سونی PS3 و PSP مجانی ميدهد!! (شايد اولين گام برای کنترل Halo 3)

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام

خوب به نظر ميرسه جنگ داره شدت ميگيره و همينطور که اناليزور ها پيشبينی هايی کرده بودند يک اتفاقاتی داره کم کم ميفته
ظاهرا سونی اقدام به يک معامله خوب با مشتری های خودش کرده ..!
سونی در کشور سوعد (امين کجايی:(() اقدام به دادن PS3 مجانی برای خريد هر Full HDTV خودش کرده
در واقع شما اگه از الان يک Full HDTV از کشور مزکور بخريد يک دستگاه کنسول PS3 به صورت مجانی به شما داده ميشه (که البته خودش خيلی بيده!)
ضمناً سونی برای کسانی که علاقه به داشتن اين کنسول ندارند 200 يورو
(احتمالاً PS3 ميخواد به اين قيمت کاهش پيدا کنه:biggrin1:) تخفيف در ازای خريد اين تلويزيون ها در نظر گرفته
ضمناً گفته شده سونی راه ديگری نيز برای کسانی که قصد خريد Full HD ندارند و ميخوان HD Ready بخرند گزاشته
که به اون افراد يک دستگاه Sony PSP (که معلوم نيست Slim هست يا نه:biggrin1:) هديه ميده!
اين خبر رو سايت Gamersreports.com به طور رسمی تاييد کرده (شايد هم بزودی در کشور های ديگه دنيا)

67728_hs.jpg

اين رو نوشتم که شايد کسی از دوستان قصد خريد داشته و فک و فاميلای ايرانی که در اين کشور زياد هم هستند داشته باشه و يه حال اساسی بهش داده بشه
موفق باشيد

پس خیلی کردی هالو درسته؟
درستش هلو هست نه اینکه holoo بخونش باید helo بخونیش
تو یبار دیگه جملتو بخون... :) ... اولا Heilo درسته :-" ... دوما هلو یه میوه هست... :biggrin1:... سوما helo میشه سلام... (البته hello )...
پ.ن: حالا بیخیال بابا هالو یا هیلو یا هلو...

یکی لطفا مشخص کنه من می خواستم قبلا سوال کنم اما روم نمی شد :blushing:
من خودم می گم هالو
حالا موندم هالو هست یا هیلو یا هلو که این یکی جدیده ;)

اقا بی خیال لفظ یه اسم بشید.بحث اصلی یه چیز دیگه اس.

در مورد بحث اصلی:
این کار سونی هیچ ارتباطی به فروش Halo 3 نخواهد داشت و فقط موجب افزایش محبوبیت کنسول و TV و کلا سونی میشه.چون یه تخفیف عالی و جالب میده و به خریدار امکان استفاده از بلو-ری هم میده تا خریدار نخواد که بره یه پلیر دیگه هم برای دیدن فیلم ها HD بگیره.ودر کل میشه این موضوع را یک استراتژی بسیار عالی برای سونی در نظر گرفت که هیچ ارتباطی هم به HALO 3 نداره.

به نظر من که خیلی خوبه.امیدوارم که این روش در دیگر کشور ها هم اجرا بشه.

اقا بی خیال لفظ یه اسم بشید.بحث اصلی یه چیز دیگه اس.

در مورد بحث اصلی:
این کار سونی هیچ ارتباطی به فروش Halo 3 نخواهد داشت و فقط موجب افزایش محبوبیت کنسول و TV و کلا سونی میشه.چون یه تخفیف عالی و جالب میده و به خریدار امکان استفاده از بلو-ری هم میده تا خریدار نخواد که بره یه پلیر دیگه هم برای دیدن فیلم ها HD بگیره.ودر کل میشه این موضوع را یک استراتژی بسیار عالی برای سونی در نظر گرفت که هیچ ارتباطی هم به HALO 3 نداره.

به نظر من که خیلی خوبه.امیدوارم که این روش در دیگر کشور ها هم اجرا بشه.
اگر این کار رو تو ایران بکنند من یکی از خریدارانشون میشم... :-"
پ.ن: ولی نه برای TV های 7-8 میلیونی... :)
اصله اصلش میشه هیلو ولی یه جورایی تو حرف هلو گفته میشه...!
تو هم همش حرف خودتو می زنی ها...
17.gif

آخرین ویرایش:
نه بابا سونی اینکارو کرده تا آماره فروش کنسولاش تو امضای بعضی از بچه های بازی سنتر بیشتر نشون بده یا اگه یه معجزه ای شد خودشو از زیر 360 بکشه بیرون:cheesygri:cheesygri

اگر این کار رو تو ایران بکنند من یکی از خریدارانشون میشم... :-"
پ.ن: ولی نه برای TV های 7-8 میلیونی... :)

تو هم همش حرف خودتو می زنی ها...
17.gif
الان تو ایران پاناسونیک داره یه همچین کاری میکنه که با خرید یه پلاسمای ویرا یه سینمای خانگی مجانی میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or