سیستم لایسنس بازی های Xbox One چگونه خواهد بود؟

Lich King

Administrator
qxp2q6iewhwncoqcwea.jpg

بحث اجرا/عدم اجرای بازی های دسته دوم از اولین روز معرفی XOne تا الان یکی از داغ ترین مباحث، پیرامون کنسول های نسل جدید بوده که واقعاً انتقاد های بسیاری هم به دنبال داشته. بعد از صحبت های ضد و نقیض از افراد مختلف در طی چند وقت گذشته در مورد اینکه وضعیت بازی های دسته دوم برروی X1 چه خواهد شد و آیا باید پولی برای اجرای آنها پرداخت کرد یا خیر، مثل اینکه بالاخره مایکروسافت به صورت رسمی نحوه لایسنس کردن بازی ها برروی کنسول رو توضیح داده:

با معماری جدید ما، بازی های Xbox One سریعتر اجرا می شوند، از طریق سیستم cloud قابل دسترسی هستند و دیگر هیچ محدودیت فیزیکی برای سایز و فضای محتویات قابل ارائه وجود ندارد.

موارد زیر سیاست ها و قابلیت های پلتفرم ما در ارتباط با لایسنس بازی ها هستند. تمامی این موارد در هنگام عرضه کنسول در اواخر امسال در دسترس خواهند بود.

هر جور که دوست دارید بازی ها رو بخرید - برروی دیسک یا دیجیتالی - در همان زمان انتشار:
شما می توانید بازی های خود را در زمان انتشار به صورت سنتی برروی دیسک از مغازه ها خریداری کنید یا به صورت آنلاین از طریق Xbox Live دانلود کنید. دیسک ها هنوز یک راه عالی برای نصب سریع بازی ها هستند.

به مجموعه کامل بازی های خود بدون نیاز به دیسک آنها، روی هر کنسولی دسترسی پیدا کنید:
بعد از وارد شدن به Live و نصب بازی، شما می توانید بازی های خود را برروی هر Xboxی بازی کنید به دلیل اینکه یک نسخه دیجیتالی از بازی هم برروی کنسول و هم در cloud ذخیره می شود. برای مثال زمانی که شما در خانه دوست خود لاگین می کنید می توانید بازی های خود را بازی کنید.

بازی های خود را با سایر افراد موحود در خانه به اشتراک بگذارید:
دوستان و خانواده شما، آشنایان و مهمان ها همگی به تمامی بازی های شما دسترسی دارند. هرکسی می تواند بازی های شما را برروی کنسول شما بازی کنید، بدون نیاز به لاگین کردن کردن اکانت شما و یا اینکه اون افراد از خانواده شما باشند.

به خانواده خود در هر زمانی و هر مکانی دسترسی کامل به مجموعه بازی های خود بدهید:
Xbox One یک روش جدید برای دسترسی خانواده ها ایجاد کرده. تا حداکثر 10 نفر از اعضای خانواده شما می توانند با اکانتشان لاگین کنند و از مجموعه بازی هایی که شما به اشتراک گذاشته اید استفاده کنند. مثل الان که عضوی از خانواده شما می تواند بازی Forza شما را در خونه دوستش بازی کند. اما، الان نه تنها آن شخص می تواند از Forza، بلکه از کلیه بازی های به اشتراک گذاشته شده شما استفاده کند. شما به همراه یکی از افراد خانواده می توانید بازی هایتان را در هر زمانی بازی کنید.

تعویض و فروش بازی های دیسکی:
امروزه، یکسری از گیمر ها بازی های قدیمی خود را برای کسب پول یا منفعت می فروشند. ما Xbox One را طوری طراحی کرده ایم که ناشران بازی می توانند به شما اجازه دهند تا شما بازی های خود را در خرده فروشی های مشخصی بفروشید. مایکروسافت هیچ وجه اضافه ای از خرده فروشی ها، ناشران و یا مصرف کنندگان برای منتقل کردن لایسنس این بازی ها نمی گیرد.

بازی های خود را به دوستانتان بدهید:
Xbox One این امکان را می دهد تا ناشران به شما اجازه بدهند تا بازی های دیسکی خود را به دوستان خود بدهید. هیج وجهی برای این کار گرفته نمی شود، اما دو شرط وجود دارد: شما فقط می توانید بازی را به کسانی بدهید که حداقل 30 روز در لیست دوستان شما در Xbox Live بوده اند و هر بازی فقط یکبار می تواند به کسی داده شود.

