سیستم لایسنس بازی های Xbox One چگونه خواهد بود؟

Lich King

Administrator
qxp2q6iewhwncoqcwea.jpg

بحث اجرا/عدم اجرای بازی های دسته دوم از اولین روز معرفی XOne تا الان یکی از داغ ترین مباحث، پیرامون کنسول های نسل جدید بوده که واقعاً انتقاد های بسیاری هم به دنبال داشته. بعد از صحبت های ضد و نقیض از افراد مختلف در طی چند وقت گذشته در مورد اینکه وضعیت بازی های دسته دوم برروی X1 چه خواهد شد و آیا باید پولی برای اجرای آنها پرداخت کرد یا خیر، مثل اینکه بالاخره مایکروسافت به صورت رسمی نحوه لایسنس کردن بازی ها برروی کنسول رو توضیح داده:

با معماری جدید ما، بازی های Xbox One سریعتر اجرا می شوند، از طریق سیستم cloud قابل دسترسی هستند و دیگر هیچ محدودیت فیزیکی برای سایز و فضای محتویات قابل ارائه وجود ندارد.

موارد زیر سیاست ها و قابلیت های پلتفرم ما در ارتباط با لایسنس بازی ها هستند. تمامی این موارد در هنگام عرضه کنسول در اواخر امسال در دسترس خواهند بود.

هر جور که دوست دارید بازی ها رو بخرید - برروی دیسک یا دیجیتالی - در همان زمان انتشار:
شما می توانید بازی های خود را در زمان انتشار به صورت سنتی برروی دیسک از مغازه ها خریداری کنید یا به صورت آنلاین از طریق Xbox Live دانلود کنید. دیسک ها هنوز یک راه عالی برای نصب سریع بازی ها هستند.

به مجموعه کامل بازی های خود بدون نیاز به دیسک آنها، روی هر کنسولی دسترسی پیدا کنید:
بعد از وارد شدن به Live و نصب بازی، شما می توانید بازی های خود را برروی هر Xboxی بازی کنید به دلیل اینکه یک نسخه دیجیتالی از بازی هم برروی کنسول و هم در cloud ذخیره می شود. برای مثال زمانی که شما در خانه دوست خود لاگین می کنید می توانید بازی های خود را بازی کنید.

بازی های خود را با سایر افراد موحود در خانه به اشتراک بگذارید:
دوستان و خانواده شما، آشنایان و مهمان ها همگی به تمامی بازی های شما دسترسی دارند. هرکسی می تواند بازی های شما را برروی کنسول شما بازی کنید، بدون نیاز به لاگین کردن کردن اکانت شما و یا اینکه اون افراد از خانواده شما باشند.

به خانواده خود در هر زمانی و هر مکانی دسترسی کامل به مجموعه بازی های خود بدهید:
Xbox One یک روش جدید برای دسترسی خانواده ها ایجاد کرده. تا حداکثر 10 نفر از اعضای خانواده شما می توانند با اکانتشان لاگین کنند و از مجموعه بازی هایی که شما به اشتراک گذاشته اید استفاده کنند. مثل الان که عضوی از خانواده شما می تواند بازی Forza شما را در خونه دوستش بازی کند. اما، الان نه تنها آن شخص می تواند از Forza، بلکه از کلیه بازی های به اشتراک گذاشته شده شما استفاده کند. شما به همراه یکی از افراد خانواده می توانید بازی هایتان را در هر زمانی بازی کنید.

تعویض و فروش بازی های دیسکی:
امروزه، یکسری از گیمر ها بازی های قدیمی خود را برای کسب پول یا منفعت می فروشند. ما Xbox One را طوری طراحی کرده ایم که ناشران بازی می توانند به شما اجازه دهند تا شما بازی های خود را در خرده فروشی های مشخصی بفروشید. مایکروسافت هیچ وجه اضافه ای از خرده فروشی ها، ناشران و یا مصرف کنندگان برای منتقل کردن لایسنس این بازی ها نمی گیرد.

بازی های خود را به دوستانتان بدهید:
Xbox One این امکان را می دهد تا ناشران به شما اجازه بدهند تا بازی های دیسکی خود را به دوستان خود بدهید. هیج وجهی برای این کار گرفته نمی شود، اما دو شرط وجود دارد: شما فقط می توانید بازی را به کسانی بدهید که حداقل 30 روز در لیست دوستان شما در Xbox Live بوده اند و هر بازی فقط یکبار می تواند به کسی داده شود.

