سيتسم مورد نياز اجراي Battelfield 3 اعلام شد.

TOP Game

کاربر سایت
درود

20110620bf3.jpg

GameStop امروز حداقل سیستم مورد نیاز و سیستم پیشنهادی نسخه PC رو برای اجرای Battlefield 3 رو اعلام کرد.

نکته: در این لیست اشاره ای به نسخه XP نشده است.

Minimum

• Hard Drive Space: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version
  • Processor: Core 2 Duo @ 2.0GHzRAM2GB
  • Video Card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card
Recommended

• Hard Drive Space: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version
  • Processor: Quad-core Intel or AMD CPURAM 4GB
  • Video Card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, GeForce GTX 460, Radeon Radeon HD 6850
این سیستم اعلام شده توسط Gamestop رسمي نيستند اما شما حدودا مي فهميد چه سيستمي براي اجراي اين شوتر نیاز دارید.

Source

مطمئن باشيد كافيه ...
بازي گرافيك خوفي داره !!!
ولي ساختش بهتر از چيزيه كه نشون ميده !
همين 460 كفايت ميكنه ;)

مسلمه که با اون تنظیمات کم میاره ... راهی داره که با DirectX ه 9 اجرا بشه ؟ من بازیهایی که با DirectX 9 اجرا میکنم ، نسبت به DirectX 11 تقریبا 10 فریم بیشتر میگیرم . AA رو هم کم میکنم . اینجوری میشه بازی کرد >:d<
واسه اينكار باس منتظر بموني پچي چيزي از طرف هكرها بيرون بياد كه بشه بازي رو روي 9 بازي كرد !

تو به اون چیزی که توضیه کردن کاری نداشته باش
واسه metro 2033 هم گفتن 460 کافیه اما این تست رو ببین که 460 فقط 13 فریم گرفته

به هر حال به نظر من 460 واسه battelfield 3 روی دایرکس 11 و very high setting خیلی کم میاره

metro_2033_1920_1200.gif

این به خاطر مضخرف بودن پرفورمنس انجین بازی هست ! این هنر ِ از نظر شما که با یه کارت 700-800 تومنی 25 فرم بگیری ؟ !

این به خاطر مضخرف بودن پرفورمنس انجین بازی هست ! این هنر ِ از نظر شما که با یه کارت 700-800 تومنی 25 فرم بگیری ؟ !

برو بزار روی medium تا بهت 70 فریم بده:d ربطی نداره که
پس بگیم انجین کرایسیس هم اشغاله که اینقدر کم فریم میده؟
در ضمن ویچر هم همینجور بود ... اگه میخوایستی همه تنظیمات رو high بزاری با 360 بهت 10 فریم هم نمیداد:))
این هنر نیست اما قضیه همون پول بیشتر و اش این حرفاس

حالا جدا اگه 30 فریم هم بگیری راضی که با pc روی 30 فریم بازی کنی؟

البته قضیه این بازی با مترو خیلی فرق میکنه ... مترو تقریبا یه موتور هردم بیل داشت! بازی روی هر API ی اجرا میشد!:-/. مترو یه وسیله ای بود برای فروش سیستم و کارت های جدید . البته این رو هم باید در نظر داشت که بازی مترو کاملا به صورت ریل تایم و تنها درون کارت در حال پردازش بود و جزو تک و توک بازی های جدیدی بود که فقط فقط از یک هسته یا یک Thread پردازشگر مرکزی سیستم استفاده میکرد.همین امر میتونه دلیلی بر عدم بهینه بودن موتور بازی باشه.
اما موتور Frostbite همون موتور ارتقا یافته قبلی و با همان ساختار دوست داشتی قدیمی هست .. هم گرافیک خوبی رو به نمایش در میاره و هم عملکرد و پرفورمنس خوبی رو نشون میده.خود بازی بد کمپانی 2 به صورت کامل از تمامی تردها و هسته ها استفاده میکرد و قدرت خوبی رو به نمایش میذاشت.
البته امیدوارم همچین چیزی که میگم باشه و مثل کرایسیس 2 روی دقت تصویر 1080 سیستمم سکته نزنه!

کرایسیس خیلی فرق داره با مترو کحیطش 10 برابر بزرگتره. بعدم کرایسیس 1 از Optimize نبودن کامل رنج میبره . کرایسیس 2 بخاطر کنسولها خیلی این جور مسائلش بهتر شد !

وحید این مترو معلوم نیست چه مرگشه.خفنترین کارتها هم به زور 30فریم گرفتن.معلومه که به شدت مشکل برنامه نویسی داره.من فکر کنم باید رم 4گیگمو ببرم بالا:)
حالا وحید سیستم خودتو رو کن کف کنیم:d

کرایسیس خیلی فرق داره با مترو کحیطش 10 برابر بزرگتره. بعدم کرایسیس 1 از Optimize نبودن کامل رنج میبره . کرایسیس 2 بخاطر کنسولها خیلی این جور مسائلش بهتر شد !

metro روی دایرکس 11 بود! ولی کرایسیس نه
واسه همین به نظر من توی محیط های بسته مترو از crysis سرتر بود
نکته دیگه توی مترو همه چیز ریل تایم بود حتی cut screen های بازی

حالا وحید سیستم خودتو رو کن کف کنیم:d

من خودمم 460 دارم

بعيد نيست شماره دوم هم درست حسابي اپتيمايز نباشه انجينش (طبق گفته هاي دوستان در مورد عملكرد پچ دي 11 ) :d:d
در حالت عادي خوب جواب ميده، چون چيز به خصوصي نداشت كه نخواد خوب فريم بده يا سيستم كم بياره :d

