سیستم مورد نیاز Crysis 3 اعلام شد

hosein me

کاربر سایت
20121203_crysis_3.jpg

خوب بلاخره بعد از ماه ها گمانه زنی Crytek حداقل و حداکثر سیستم مورد نیاز باز ی را اعلام کرد
همچنین بازی علاوه برکامپیوتربرای PlayStation 3 و Xbox 360 در February 2013 منتشر می شود

• MINIMUM SYSTEM OPERATING REQUIREMENTS FOR PC:
    • Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
    • DirectX 11 graphics card with 1Gb Video RAM
    • Dual core CPU
    • 2GB Memory (3GB on Vista)
    • Example 1 (Nvidia/Intel):
    – Nvidia GTS 450
    – Intel Core2 Duo 2.4 Ghz (E6600)
    • Example 2 (AMD):
    – AMD Radeon HD5770
    – AMD Athlon64 X2 2.7 Ghz (5200+)
  • RECOMMENDED SYSTEM OPERATING REQUIREMENTS FOR PC:
    • DirectX 11 graphics card with 1GB Video RAM
    • Quad core GPU
    • 4GB Memory
    – Nvidia GTX 560
    – Intel Core i3-530
    • Example 2 (AMD):
    – AMD Radeon HD5870
    – AMD Phenom II X2 565
  • HI-PERFORMANCE PC SPECIFICATIONS:
    • Latest DirectX 11 graphics card
    • Latest quad core CPU
    • 8GB Memory
    NVidia GTX 680
    – Intel Core i7-2600k
    • Example 2 (AMD):
    – AMD Radeon HD7970
  • – AMD Bulldozer FX4150

تصاویر از بازی

منبع

آخرین ویرایش:
اینم شد ماجرای بتل 38-|

این یکی واقعیت داره باور کن.

بخاطر اینکه مثالها برای مینمم رو ببین که زده:
– Nvidia GTS 450
– Intel Core2 Duo 2.4 Ghz (E6600)
• Example 2 (AMD):
– AMD Radeon HD5770
– AMD Athlon64 X2 2.7 Ghz (5200+)

حساب کن hd5770 و450gts مینیمم هستن .این دو تا کارت گرافیک الان خیلی از بازیهای همین نسل رو روی 720p با تنظیمات اخر کاملا 60 فریم اجرا میکنن.

مثلا خودم با یه hd4850 رزیدنت اویل5 رو روی رزلوشن 1680 در 1050 روی دایرکس10 همه چی روی اخر 60 فریم کامل میگرفتم .
حالا حساب کن 5770 که از 4850 قویتره خودش میشه مینیمم .یعنی گرافیک این نسل پشم .این چیه که دیگه مینمم این رو میخواد.

فکر کنم نسخه pc کلا از ریشه از نظر گرافیک با کنسولها فرق کنه مثل چند ضلعی ها و سایه زنی و .....

What ؟
اگه یه برداشت بشه از این خبر کرد ، اینه که نسخه ی کنسولی No where near ـه نسخه ی PC تشریف داره :d

حال میکنم نه پستهای منو کامل خوندی و نه نسخه کنسولی دو شماره قبلی رو بازی کردی ! :d

فکر کنم وقتی بازیو بزاری تو 360 اولین آچیومنتی که میده این باشه
:d

Can it run crysis?

1000G

It Did With Crysis 1 & 2 .
It did a Really Good job sir !!!

God bless navi's fan boys .​

Then God Bless you Buddy ...

هیچ ایده ای هم نداری که کی رو و برای چی داری نقل قول میکنی ....