در نقش ما به عنوان ناشر بازی، استدیو های مایکروسافت به شما اجازه می دهند تا بازی های خود به دوستانتان بدهید و یا آنها را در خرده فروشی های مشخص مبادله کنید. ناشران third party می توانند انتخاب کنند که اجازه فروش مجدد بازی را بدهند یا خیر و یا می توانند روابط تجاری یا وجه انتقال برای خرده فروشی ها تعیین کنند. مایکروسافت هیچ مزدی در این جریان دریافت نمی کند. به علاوه، ناشران third party می توانند به شما اجازه دادن بازی به دوستانتان را بدهند. اجاره یا قرض دادن بازی در هنگام عرضه اولیه کنسول موجود نیست، اما ما در حال بررسی شدنی بودن و احتمالان کار با شرکای خود هستیم.

منبع: How Games Licensing Works on Xbox One

شماها الان تو یه موقعیت بدی قرار گرفتید مثل اینکه Halo 5 بیاد و متاش بشه 65. بعد هرکسی درمورد هرچیزی کامنت بزاره شما فکر میکنی رو اعصابت دارن اسکی میرن.
اگر اون ناراحتت کرد بازر اینطوری بگم" بنده به عنوان یه گیمر که حداقل برای خودم حقوق شهروندی قائل هستم و به عنوان یه مشتری، دوست ندارم توسط ماکروسافت Rape بشم یا احساس کنم دست اقایون EA و Microsoft و Acti تا گردن توی جیب من هست. نظر شخصی من اینکه اگر اپسیلونی ارزش قائلم برای خودم به عنوان گیمر- مشتری و شهروند یا هرچی; از این مسئله به هیچ وجه دفاع نمیکنم و اون کنسول رو نمیخرم حتی اگر Halo 5ـش بشه HL2 یا Forza 5ـش بشه rFACTOR". از نگاه من این مسئله جنایت علیه صنعت ویدئو گیم هست که تبعاتش دامن گیره همه میشه.
شما هر کاری دوست داری انجام بده ولی فکر نمی کنم اسکی رفتن رو اعصاب ملت جز قوانین سایت باشه! شما از سونی طرفداری کن کسی جلوت رو نگرفته :دی ولی طرفداری از یه کنسول خاص که حق هر کسی هست، با اسکی رفتن رو اعصاب طرفدارهای یه کنسول دیگه متفاوت هست. خیلی ساده هست قضیه :دی
چون من دسته 5 تومنی هم از سر کوچه بخرم وصل کنم به PS3 کار می کنه.
من دسته سیم دار X360 رو وصل کردم کار نکرد :دی

Nowgamer:Xbox One: It's For Publishers, Not For You

Eurogamer: Microsoft kills game ownership and expects us to smile

و بازهم تکرار می کنم، هر کنسولی که نذاره مثل بچه آدم و بدون دنگ و فنگ بازی های "خودمون" رو به هر کسی که دوست داریم یا به retailer بفروشیم و یا بازی دست دوم بدون هزینه اضافی بخریم. من اون کنسول رو نمیخرم. چه Xbone باشه چه PS4

هر پابلیشری هم که بخواد این حق رو بگیره به هیچ وجه بازی هاش رو نمیخرم.
حالا مگه این مشکلات هم نباشه، تو Xbox One میخریدی؟:-/ :دی

DRM تا حالا کی جواب داده که این دفعه دومش باشه؟ DRM در اسم برای جلوگیری از piracy ـه ولی در اصل pirate ها راه دور زدنش رو پیدا می کنند و این فقط مشتری های قانونی هستند که با این سیستم ضرر میبینن.

other os رو من یه بار هم استفاده نکرده بودم بنابراین برام مهم نبود، نمیدونم شما استفاده کرده بودی؟ باید اعتراض می کردی. اون آپدیت ها مربوط به کدوم کنسوله؟ چون من دسته 5 تومنی هم از سر کوچه بخرم وصل کنم به PS3 کار می کنه.

