سونی : E3 امسال خیلی خیلی هیجان انگیز خواهد بود

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
11071584867030069105.jpg

Shuhei Yoshida رئیس استودیو(ها)ی جهانی شرکت سرگرمی های Sony طی مصاحبه ای که با GameSpot داشت، از هیجان انگیز بودن برنامه های شرکت Sony و هیجان آن گفت.
در حالی که مایکروسافت نیز در مورد برنامه های خود در همایش E3 امسال اعلام آمادگی کرده بودند، ولی انگار سونی فقط سکوت اختیار کرده است، اما نمی شود گفت که هیچ برنامه ای برای همایش E3 امسال ندارد، همانطور که مایکروسافت هم قطعا برنامه های بزرگی را خواهد داشت.
یوشیدا طی مصاحبه با گیم اسپات گفت:
"کنفرانس امسال ما در همایش E3 امسال، بسیار بسیار هیجان انگیز خواهد بود. بعضی چیزها هست که ما برای آماده کردن آن برای همایش E3 امسال خیلی هیجان انگیز هستیم."
یوشیدا به جزئیات اشاره ای نمی کند، تا بحال فقط Sony سکوت اختیار کرده است. به احتمال زیاد با نمایش های فوق العاده و نفس گیری در همایش E3 امسال روبرو هستیم.
[source]

آخرین ویرایش:
چیزی که من ازین نمایش می خوام، گیمپلی آنچارتد، نشون دادن Footage از TLoU Remastered و مشخص شدن تاریخ عرضه، AC هم که همیشه اونجا هستش دیگه فقط امیدوارم خوب باشه :دی TLG هم که همیشه امیدواریم اما هیچ وقت نیست، یکم گیمپلی بیشتر هم از FFXV می خوام :دی IPـهای جدید هم که هستن امیدوارم خوب باشن همشون :دی

WANDΞR

دوست گرامی، has been a little more reserved یعنی این که ساکت تر بودن و زیاد اطلاعات ندادن بیرون و روزرو تر بودن، این رو هرکی به زبان انگلیسی مسلط باشه می دونه. این حرفهایی هم که زدین از کامنتری ادیتور و اینا هیچ ربطی به اشتباه شما در متوجه شدن منظور این جمله نداره. خواهشا ویرایش کنین تا قضیه ازین بیشتر کش نیاد.

عکس العمل کارشناسای BC وقتی سونی و عواملش از E3 حرف میزنن ::bighug::x :-oوای خدا این یوشیدا چه قدر خوبه،سونی بهترین شرکت دنیاست،معلومه که سونی تو این E3 خارق العادست،PS4 یه کنسول فرا زمینیه،با نمایش U4 دنیا در شوک عظیمی فرو خواهد رفت و....
عکس العمل کارشناسای BC وقتی مایکروسافت و عواملش از E3 حرف میزنن :برو بینیم باو،پارسال که میخواستید سونیرو بکشید دیدیم چی شد،همش دروغه،سونی 100 تا انحصاری داره و بهترین شرکتای انحصاری ساز کهکشان راه شیری رو مایکرو چی داره آخه،طبق معمول میخوان از تلوزیون صحبت کنن و چند نفر با کینکت اون وسط برقصن،این فیل اسپنسر چه قدر صحبت میکنه کار نداره این و....8-|
بعد کافیه یه نفر از مایکرو فنا اینجا پست بده...
کلا بازیسنتره داریم
ولی خُب بالاخره با این نمایش هایی که Sony برای امسال تدارک دیده، حتما کمی بهتر خواهد بود دیگه...:d
ایشون نمایشای E3 رو دیدنا گفتم یه وقت سوالی داشتید بپرسید

خب مطمئنا بازی های زیادی نمایش خواهند داشت چه امثال آنچارتد و د اردر که می دونیم هستند و چه عناوینی که هنوز اطلاعی از اونها نداریم!
ولی به شخصه در کنار همه ی این ها انتظار معرفی یک fps انحصاری بزرگ رو دارم که هم کمپین قدرتمندی داشته باشه و هم مولتی لذت بخش !
--------------
با اینکه برا معرفی خدای جنگ جدید ممکنه خیلی زود باشه ولی از اونجایی که تو این سبک هیچ بازی بهش نمی تونه نزدیک بشه چه برسه به اینکه باهاش رقابت کنه خیلی دوست دارم معرفی بشه البته تحت عنوان شماره ی 4 و نه یک شماره ی فرعی !

