سیستم لایسنس بازی های Xbox One چگونه خواهد بود؟

Lich King

Administrator
qxp2q6iewhwncoqcwea.jpg

بحث اجرا/عدم اجرای بازی های دسته دوم از اولین روز معرفی XOne تا الان یکی از داغ ترین مباحث، پیرامون کنسول های نسل جدید بوده که واقعاً انتقاد های بسیاری هم به دنبال داشته. بعد از صحبت های ضد و نقیض از افراد مختلف در طی چند وقت گذشته در مورد اینکه وضعیت بازی های دسته دوم برروی X1 چه خواهد شد و آیا باید پولی برای اجرای آنها پرداخت کرد یا خیر، مثل اینکه بالاخره مایکروسافت به صورت رسمی نحوه لایسنس کردن بازی ها برروی کنسول رو توضیح داده:

با معماری جدید ما، بازی های Xbox One سریعتر اجرا می شوند، از طریق سیستم cloud قابل دسترسی هستند و دیگر هیچ محدودیت فیزیکی برای سایز و فضای محتویات قابل ارائه وجود ندارد.

موارد زیر سیاست ها و قابلیت های پلتفرم ما در ارتباط با لایسنس بازی ها هستند. تمامی این موارد در هنگام عرضه کنسول در اواخر امسال در دسترس خواهند بود.

هر جور که دوست دارید بازی ها رو بخرید - برروی دیسک یا دیجیتالی - در همان زمان انتشار:
شما می توانید بازی های خود را در زمان انتشار به صورت سنتی برروی دیسک از مغازه ها خریداری کنید یا به صورت آنلاین از طریق Xbox Live دانلود کنید. دیسک ها هنوز یک راه عالی برای نصب سریع بازی ها هستند.

به مجموعه کامل بازی های خود بدون نیاز به دیسک آنها، روی هر کنسولی دسترسی پیدا کنید:
بعد از وارد شدن به Live و نصب بازی، شما می توانید بازی های خود را برروی هر Xboxی بازی کنید به دلیل اینکه یک نسخه دیجیتالی از بازی هم برروی کنسول و هم در cloud ذخیره می شود. برای مثال زمانی که شما در خانه دوست خود لاگین می کنید می توانید بازی های خود را بازی کنید.

بازی های خود را با سایر افراد موحود در خانه به اشتراک بگذارید:
دوستان و خانواده شما، آشنایان و مهمان ها همگی به تمامی بازی های شما دسترسی دارند. هرکسی می تواند بازی های شما را برروی کنسول شما بازی کنید، بدون نیاز به لاگین کردن کردن اکانت شما و یا اینکه اون افراد از خانواده شما باشند.

به خانواده خود در هر زمانی و هر مکانی دسترسی کامل به مجموعه بازی های خود بدهید:
Xbox One یک روش جدید برای دسترسی خانواده ها ایجاد کرده. تا حداکثر 10 نفر از اعضای خانواده شما می توانند با اکانتشان لاگین کنند و از مجموعه بازی هایی که شما به اشتراک گذاشته اید استفاده کنند. مثل الان که عضوی از خانواده شما می تواند بازی Forza شما را در خونه دوستش بازی کند. اما، الان نه تنها آن شخص می تواند از Forza، بلکه از کلیه بازی های به اشتراک گذاشته شده شما استفاده کند. شما به همراه یکی از افراد خانواده می توانید بازی هایتان را در هر زمانی بازی کنید.

تعویض و فروش بازی های دیسکی:
امروزه، یکسری از گیمر ها بازی های قدیمی خود را برای کسب پول یا منفعت می فروشند. ما Xbox One را طوری طراحی کرده ایم که ناشران بازی می توانند به شما اجازه دهند تا شما بازی های خود را در خرده فروشی های مشخصی بفروشید. مایکروسافت هیچ وجه اضافه ای از خرده فروشی ها، ناشران و یا مصرف کنندگان برای منتقل کردن لایسنس این بازی ها نمی گیرد.

بازی های خود را به دوستانتان بدهید:
Xbox One این امکان را می دهد تا ناشران به شما اجازه بدهند تا بازی های دیسکی خود را به دوستان خود بدهید. هیج وجهی برای این کار گرفته نمی شود، اما دو شرط وجود دارد: شما فقط می توانید بازی را به کسانی بدهید که حداقل 30 روز در لیست دوستان شما در Xbox Live بوده اند و هر بازی فقط یکبار می تواند به کسی داده شود.