سلام دوستان من از سخت افزار چیزی سرم نمی شه.:d
فکر می کنید سیستمم به بازی میخوره؟:-/
Ram:4 GiG
:dCPU:i2 2.66GHZ
Graphic:9300 Geforce Nvidia:d
روی لپتاپ بازی می کنم.:)
خواهش می کنم جواب بدبد.#:-s

تو میخوای دایرکس 11 اون رو با این یکی کنی؟
گرافیک اون قبلی رو با این یکی کنی؟

پاشو برو 460 بنداز دور یه 570 بخر
dx11 برای همه اینا به جز crysis 2 فقط یه جک بی مزست ! توی metro 2033 یا همه اون بازیهایی که مدعی dx11 و این حرفا هستن ، هیچ فرقی به جز فریم دهی پایینتر با dx9 یا 10 ندارن. BF3 هم از این قاعده مستثنی نیست. همین crysis 2 فقط تو بعضی از بخشها از تسلاشن و real time local reflection گسترده استفاده کردن دیدیم چطوری کارتا جلوش زاییدن.
تا نسل بعد همونطور که گفتم dx11 فقط در حد یه جک بی مزه باقی میمونه.
همین الان هم حاضرم شرط ببندم که تفاوت dx11 با dx10 تو BF3 به اندازه lost planet 2 هست و پاشو فراتر نمیذاره چون اگه بخواد فقط از تکنیک تسلاشن گسترده استفاده کنه همه سیستما جلوش زار میزنن. برا همینه که اونا یه 460 رو پیشنهاد کردن.
ضمنا توصیه اکید من برای دوستان اینه که اینقدر حرص یه GPU قدرتمند رو نخورن و جاش به شدت به فکر خرید یه cpu چهار هستی خوب باشن. چون فیزیک بازی به شدت قدرتمنده و از طرفی پردازشش به عهده cpu هست واگه حتی شما سه 580 رو هم SLI کنید ولی یه cpu ضعیف داشته باشید ، باید حتی قید 30 فریم رو هم بزنید.
نه جدی گفتم مزاح نبود .آخه من بازی Hydrophobia رو رو آخرین تنظیمات انجام دادم بعضی جاها یکم تیک میزد.روون روون نبود.
Hydrophobia دوتا مشکل داشت ! اول اینکه بازیش بهینه نبود و دوم هم اینکه از موتور لعنتی HAVOK استفاده میکرد برا همین خیلی بازی رو cpu فشار میاورد. منم با یه core 2 quad 9550 توش اذیت شدم.ولی خیالت بابت BF3 جمع باشه چون موتور فیزیک بازی کاملا انحصاری هست و صد درصد بهینه شدست.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من از سخت افزار چیزی سرم نمی شه.:d
فکر می کنید سیستمم به بازی میخوره؟:-/
Ram:4 GiG
:dCPU:i2 2.66GHZ
Graphic:9300 Geforce Nvidia:d
روی لپتاپ بازی می کنم.:)
خواهش می کنم جواب بدبد.#:-s
عزیز من اولا جای این سوال اینجا نیست در ثانی به هیچ عنوان فکرشو نکن :|

برای همه اینا به جز crysis 2 فقط یه جک بی مزست ! توی metro 2033 یا همه اون بازیهایی که مدعی dx11 و این حرفا هستن ، هیچ فرقی به جز فریم دهی پایینتر با dx9 یا 10 ندارن. BF3 هم از این قاعده مستثنی نیست. همین crysis 2 فقط تو بعضی از بخشها از تسلاشن و real time local reflection گسترده استفاده کردن دیدیم چطوری کارتا جلوش زاییدن.
تا نسل بعد همونطور که گفتم dx11 فقط یه جک بی مزه باقی میمونه.
همین الان هم حاضرم شرط ببندم که تفاوت dx11 با dx10 تو BF3 به اندازه lost planet 2 هست و پاشو فراتر نمیذاره چون اگه بخواد فقط از تکنیک تسلاشن گسترده استفاده کنه همه سیستما جلوش زار میزنن. برا همینه که اونا یه 460 رو پیشنهاد کردن.
ضمنا توصیه اکید من برای دوستان اینه که اینقدر حرص یه GPU قدرتمند رو نخورن و جاش به شدت به فکر خرید یه cpu چهار هستی خوب باشن. چون فیزیک بازی به شدت قدرتمنده و از طرفی پردازشش به عهده cpu هست واگه حتی شما سه 580 رو هم SLI کنید ولی یه cpu ضعیف داشته باشید ، باید حتی قید 30 فریم رو هم بزنید.
دقیقا ما هم تو بازی فرق چندانی ندیدیم با بقیه حرف هات هم کاملا موافق هستم
تو قضیه کرایسیس هم تنها باز یبود که به معنای واقعی دایرکس 11 را هم دیدیم البته به قول مازیار نه همه جاها ولی باز خوب بود
کلا این چیزی هم که تو گرافیک bf3دیدیم باید مدیون تیم سازنده بازی باشیم که واقعا از همه لحاظ کاملا تکنیمی و هنوری کار کرده اند

آخرین ویرایش:
دوستان پی سی باز:dحواستون باشه همونطور که دوستمون گفت حتما باید یه cpu قوی داشته باشید تا برای فیزیک این بازی حسابی از خجالتش در بیاین.
نکته دیگه هم اینه که من فکر میکنم موتور فیزیک nvidia تو این بازی هم باشه چون بازی به شدت فیزیکی و تخریب پذیری در حد بالاییه و بعید نیست فیزیک nvidia در این بازی هم برگ برنده nvidia برای فروش بیشتر و سرمایه گذاری روی این بازی باشه.
در ضمن از کجا معلوم؟شاید که فردا دایس اعلام کنه که بهترین جلوه بازی در d11 هست!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or