سیستم لایسنس بازی های Xbox One چگونه خواهد بود؟

Lich King

Administrator
qxp2q6iewhwncoqcwea.jpg

بحث اجرا/عدم اجرای بازی های دسته دوم از اولین روز معرفی XOne تا الان یکی از داغ ترین مباحث، پیرامون کنسول های نسل جدید بوده که واقعاً انتقاد های بسیاری هم به دنبال داشته. بعد از صحبت های ضد و نقیض از افراد مختلف در طی چند وقت گذشته در مورد اینکه وضعیت بازی های دسته دوم برروی X1 چه خواهد شد و آیا باید پولی برای اجرای آنها پرداخت کرد یا خیر، مثل اینکه بالاخره مایکروسافت به صورت رسمی نحوه لایسنس کردن بازی ها برروی کنسول رو توضیح داده:

با معماری جدید ما، بازی های Xbox One سریعتر اجرا می شوند، از طریق سیستم cloud قابل دسترسی هستند و دیگر هیچ محدودیت فیزیکی برای سایز و فضای محتویات قابل ارائه وجود ندارد.

موارد زیر سیاست ها و قابلیت های پلتفرم ما در ارتباط با لایسنس بازی ها هستند. تمامی این موارد در هنگام عرضه کنسول در اواخر امسال در دسترس خواهند بود.

هر جور که دوست دارید بازی ها رو بخرید - برروی دیسک یا دیجیتالی - در همان زمان انتشار:
شما می توانید بازی های خود را در زمان انتشار به صورت سنتی برروی دیسک از مغازه ها خریداری کنید یا به صورت آنلاین از طریق Xbox Live دانلود کنید. دیسک ها هنوز یک راه عالی برای نصب سریع بازی ها هستند.

به مجموعه کامل بازی های خود بدون نیاز به دیسک آنها، روی هر کنسولی دسترسی پیدا کنید:
بعد از وارد شدن به Live و نصب بازی، شما می توانید بازی های خود را برروی هر Xboxی بازی کنید به دلیل اینکه یک نسخه دیجیتالی از بازی هم برروی کنسول و هم در cloud ذخیره می شود. برای مثال زمانی که شما در خانه دوست خود لاگین می کنید می توانید بازی های خود را بازی کنید.

بازی های خود را با سایر افراد موحود در خانه به اشتراک بگذارید:
دوستان و خانواده شما، آشنایان و مهمان ها همگی به تمامی بازی های شما دسترسی دارند. هرکسی می تواند بازی های شما را برروی کنسول شما بازی کنید، بدون نیاز به لاگین کردن کردن اکانت شما و یا اینکه اون افراد از خانواده شما باشند.

به خانواده خود در هر زمانی و هر مکانی دسترسی کامل به مجموعه بازی های خود بدهید:
Xbox One یک روش جدید برای دسترسی خانواده ها ایجاد کرده. تا حداکثر 10 نفر از اعضای خانواده شما می توانند با اکانتشان لاگین کنند و از مجموعه بازی هایی که شما به اشتراک گذاشته اید استفاده کنند. مثل الان که عضوی از خانواده شما می تواند بازی Forza شما را در خونه دوستش بازی کند. اما، الان نه تنها آن شخص می تواند از Forza، بلکه از کلیه بازی های به اشتراک گذاشته شده شما استفاده کند. شما به همراه یکی از افراد خانواده می توانید بازی هایتان را در هر زمانی بازی کنید.

تعویض و فروش بازی های دیسکی:
امروزه، یکسری از گیمر ها بازی های قدیمی خود را برای کسب پول یا منفعت می فروشند. ما Xbox One را طوری طراحی کرده ایم که ناشران بازی می توانند به شما اجازه دهند تا شما بازی های خود را در خرده فروشی های مشخصی بفروشید. مایکروسافت هیچ وجه اضافه ای از خرده فروشی ها، ناشران و یا مصرف کنندگان برای منتقل کردن لایسنس این بازی ها نمی گیرد.

بازی های خود را به دوستانتان بدهید:
Xbox One این امکان را می دهد تا ناشران به شما اجازه بدهند تا بازی های دیسکی خود را به دوستان خود بدهید. هیج وجهی برای این کار گرفته نمی شود، اما دو شرط وجود دارد: شما فقط می توانید بازی را به کسانی بدهید که حداقل 30 روز در لیست دوستان شما در Xbox Live بوده اند و هر بازی فقط یکبار می تواند به کسی داده شود.

