Ehem !
ارادت
میپردازیم به HR
نمیدونم کدوم Guide رو میگی ولی من خودم واسه " olsen 77 " رو استفاده کردم ( خوب بود ) و گفته بود :
Experience the story however it unfolds, and make whichever choices that seem right to you. If something goes wrong, keep playing, rather than replaying the chapter
حالا این خیلی مهم نیس ، میگذریم .
دقیقا از این طریقی که من میگم ، HR میشه HR : :d
یه دور هرجور دوس داری بری ، بعد بیای کل تروفی هارو بگیری .
----
من خودم بازی کردم بعد تروفی هارو دیدم گفتم " این دیگه چه مسخره بازی ایه " ! !! !! ! ! یعنی چی ، " یه تروفی اینه که فلان چیزو کوفت کن ، یکی اینه که نکن ! " هر جوری حسابش کنی معنی نداره 2تا چیز برعکس ، ولی زمان که گذشت جواب پیدا شد
یه اتفاق خیلی جالب واسه خودم افتاد ، من دیدم که تروفی I'm a killer و I'm not a killer (حالا اسمشون دقیق یادم نیس ) جفتشو نگرفتم ! ! ! خودم هنگ کردم ، بعد یادم افتاد که دفعه اول که خوب و خوشحال و Relax داشتم بازی میکردم ، توی Trial چهارم ( The Shark ) اصلا من نمیخاستم در خونه طرفو بزنم ، اصلا نمیخاستم کسی رو بکشم ! به هیچ وجه ! در هر صورت یادم نیس که دقیقا چیکار کردم ولی احتمالا Move رو گذاشتم زمین گفتم ولش کن من کاری ندارم به این مردک !
حالا در هر صورت ... گذشت و گذشت اومدم پلاتش کنم رفتم که بکشم ، یه صحنه هایی دیدم که قبلا ندیده بودم ! یعنی من اصلا نمیدونستم بچه داره این !
خوب حالا میرسیم به جواب ، چرا اینقدر عجیب تروفی گذاشتن واسه این HR :
همه پلات ها چه سخت چه ساده از نظر من یه اشتراک دارن
وقتی بازی رو پلات میکنی از تمام جنبه ها و قابلیت های بازی سر در میاری
یعنی باید تک تک چیزایی که تو HR هست رو ببینی ، یعنی باید کلا چیزایی که تو صحنه جرم هست بفهمی ، کل چیزایی که اثر انگشت Scott روش هست رو بدونی حالت خوردن و نخوردن نوشیدنی :d دکتر رو بدونی
...
باز یه حرفایی هست که خوب زیادی طولانی شد ، بعدا میگم .