سیستم مبارزات Godfather II عالیست

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
screenshot_209469_thumb300.jpg

Hunter Smith، مدیر اجرایی Godfather II در گفتگو با CVG گفت که سیستم مبارزات این بازی تمام رقیبان خود را پشت سر خواهد گذاشت( در حالت کلی دوربین بر روی شانه قرار می‌گیرد).

او گفت:" من فکر می‌کنم تجربه‌ای که ما از اکشن این بازی در اختیار مردم قرار خواهیم داد از بهترین‌های این ژانر باشد.

شما اکشن این بازی را با تمام وجود حس خواهید کرد. شما وقتی با رقیب خود دست به یقه شدید، آنالوگ‌های سمت چپ و راست مانند دستان شما عمل کرده و باید با ترکیبی از آن‌ها، چند‌ضرب هایی به حریف بزنید و مبارزه را به نفع خود تمام کنید.

سیستم تیراندازی به صورت آزادانه و بدون محدودیت است. البته شما می‌توانید روی دشمن قفل کرده و سپس تصمیم بگیرید که او را هدشات کنید، به زانویش شلیک کنید و یا به اسلحه‌اش شلیک کنید تا از دستش بیفتد.

همچنین مانند گذشته شما می‌توانید افراد را گرفته و به در و دیوار بکوبید و یا آن‌ها را از ایوان به پایین پرتاب کنید که البته در این بازی انتخاب‌های وسیع‌تری پیش روی شماست.

در این بازی شما تلاش می‌کنید تا مناطق تجاری و درآمد زای شهر را از دست دون‌ها و خدمه‌شان خارج کنید و جایگاه خود را در شهر تثبیت کنید".

1.مهدی دستت درد نکنه

2.من یک تریلر بود ازش دیدم بعضی از حرکات فوق العاده خشن بودند و وقتی دیدم یارو همینطوری میزنه تو صورت اون یکی یارو خیلی حس خوبی به من دست داد !!!در کل فکر کنم اکشن خوبی داشته باشه ....

مرسی

آخرین ویرایش:
فقط خدا کنه مثل 1 نباشه که باید بری مغازه های کل شهر رو ماله خوت بکنی!!! :cheesygri
اين دفعه جاي مغازه ها بايد بري يك سري مناطق شهر رو بگيري.

كلا مورچه چيه كه كله پاچش باشه.

همونطور که بازی های Wii و DS کله پا شدند ! عجب !
اینها قدرتشون بیشتر از این نیست و کسی انتظار کرایسیس نداره از این 2 کنسول.
ولی این بازی روی کنسولهایی داره میاد که بنیانشون بر اساس قدرت گرافیکی هست.
پس باید انتظار بیش از این باشه.

اینها قدرتشون بیشتر از این نیست و کسی انتظار کرایسیس نداره از این 2 کنسول.
ولی این بازی روی کنسولهایی داره میاد که بنیانشون بر اساس قدرت گرافیکی هست.
پس باید انتظار بیش از این باشه.

همه چيزم خوب باشه گرافيك ضعيف بازي رو كله پا ميكنه.

دقیقا

اين دفعه جاي مغازه ها بايد بري يك سري مناطق شهر رو بگيري.

كلا مورچه چيه كه كله پاچش باشه.

کاش میشد به جای درگیری با خرده پاها و مغازه دارها
با کله گنده ها در گیر شد و وقتی بهشون پیروز شدیم کل اموال و ....
تحت اختیارمون قرار میگرفتن
البته اوایل بازی در گیری با خورده پاها بد نیست ولی دیگه
از یه جایی به اونور بی مزه میشه

من که از یکش هم رو پلی 2 خییلی لذت بردم !!
دوشو هم قطعا از دست نمیدم هرچند علاقه یا عدم علاقه ی من یه نفر جلوی شکست قطعی فروش بازی رو نمیگیره !:دی

يه Dead space نميتونه خاطره اون همه بازیهای گند EA رو از ذهنمون بيرون كنه!! undercoverشونم كه بازم گند زد!!! اينم مطمئن باشيد مثل شماره يكش ميشه! شماره يكش كه ماشين سواريش انگار روی هوا بود! و كلی بهش خنديديم...كلا من یكی بی خيال بازی هستم! ارزش 1000 تومنم نداره!:laughing:

يه Dead space نميتونه خاطره اون همه بازیهای گند EA رو از ذهنمون بيرون كنه!! undercoverشونم كه بازم گند زد!!! اينم مطمئن باشيد مثل شماره يكش ميشه! شماره يكش كه ماشين سواريش انگار روی هوا بود! و كلی بهش خنديديم...كلا من یكی بی خيال بازی هستم! ارزش 1000 تومنم نداره!:laughing:

شاید برای شما ارزش نداشته باشه ولی برای کسی عاشق نسخه 1 این بازی بوده ارزش بیشتر از 1000 تومن رو هم داره!

ولی مطمئن باشید نسبت به نسخه ی 1 پیشرفتی هر چند کم(نمیتونم با اطمینان بگم زیاد)رو خواهد داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or