U4 رو نشون بدین ببینیم چه گندی بالا اوردن ......

عکس العمل کارشناسای BC وقتی سونی و عواملش از E3 حرف میزنن ::bighug::x :-oوای خدا این یوشیدا چه قدر خوبه،سونی بهترین شرکت دنیاست،معلومه که سونی تو این E3 خارق العادست،PS4 یه کنسول فرا زمینیه،با نمایش U4 دنیا در شوک عظیمی فرو خواهد رفت و....
عکس العمل کارشناسای BC وقتی مایکروسافت و عواملش از E3 حرف میزنن :برو بینیم باو،پارسال که میخواستید سونیرو بکشید دیدیم چی شد،همش دروغه،سونی 100 تا انحصاری داره و بهترین شرکتای انحصاری ساز کهکشان راه شیری رو مایکرو چی داره آخه،طبق معمول میخوان از تلوزیون صحبت کنن و چند نفر با کینکت اون وسط برقصن،این فیل اسپنسر چه قدر صحبت میکنه کار نداره این و....8-|
بعد کافیه یه نفر از مایکرو فنا اینجا پست بده...
کلا بازیسنتره داریم

ایشون نمایشای E3 رو دیدنا گفتم یه وقت سوالی داشتید بپرسید
حالا حرف شماد درست یا غلط خب چرا می خوای با این حرفها جو رو مجددا متشنج کنی؟!

WANDΞR

دوست گرامی، has been a little more reserved یعنی این که ساکت تر بودن و زیاد اطلاعات ندادن بیرون و روزرو تر بودن، این رو هرکی به زبان انگلیسی مسلط باشه می دونه. این حرفهایی هم که زدین از کامنتری ادیتور و اینا هیچ ربطی به اشتباه شما در متوجه شدن منظور این جمله نداره. خواهشا ویرایش کنین تا قضیه ازین بیشتر کش نیاد.
کاری به دیگر خبرنگارها ندارم، ولی قرار نیست هرچی داخل متن خبر (که اون هم از یک سایت دیگر منعکس کرده..) اومده رو من مو به مو اینجا منعکس کنم و دقیقا همون باشه،(بطن خبر فقط فقط همون جرف آقای یوشیدا هست و بقیه ـش هم بازی با کلمات خود خبرنگار و تحلیل ـش نسبت به خبر) بالاخره حتما یه تغییراتی از دید خود خبرنگار هم صورت بگیره..بقیه حرف ها رو در پُست قبلی ـیم که ویرایش کردم، زدم !

U4 رو نشون بدین ببینیم چه گندی بالا اوردن ......
خدایا توبه :d
اگه این جدایی ها زمانش اوایل یا اواسط ساخت بازی بود شاید تاصیر منفی می گذاشت ولی خب بازی ای که 3 سال در حال ساخته و احتمالش هم زیاد بود و هست که پاییز امسال بیاد حتما ساخنتار اصلیش شکل گرفته و تقریبا کامل شده!
آنچارتد اونقدر اسم بزرگ و ناتی داگ هم به اندازه ی کافی نام معتبری هست که نگذارن با جدایی چند نفر به بازی لطمه بخوره!
البته خودم هم انتظار درخشش موفقیتهای شماره 2 وحتی 3 رو ندارم ولی قطعا بازی بزرگی خواهد بود( با این حال احتمال تکرار موفقیتهای شماره 2 دور از دسترس نیست!)

کاری به دیگر خبرنگارها ندارم، ولی قرار نیست هرچی داخل متن خبر (که اون هم از یک سایت دیگر منعکس کرده..) اومده رو من مو به مو اینجا منعکس کنم و دقیقا همون باشه،(بطن خبر فقط فقط همون جرف آقای یوشیدا هست و بقیه ـش هم بازی با کلمات خود خبرنگار و تحلیل ـش نسبت به خبر) بالاخره حتما یه تغییراتی از دید خود خبرنگار هم صورت بگیره..بقیه حرف ها رو در پُست قبلی ـیم که ویرایش کردم، زدم !