برای otheros اتفاقا بنده ایمیل زدم به sce eu به ت*مشون هم نگرفتن ، حتی زحمت جواب دادن هم ندادن، یکی از دلایلی که خود بنده منتقد سیاست های سونی شدم همین مساله otheros بود
آپدیت 3.50 معروف جمع کثیری از کنترلر های 3rd party که از طریق usb به کنسول متصل می شدند رو بلاک کرد، فکر نکنم نیاز به بحث و اثبات داشته باشه توی وب سایت های خارجی مثل بمب ترکید، سرچی توی گوگل بکنید متوجه می شید

سر کوچه ما بستی 1.5 لیتری می دن 5 تومن، چه کوچه خوبی دارید که با 5 تومن دسته ای بهتون می ده سونی بلاکش نکرده، فکر کنم با یکی از سران که سر کوچشون گوجه از همه جا ارزونتر بود همسایه هستین

حالا مگه این مشکلات هم نباشه، تو Xbox One میخریدی؟:-/ :دی
ببین بابک جان شما برای خرید هر وسیله ای نیاز ب ی محرک داری ی چیز که جذبت کنه ی چیز که بگی بله این همون چیزی هست که من میخوام!
در مورد مایکروسافت و کنسولش مخصوصا نسل قبلی اش : نه تعداد انحصاریاش دندون گیر بود نه سرویس فری خاصی داشت ولی با این وجود چون در بازی های مالتی پلتفرم بهتر عمل کرد و همچنین مایکرو کانتنت های زیادی رو انحصاری(انحصار زمانی) میکرد و دو عامل بسیار مهم ترش یعنی 2 فرانچایز گرز و هیلو!
اما بیایم همین اول کار شخصی که میخواد کنسول نسل جدید رو بخره (البته کسی که خودش رو ملزم ب خرید کنسول فلان نمیدونه) در نظر بگیریم
محدودیت هایی که مایکرو برای بازی های دست دوم روی این کنسول در نظر گرفته ! آنلاین شدن اجباری برای بازی در حالت آفلاین ولو 1 ثانیه در روز! در نظر گرفتن فقط امریکا و کشورهای توسعه ب عنوان مارکتینگش! از شکل ظاهری کنسول هم که بگذریم که یک مورد نه چندان با اهمیت و سلیقه ای هست!
البته این کنسول حسن های هم داره اما تا ب اینجای کار معایبش حداقل از نظر من میچربه ب مزایاش!
حالا این شخص انتخاب دیگری رو در صورت بهتر بودن ترجیح میده یا همین کنسول رو!
من یکی چشمم ب E3 هست و اتفاقاتش! برام مهم نیست PS4 یا XO ! مهم اینه کدام شرایط و صرف بیشتری دارند!
من دسته سیم دار X360 رو وصل کردم کار نکرد
biggrin1.gif
قضیه کنترلر 360 فرق میکنه! اگر Plug&Play بود کار میکرد پس مشکل از دسته اس :دی

آخرین ویرایش:
برای otheros اتفاقا بنده ایمیل زدم به sce eu به ت*مشون هم نگرفتن ، حتی زحمت جواب دادن هم ندادن، یکی از دلایلی که خود بنده منتقد سیاست های سونی شدم همین مساله otheros بود
آپدیت 3.50 معروف جمع کثیری از کنترلر های 3rd party که از طریق usb به کنسول متصل می شدند رو بلاک کرد، فکر نکنم نیاز به بحث و اثبات داشته باشه توی وب سایت های خارجی مثل بمب ترکید، سرچی توی گوگل بکنید متوجه می شید

سر کوچه ما بستی 1.5 لیتری می دن 5 تومن، چه کوچه خوبی دارید که با 5 تومن دسته ای بهتون می ده سونی بلاکش نکرده، فکر کنم با یکی از سران که سر کوچشون گوجه از همه جا ارزونتر بود همسایه هستین

