سیاره میترا

• Thread starter Thread starter Wander
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
این بازی تاپیک نداشت توی این قسمت گفتم حیفه که بهترین بازی ایرانی ساخته شده یه تاپیک درست و درمون نداشته باشه
من امروز رفتم میرمهنا بگیرم چشمم به این بازی افتاد و چون دنبالش بودم ترجیح دادم فعلا این رو تست کنم
یه مقدار رفتم .از لحاظ گرافیکی که واقعا عالی کار کردن. کاراکتر اصلی از سری جک الهام گرفته شده و خیلی شبیهشه. بازی یه ادونچر هست و تا اون جایی که من دیدم با دو تا کراکتر همراهیم. تگ و وی
بازی از یه سلول توی فضا شروع میشه که باید از این سلول فرار کنی. گیم پلی بین دو کاراکتر سویچ میشه و یه تفاوت های کوچیکی باهم داره
کنترل بازی قابل قبوله ولی خوب بازم اون خوشدستی لازم رو نداره و هنوز کمی بدقلقه. دسته 360 رو هم بخصوبی ساپورت می کنه. واقعا در برابر بازی های دیگه ایرانی یه جهش به حساب میاد. نه از این جهت فقط بلکه از همه جهات
پازل ها ساده ولی خوب بازم سرگرم کننده است. صدای کاراکتر ها خوب کار شده و قابل قبوله. زیرنویس بازی به هیچ وجه از بین نمی ره! یه آپشن داره به نام ناشنوا که فکر کنم قرار بوده مربوط به زیرنویس باشه ولی کار نمی کنه و در همه حال زیر نویس درشتی که نصفه صفحه رو گرفته اذیتتون می کنه
در کل میشه گفت که سیاره میترا یه نمونه واقعا عالی از بازی های ایرانی به حساب میاد. شاید بهترین بازی ایرانیی که تا بحال تولید شده
البته اپیزود اولش هست و سازنده ها بدلیل مشکلات مالی هنوز نتونستن اپیزود های بعدی رو اماده کنن که واقعا حیف.بازی 4 تومن هست. اگه هنوز نخریدید پیشنهاد می کنم حتما بگیرید چون این یکی واقعا ارزشش رو داره.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: βehdad and Comman
خیلی وقت پیش یه نقد برای این بازی نوشته بودم:

بسمه تعالی​
در چند سال اخیر به طور چشمگیری شاهد پیشرفت بازی های رایانه ای در کشورمان هستیم بطوری که هر روز به تعداد علاقه مندان این رشته افزوده می شود و به نوعی این صنعت نوپای کشور مراحل رشد و ترقی را طی میکند.
بازی سیاره میترا سال گذشته توسط شرکت رسانا افزار شریف رونمایی شد ، این بازی قرار است بصورت سریالی و در مدت زمان های تعیین شده به بازار عرضه شود. همچنین این اولین بازی ایرانی است که بصورت قابل دانلود بر روی شبکه جهانی Xbox Live قرار گرفته و هم اکنون قابل خرید هست.

در این مقاله به بررسی اپیزود اول بازی که به تازگی منتشر شده است می پردازیم.
در ابتدا که وارد بازی می شوید داستان بازی بصورت کمیک وار روایت می شود ، تگ که یک موجود فضایی است و به همراه خواهرش در آزمایشگاهی که از پدربزرگشان به ارث برده اند زندگی می کنند تا این که شبی پیر دهکده به خواب تگ می آید و او را به سمت کوهستان می خواند ، تگ نیز به سمت کوهستان راه می افتد تا به دری بر میخورد ناگهان رباتی غول آسا با ضربه ای محکم تگ را بی هوش میکند! وقتی تگ به هوش می آید خود را درون یک محفظه آزمایشگاهی می بیند که در بیرون آن موجودی عجیب مشغول انجام آزمایشاتی است در این صحنه شما از دید اول شخص میتوانید محیط اطراف را بنگرید ، بعد از آن تگ به اتاقی زندان مانند برده میشود که ناگهان موجودی از دریچه کف اتاق او را صدا میزند ، آن موجود نورانی و کوچک "وی" نام دارد و به تگ هشدار میدهد که باید هر چه زودتر از آنجا فرار کنند...
داستان بازی تا حدودی مبهم و ابتدایی به نظر می رسد ولی برای یک عنوان اپیزودیک میتواند شروع خوبی باشد و در ادامه تا حد زیادی گسترش پیدا کند.