لازم به ذکر است تشخصی تصویر 1080p و 720p از فاصله بیش از دو متر برای چشم انسان غیر قابل تشخیص هست و چون اکثر کنسول بازها از LCD TV استفاده میکنن پس هیچ فرقی براشون نداره HD باشه یا Full HD
در کل به نظر من Crysis 3 نسخه 360 بهترین گرافیک این نسل رو کسب خواهد کرد که نشان از قدرت بسیار بالا 360 داره

How About Less Talking , More Thinking ?!?!?!? :-$

پورت این بازی رو کنسول بیشتر فحش حساب میشه!
:biggrin1:

اگه واقعا شماره 1 و 2 رو کنسول بازی کرده بودی ، فکر نوشتن همچین جمله ای حتی به ذهنت هم نمیومد رفیق ...

اینم شد ماجرای بتل 38-|

از طرف پورت کنسولی - تمام حرف من اینه که پورتی حتی نزدیک به افتضاحی B-F 3 نمیبینیم ، کرایتک کارشو بلده واقعا ، سابقش نشون داده ، برای این بازی کلی وعده داده و کلی زحمت کشیده سر پورت کنسولیش ... و هر جا هم بحث گرافیک بازی پیش اومدن گفتن که کنسولها رو میخوان به چالش بکشونن ...

مسلما بحث سر این نیست که نسخه کنسولی از لحاظ گرافیکی بهتر از نسخه PC که با سیستم های فوق حرفه ای اجرا میشه ، ظاهر بشه !!!!!!!!!!!!!!!!

همانطور که قبلا گفتم ، بحث سر اینه که کرایتک به هیچ عنوان سر نسخه کنسولی این عنوان کوتاه نیومده و همه رقمه داره روش کار میکنه و به راحتی میتونید انتظار یکی از برترین گرافیک های مولتی پلت کنسولی این نسل ( شاید اصلا خود بهترین ) رو داشته باشین ...

حال میکنم نه پستهای منو کامل خوندی و نه نسخه کنسولی دو شماره قبلی رو بازی کردی ! :d

ببخشید ما مثه شما پول نداریم کنسول بخریم ، فقــیر و ناتوانــیم !

پ ن : خوابیده رو میشه از خواب بیدار کرد ، ولی کسی که خودشو به خواب زده ، خــیر !

لذت کردن از بازی این نیست 3 ملیون خرج سیستم بکنی تا با گردن بری تو مانیتور تا ببینی رزولیشن بازی چندتا با نسخه کنسولی فرق داره..

ببخشید ما مثه شما پول نداریم کنسول بخریم ، فقــیر و ناتوانــیم !

پ ن : خوابیده رو میشه از خواب بیدار کرد ، ولی کسی که خودشو به خواب زده ، خــیر !

خوابیده رو میشه از خواب بیدار کرد ، ولی کسی که خودشو به خواب زده ، خــیر !

مومن یه جورایی خودت جواب خودتو دادی !

باز هم هیچ علاقه ای نداری پستهای منو کامل بخونی و بفهمی اصلا قضیه چیه و بعدا پست تهاجمی اونم با نقل قول بدی !!!!

دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنید من زیاد از گرافیک سر در نمیارم
با این گرافیک شماره 2 اش رو با بالاترین تنظیمات گرافیکی تموم کردم

با این کارت گرافیک فقط ارمea اول بازی میاد احتمالا با منو بازی خود بازی نمیاد.

لذت کردن از بازی این نیست 3 ملیون خرج سیستم بکنی تا با گردن بری تو مانیتور تا ببینی رزولیشن بازی چندتا با نسخه کنسولی فرق داره..

اصلا بحث لذت بردن از بازی نبود,چرا تا کم میارین بحث رو عوض میکنین!!!
بحث برتری گرافیکی PC بود که مثل اینکه خدارو شکر قبول کردین!!;)
حالا این بحث که کی لذت بیشتری میبره کامل جداست!!!

خوابیده رو میشه از خواب بیدار کرد ، ولی کسی که خودشو به خواب زده ، خــیر !

مومن یه جورایی خودت جواب خودتو دادی !

باز هم هیچ علاقه ای نداری پستهای منو کامل بخونی و بفهمی اصلا قضیه چیه و بعدا پست تهاجمی اونم با نقل قول بدی !!!!