در نقش ما به عنوان ناشر بازی، استدیو های مایکروسافت به شما اجازه می دهند تا بازی های خود به دوستانتان بدهید و یا آنها را در خرده فروشی های مشخص مبادله کنید. ناشران third party می توانند انتخاب کنند که اجازه فروش مجدد بازی را بدهند یا خیر و یا می توانند روابط تجاری یا وجه انتقال برای خرده فروشی ها تعیین کنند. مایکروسافت هیچ مزدی در این جریان دریافت نمی کند. به علاوه، ناشران third party می توانند به شما اجازه دادن بازی به دوستانتان را بدهند. اجاره یا قرض دادن بازی در هنگام عرضه اولیه کنسول موجود نیست، اما ما در حال بررسی شدنی بودن و احتمالان کار با شرکای خود هستیم.

منبع: How Games Licensing Works on Xbox One

وضع قوانینشون داره با سفسطه جلو میره هر روز یه جور هم خودشونو میپیچونن هم ملتو.من هزار سال سیاه حاضر نیستم پای یه همچین چیزی پول بدم. همینجا pc رو ارتقا میدم به کوری چشم ناشرایی مث اکتی و یوبی از استیم خرید میکنم و بازیسازای مستقلو حمایت میکنم مابقی رو هم با کمال میل و گذاشتن دو تا فش خار مادر پایرت میکنم حالشو میبرم:bighug:ایشالا نسل بعدم به کوری چشم مایکرو و دوستان زودتر از همیشه از بیخ و ماتحت کپی خور شه همشون سرویس شن:d

من چنین کنسولی رو نمی خرم برای هرکی هست باشه مود جدیده :-?

از امروز ناگهان جمع کثیری یهو فن بازی رو کنار گزاشته یک صدا فریاد می زنن |چنین کنسولی را نخواهیم خرید خواه ساخته مایکروسافت باشد خواه سونی"

خب دوست عزیز شما برو بخر، کسی مانع نشده که!

من از شما میخوام که روی این حرف من یکم فکر کنید شاید متوجه بشید که هر مساله ای ربطی به طرفداری و فن بودن نداره.
دو حالت وجود داره: یا شما حقوق خودتون به عنوان مصرف کننده براتون مهمه یا ریختن پول بیشتر تو جیب کمپانی های میلیاردی. ساده تر از این وجود نداره.

برای هر کاری راه کاری هم هست . نباید زود قضاوت کرد .. حلا جزعیات بیشتر در e3 میفهمیم اون موقع باید رفتارهارو دید برسی کرد.. این نگرانیها در این موضوع بیشتر در جامعه ما موج میزنه ..خارجیها به فکره تاریخ عرضه کنسولن و لی ما .. فقط باید بگم متاسفم ..

وضع قوانینشون داره با سفسطه جلو میره هر روز یه جور هم خودشونو میپیچونن هم ملتو.من هزار سال سیاه حاضر نیستم پای یه همچین چیزی پول بدم. همینجا pc رو ارتقا میدم به کوری چشم ناشرایی مث اکتی و یوبی از استیم خرید میکنم و بازیسازای مستقلو حمایت میکنم مابقی رو هم با کمال میل و گذاشتن دو تا فش خار مادر پایرت میکنم حالشو میبرم:bighug:ایشالا نسل بعدم به کوری چشم مایکرو و دوستان زودتر از همیشه از بیخ و ماتحت کپی خور شه همشون سرویس شن:d

اون وقت اگه بازیهای PC هم رفتن به سمت DRM چیکار میکنی ؟! PC رو هم میذاری کنار !!! :d

اخه یه بحثی هم هست اگه قراره ما این کنسول ها را نخریم پس چه جوری بازی کنیم یعنی نسل بعد پر؟؟؟
من که به شخصه اصلا حاضر نیستم کنسول ها را ول کنم بشینم پای pc امیدوارم یه فرجی بشه:(

برای هر کاری راه کاری هم هست . نباید زود قضاوت کرد .. حلا جزعیات بیشتر در e3 میفهمیم اون موقع باید رفتارهارو دید برسی کرد.. این نگرانیها در این موضوع بیشتر در جامعه ما موج میزنه ..خارجیها به فکره تاریخ عرضه کنسولن و لی ما .. فقط باید بگم متاسفم ..

