سیاه‌پوست در فاینال فانتزی!!! !!! !!!

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
23.jpg

نشریه V-Jump در آخرین شماره خود از یکی دیگر از شخصیت‌های جدید بازی FFXIII پرده برداری کرد. این کاراکتر قبلا در Jump Festa و هیچ جای دیگری نشان داده نشده بود. در تصویر می‌بینیم که او و لایتنینگ در حال مبارزه با دشمنان هستند و البته قابل ذکر است که این اولین باری است که مبارزات به صورت چند نفره، نشان داده شده‌اند.

به نظر می‌رسد که این کاراکتر از همان ابتدای بازی در داستان حضور خواهد داشت. او مشخصات بسیار جالبی دارد:

نام این مرد احتمالا Sazh Katzroy می‌باشد. او مردی میان سال است که سلاح‌ او دو کلت می‌باشد که در کنار پاهایش بسته شده‌اند. او یک بچه چوکوبو دارد. وی فردی بسیار مهربان و خوش قلب است که خیلی هم زود گریه می‌کند. او حسن ظن همه را به خود بر می‌انگیزد.

سلام.
عجب... من همیشه فکر میکردم چه نیازی باشه که توی FF X کارکتر Lulu یه Kupo داشته باشه ولی الان میبینم انگار دیگه این کارا واسه Square Enix یه کار همیشگی شده. احتمالا یکی از summon هاشون هم همین توله Chocobo باشه که ور دل یارو هستش. امیدوارم دیگه بقیه شخصیت ها یه Kupo کوچولو یا یه Shiva یا Siren نیم وجبی ور دلشون واسه دل خوشی نداشته باشن...
مهدی داری نژاد پرست میشیا... مگه چشه بدبخت؟ ممنون بخاطر خبرت;)

مهدی داری نژاد پرست میشیا... مگه چشه بدبخت؟
اگه منظورت علامت !!! !!! !!! بود، خوب واقعا اینجوری شدم وقتی این خبر را دیدم:d ربطی به نژاد پرستی هم نداره ولی کلا موندم که دنیای فانتزی چه دخلی به این کاکا سیا داره؟:d

اگه منظورت علامت !!! !!! !!! بود، خوب واقعا اینجوری شدم وقتی این خبر را دیدم:biggrin1: ربطی به نژاد پرستی هم نداره ولی کلا موندم که دنیای فانتزی چه دخلی به این کاکا سیا داره؟:biggrin1:
برادر من تو چیکار به سیاه بودنش داری؟ بحث سیاسی نکن که الان اوباما اینجا رو بمب بارون میکنه.
من یادم نمیاد که توی قسمتی از FF ما کارکتر سیاه پوست داشته باشیم... و خوب این یه طراحی شخصیت جدید و نو هستش که به نظر من کار قشنگیه فقط نکته ی جالبش اون توله Chocobo هستش که توی دست یارو داره قل میخوره. فکر کنم Chocobo عقب مونده هستش:biggrin1: آخه این جونور چرا اینقدر ریزه؟؟ معمولا اینا رو سوارشون میشدن ولی آخه این بیشتر شبیه جوجه اردک زشت هستش تا Chocobo:biggrin1:

من یادم نمیاد که توی قسمتی از FF ما کارکتر سیاه پوست داشته باشیم
هه مهدی2 اصلا فینال بازی نکردی اره مگه داخله فینال 7 بارت نبود یادت رفت:mad:
والا من از شخصیت سیاه پوست هم خوشم میاد اخه جالب بازی میکند اولین شخصیتی که دیدم فینال7 بود و خیی باحال بود البته بیشتر من از فورشهایی که به کلود و بقیه میداد ازش خوشم امد در کل شخصیته سیاه پوست بد نیست چه البته اگر هم جوک باشند:love:

هه مهدی2 اصلا فینال بازی نکردی اره مگه داخله فینال 7 بارت نبود یادت رفت:mad:
حسین تو هم توی طنز نویسی خوب وارد هستیا. آخه پسر خوب هرکسی که بره جلوی آفتاب و سیاه بشه که سیاه پوست نیستش:biggrin1: . Baret هم سیاه پوست نیست... این فکر خام رو از سرت بیار بیرون. میشه بگی اگه Baret سیاه پوسته پس چطوری دخترش سفید پوست از اب در اومدش؟؟؟ حتما به مادرش کشیده:biggrin1: .. ازون حرفا زدیا...

حسین تو هم توی طنز نویسی خوب وارد هستیا. آخه پسر خوب هرکسی که بره جلوی آفتاب و سیاه بشه که سیاه پوست نیستش:biggrin1: . Baret هم سیاه پوست نیست... این فکر خام رو از سرت بیار بیرون. میشه بگی اگه Baret سیاه پوسته پس چطوری دخترش سفید پوست از اب در اومدش؟؟؟ حتما به مادرش کشیده:biggrin1: .. ازون حرفا زدیا...
اصلا اصلا تو فینال بازی نکردی هان اصلا بابا اون دختر ماله دوستش بود که اون نگاهش میداشت اصلا فینال7 را بازی نکردی اصلا:mad:

آخرین ویرایش:
اصلا اصلا تو فینال بازی نکردی هان اصلا بابا اون دختر ماله دوستش بود که اون نگاهش میداشت اصلا فینال7 را بازی نکردی اصلا:mad:
یا نگنه تو کوری چشم داری اره:biggrin1:که اون را سفید دیدی هه هه هه هه:biggrin1::biggrin1::biggrin1::laughing::laugh ing::laughing:
آخ... پسر این رو راست گفتی خداییش حواسم نبودش. ولی برادر عزیزم باور کن Baret سیاه پوست نیستش. بدبخت توی شهر آفتابی زندگی میکرد. تازه زنش هم سفید پوست بود باور کن.

آخرین ویرایش:
چون ميخوان فروش بيشتری تو آمريكا داشته باشند(يعنی سياه پوستهای آمريكا هم بخرن!) اينكار رو انجام دادند! همچين شخصيت بدی هم نيست...جالب به نظر ميرسه! ولی سياه پوست فانتزی...!

ويرايش: راستی اين chocobo ه خيلی باحاله! تو متنش نوشته طرف از بچگيش داشتدش و عاشقش هستش! در ضمن نوشته بعضی موارد روابط عاطفی داره با Sazh Katzroy!!!اگر اسكن بزرگش رو ديده باشيد خيلی بامزس!

آخرین ویرایش:
من هیچ کدوم از این سری رو بازی نکردم!:biggrin1:
حالا مگه چیه که یک سیاه پوست باشه؟این که خیلی عادیه توی بیشتر بازیهای هستن سیاه پوستها.:confused:

من هیچ کدوم از این سری رو بازی نکردم!:biggrin1:
حالا مگه چیه که یک سیاه پوست باشه؟این که خیلی عادیه توی بیشتر بازیهای هستن سیاه پوستها.:confused:

تو همه بازی ها هستن ولی تو بازی FF که همه از سفیدی و خوشگلی برق میزنن یکم عجیبه :)
در ضمن FF همیشه تم ژاپنی داشته و وجود یه سیاه پوست تو این دنیای ژاپنی یکم تو ذوق میزنه :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or