سيتسم مورد نياز اجراي Battelfield 3 اعلام شد.

TOP Game

کاربر سایت
درود

20110620bf3.jpg

GameStop امروز حداقل سیستم مورد نیاز و سیستم پیشنهادی نسخه PC رو برای اجرای Battlefield 3 رو اعلام کرد.

نکته: در این لیست اشاره ای به نسخه XP نشده است.

Minimum

• Hard Drive Space: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version
  • Processor: Core 2 Duo @ 2.0GHzRAM2GB
  • Video Card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card
Recommended

• Hard Drive Space: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version
  • Processor: Quad-core Intel or AMD CPURAM 4GB
  • Video Card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, GeForce GTX 460, Radeon Radeon HD 6850
این سیستم اعلام شده توسط Gamestop رسمي نيستند اما شما حدودا مي فهميد چه سيستمي براي اجراي اين شوتر نیاز دارید.

Source

خدمت داش حمید دوست خوبم عرض بشه که بازی Hydrophobia به هیچ عنوان بهینه نبود و من هم با بازی مشکل داشتم. خیالت جمع با این سیستمت بازی رو روی دقت تصویر مورد نظرت احتمالا بدون مشکل بازی خواهی کرد .
امیدوارم سازندگان بازی برای فروش بیشتر سیستم فیک اعلام نکرده باشن!:-s

پس بازی مشکل داشت ولی بازی جالبی بود . تعجب کردم آخه من metro 2033 رو هم رو D11 و تنظیمات بالا راحت اجرا کردم. حالا خدا کنه bf3 روون اجرا بشه.>:d<

متاسفانه باید گفت که میشه ... موتور ساخت شرکت دایس به شدت خوره پردازنده مرکزی هست. من سیستم قبلیم دوال کور بود و تو بازی بدکمپانی 2 خیلی به مشکل بر خوردم .ولی وقتی به سمت 4 هسته ای رفتم کارایی سیستمم تو اون بازی وحشتناک بالا رفت!

پس واسه چند روز هم که شده سی پی یوی داداشم رو میگیرم و با اون بازی میکنم >:d<
Q6600 واسش کافیه دیگه ؟

پس بازی مشکل داشت ولی بازی جالبی بود . تعجب کردم آخه من metro 2033 رو هم رو D11 و تنظیمات بالا راحت اجرا کردم. حالا خدا کنه bf3 روون اجرا بشه.>:d<

میشه آقا جون ، خیالت راحت .
با اون Res امکان نداره که نتونی با بهترین تنظیمات بازی کنی . شما اگه AA رو فعال نکنی تا Res ه 1920*1080 رو هم میتونی با کارتت به راحتی بازی کنی . ولی AA رو بخوای فعال کنی دیگه روی بعضی از بازیها کارت محترمتون نمیکشه.

با ی کارت GTX460 درست حسابی با ی سی پی یو 4 هسته ای میشه 40 فریم راحت ازش گرفت .
گیم اسپات خیلی چیزاش بیخودیه اما سیستم اجرای بازی هاش خیلی واقعی تره .

با ی کارت GTX460 درست حسابی با ی سی پی یو 4 هسته ای میشه 40 فریم راحت ازش گرفت .

این config رو Gamespot نداده سایت Gamestop داده و هیچ ربطی هم به هم ندارن این دو

حالا شما از کجا تونستی این پیش بینی را بکنی که 40 فریم میده با این سیستم ؟؟؟:-/

پس واسه چند روز هم که شده سی پی یوی داداشم رو میگیرم و با اون بازی میکنم >:d<
Q6600 واسش کافیه دیگه ؟
ببین اون سی پی یو تنها اسمش چهار هسته ای هستش ... از نظر معماری و قدرت خیلی عقب افتاده هست و اصلا بهینه نیست.
به فکر یه سیستم باش . الان که فت و فراوون تا دلت بخواد پردازنده کواد تو بازار ریخته ... با یه هزینه 120-130 تومنی چیز خوبی میتونی بخری

حالا شما از کجا تونستی این پیش بینی را بکنی که 40 فریم میده با این سیستم ؟؟؟:-/

این که میده یا نمیده رو الان نمیشه پیش بینی کرد و باید منتظر اومدن بازی شد ، ولی اگه قرار باشه با اون مشخصات زیر 40 فریم بده ، بازی ساختنشون بدرد عمشون میخوره . کرایسیس هم از نظر سطح گرافیکی یک نسل از اکثر بازیها جلو است ، اما به چه قیمتی ؟! از هر 20 کاربر PC شاید 1 یا 2 نفر بتونن اون بازی رو با کیفیت خوب تجربه کنن .

lol اینا رو...

