV و سیستم صدای دالبی - کنسولات هم جز بحث پربارتونه؟؟؟

دقیقا ...
حرفی که رفیقت یدفعه برمیگرده میزنه به من اصلا توهین نیست که !! من که تو دفاع از خودم میگم توهینه !!
yahoo_22.gif

هرجور دیگه که بهت بفهمونیم و با منطق بگیم که زیر بار نمیری,یبار اینجوری بگیم شاید جواب داد که اینقدر حرفای غیر منطقی نزنی!!

آخرین ویرایش:
کاملا از پستای تهاجمی بی ربط و میل به ایجاد درگیریت معلومه که تعصب خاصی نداره !!!

Desperate هم هستی به همون دلیل بالا ! نسخه کنسولی کرایسیس رو که بازی نکرده بودی ، بعید هم میدونم دسترسی کامل و درست حسابی به کنسول داشته باشی ....

PM هم چک کن قیمت HDTV و سیستم صدای دالبی - کنسولامو بهت بگم ، متوجه بشی دست کیه دنیا ...

موفق باشی جوون >:d

قیمت HDTV و سیستم صدای دالبی - کنسولات هم جز بحث پربارتونه؟؟؟​

بله ! -
چون این رفیق جوونمون بحثشو کشید وسط که نداری و ندیدی ...

موفق باشی جوون >:d

فرخنده باشی مومن ;)
هرجور دیگه که بهت بفهمونیم و با منطق بگیم که زیر بار نمیری,یبار اینجوری بگیم شاید جواب داد که اینقدر حرفای غیر منطقی نزنی!!​

برو از اول تایپیک ببین من چی گفتم و رفیقات چیا گفتن و بحث رو به کجا ها رسوندن !!!

راستی مرسی رفیق بابت عکس - تو این عکس تفاوت عظیم گرافیکی و بلعیده شدن نسخه کنسولی کاملا معلومه ! اصلا غیر قابل بازیه اینقدر گرافیک پایینه ! برای 2 نسل قبله انگار نسخه کنسولی !

مخصوصا نسخه 360 که اصلا باید گرافیکشو با دریم کست مقایسه کرد !!!

بیچاره کنسول بازا ....

افتضاح کنسولی کرایسیس 2 :
( نکته : ترجیحا با ذره بین به عکس نگاه کنید) :
101453d1300352973-crysis-2-crysis_2_ps3_xbox_360_pc_1.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or