در نقش ما به عنوان ناشر بازی، استدیو های مایکروسافت به شما اجازه می دهند تا بازی های خود به دوستانتان بدهید و یا آنها را در خرده فروشی های مشخص مبادله کنید. ناشران third party می توانند انتخاب کنند که اجازه فروش مجدد بازی را بدهند یا خیر و یا می توانند روابط تجاری یا وجه انتقال برای خرده فروشی ها تعیین کنند. مایکروسافت هیچ مزدی در این جریان دریافت نمی کند. به علاوه، ناشران third party می توانند به شما اجازه دادن بازی به دوستانتان را بدهند. اجاره یا قرض دادن بازی در هنگام عرضه اولیه کنسول موجود نیست، اما ما در حال بررسی شدنی بودن و احتمالان کار با شرکای خود هستیم.


منبع: How Games Licensing Works on Xbox One
 
شرایط سونی هم مگه تقریبا همین نیست؟ یعنی برای ناشرهای دیگه باز گذاشته! اون ها میتونن کاری کنن نتونی از دست دو استفاده کنی , و یا . . .
___
پس چرا همه حمله میبرن به مایکروسافت؟؟؟؟؟؟؟؟
 
شرایط سونی هم مگه تقریبا همین نیست؟ یعنی برای ناشرهای دیگه باز گذاشته! اون ها میتونن کاری کنن نتونی از دست دو استفاده کنی , و یا . . .
___
پس چرا همه حمله میبرن به مایکروسافت؟؟؟؟؟؟؟؟

چون همه اینها نیاز داره به روزی یه بار انلاین شدن که هنوز سونی همچین سیستمی پیاده نکرده(نگفته یا ...!) ! فکر نمیکنم همچین سیستم لایسنسی بدون انلاین شدن متوالی شدنی باشه.
 
چون همه اینها نیاز داره به روزی یه بار انلاین شدن که هنوز سونی همچین سیستمی پیاده نکرده(نگفته یا ...!) ! فکر نمیکنم همچین سیستمی بدون انلاین شدن متوالی شدنی باشه.

خوب همین یکبار آنلاین شدن روزانه خیلی سخت نیست ها! هممون تقریبا روزی یکبار نت میایم! البته نباشه بهتره ولی بیشتر برای مسائل هک و . . . باید باشه.البته باید فکری هم برای مواقعی که دسترسی به نت قطع میشه انجام بشه.
 
شما بازی رو برای پروفایل برادرت به اشتراک میزاری وقتی اون میره جای که X-BONE هست با استفاده از گیمرتگش بدون داشتن دیسک (احتمالاً) از اون بازی استفاده میکنه که این روش برای من معنی Cloud میده :biggrin1:.
قرار باشه دیسک رو بزنه زیربقلش هرجای بره و بازی کنه که دیگه نیاز به گفتن از حرفهای که ماکروسافت زده نیست.
من دارم میگم بازی رو دانلود می کنیم و بعد به صورت Offline (با همون شرایط یک بار آنلاین شدن در 24 ساعت) بازی می کنیم. یعنی از چیزی که گفته شده من اینو برداشت میکنم :دی
 
خوب همین یکبار آنلاین شدن روزانه خیلی سخت نیست ها! هممون تقریبا روزی یکبار نت میایم! البته نباشه بهتره ولی بیشتر برای مسائل هک و . . . باید باشه.البته باید فکری هم برای مواقعی که دسترسی به نت قطع میشه انجام بشه.

نه سخت نیست . ;) فقط دید کلی رو گفتم برای سوالت ! چون سونی تا الان همچین سیستمی پیاده نکرده و ناشر ها هر چقدر هم برای اجرای این قوانین دستشون باز باشه تا این انلاین شدن متوالی نباشه نمیشه کاری کرد.


چه کاریه خوب؟مگه نسل قبل این کا را رو انجام ندادن ضرر کردن؟

به این دید نگاه کن : اینطوری بیشتر سود میبرن . :d

من دارم میگم بازی رو دانلود می کنیم و بعد به صورت Offline (با همون شرایط یک بار آنلاین شدن در 24 ساعت) بازی می کنیم. یعنی از چیزی که گفته شده من اینو برداشت میکنم

تو کنسول خودت نباشی فقط 1 ساعت میتونی افلاین بشی !