اتفاقا خارجکیا بیشتر از ما دارن سر این موضوع با مایکرو میجنگن !!! این قضیه لیست X و 30 روز و 10 فر میتونن از بازیها به صورت اشتراکی استفاده کن و ..... اصلا مشکلی ندارهو یه چیز طبیعیه !!! یه طورایی چه باشه و چه نباشه فرقی نمیکنه . اما قضیه هر 24 ساعت انلاین بودن دردسر درست میکنه !! که البته مایکرو اصلا در این مورد صحبتی نکرده . حداقل تو متن خبر جدید اینطور بوده .

EAو اکتیویژن هم این غلط وادامه بدن ، از طرف جامعه بازیبازا وقتی تحریم شدن ، عقب نشینی میکنن . اوا فعلا دار بازخورد ها رو پیش بینی میکنن . پس امید زیادی به لغو تمام این موارد هست . CDPROJECT که رسما گفته ما برای بازیهامون اصلا از این مسخره بایا استفاده نمیکنیم ! بقیه هم کم کم عقب میکشن ! نگران نباش .

- - -ویرایش - - -

اخه یه بحثی هم هست اگه قراره ما این کنسول ها را نخریم پس چه جوری بازی کنیم یعنی نسل بعد پر؟؟؟
من که به شخصه اصلا حاضر نیستم کنسول ها را ول کنم بشینم پای pc امیدوارم یه فرجی بشه:(

برو PS4 بخر ! البته PS4 هم این سیستم DRM و داره ! اما سونی گفته ما برای بازیهایمون ( مظورش بازیهای استدیوهای خودشونه ) از این مسخره بازیا استفاده نمیکنیم . مایکرو هم که فعلا دقیقا همین حرف سونی رو زده !! بقیه چیزاش هم مشکلی نداره و به نظرم راحت میشه کنسول و خرید . میمونه اینکه تکلیف وضعیت هر 24 ساعت روشن بشه .

گفتن که بازی اشتراکی !!! نگفتن که این اشتراک حتمیه !!! پس راحت باش .

خب دوست عزیز شما برو بخر، کسی مانع نشده که!

من از شما میخوام که روی این حرف من یکم فکر کنید شاید متوجه بشید که هر مساله ای ربطی به طرفداری و فن بودن نداره.
دو حالت وجود داره: یا شما حقوق خودتون به عنوان مصرف کننده براتون مهمه یا ریختن پول بیشتر تو جیب کمپانی های میلیاردی. ساده تر از این وجود نداره.

چه بخواید چه نخواید piracy روز افزون زیاد می شه ، کمپانی ها هم در مقابل انواع DRM ها رو پیاده می کنند ، به طور قطع سونی هم از این قاعده مستثنا نیست، معلوم می شه به زودی

من موندم این حقوق مصرف کننده زمانی که برای مثال otheros حذف شد کجا رفته بود :-? یا وقتی که با یه آپدیت خرواری از کنترلر های 3rd party بلاک می شن که در بینش محصولات شرکت های بزرگی مثل logitech هست :-?

اما قضیه هر 24 ساعت انلاین بودن دردسر درست میکنه !! که البته مایکرو اصلا در این مورد صحبتی نکرده . حداقل تو متن خبر جدید اینطور بوده .

این جریان لایسنس ها و ... تو لینک خبر 3 قسمتی هستش ، تو یه قسمت دیگش کامل توضیح داده :

With Xbox One you can game offline for up to 24 hours on your primary console, or one hour if you are logged on to a separate console accessing your library. Offline gaming is not possible after these prescribed times until you re-establish a connection, but you can still watch live TV and enjoy Blu-ray and DVD movies.

این جریان لایسنس ها و ... تو لینک خبر 3 قسمتی هستش ، تو یه قسمت دیگش کامل توضیح داده :

درسته !!! تسلیت میگم !! کاملا تایید شده !!!

Xbox One: the record is broken, long live the record

• Xbox One consoles must check-in online once a day. If you don’t do so, you can’t play games :|. Period.
  • You can use your profile at a mate’s place, but in doing so you must check-in once every hour.
  • Microsoft will not impose used game activation fees on users. That’s up to the publishers to decide.
  • Game rentals and letting a friend borrow a copy of your game will not be available at launch, but Microsoft is working on a solution.
  • Kinect will not record you while in standby mode and won’t send data back to the mothership unless you opt-in.
  • You can gift one of your games to a friend once. That’s all.