فهمیدن پست هات کار سختی نیست ، داری زور میزنی به ملت بقبولونی که کرایتک کارشو بلده و نسخه ی کنسولی رو جوری میسازه که اختلاف با نسخه ی PC خیلی فاحش نباشه ، But you're Dead Wrong !
اختلاف با نسخه ی PC بسیار بسیار بسیار بسیار زیاد خواهد بود ، در حد یک نسل !
همون C1 و C2 روی PC و با آخرین تنظیمات نسخه های کنسولی رو میبلعید ! نسخه ی C1 ـه کنسولی که عملا فیزیک نداشت ! در حد تنظیمات Medium ـه PC هم نبود . فقط با غلیظ کردن بیش از حد نور و رنگ ها ، اشکالات فاحش گرافیکی ِ نسخه ی کنسولی رو پوشونده بودن.

اتفاقا در مورد این بازی ، نصف لذتش به همینه که بازی نسل بعدی رو یه مقدار زود تر تجربه کنی ، واسه دیدن تفاوتش هم لازم نیست با گردن بری توی مانیتور ، روی TV و از فاصله ی چند متری هم تفاوتش رو میتونی ببینی.

این که معلومه نسخه pc از کنسولها بهتره کنسولها میرندو میاند ولی pcماندگاره

راه دوری نمیرم ،همین این نسل ، -- قطعات سیستمت ، زمانی که ایکس باکس 360 عرضه شد ، با الان کوچکترین شباهتی نداره !!

و تمام قطعاتش اومدن و رفتن !!!!

ولی فعلا این 360 و پلی 3 اون موقع هستن که موندن و دارن بازیهای جدید رو اجرا میکنن ...

اونم اجرای جوندار ....

اختلاف با نسخه ی PC بسیار بسیار بسیار بسیار زیاد خواهد بود ، در حد یک نسل !

But you're Dead Wrong !!!!
َAnd of course Desperate ...

- Medium ?!?!?

- بازی نکردی نظر نده ...

و فهمیدن این که داری تمام زورتو میزنی تا یک درگیری اساسی و الکی Pc Vs Console - هر جوری که شده با نقل قول های بی ربط و .... ایجاد کنی کار سختی نیست !

آخرین ویرایش:
من نمیدونم این آخه چه بحثیه .واقعا لول.:d
خوب معلومه رو pc بهتر از کنسولاست چون که pc همش در حال پیشرفته و ارتقا پیدا میکنه اما کنسول ارتقا پیدا نمیکنه.:-b

اتفاقا در مورد این بازی ، نصف لذتش به همینه که بازی نسل بعدی رو یه مقدار زود تر تجربه کنی ، واسه دیدن تفاوتش هم لازم نیست با گردن بری توی مانیتور ، روی TV و از فاصله ی چند متری هم تفاوتش رو میتونی ببینی.

نسل بعد کجا بود..؟ کی رو داری گول میزنی..؟ هیچ اختلاف عجیب غریبی با کنسولها نداره فقط رزولیشن بالاتر ، فرم بالاتر ..!
اگر خیال میکنی گرافیک نسل بعد فقط به این دو سه فاکتور سطحی که هیچ فرق خاصی برای چشم انسان ایجاد نمیکنه محدود میشه سخت در اشتباه هستی..
نسل بعد روی طراحی بازی تکیه میکنه و دیگه از این حالت کارتون گونه خارج میشه و باید شاهد یک تحول واقعی باشیم روی عمق و سه بعدی نشون دادن تمرکز میکنه چیزهای که ما فعلا تو هیچ بازی شاهدش نیستیم

شما ها فکرتون از نسل بعد خیلی محدود هست و فقط قدرت کارتهای گرافیکی رو در نظر میگیرین که هر کدوم که فرم بالاتری داد پس نسل بعد تره..!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or