در نقش ما به عنوان ناشر بازی، استدیو های مایکروسافت به شما اجازه می دهند تا بازی های خود به دوستانتان بدهید و یا آنها را در خرده فروشی های مشخص مبادله کنید. ناشران third party می توانند انتخاب کنند که اجازه فروش مجدد بازی را بدهند یا خیر و یا می توانند روابط تجاری یا وجه انتقال برای خرده فروشی ها تعیین کنند. مایکروسافت هیچ مزدی در این جریان دریافت نمی کند. به علاوه، ناشران third party می توانند به شما اجازه دادن بازی به دوستانتان را بدهند. اجاره یا قرض دادن بازی در هنگام عرضه اولیه کنسول موجود نیست، اما ما در حال بررسی شدنی بودن و احتمالان کار با شرکای خود هستیم.

منبع: How Games Licensing Works on Xbox One

آوتارت چه قد باهاله :d

ایارو ول کن . شاید یه بده خدایی مثلا تونه 3 روز کنسول و روشن کنه !!! مثلا من برای امتحانات دانشگاه اومدم 1 ماه کنسول و گذاشتم کنار!!! اونوقت تکلیف ما چی میشه !!!! ( طبق چیزی که مایکرو گفته ، بن میشیم برای بازی و نمیتونیم بازی کنیم ! )
خیلی راحت بعد 1 ماه یه اتصال برقرار میکنی با اینترنت و اجازه میگیری! ;;)

ایارو ول کن . شاید یه بده خدایی مثلا تونه 3 روز کنسول و روشن کنه !!! مثلا من برای امتحانات دانشگاه اومدم 1 ماه کنسول و گذاشتم کنار!!! اونوقت تکلیف ما چی میشه !!!! ( طبق چیزی که مایکرو گفته ، بن میشیم برای بازی و نمیتونیم بازی کنیم ! )

بن ؟ :d شما بعد 1 سال هم بیای بازی کنی تنها کاری که لازمه اینه به اینترنت وصل شی بعد دوباره میتونی بازی کنی . از زمانی که افلاین میشی اجازی 24 ساعت بازی بدون اینترنت داری بعد از اون باید به اینترنت 1 بار وصل بشی و تا زمانی که نشدی اجازی بازی کردن نداری .
خیلی قوانین خوبه تو بدترش کن :d:d:d

Achivement اه You've connected to xbox live after 1 month برات unlock می شه :d

طبق چیزی که مایکروسافت گفته بعد از 1 ماه وصل می شی دوباره شروع می کنی بازی کردن، بن شدن در کار نیست

خیلی راحت بعد 1 ماه یه اتصال برقرار میکنی با اینترنت و اجازه میگیری! ;;)

بن ؟ :d شما بعد 1 سال هم بیای بازی کنی تنها کاری که لازمه اینه به اینترنت وصل شی بعد دوباره میتونی بازی کنی . از زمانی که افلاین میشی اجازی 24 ساعت بازی بدون اینترنت داری بعد از اون باید به اینترنت 1 بار وصل بشی و تا زمانی که نشدی اجازی بازی کردن نداری .
خیلی قوانین خوبه تو بدترش کن :d:d:d

Achivement اه You've connected to xbox live after 1 month برات unlock می شه :d

طبق چیزی که مایکروسافت گفته بعد از 1 ماه وصل می شی دوباره شروع می کنی بازی کردن، بن شدن در کار نیست

واقعا مسخره هست !!! خیلی بدون منطقه و مسخره هست این کارشون . :|
دارم به این فکر میکنم که با این قضیه آلاین شدن 24 ساعت یکبار چه طوری میخوان کنسول و هک کنن !!! چون اگر کدها رندوم باشه و هر سری بازی یه فریمور داشته باشن که واقعا دهن هکرا که هیچ !!! دهن بازیبازهایی که از کپی خور استفاده میکن سرویس میشه !! دم دقیقه باید اپدیت کنن ! یا فریمور تغییر بدن !! با فروشنده های منصفی هم که توپخونه هست ، خدا میدونه چه قد پول تو جیبشون سرازیر میشه !!!!!! البته نگرانی نداره .

آخرین ویرایش:
اگه سونی بیاد تو کنفرانس اعلام کنه که قضیه ی بازیهای دست دوم مثل X1 خواهد بود ، بدوووون شک ، این تأثیر منفی مایکروسافت برای نسل بعد روی کنسول سونی خواهد بود و اینطور نیست که بگیم ما از X1 خوشمون نمیاد پس نمیخریم. نه ، این سیاست ها باعث میشه که پابلیشری که میبینه داره سود بیشتری میکنه در این شرایط به سونی هم فشار بیاره که همین کار رو بکنه وگرنه اگه مایکروسافت همچین بولشتی رو طراحی نمیکرد ، EA , Ubi و ... هیچ غلطی نمیتونستن کنن . برن واسه ouya ( اسمش رو درست نوشتم؟ ) بازی بسازن ! ممکنه جرقه رو EA زده باشه و بقیش دست مایکرو بوده و هیچ دفاعی نمیشه کرد.