With Xbox One you can game offline for up to 24 hours on your primary console, or one hour if you are logged on to a separate console accessing your library
 
خب اولین عقب نشینی مایکرو شروع شد خودشونم فهمیدن اونطوری به جایی نمیرسن

عقب نشینی در کار نیست، از اولشم همین بوده. خوده مایکرو هم بعد کنفرانسش گفته بود که قضیه اون طوری که شما فکر میکنید نیست و بعدا قضیه رو کامل توضیح میدیم. فقط این وسط مایکرو برخلاف سونی که ترجیح داد بعد کنفرانسش فعلا چیزی در این مورد نگه، اومد همه چی رو همون اول مشخص کرد که خب این کارش عیار یه عده رو تو ایران مشخص کرد.
نکته اینجاست که سونی نسل قبل نشون داد سر این قضیه هک نشدن کنسول خیلی از مایکرو سختگیرتره و شک نکنید اگه این قضیه روزی یه بار انلاین شدن روی PS4 نباشه حتما یه چیز بدتر وجود داره تا کنسول هک نشه و همچینین نشه از بازی های دسته دو استفاده کرد. یعنی واقعا دوستان یه درصد احتمال میدن که سونی از فرصت پیش امده برای اینکه کنسولش هرگز هک نشه استفاده نکنه. اگه این طور فکر نمیکنید که واقعا خوش خیالید.:) ( نکته اینجاست که سونی این مدل کاراش رو هرگز اصلا جایی اعلام نمیکنه و بعد عرضه ی کنسول دوستان تازه میفهمن که بله اینجا چه خبره.) و فرق مایکرو و سونی هم در همینجاست. مایکرو دروغگو نیست و همه چی رو همون اول میگه.
 
پ.ن: کلاً این سیاست های جدید نشون می ده که انتقادات یک ماه گذشته باعث شده یه مقدار اینا عقب نشینی کنن چون یسری مسائل با اون چیزی که روز اول گفتن کامل فرق داره مثل دادن بازی به دوستتون.

دقیقاً. و اینجا باید به گیمرها تبریک گفت که با راه انداختن کمپین تونستن حرف خودشون رو تا حدودی به کرسی بشونند. امیدوارم ناشرهای third party هم تحت فشار کوتاه بیان و کلا این سیستم مسخره برداشته بشه.

برای من به شخصه خرید و فروش بازی دست دوم تو هر retailer و نبود online requirement از همه چیز مهمتره.
 
چرا طرفدارای ps فک میکنن ps4 قراره کپی خور شه ؟!؟!
مطمئن باشید اگه روزی بخواد کپی خور شه قبلش x1 شده

سیستم لایسنس هم ربطی به انلاین بودن نداره مثلا ios سیستم لایسنس هست ولی به اینترنت نیازی نداره
 
کاملا معلومه که مایکرو تا حدود زیادی عقب نشینی کرده از مواضع قبلیش .... اما هنوزم

تعویض و فروش بازی های دیسکی:
امروزه، یکسری از گیمر ها بازی های قدیمی خود را برای کسب پول یا منفعت می فروشند. ما Xbox One را طوری طراحی کرده ایم که ناشران بازی می توانند به شما اجازه دهند تا شما بازی های خود را در خرده فروشی های مشخصی بفروشید. مایکروسافت هیچ وجه اضافه ای از خرده فروشی ها، ناشران و یا مصرف کنندگان برای منتقل کردن لایسنس این بازی ها نمی گیرد.

بازی های خود را به دوستانتان بدهید:
Xbox One این امکان را می دهد تا ناشران به شما اجازه بدهند تا بازی های دیسکی خود را به دوستان خود بدهید. هیج وجهی برای این کار گرفته نمی شود، اما دو شرط وجود دارد: شما فقط می توانید بازی را به کسانی بدهید که حداقل 30 روز در لیست دوستان شما در Xbox Live بوده اند و هر بازی فقط یکبار می تواند به کسی داده شود.


این دو مورد خیلی بده ... به خصوص برای ما ایرانی ها ...
 
دوستان با این وضع فکر نکنم فروش کنسول تو ایران زیاد باشه کمتر کسی هست با سیستم cloud و این چیزا آشنایی داره.خیلی از افراد هستن فقط براشون مهمه بازی کنن.پس با این وضع احتمال میدم سونی توی ایران فروش بیشتر و استقبال بیشتری داشته باشه
 
خب ایکس باکس 1 سال دیگه میخواد عرضه بشه سرعت اینترنت ایران هم شاید بالا تر بره بتونیم از سیستم c loud استفاده کنیم الان من سرعت دانلودم 500kb در ثانیه هست یه جا تو تهران هم میده 800kb در ثانیه اونم ماهیانه فقط 15 تومن ایشاالله تا یکسال دیگه سرعت اینترنت ایران 1 مگ رو هم رد می کنه شاید بتونیم از کلود بهره ببریم
نگفتن مصرف این کلود ها در ثانیه چقدر میتونه باشه ؟:d
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or