عجب !!! رسما باید وایستیم کسول هک بشه ‍! هکرای عزیز هم برن سرور مجازی برای قضیه 24 انلاین بزن :d

=======================

اینم دقیقا نمیدونم قضیه اش چیه !!!! ( البته بی ربطه ولی گفتم بد نیست ملت بخون ):|

Electric-Meter-600x450.jpg

That’s my flat’s pay-as-you-use electric meter. That’s right, I have to pay to top up my power constantly, because contrary to popular believe not all game journalist are paid from the pockets of publishers. This thing guzzles power at an astronomical rate, so you’ll forgive me if I don’t want my Xbox One – and possibly PS4 – running on standby every day of the year for as long as I have it just to check-in with daddy.

Then there’s the whole used games thing. Did you notice that EA proudly announced that it was scrapping its unpopular online pass scheme? What a lovely bunch of guys eh? Well hold your applause for a moment, because Microsoft also just stated that charging you to activate used Xbox One games is entirely at a publisher’s discretion. So don’t blame Microsoft for this situation, blame the publishers for adopting the scheme.

If I were a betting man I’d say EA has already decided to swap one pre-owned safeguard for another, and you can bet that more publishers will follow suit. I agree that second-hand games really can hurt a publisher’s revenue stream, but they also help cash-poor consumers keep up with the hobby. This particular area of Microsoft’s remit really does seem to dick around gamers with a big green knob.

Again, these are all things many of us will have to tolerate, and in reality if you don’t mind logging in once a day, or if you only buy new games then you might not understand the uproar today. Personally, I’m firmly in the camp of ‘Don’t tell me what I can and cannot do with things I’ve bought’, but it seems like those days are dead that I’m just using old-guard thinking.

آخرین ویرایش:
فک میکنم ۱سال بعد عرضه مشخص میشه که مردم چی کار میکنن فعلا برای قضاوت زوده ! البته یه چیزم بگم . ما تو ایرانیم ! ۲ دسته بیشتر نیستیم . یکی اونایی که وضعشون خوبه و اریجینال بازن پس هیچ مشکلی ندارن و مسلما کسی که ۱۰۰ تومن پول بازی میده یه نت معمولی داره که روزی یه بار به Xbox بزنه ! دسته ی دوم ما فقیر فقراییم که کپی بازی میکنیم ! چیزی که مشخصه اینه که کنسول هک میشه , هیچ نیازی به آنلاین شدن و چک کردن نداره بعد از هک و براحتی مثل همین xbox فعلی میشه ازش استفاده کرد ! حالا من نمیفهمم چرا یه عده کمپین درس کردن که چرا بازیای دست دوم فلان شده و ... :| احتمالا میخوان حق مردم مستحق اروپا و آمریکا رو از این مایکروسافت جهان خوار بگیرن ! :| تازه حتی بعد این حرفا بازم کم و کیف قضیه مشخص نیست و اساتید مایکروسافت رو تحریم کردن و به یه شرکت دزد تبدیل شده ! احتمالا این دوستان نمیدونن مایکروسافت توی دنیا از لحاظ مشتری مداری حرف اول رو میزنه ... :-/ مثال تا دلتون بخواد دارم براتون از احترام مایکروسافت به مشتری و اینکه اصلا پول پرست نیست ! یکیش ویندوز هست ! ویندوز XP بیش از ۱۰ سال ساپورت کامل داشت ! واقعا میفهمید ۱۰ سال چقدره ؟! یه مثال دیگه , شما موبایلتون چه سیستم عاملی داره ؟! اکثرا اندروید ! میرید اعتراض کنید به این گوگل دزد که چرا بعد یه سال اکثر گوشیا دیگه آپدیت نمیشن یا اگه بشن ۱۰۰۰ تا مشکل پیدا میکنن ؟! همون مایکروسافت هنوز داره گوشیای ۳ سال پیشو آپدیت میکنه ! به Xbox 360 نگاه کنید ! سال ۲۰۰۵ اومد ولی هنوزم که هنوزه مدام براش برنامه های جدید میدن , داشبورد جدید میدن , اینترفیسشو عوض میکنن ... اینا مشتری مداری نیست ؟! از شما بابت این آپدیتا که اصلا وظیفشون نیست و میتونن مثل سونی چند سال با یه اینترفیس کار کنن پولی گرفتن ؟! بابت ۱۰ سال آپدیت ویندوز شما پول گرفتن ؟! بابت آپدیت سیستم عامل موبایلیشون بعد از گذشت چند سال از شما پولی خواستن ؟! من نمیفهمم چجور میشه ما چیزی که هنوز ندیدیم و نشناختیم و باهاش کار نکردیم و همه چیزش برامون مبهمه میکوبیم ! این جناب Kaz هم که دیگه شورشو در آورده یکی نیست بهش بگه همین مسخره بازیا رو در آوردی که از یه کنسول تازه کار عقب افتادی ! به این دوستانی که الان سونی رو از مایکرو منصفتر میدونن بگم همین سونی بنجلی به اسم PS Move رو با قیمت بسیار بالایی به شما فروخت , همین سونی الان ۲برابر ماکروسافت داره تو آمریکا پول کنسولشو از مردم میگیره ! اگه یکم به گذشته نگاه کنید میبینید مایکروسافت همیشه به مشتریش احترام گذاشته و بابت پولی که گرفته بیشترین خدمات رو داده الانم قضیه ی بازیای دست دوم به هیچ وجه عجیب نیست . قبلا آنلاین پس بود که شرکتایی مثل EA یا Ubi گذاشته بودن , الانم مایکرو گفته دست ما نیست شرکتا میتونن بذارن یا نذارن , اینقدر دردناک و عجیبه این خبر !؟ فک میکردم تو سال ۲۰۱۳ زندگی میکنیم ...

