سيستم CLUB جديد UBISOFT پيشنهادات ويژه اي دارد

• Thread starter Thread starter NERO 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

NERO 7

سرباز ISA ، سر سپرده‌‌ رادك
کاربر سایت

UBISOFT سيستم پاداش وفاداري جديدي را افتتاح نموده كه در صورت انجام امور درخواستي از طرف UBI، مي‌توانيد از آن جايزه و پاداش‌هايي بگيريد.

ubisoft-logo1.jpg

UBISOFT سيستم پاداش وفاداري جديدي را افتتاح نموده كه در صورت انجام امور درخواستي از طرف UBI، مي‌توانيد از اين شركت جايزه و پاداش‌هايي بگيريد.

اعضاي Ubisoft Club مي توانند Badge ( سيستم خاص Acievement و LEADERBOARD سيستم ) و Experience براي بالاتر بردن سطح و LEVEL خود و يك واحد پولي خاص UBI به نام Unit دريافت كنند. ( مي‌توان آن را U-nit نيز ناميد چرا كه U علامت خاصي براي UBI است )‌

با بازي كردن، بازي هاي UBI كه با اكانت خود به Uplay متصل است مي‌توانيد موراد ذكر شده را به عنوان پاداش دريافت كنيد. با دريافت هر چه بيشتر Unit مي‌توانيد از تخفيف هاي SOTREها، دسترسي به مرحله آزمايشي بازي‌ها (Beta)، محتواي بيشتر براي بازي‌ها و همين طور محتواي انحصاري و خاص استفاده كنيد.

به منظور عضويت در ان سرويس جديد تنها كافي است كه با استفاده از Uplay ID ثبت شده خود به بخش Ubisoft Club website رفته و اطلاعات اكانت خود را وارد كنيد. تمامي اطلاعات و تلاش‌هاي گذشته شما به طور خودكار در سيستم جديد ثبت خواهد شد. اگر هم Uplay ID نداريد مي‌توانيد همين امروز يك اكانت Uplay براي خود درست كنيد.

البته اگر از Uplay استفاده كرده باشيد شايد كمي سر در گم شويد، چرا كه حتي همين حالا همUBI چنين خدماتي را در Uplay به شما ارائه مي‌دهد. به نظر مي رسد چنين اقدامي براي كاهش تاثير پاداش هاي منحصر به يك پلتفرم است كه براي مشتريان PC به هيچ عنوان راضي كننده نبوده است.

به هر حال، اين گونه به نظر مي‌رسد كه چنين سيستمي بهتر از سيستم هاي وفاداري مخصوص يك سري خاص مانند اخرينAssassin Creed عرضه شده است، بازي ايي كه با مشكلات روز عرضه و عدم باز شدن Chest ها در Unity، هر چه بيشتر در ميان گيمرها نا محبوب شد.

منبع

من کلی امتیاز دارم چون نصف بازی های مجانی GWG واسه یوبی سافت هست، امیدوارم چیزهای خوبی بهم بده :دی Reward سیستم قبلی بد نبود و بعضی وقت ها آیتم های خوبی واسه بازی ها میداد ولی این یکی به نظر جالبتر میاد.

من کلی امتیاز دارم چون نصف بازی های مجانی GWG واسه یوبی سافت هست، امیدوارم چیزهای خوبی بهم بده :دی Reward سیستم قبلی بد نبود و بعضی وقت ها آیتم های خوبی واسه بازی ها میداد ولی این یکی به نظر جالبتر میاد.
چی هست این GWG ؟
برا بازی های pc یا که کنسول و ps4 و ... هم شامل میشه

چی هست این GWG ؟
برا بازی های pc یا که کنسول و ps4 و ... هم شامل میشه
بازی های مجانی که واسه Xbox One عرضه میشه و برای گرفتنشون باید اکانت Gold داشت. تا حالا این بازی ها از یوبی سافت مجانی شدن:
Rayman Legends
AC: Black Flag
Valiant Hearts
Child of Light

آخرین ویرایش:
بازی های مجانی که واسه Xbox One عرضه میشه و برای گرفتنشون باید اکانت Gold داشت. تا حالا این بازی ها از یوبی سافت مجانی شدن:
Rayman Legends
AC: Black Flag
Valiant Hearts
Child of Light
خوبه ولی اون بازی های حجم بالا رو تا بخای دانلود کنی که باید به اندازه پول اصلیش هزینه ترافیک اینرنت رو داد ... مملکت اسلامی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or