شما میخوای از Linux استفاده کنی میتونی رو PC نصب کنی و استفاده کنی. سونی هیچ تعهدی به شما نداده که حتما از سیستم عامل Linux میتونید استفاده کنید و کاملا اضافه بر سازمان بود و این حق سونی بود که برای جلوگیری از security breach اون رو حذف کنه. چون با استفاده از Linux هکرها داشتن به منابعی میرسیدن که میشد باهاش PS3 رو هک کرد. در مورد USB هم همینطور و بنا به خواسته ی خودش خیلی از Flash Memory ها رو بلاک کرد چون اون اوایل PS3 با USB کپی خور میشد. ولی هنوزم که هنوزه من با گیم پدهای قدیمی خودم که نمیدونم چی چی هست اسمشون میتونم به PS3 وصل کنم و بازی کنم.
در ضمن ، برای ایراد گرفتن از یه چیزی حتما نباید از در و دیوار بالا رفت که بگی فلان کار مشکل داشت . خود X360 مگه قابلیت نصب OS دیگه هم داشته؟ گفتم ، چیزی که اضافه بر سازمان هست ، اگه برداشته شد هیچ ایرادی نمیشه گرفت.
شما میگی با این حرکت منتقد سیاست های سونی شدی ؟! اینکه هر روز باید جلو اسمت تیک بخوره تا بتونی بازی کنی برای جلوگیری از اینکه مبادا یه وقت بازیتو بدی دست همسایه یا ... یا مسائل کپی بدتره یا برادشتن Other OS که خیلی ها هیچ استفاده ای ازش نداشتن؟

شما میخوای از Linux استفاده کنی میتونی رو PC نصب کنی و استفاده کنی. سونی هیچ تعهدی به شما نداده که حتما از سیستم عامل Linux میتونید استفاده کنید و کاملا اضافه بر سازمان بود و این حق سونی بود که برای جلوگیری از security breach اون رو حذف کنه. چون با استفاده از Linux هکرها داشتن به منابعی میرسیدن که میشد باهاش PS3 رو هک کرد. در مورد USB هم همینطور و بنا به خواسته ی خودش خیلی از Flash Memory ها رو بلاک کرد چون اون اوایل PS3 با USB کپی خور میشد. ولی هنوزم که هنوزه من با گیم پدهای قدیمی خودم که نمیدونم چی چی هست اسمشون میتونم به PS3 وصل کنم و بازی کنم.
در ضمن ، برای ایراد گرفتن از یه چیزی حتما نباید از در و دیوار بالا رفت که بگی فلان کار مشکل داشت . خود X360 مگه قابلیت نصب OS دیگه هم داشته؟ گفتم ، چیزی که اضافه بر سازمان هست ، اگه برداشته شد هیچ ایرادی نمیشه گرفت.
شما میگی با این حرکت منتقد سیاست های سونی شدی ؟! اینکه هر روز باید جلو اسمت تیک بخوره تا بتونی بازی کنی برای جلوگیری از اینکه مبادا یه وقت بازیتو بدی دست همسایه یا ... یا مسائل کپی بدتره یا برادشتن Other OS که خیلی ها هیچ استفاده ای ازش نداشتن؟

الان حقوق مصرف کننده و اینا ماست مال شد رفت دیگه، اضافه بر سازمان و اینا اومد جاش :-?

برداشتن otheros از روی ps3 هیچ جوره قابل توجیح نیست عزیز :) حتی خیلی از فن های سونی هم از این موضوع ناراحت شدند و به سونی شکایت کردن، اینی که شما لینوکس می خوای برو روی pc ات نصب کن یک حرف کاملا بی محتوا و بی معنی اه

شما می حوای موزیک گوش بدی برو mp3 player بخر چون امکان پخش موزیک روی موبایل امکان اضافه بر سازمانه، هر لحظه ممکنه حذف بشه

الان حقوق مصرف کننده و اینا ماست مال شد رفت دیگه، اضافه بر سازمان و اینا اومد جاش :-?

برداشتن otheros از روی ps3 هیچ جوره قابل توجیح نیست عزیز :) حتی خیلی از فن های سونی هم از این موضوع ناراحت شدند و به سونی شکایت کردن، اینی که شما لینوکس می خوای برو روی pc ات نصب کن یک حرف کاملا بی محتوا و بی معنی اه