در طول بازی شما باید با استفاده از ابزار موجود در محیط و کمک گرفتن از مهمارت های وی و تگ معماهای موجود در بازی را حل کنید تا به پرتال پایانی برسید ، به عنوان مثال تگ می تواند وی را به جاهای غیر قابل دسترس پرتاب کند و وی با عبور از آن مناطق راه را برای تگ هموار کند. البته به جز یک قسمت کوتاه از بازی که شما در نقش وی بازی خواهید کرد در سایر قسمت ها باید در نقش تگ بازی کنید و از وی به عنوان یک وسیله استفاده کنید!

معماهای بازی خیلی ساده و سرراست هستند ولی دارای ساختاری منطقی و جذاب هستند که انجام بازی را برای طرفداران سبک ماجراجویی نیز لذت بخش می کند. تگ دارای یک کوله پشتی می باشد که اشیایی را که از محیط اطراف جمع میکند درون آن نگه می دارد و گاهی اوقات بررسی اشیا جمع آوری شده خود کلید حل یک معماست. همچنین دکمه راهنمایی در بازی وجود دارد که پس از فشار دادن آن تمام اشیا قابل استفاده در محیط را به شما نشان می دهد که این امر با توجه به زمان کوتاه بازی و آسان بودن معماها کاری غیر منطقی به شمار می آید! بجز قسمت حل معما ، دویدن در محیط و پرش از روی لیزر های متحرک گیم پلی بازی چیز دیگری را به شما نشان نخواهد داد! وقتی که از محیطی به محیط دیگری وارد شوید بازی به طور اتوماتیک ذخیره می شود و در صورتی که بمیرید بازی از آن نقطه انجام خواهد شد. متاسفانه بزرگترین مشکل بازی زمان بازی است که خیلی کوتاه است شما میتوانید این بازی را در کمتر از 30 دقیقه به پایان برسانید ، شما تا بخواهید با محیط بازی و زیبایی های آن انس بگیرید بازی خاتمه می یابد البته این را باید یادآور شد که سازندگان کیفیت را فدای کمیت نکرده اند و همین باعث می شود تا ارزش بازی دو چندان شود.

گرافیک بازی از لحاظ فنی نسبت به بازی های هم سبک عالی کار شده و خوشبختانه رنگ آمیزی زیبا و طراحی هنری محیط و شخصیت ها باعث می شود تا با یک بازی قوی از لحاظ گرافیکی طرف باشیم ، رنگ آمیزی محیط و شخصیت ها که بیشتر با رنگ های گرم صورتی ، نارنجی و قرمز انجام شده به خوبی حالت تخیلی بودن سیاره و موجودات آن را القا می کند. کیفیت Texture ها در حد متوسطی قرار داد و شما جزئیات زیادی را در محیط مشاهده نمی کنید. دوربین بازی گاهی اوقات خوب عمل نمی کند و باعث گیج شدن بازیباز میشود و کمی از لذت بازی می کاهد.
از نظر موسیقی و صدا بازی عملکرد خوبی داشته در طول بازی فقط یک تک آهنگ پخش می شود! ولی با توجه به زمان بازی زیاد تکراری نمی شود. اما دوبلور های بازی کار خودشان را خیلی خوب انجام داده اند و باید به آن ها یک خسته نباشید گفت ، مخصوصا دوبله شخصیت وی که با غرغر های مکررش بازیباز را به خنده وا می دارد.
همچنین در بازی طرح های تصویری وجود دارد که با گرفتن آنها میتوانید با ورود به قسمت جایزه ها آن ها را مشاهد کنید. بازی از 8 Anchievment نیز بهره می برد که هر کدام با انجام کار خاصی بدست می آید به عنوان مثال برای بدست آوردن Anchievment "دردسر دوباره" باید بازی را دو بار به پایان برسانید.

در نهایت اپیزود اول بازی سیاره میترا یک بازی کاملا خوش ساخت با ایراد های جزئی است که اگر در اپیزود های بعدی آن ها را اصلاح کند و نقاط قوتش را تقویت کند می تواند به یکی از بهترین سری بازی های ماجراجویی تبدیل شود.

من تا حالا چيزي ازش نشنيده بودم !!!
چطور کوروش ؟
=====
این بازی خیلی وقت هست که اومده ، تو 2 نمایشگاه اخیر در میلاد و مصلی بود تبلیغاتش .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or