اگه سونی بیاد تو کنفرانس اعلام کنه که قضیه ی بازیهای دست دوم مثل X1 خواهد بود ، بدوووون شک ، این تأثیر منفی مایکروسافت برای نسل بعد روی کنسول سونی خواهد بود و اینطور نیست که بگیم ما از X1 خوشمون نمیاد پس نمیخریم. نه ، این سیاست ها باعث میشه که پابلیشری که میبینه داره سود بیشتری میکنه در این شرایط به سونی هم فشار بیاره که همین کار رو بکنه وگرنه اگه مایکروسافت همچین بولشتی رو طراحی نمیکرد ، EA , Ubi و ... هیچ غلطی نمیتونستن کنن . برن واسه ouya ( اسمش رو درست نوشتم؟ ) بازی بسازن ! ممکنه جرقه رو EA زده باشه و بقیش دست مایکرو بوده و هیچ دفاعی نمیشه کرد.

سونی هم داره !!! دقت نکردی تا حالا !؟ اما گیر بازیاش در حد مایکرو نیست . سونی اینقد استدیوهای قوی داره که نیازی به امثال EA نداره . اکتیویژن هم که حزب باده ! هر طرف بادباشه ، همون ورا میچرخه . میمونه یوبی سافت که اونم با سونی میانه خیلی خوبی داره . پس عملا این قضیه هیچ فشاری رو سونی نداره . مایکرو هم هر کاری کنه سونی حرفش و پس نمیگره و تازه شاید بیشتر هم عقب بکشه .

هر روز بیشتر از دیروز از امثال EA متنفر میشم . این مسخره بازیا مطمئنا دامن PS4 و سونی رو هم میگیره چون باید هردو رعایت کنن یا هیچکودوم رعایت نکنن . اگه هم ماکرو بیشتر اعلام رضایت کرده از این حرکت که خاک تو سرش :دی

سونی هم داره !!! دقت نکردی تا حالا !؟ اما گیر بازیاش در حد مایکرو نیست . سونی اینقد استدیوهای قوی داره که نیازی به امثال EA نداره . اکتیویژن هم که حزب باده ! هر طرف بادباشه ، همون ورا میچرخه . میمونه یوبی سافت که اونم با سونی میانه خیلی خوبی داره . پس عملا این قضیه هیچ فشاری رو سونی نداره . مایکرو هم هر کاری کنه سونی حرفش و پس نمیگره و تازه شاید بیشتر هم عقب بکشه .
وقتی یوشیدا بعد از کنفرانس میگه" نیاز به اینترنت واسه بازی کردن نیست چون خیلی از جاها نمیتونن دسترسی به اینترنت پرسرعت داشته باشن "، این حرف یعنی چی ؟ بدون اینترنت چطوری میشه چک کرد که بازی Y دست دوم هست یا نه؟ این حرف ها همش بعد از اون افتضاح TV Show ـی بود که مایکروسافت برگزار کرد.

وقتی یوشیدا بعد از کنفرانس میگه" نیاز به اینترنت واسه بازی کردن نیست چون خیلی از جاها نمیتونن دسترسی به اینترنت پرسرعت داشته باشن "، این حرف یعنی چی ؟ بدون اینترنت چطوری میشه چک کرد که بازی Y دست دوم هست یا نه؟ این حرف ها همش بعد از اون افتضاح TV Show ـی بود که مایکروسافت برگزار کرد.

یوشیا دقیقا نمیدونم چیکاره هست . سونی تو مراسم گفت برای بازی با کیفیت و فریم ریت 60 ثابت نیاز به اینترنتی بیشتر از 5MB داریم . عمو کاز هم اومد گفت ما به دلیل اینکه ملت تو جاهای دیگه یه چنین کیفیتی دسترسی ندارن ، پس با این قضیه مخالفیم .

تمام اینا هم یعنی سونی کلا بیخیال این قضیه شده . اما زیربای ان سیستم تو کنسولش هست و آماده هست که اگر استدیوها خواستن استفاده کنن . بعد ازاین قضیه بود که CDPROJECT گفت ما به این چیزا نیازی نداریم و بازیهامون برای همه آزاده !

یوشیا دقیقا نمیدونم چیکاره هست . سونی تو مراسم گفت برای بازی با کیفیت و فریم ریت 60 ثابت نیاز به اینترنتی بیشتر از 5MB داریم . عمو کاز هم اومد گفت ما به دلیل اینکه ملت تو جاهای دیگه یه چنین کیفیتی دسترسی ندارن ، پس با این قضیه مخالفیم .