خب معلوم شد که خیلی دیدگاهمون با هم دیگه فرق داره.
از نظر بنده Customer Right خیلی با Bonus ـی که برای مصرف کننده در نظر گرفته میشه فرق داره. چیزی که حق من هست اینه که وقتی محصولی رو خریدم تا وقتیکه من هم به عنوان مصرف کننده قوانین Copy Right رو رعایت میکنم ، میتونم با وسیله ی خودم هرکاری که دوست دارم انجام بدم نه اینکه برای استفاده از اون بخوام اجازه ی روزانه بگیرم چون این اسمش دیگه خریدن نیست و rent حساب میشه.
حالا اینکه شما دوست داری حقوق خودتو نادیده بگیری به من ربطی نداره دوست عزیز ولی اگه سونی یا مایکرو حقوق من رو نادید گرفتن نمیتونن از من انتظار داشته باشند که من حقوق اونا رو در نظر داشته باشم که همون قوانین کپی رایت میشه.
درسته که مایگرو میاد خیلی خوشگل توضیح میده ولی چیزی که داره میگه اینه که : من کنسولم رو به شما میفروشم ، شما باید برای بازی کردن با اون هرروز یکباز آنلاین بشید و ما چک کنیم که شما قوانین ما رو زیر پا نمیذارید و خواستید بازی هاتون رو بفروشید ما هم باید از این فروش پولی به جیب بزنیم.
I dunno 'bout u dude but i'm not gonna take this bullsh!ts . that's all

اختلاف دو گروه کاملا مشهوده من کنار گیری میکنم به طرف بهنام
واقعا خندم میگیره از جماعتی که میگن حذف OtherOS کاملا منطقی بوده،کاملا مشخصه طرفی که اینو میگه یا دستش به دسته پی اس 3 نخورده یا نمیدونه لینوکس چیه،یا اثن کلا تو باغ نیست
yahoo_21.gif

اوایل اینکه سونی این کنسولش رو رلیز کرد،سر این لینوکس حتی،مانور میداد،این قابلیت جداگونه نبود!!کاملا اعلام شده و قطعی بود،خیلیام استفاده میکردندو اینا...

بعد یهو در عین دروغگویی تمام یه آپدیت داد،گفت این آپدیت اجباری نیست و کاملا دلبخواهی هست،بعدش اعلام کرد که اگه لینوکس میخواید کلا بیخیال پی اس ان و بازی جدید شید والسلام!!!

کنسولای اسلیمم که از همون ابتدای اومدنشون فریمور کارخونه ایشون با لینوکس خداحافظی کرده بود!!

پس سونی اینجا یه قابلیت جداگونه نگرفت،قابلیتی رو گرفت که قبلا روش مانور میداد!!!!!!!!

خواهش میکنم درباره چیزی که ازش خبر ندارید حرف نزنید،من خودم فن سرسخت سونی و پی اس هستم ظمنا ولی اینکاره سونی کاملا غیر منطقی بود...
حرف های من کاملا در همین جهت بود برای اینکه سوء تفاهم نشه پستمو پاک کردم

آخرین ویرایش:
بحث اینجا اینطوری داره پیش میره:
ماکروسافت اجازه داره الان هر کاری بخواد بکنه با ما چون سونی هم از این غلطها زیاد کرده. اخه این شد دلیل . منم از فردا میگم چون هیتلر ادم کشت اصلا عیب نداره منم ادم بکشم

واقعا خندم میگیره از جماعتی که میگن حذف OtherOS کاملا منطقی بوده،کاملا مشخصه طرفی که اینو میگه یا دستش به دسته پی اس 3 نخورده یا نمیدونه لینوکس چیه،یا اثن کلا تو باغ نیست:))

اوایل اینکه سونی این کنسولش رو رلیز کرد،سر این لینوکس حتی،مانور میداد،این قابلیت جداگونه نبود!!کاملا اعلام شده و قطعی بود،خیلیام استفاده میکردندو اینا...

بعد یهو در عین دروغگویی تمام یه آپدیت داد،گفت این آپدیت اجباری نیست و کاملا دلبخواهی هست،بعدش اعلام کرد که اگه لینوکس میخواید کلا بیخیال پی اس ان و بازی جدید شید والسلام!!!

کنسولای اسلیمم که از همون ابتدای اومدنشون فریمور کارخونه ایشون با لینوکس خداحافظی کرده بود!!

پس سونی اینجا یه قابلیت جداگونه نگرفت،قابلیتی رو گرفت که قبلا روش مانور میداد!!!!!!!!

خواهش میکنم درباره چیزی که ازش خبر ندارید حرف نزنید،من خودم فن سرسخت سونی و پی اس هستم ظمنا ولی اینکاره سونی کاملا غیر منطقی بود...