با این سیستمی که این یارو نوشته توی دایرکس 11 شما 10 فریم هم نمیگیری

اصلا 460 رو چه به دایرکس 11

در ضمن یه pc gamer باید حداقل 570 داشته باشه که بتونه بالای 50 فریم بگیره وگرنه بهتره بره روی قوطی با همون 30 فریم و در و دیوار کاغذی بازی کنه

lol اینا رو...

در ضمن یه pc gamer باید حداقل 570 داشته باشه که بتونه بالای 50 فریم بگیره وگرنه بهتره بره روی قوطی با همون 30 فریم و در و دیوار کاغذی بازی کنه

:))=))=))
آخه یکی نیست بگه کارت 140 دلاری و این حرفا!
انویدیا وقتی داشت 460 رو میساخت یه بویی از دی ایکس 11 رو هم به مشام این کارت رسوند!:p

این که میده یا نمیده رو الان نمیشه پیش بینی کرد و باید منتظر اومدن بازی شد ، ولی اگه قرار باشه با اون مشخصات زیر 40 فریم بده ، بازی ساختنشون بدرد عمشون میخوره . کرایسیس هم از نظر سطح گرافیکی یک نسل از اکثر بازیها جلو است ، اما به چه قیمتی ؟! از هر 20 کاربر PC شاید 1 یا 2 نفر بتونن اون بازی رو با کیفیت خوب تجربه کنن .
نه نشد دیگه این 2 تا را با هم قاطی نکن حالا بزار بیاد بعد ببینیم چطور میشه
lol اینا رو...

وحید یک چیزی میگی !!!!!!!!!!!!!!!:-/
10 فریم !!!!!!!!!!!!!!یادت رفته قبلی هم دایرکس 11 داشت :d ولی چند فریم میداد
خودشون گفتن 460 بعد تو می گی 570 :|:|:|:|:|

ن
وحید یک چیزی میگی !!!!!!!!!!!!!!!:-/
10 فریم !!!!!!!!!!!!!!یادت رفته قبلی هم دایرکس 11 داشت :d ولی چند فریم میداد
خودشون گفتن 460 بعد تو می گی 570 :|:|:|:|:|

تو میخوای دایرکس 11 اون رو با این یکی کنی؟
گرافیک اون قبلی رو با این یکی کنی؟

پاشو برو 460 بنداز دور یه 570 بخر

گرافیک که فرق کرده خیلی خیلی ولی وقتی خودشون میگن 460 از سرشون زیاد ه حالا من ampرا دارم 10 فریم هم بزار رو 460 بسه دیگه می خواهم چیکار :)

گرافیک که فرق کرده خیلی خیلی ولی وقتی خودشون میگن 460 از سرشون زیاد ه حالا من ampرا دارم 10 فریم هم بزار رو 460 بسه دیگه می خواهم چیکار :)

تو به اون چیزی که توضیه کردن کاری نداشته باش
واسه metro 2033 هم گفتن 460 کافیه اما این تست رو ببین که 460 فقط 13 فریم گرفته

به هر حال به نظر من 460 واسه battelfield 3 روی دایرکس 11 و very high setting خیلی کم میاره

metro_2033_1920_1200.gif

• Like
Reactions: TOP Game

وحید 570 برای 60 فریم به بالاست من مطمئنم .:d اینا باید بازی رو برای کنسول هم بهینه کنن با این فیزیک غولی که داره. من مطمئنم بازی خیلی بهینس .

تو به اون چیزی که توضیه کردن کاری نداشته باش
واسه metro 2033 هم گفتن 460 کافیه اما این تست رو ببین که 460 فقط 13 فریم گرفته

به هر حال به نظر من 460 واسه battelfield 3 روی دایرکس 11 و very high setting خیلی کم میاره

metro_2033_1920_1200.gif

مسلمه که با اون تنظیمات کم میاره ... راهی داره که با DirectX ه 9 اجرا بشه ؟ من بازیهایی که با DirectX 9 اجرا میکنم ، نسبت به DirectX 11 تقریبا 10 فریم بیشتر میگیرم . AA رو هم کم میکنم . اینجوری میشه بازی کرد >:d<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or