تمام اینا هم یعنی سونی کلا بیخیال این قضیه شده . اما زیربای ان سیستم تو کنسولش هست و آماده هست که اگر استدیوها خواستن استفاده کنن . بعد ازاین قضیه بود که CDPROJECT گفت ما به این چیزا نیازی نداریم و بازیهامون برای همه آزاده !
Shuhei Yoshida - Wikipedia, the free encyclopedia
کلا امیدوارم که این قضیه ختم به خیر بشه و مایکرو از مواضعش عقب نشینی کنه ( هرچند تا الان هم خیلی عقب نشینی کرده )

چه بخواید چه نخواید piracy روز افزون زیاد می شه ، کمپانی ها هم در مقابل انواع DRM ها رو پیاده می کنند ، به طور قطع سونی هم از این قاعده مستثنا نیست، معلوم می شه به زودی

من موندم این حقوق مصرف کننده زمانی که برای مثال otheros حذف شد کجا رفته بود :-? یا وقتی که با یه آپدیت خرواری از کنترلر های 3rd party بلاک می شن که در بینش محصولات شرکت های بزرگی مثل logitech هست :-?

DRM تا حالا کی جواب داده که این دفعه دومش باشه؟ DRM در اسم برای جلوگیری از piracy ـه ولی در اصل pirate ها راه دور زدنش رو پیدا می کنند و این فقط مشتری های قانونی هستند که با این سیستم ضرر میبینن.

other os رو من یه بار هم استفاده نکرده بودم بنابراین برام مهم نبود، نمیدونم شما استفاده کرده بودی؟ باید اعتراض می کردی. اون آپدیت ها مربوط به کدوم کنسوله؟ چون من دسته 5 تومنی هم از سر کوچه بخرم وصل کنم به PS3 کار می کنه.

DRM تا حالا کی جواب داده که این دفعه دومش باشه؟ DRM در اسم برای جلوگیری از piracy ـه ولی در اصل pirate ها راه دور زدنش رو پیدا می کنند و این فقط مشتری های قانونی هستند که با این سیستم ضرر میبینن.

other os رو من یه بار هم استفاده نکرده بودم بنابراین برام مهم نبود، نمیدونم شما استفاده کرده بودی؟ باید اعتراض می کردی. اون آپدیت ها مربوط به کدوم کنسوله؟ چون من دسته 5 تومنی هم از سر کوچه بخرم وصل کنم به PS3 کار می کنه.

آقا کیوان منظور دوستمون فک کنم قابلیت other OS یا همون لینوکسی بود که کنسول PS3 داشت،بعدش سونی یهو دید این لینوکسه داره راه رو واسه دستکاری نرم افزار اصلی کنسول(GAME OS) باز میکنه و بعضیا میتونن از طریقش به هک کمک کنن،زد با یه آپدیت به فنا دادش...دلیل خاصیم نیاورد کلا...حقوق مصرف کننده هم ببخشید خیلی،پشم!!در کل کار جالبی نبود ولی...

نمیدونم پیش خودشون چی فکر کردن واقعا .

ببخشید من چیزی خریدم دیگه نیازی به اجازه کس دیگه ای ندارم که بخوام چطور بفروشمش یا به کی بدم یا به کی ندم واقعا قانون های مسخره ای هستش انگار دارن قانون مجازات مینویسن اگه اینکارو کردی اینجوری میشه اگه اونکارو کردی انجوری در هر حالت غلط میکنی اینجوری بشه .

تا اونجا که من یادم میاد سر کوچه شما اتوبانه تا مال باید بری تا یک دسته پیدا کنی .:d

آقا کیوان منظور دوستمون فک کنم قابلیت other OS یا همون لینوکسی بود که کنسول PS3 داشت،بعدش سونی یهو دید این لینوکسه داره راه رو واسه دستکاری نرم افزار اصلی کنسول(GAME OS) باز میکنه و بعضیا میتونن از طریقش به هک کمک کنن،زد با یه آپدیت به فنا دادش...دلیل خاصیم نیاورد کلا...حقوق مصرف کننده هم ببخشید خیلی،پشم!!در کل کار جالبی نبود ولی...

متوجه هستم ایشون کدوم مساله رو میگه. من هم که گفتم از این قابلیت استفاده نمی کردم و حذف کردنش برام مهم نبود. یعنی چیزی از دسترسی های من کم نمیشد. اما گفتم که اگر کسی از این قابلیت استفاده می کرده قطعا حقش هست که اعتراض کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or