واقعا خندم میگیره از جماعتی که میگن حذف OtherOS کاملا منطقی بوده،کاملا مشخصه طرفی که اینو میگه یا دستش به دسته پی اس 3 نخورده یا نمیدونه لینوکس چیه،یا اثن کلا تو باغ نیست:))

بله بله ! من دستم به PS3 نخورده و نمیدونم لینوکس چیه :| فقط دارم یه سری blah blah اینجا ردیف میکنم که تعداد پست هام بره بالا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هر وقت در مورد حقوق خودتون ، قوانین کپی رایت ، منطق و چیزهای دیگه اطلاعاتتون کامل شد ، اونوقت با هم دیگه میشینیم تو یه محیط دوستانه بحث میکنیم چون در غیر اینصورت من وقتم رو واسه کامنت های بی ارزش دیگه حاضر نیستم هدر بدم. موفق باشید با X1

[

بله بله ! من دستم به PS3 نخورده و نمیدونم لینوکس چیه :| فقط دارم یه سری blah blah اینجا ردیف میکنم که تعداد پست هام بره بالا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هر وقت در مورد حقوق خودتون ، قوانین کپی رایت ، منطق و چیزهای دیگه اطلاعاتتون کامل شد ، اونوقت با هم دیگه میشینیم تو یه محیط دوستانه بحث میکنیم چون در غیر اینصورت من وقتم رو واسه کامنت های بی ارزش دیگه حاضر نیستم هدر بدم. موفق باشید با X1

باور کنید منم اصلا حوصله و اعصاب ندارم با کسی که دستش به چیزی که داریم دربارش میحرفیم نخورده بحث کنم...این چیزایی که شما داری میگی از blah blah گذشته به مرحله ای رسیدی که اینجا جاش نیست بگم:|

فک کنم شما باید بری حقوقتو یاد بگیری،من میگم قابلیت کنسول بوده طرف بخاطرش کلی مانور میداده بعد زده حذف کرده بخاطر منافعش بعد تو میگی برو حقوقتو یاد بگیر؟

آخرین ویرایش:

دوست عزیز ، بهنام درست میگه . اصن اونطوری که فک میکنی نیست . نیازی هم نیست بهنام بهت ثابت که . اونایی که میشناسنش میدونن چیکاره هست . یازی هم به بحث کردن نداره .

دوست عزیز ، بهنام درست میگه . اصن اونطوری که فک میکنی نیست . نیازی هم نیست بهنام بهت ثابت که . اونایی که میشناسنش میدونن چیکاره هست . یازی هم به بحث کردن نداره .
ببین حسین جان ، باز من شما رو میشناسم و جواب کامنتت رو میدم ولی بقیه واسم ارزشی ندارن بخوام باهاشون بحث کنم. بحث سر اینکه کی، کی رو میشناسه یا اینکه کی چیکارس نیست. اونایی هم که من رو میشناسن میدونن من کی هستم و اینکه آیا دستم به Ps3 خورده یا نه ! کسی که اینجوری بحث میکنه معلومه کیه و نیازی به توضیح نیست.
اما برسیم سر اصل موضوع! یه بار دیگ کامنتهای منو بخونی متوجه میشی من نگفتم سونی کار درست و منطقی انجام داده یا نه ولی اینکه خودش تصمیم گرفته لینوکس رو حذف کنه به من ربطی نداره چون حداقل من یکی که ازش استفاده نمیکردم که بخوام ضرر کنم و همونطور که کیوان گفت ، شمایی که ضرر کردی میتونستی شکایت کنی ولی حالا اومدی اینجا چی رو با چی داری مقایسه میکنی؟
این سیستم چک 24 ساعته و لایسنس های چرت و پرت چه ربطی به حذف لینوکس داره؟
حرف من اینه که شما بدون لینوکس میتونی بازی کنی ولی بدون اینترنت در این شرایط نمیتونی و این دو تا اصلا با هم قابل مقایسه نیستن چون کار یک Video game console اجرای بازی هست نه اجرای Other OS . حالا بازم دوست داشتید مثال گوشی همراه رو بزنید ولی امیدوارم تو این دوره فرق بین Smart phone و یک گوشی معمولی نوکیا برای همه روشن باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or