سونی Firmware امنیتی 3.42 را منتشر کرد !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

MαMαSαN

کاربر سایت
ps3slim2.jpg

پس از تایید هک شدن کنسول PS3، امروز اپدیت Firmware جدیدی از سوی سونی در US PS Blog قرار گرفت.

جان کولر در مورد این اپدیت گفت: " این اپدیت هیچ چیز جدیدی ندارد و فقط امنیت سیستم شما را در برابر هک شدن کنسول بیشتر خواهد کرد. در ضمن ریختن اپدیت 3.42 بر روی PS3 اجباریست !

او همچنین گفت: " شما موظف هستید که حتمآ کنسول خود را اپدیت کنید تا از لحاظ امنیتی مشکلی نداشته باشید و بابت این کار نیز از سونی تشکر کنید. "

VG247

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SHePArd and Akiba
بس کنید دیگه اسپم پراکنی رو...
بعد از این پست اگه کل کل، فشار و سوزش اینجور مزخرفات ببینم برخورد میکنم.

این هک PS هم فشار زیادی به بعضیا آورده:d
خدا شفا بده
میترسن کنسولشون خز بشه
ادعای اوریج خوری میکنن
بازی رو میخرن بعد تعویض میکنن:))
بازارچه گواه این مدعاست:d

شما صحبت نکن :دی

کسی ادعایی نداره :دی همه می ترسن به آنلاین تر زده بشه که شد منم به هیچ جام نگرفتم و آپدیت کردم خیلی راحت مثل پی اس پیم همون روال قبلی رو طی می کنم :دی

پ . ن : تو یاهو میگم بهت :دی

من فکر میکنم خود سونی الکی دست دست میکنه ببینه این هک به نفعش هست یا نه در غیر این صورت با توجه به ساختار این هکه خیلی راحت میتونه جلوش رو بگیره.

Last edited by a moderator:
دوستان گرامی
دقت کنید این به اصطلاح هک!!! هیچگونه دسترسی به فریمور نداشته! همچین میگین هکرها دارن فریمور رو بررسی میکنن انگار قبل از این Custom FrimWare عرضه شده بوده!! بابا این یک حفره بوده یا حالا هرچی بوده مشخصه که پشتوانه نداره و نداشت! که اگه داشت به قابلیت خوندن و نوشتن از رو دیسک دسترسی پیدا میکردن!

علیرضا از تو توقع دیگه ای داشتم !
تو برو بازی اوریجتو بخر چه کار ملت مثه من پایرت خور داری :d دلایلش هم بهت گفتم چرا پارت خورم که کاملا منطقیه :d

دوستان تجربه نشون داده هک کردن دیر و زود داره سوخت و سوز نداره:d
من که هنوز قانع نشدم ! ( هاهاها)
ولی بلخره یه فرقی باید بین PS3 و Xvax باشه دیگه !
ما نگران اینیم که یه وقت کسای دیـــگــه PS3 رو خز نکنن !(البته بلانسبت ـه شما :دی )

آخرین ویرایش:
دوستان گرامی
دقت کنید این به اصطلاح هک!!! هیچگونه دسترسی به فریمور نداشته! همچین میگین هکرها دارن فریمور رو بررسی میکنن انگار قبل از این Custom FrimWare عرضه شده بوده!! بابا این یک حفره بوده یا حالا هرچی بوده مشخصه که پشتوانه نداره و نداشت! که اگه داشت به قابلیت خوندن و نوشتن از رو دیسک دسترسی پیدا میکردن!

همین به اصطلاح هک کاری کرد که 5سال نتونستن بکنن درضمن تیم های هکری دیگه مشغول کار روی ساخت فریمور اگر این دوروش به هم ترکیب بشه دیگه نمیشه پنچری شو گرفت !
من حاضر م بازی اورجینال بخرم از روش کپی بکنم بذارم تو دستگاه کپی خور شده اما بازی اورجینال توش نذارم!:d

من که هنوز قانع نشدم ! ( هاهاها)
ولی بلخره یه فرقی باید بین PS3 و Xvax باشه دیگه !
ما نگران اینیم که یه وقت کسای دیـــگــه PS3 رو خز نکنن !(البته بلانسبت ـه شما :دی )

اینجا فکر نمیکنم مقاله های علمی خیرات کنن !

ببخشید خز کردن یعنی چی؟ یعنی اگه فروش یه کنسول بره بالا بهش میگن خز شدن؟

آخرین ویرایش:
او همچنین گفت: " شما موظف هستید که حتمآ کنسول خود را اپدیت کنید تا از لحاظ امنیتی مشکلی نداشته باشید و بابت این کار نیز از سونی تشکر کنید. "

حتما تشکر میکنیم اصلا قراره کل اعضای بازیسنتر دسته جمعی یک نامه تشکر برای سونی بفرستن و از لطفی که کرده قدردانی بشه

یک هفته اسباب خندمون جور شد..

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or