1.این انتظاراتی که ملت دارن فقط مربوط به ایران نیست.کاش یه سری به فروم های خارجی میزدی تا ببینی اتفاقا خود خارجیا پایه و اساس این اعتراض ها هستن و گرنه که کسی به ایران توجه نمیکنه. الان صدای همه دراومده .مدرک میخوای ؟؟ بیا Microsoft kills game ownership and expects us to smile • Opinions • Xbox One • Eurogamer.net .از تیتر خبر معلومه که جماعت پولدار اروپایی چقدر از این حرکت استقبال کردن.این تازه یه نمونه اش.وقتی یه سایت با این اعتبار میاد همچین حرفی میزنه خودت بفهم عمق فاجعه رو.

2.بله .ما هم الان داریم میشنویم که مایکرو مشتری مدارترینه :confused: این حرف از کجاس ؟؟ مدرک داری رو کن . نداری حرف بی پایه و اساس نزن .

3.فکت سال " مایکروسافت اصلا پول پرست نیست " :))

4.اگه اندروید اینقدر که شما میگی مشکل داره پس چرا ویندوزفون رو زیر پاش له و لورده کرده؟؟ این که اندروید با هر اپدیت 1000 تا مشکل پیدا میکنه رو کجا نوشته ؟؟ مدرک لطفا

5.اپدیت اینترفیس و داشبورد دلیل قاطعانه ای برا مشتری مداریه ؟؟ خب سونی هم Firmware اپدیت میکنه .بر چه اساسی میگی این اپدیتا وظیفه شون نیست؟؟ هر شرکتی وظیفه داره که مشکلات محصولش رو رفع بکنه . لابد رویداد تاریخی 3 چراغه دلیل محکمی بر مشتری مداری مایکروسافته :))

6.در ضمن سونی اگه اینترفیس کنسولش رو عوض نمیکنه عوضش یه بازی مثل انچارتد 2 میسازه با متای 96 که خیلی از شرکتا رسیدن به همچین متایی رو تو خواب هم نمیتونن ببینن ( البته اخرین شاهکار سونی فعلا به این متا رسیده ). حالا بماند که سونی با یه بازی کم حجم و ساده مثل Journey (به قول یکی از بچه ها بازی 700 مگی ) هم میتونه جوایز رو درو کنه و تنها ناشری باشه که بیشترین جایزه بهترین بازی سال رو در GDC Awards بدست میاره. فقط همین یه نمونه رو داشته باش . بقیه رو هم لازم نیست بگم .به این میگن مشتری مداری نه اضافه کردن app های جدید .

