سیاره میترا

قابل توجه همه دوستان نسخه pc این بازی اصلاَ نیومده و با توجه به عکسهای بازی در سایت ایرانی مذکور و همینطور وجود نداشتن و نبود هیچگونه بحثی در سایت ایرانی دال بر وجود نسخه xboxlive در نتیجه بازی با چند ترفند ساده از نسخه live دزدیده شده و برای pc کانورت شده به عنوان یک بازی ایرانی در حال ارائه میباشد ...

خدا داند قضیه گرشاسب چیه اونم دو روز دیگه معلوم میشه :laughing:.
این بازی توسط یه گروه ایرانی ساخته شده و حتی مجله دنیای بازی هم در مورد این بازی نوشته و با سازنده ها هم مصاحبه ای داشته
لطفا در مورد مسئله ای که اطلاع ندارید نظر ندید چون فقط دالّ بر کوته فکری شما هست نه چیز دیگه

من تو نمایشگاه رسانه های دیجیتال پارسال بازی کردم، بازی خوبی بود البته از نمونه های خارجی خودش پایین تر بود ولی در قیاس با تیمی که تولیدش کرده و شرایطشون، عالیه.

من یه مصاحبه با گروه سازنده این بازی خونده بودم یه گروه کوچیک 4 نفره هستن تو کانادا، در اصل 4 تا جوون ایرانی هستن که اونجا دورهم جمع شدن و این بازی رو ساختن دلیل لین‌که روی live عرضه شده اینه و از ایران مثل این‌که فقط پشتیبانی مالی شدن.

آخرین ویرایش:
اینا پیدا کردم لینک مصاحبه رو، اسم شرکتشونم Afiction Games هست:

http://www.gamecritics.com/brad-gallaway/interview-with-afiction-games

actiongames-interview-01.jpg

سیاره میترا(یه سوال؟؟)

آقا یه ذره بیشتر راجع به داستان و گیم پلی این بازی توضیح بدید؟
بعد یه چیز دیگه به نظرتون گیم پلی این بازی تقلیدی نیست؟(نمی خوام بگم عیب داره فقط می خوام ببینم از چی تقلید کردن)
smilie%20%2819%29.gif

آقا یه ذره بیشتر راجع به داستان و گیم پلی این بازی توضیح بدید؟
بعد یه چیز دیگه به نظرتون گیم پلی این بازی تقلیدی نیست؟(نمی خوام بگم عیب داره فقط می خوام ببینم از چی تقلید کردن)
smilie%20%2819%29.gif

پیشنهاد میشه سایت بازی را ببینید.
بعدش کلمه‌ی تقلید کلمه‌ی مناسبی نیست
به استفاده از یک سری استانداردهای نو تقلید نمیگن

پیشنهاد میشه سایت بازی را ببینید.
بعدش کلمه‌ی تقلید کلمه‌ی مناسبی نیست
به استفاده از یک سری استانداردهای نو تقلید نمیگن
البته من گفتم که این مسئله اشکالی نداره;)
سایت بازی ناقصه و توضیحات کامل نداره و فرومشون هم فکر کنم کانادایی نوشتن(پستاشو)
من فقط می خوام بدونم گیم پلی این بازی شبیه کدوم بازیه؟ همین;;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or