عاشقتم یعنی :)) صاف تو متن خبر وارد کردی Sony قراره از مایکروسافت بهتر باشه، بعدشم می گی برداشت خودم بوده و می تونم تو خبر وارد کنم ؟ :))
ادیتور گیمسپات اون حرف رو زده، چون حقیقته و مایکروسافت خیلی در مورد E3 داره حرف می زنه ، چون برداشتش از هایپ اینه ( که به نظر من غلط هم هست) ، اما سونی ساکت بوده و همیشه اینطوری بوده.

شما الان یعنی کل برنامه های سونی برای E3 رو می دونی؟ :))

موفق باشی.

بعضی ها دیگه واقعا اصلا نمی دونم غرضشون چی هست ؟؟؟ اصل کار متن خبر هست که داره همه چیز رو بیان میکنه و به دید مخاطب میرسونه، اون قسمت تحلیل خبرنگار و شما حق نداری، اشکال بگیری..الان این قضیه برای تحریره هم صدق میکنه، طرف از نقد و تحلیل منتقد خوشش نمیاد، میاد اشکال می گیره ! اصلا هر کی با خبرگزاری و تحلیل خبرنگارها مشکل داره، میاد میگه ترجمه ناقص و تحریف شده و یا اشتباه هست... نمیدونم چه دلیلی داره، واقعا بعضی ها چنین حرف هایی رو می زنند. شما فقط می تونی نظر بدی و بطن خبر رو بخونی ! نه اینکه به تحلیل خبرنگار و یا صحبت های اون اشکال وارد کنی..خبرنگار اگر قدرت تحلیل رو نداشته باشه که خبرنگار نیست و فقط داره اسم ـش رو یدک میکشه، حالا اینکه شما با این حرف من مشکل داری، یه بحث کاملا جداست.....

o.k

واقعا لذت دیدن کنفرانس یوبی و سونی تا نزدیکای صبح جزو بهترین لحظات چند سال اخیرم بوده:| کلا یه جوری اول صبح آدم هایپ میشه تا اخر روز تو هایپ میمونه:|

دوست عزیز چه اصراری داری که کار اشتباه (البته ناخواسته) رو توجیه کنی؟
اینکه اون قسمت نظر خبرنگار منبع هست درست و اینکه شما هم میتونی نظرتو بعنوان خبرنگار به خبر اضافه کنی هم درست ولی اگه چیزی که به خبر اضافه میکنی فن بازی باشه به نظرت سنگ رو سنگ بند میشه؟ الان بخاطر همین قسمت که اشتباه ترجمه شده و شما ویرایش نمیکنی تاپیک پر اسپم شده!

@Gojira
نمیدونم دقیقا می خوای چی رو اثبات کنی ! ولی خُب مثل اینکه فرق "مترجم" (کسی که فقط ترجمه میکنه و ...) رو با "خبرنگار" نمی دونی.. ! :d
بعدشم من همین قدر میدونم که این خبر نباید بره روی صفحه اصلی و و و و .... چون از قبل خودم میدونم اگر بره، چه اتفاقات و عواقبی خواهد داشت...
از وقتی که من خبرنگار شُدم، خیلی کم پیش اومده که خبرهایی رو که میزارم در فروم، بر روی صفحه اصلی قرار بدم ! این خبر هم یکی از این موارد هست، ولی اگر دقت کنی به قول خودت این خبر میشه گفت در واقع یک "هایپ" به حساب میاد و بس...
تنها این خبر هم نبوده که من روی صفحه اصلی نگذاشتم، خیلی از خبرهای دیگر توی همین فروم هستش که روی صفحه اصلی نرفتند، ولی خُب در فروم بودند...
@Hamid Payne
خُب رفیق من هم که گفتم اون قسمت اگر طبق خبر حساب کنیم، درُست ترجمه نشده، پُست قبلی من رو نخوندی...
پ.ن: اینطور که شماها میگید اگر الان منبع خبر رو عوض کنم، باید به غیر از همون نقطه اصلی (که نقل قول های یوشیدا) هست، بقیه رو تغییر بدم..یکم خوب دقت کنید..:d

آقا مگه شما نمی دونید ایشون وظیفه ارشاد و هدایت ملت گیمر رو دارند؟

چرا بی خودی پست های تاپیک رو زیاد می کنید ، گشت ارشاد میاد جمتون می کنه ها از ما گفتن :-??

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or