7.راستی این کاز هیرای نیستا . یه بنده خدایی که خودشو به جای کاز جا زده .البته دمش گرم .خیلی مارو میخندونه .:))

8.در ضمن PS3 الان 299 دلاره و x360 هم 299 دلار . قیمتی که مایکروسافت تو سایتش زده . این کجاش دوبرابره ؟؟ البته PS3 باید هم گرون تر باشه . هم به دلیل سخت افزار بسیار با کیفیت هم به خاطر Blue Ray Drive ای که داره . شاید ندونی اما بلوری به دیسک های بسیار پیشرفته و با کیفیتی میگن که توانایی ذخیره 50 گیگابایت دیتا رو داره و یه بلوری پلیر ساده حداقل 50-60 دلار قیمتشه ;)

9.در مورد قوانین بازیهای دست دوم xone من نظری نمیدم .چون برام مهم نیست و اگه نتونم ps4 بخرم سراغ کنسول دیگه ای نمیرم.همینطور که تا الان هم همین کارو کردم.

در کل من به هیچ وجه قصد نداشتم تو این تاپیک کامنت بذارم . اما یادت باشه خودت تو تاپیکی که هیچ ربطی به سونی نداره و سونی تو این خبر نه سر پیازه و نه ته پیاز اومدی پای سونی رو کشیدی وسط .سونی رو متهم کردی که مشتری مدار نیست و PS MOVE بنجله و سونی تو امریکا داره گرونفروشی میکنه و هزار تا از این حرفای بی ارزش .پس انتظار نداشته باش کسی جوابتو نده .شاید یه موقع دوستان جواب هر کامنتی رو ندن چون بعضا حتی ارزش خوندن هم ندارن اما اینجا قضیه اش فرق میکنه .باید یاد بگیری اگه از اعتراض های دیگران دلخوری اونقدر منطق داشته باشی و درست جوابشون رو بدی نه یه مشت حرف بی ربط سر هم کنی و پای سونی رو بکشی وسط .

من از مدیران عزیز معذرت میخوام .ولی ای کاش همچین کامنت های دردسر سازی رو همون اول پاک کنن تا بحث ها به بیراهه کشیده نشه . ممنون

اینکه من از XOne حمایت میکنم فقط و فقط به خودم مربوطه، خیلی با احترام گفتم در جواب بی احترامی شما، دفعه بعد جور دیگه ای میگم متاسفانه! در ضمن من هر کاری کنم حداقلش اینه چپ و راست رو اعصاب ملت اسکی نمیرم و فقط از کنسول مورد علاقم حمایت میکنم.
شماها الان تو یه موقعیت بدی قرار گرفتید مثل اینکه Halo 5 بیاد و متاش بشه 65. بعد هرکسی درمورد هرچیزی کامنت بزاره شما فکر میکنی رو اعصابت دارن اسکی میرن.
اگر اون ناراحتت کرد بازر اینطوری بگم" بنده به عنوان یه گیمر که حداقل برای خودم حقوق شهروندی قائل هستم و به عنوان یه مشتری، دوست ندارم توسط ماکروسافت Rape بشم یا احساس کنم دست اقایون EA و Microsoft و Acti تا گردن توی جیب من هست. نظر شخصی من اینکه اگر اپسیلونی ارزش قائلم برای خودم به عنوان گیمر- مشتری و شهروند یا هرچی; از این مسئله به هیچ وجه دفاع نمیکنم و اون کنسول رو نمیخرم حتی اگر Halo 5ـش بشه HL2 یا Forza 5ـش بشه rFACTOR". از نگاه من این مسئله جنایت علیه صنعت ویدئو گیم هست که تبعاتش دامن گیره همه میشه.

این کامنت هم مثل قبلی فقط نظر شخصی هست.
کسی اینجا FACT صادر نمیکنه.
ماکروسافت با همکاری EA و ... یه وسیله anti-consumer ساخته که حداقل تا الان اسمش رو نمیشه گذاشت Video Game Console.
اگر کسی از کامنت قبلیم نارحت شده خیلی خیلی ازش معذرت میخوام. هیچ قصد و غرزی درکار نبوده و نیست. بازهم از کسانی که ناراحت شدن عذر میخوام.

1.این انتظاراتی که ملت دارن فقط مربوط به ایران نیست.کاش یه سری به فروم های خارجی میزدی تا ببینی اتفاقا خود خارجیا پایه و اساس این اعتراض ها هستن و گرنه که کسی به ایران توجه نمیکنه. الان صدای همه دراومده .مدرک میخوای ؟؟ بیا Microsoft kills game ownership and expects us to smile • Opinions • Xbox One • Eurogamer.net .از تیتر خبر معلومه که جماعت پولدار اروپایی چقدر از این حرکت استقبال کردن.این تازه یه نمونه اش.وقتی یه سایت با این اعتبار میاد همچین حرفی میزنه خودت بفهم عمق فاجعه رو.

2.بله .ما هم الان داریم میشنویم که مایکرو مشتری مدارترینه :confused: این حرف از کجاس ؟؟ مدرک داری رو کن . نداری حرف بی پایه و اساس نزن .

3.فکت سال " مایکروسافت اصلا پول پرست نیست " :))

4.اگه اندروید اینقدر که شما میگی مشکل داره پس چرا ویندوزفون رو زیر پاش له و لورده کرده؟؟ این که اندروید با هر اپدیت 1000 تا مشکل پیدا میکنه رو کجا نوشته ؟؟ مدرک لطفا

5.اپدیت اینترفیس و داشبورد دلیل قاطعانه ای برا مشتری مداریه ؟؟ خب سونی هم Firmware اپدیت میکنه .بر چه اساسی میگی این اپدیتا وظیفه شون نیست؟؟ هر شرکتی وظیفه داره که مشکلات محصولش رو رفع بکنه . لابد رویداد تاریخی 3 چراغه دلیل محکمی بر مشتری مداری مایکروسافته :))

6.در ضمن سونی اگه اینترفیس کنسولش رو عوض نمیکنه عوضش یه بازی مثل انچارتد 2 میسازه با متای 96 که خیلی از شرکتا رسیدن به همچین متایی رو تو خواب هم نمیتونن ببینن ( البته اخرین شاهکار سونی فعلا به این متا رسیده ). حالا بماند که سونی با یه بازی کم حجم و ساده مثل Journey (به قول یکی از بچه ها بازی 700 مگی ) هم میتونه جوایز رو درو کنه و تنها ناشری باشه که بیشترین جایزه بهترین بازی سال رو در GDC Awards بدست میاره. فقط همین یه نمونه رو داشته باش . بقیه رو هم لازم نیست بگم .به این میگن مشتری مداری نه اضافه کردن app های جدید .

7.راستی این کاز هیرای نیستا . یه بنده خدایی که خودشو به جای کاز جا زده .البته دمش گرم .خیلی مارو میخندونه .:))

8.در ضمن PS3 الان 299 دلاره و x360 هم 299 دلار . قیمتی که مایکروسافت تو سایتش زده . این کجاش دوبرابره ؟؟ البته PS3 باید هم گرون تر باشه . هم به دلیل سخت افزار بسیار با کیفیت هم به خاطر Blue Ray Drive ای که داره . شاید ندونی اما بلوری به دیسک های بسیار پیشرفته و با کیفیتی میگن که توانایی ذخیره 50 گیگابایت دیتا رو داره و یه بلوری پلیر ساده حداقل 50-60 دلار قیمتشه ;)

9.در مورد قوانین بازیهای دست دوم xone من نظری نمیدم .چون برام مهم نیست و اگه نتونم ps4 بخرم سراغ کنسول دیگه ای نمیرم.همینطور که تا الان هم همین کارو کردم.

در کل من به هیچ وجه قصد نداشتم تو این تاپیک کامنت بذارم . اما یادت باشه خودت تو تاپیکی که هیچ ربطی به سونی نداره و سونی تو این خبر نه سر پیازه و نه ته پیاز اومدی پای سونی رو کشیدی وسط .سونی رو متهم کردی که مشتری مدار نیست و PS MOVE بنجله و سونی تو امریکا داره گرونفروشی میکنه و هزار تا از این حرفای بی ارزش .پس انتظار نداشته باش کسی جوابتو نده .شاید یه موقع دوستان جواب هر کامنتی رو ندن چون بعضا حتی ارزش خوندن هم ندارن اما اینجا قضیه اش فرق میکنه .باید یاد بگیری اگه از اعتراض های دیگران دلخوری اونقدر منطق داشته باشی و درست جوابشون رو بدی نه یه مشت حرف بی ربط سر هم کنی و پای سونی رو بکشی وسط .

من از مدیران عزیز معذرت میخوام .ولی ای کاش همچین کامنت های دردسر سازی رو همون اول پاک کنن تا بحث ها به بیراهه کشیده نشه . ممنون

1- اونا خارجی نیستن . همشون بروبچ وطنی با 3 یا 4 تا اکانتن که هر نفر داره خودش با خودش بحث میکنه :))

2- مایکرو خوبه :d کینکت داده به ملت . ویندوز 8 داده . خوبه دیگه :d فک کن ویدوز 8 داده ، 90% استورش پولیه ! فک کن کینکت داده ، بعد مخفیانه عکس میگیره ازت و آپلود میکنه تو سرورهای مخصوصی که مایکرو پیش بینی کرده :d خوبه دیگه !

3- ما با فکت ، مکت کاری نداریم :|

4- کلا با موبایل حال نمیکنم ! موبایل فقط از اون ساده هاش :|

5- حرف حق جواب نداره :|

6- حرف بی ربط هم جواب نداره :|

7- حرف چرت هم جواب نداره :|

8- خدایا صبر عاجل به ما عطار بفرما ! آمین :|

9- خوب فن بودنت و نشون دادی ! از اول میگفتی :|

درکل به هیچ وجه نخواستم جوابت وبدم ! اما دیدم نمیشه :d اما دیدم نه سر پیاز بود ، نه ته پیاز بود ،اما بچه باهالی بود :d پس اتظار داشته باش همه جوابتو بدن :d باید یاد بگیری که با مطق جوابت و دادم :d نه اینکه فک کنی یه مشت چرت و پرت سر هم کردم و پای کاظم هیرای و وسط کشیدم
yahoo_4.gif

.:Failsoft:.

1)شما یه بازی میخری،اگه بخوای آبش کنی یا تعویضش کنی باید طوری اینکارو کنی که فیلسافت مییخواد.

2)شما یه بازی میخری،فقط درصورتی میتونی به دوستت قرضش بدی و اون دوستت فقط یبار فرصت داره بازی کنه.ایت ایز دیکتاتور شیپ به معنای واقعی:|

3)هر کسی اینترنت نداره حاجی!!جواب مایکروسافت:اینترنت نداری؟پس شما (خیلی ببخشید)پشم هستی،مام واسه شما ایکس باکس وان نداریم:)

4)حاجی بعضی ها اینترنت همیشگی ندارن،بعضی هام دارن ذغالیه!!جواب مایکرو:پس بشین تا اینترنتت درست شه مام به لفتمونم نیست!!:)

5)از همه مذخرف تر،شما توانایی اجرای بازی رو بصورت آفلاین در ورت لاگین نکردن در سرور های کذایی ما ندارید،یعنی اگه طرف اینترنت،ببخشی تصحیح میکنم،اینترتــرش 24 ساعت قطع باشه،باید بشینه کنسولشو نیگا کنه،بازیم بخوره تو سرش:|
در کل فقط خواستم یچیزی بگم که گفته باشم وات کیند آو هل ایز ایکس باکس وان؟:دی

آخرین ویرایش:
.:Failsoft:.

خواستم یچیزی بگم که گفته باشم وات کیند آو هل ایز ایکس باکس وان؟:دی

آوتارت چه قد باهاله :d

ایارو ول کن . شاید یه بده خدایی مثلا تونه 3 روز کنسول و روشن کنه !!! مثلا من برای امتحانات دانشگاه اومدم 1 ماه کنسول و گذاشتم کنار!!! اونوقت تکلیف ما چی میشه !!!! ( طبق چیزی که مایکرو گفته ، بن میشیم برای بازی و نمیتونیم بازی کنیم ! )

آوتارت چه قد باهاله :d

ایارو ول کن . شاید یه بده خدایی مثلا تونه 3 روز کنسول و روشن کنه !!! مثلا من برای امتحانات دانشگاه اومدم 1 ماه کنسول و گذاشتم کنار!!! اونوقت تکلیف ما چی میشه !!!! ( طبق چیزی که مایکرو گفته ، بن میشیم برای بازی و نمیتونیم بازی کنیم ! )

کلا کسی به شما اهمیت نمیده:دی

کلا نمیدونم فیلسافت چی باخودش فکر میکنه که همچین قوانین کذایی رو داره میزاره:|

دوستان تنها راهش اینه پول جمع کنیم رئیسشو بیاریم یه هفته ایران بهش وعض نتمون رو نشونش بدیم بلکه بیخیال این بچه بازیاش شد:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or