سونی: 2009 سال PSP است

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
sony-deep-red-psp.jpg

Mark Levitan، مدیر بازاریابی و روابط عمومی پلی‌استیشن کانادا در دیدار خود با Herenb گفت که او اعتقاد دارد که سال 2009، سال PSP است.

وقتی که از او در مورد برنامه‌های سونی در سال 09 پرسیده شد، او گفت:" Massive Action Game یکی از بازی‌هایی است که در 09 عرضه می‌شود که 256 نفر را در حالت انلاین ساپورت می‌کند. Infamous یکی دیگر از بازی‌هاست. من همچنین فکر می‌کنم که سال 2009، سال PSP است. Resistance: Retribution در فوریه عرضه خواهد شد. بازی‌های زیادی در حال ساختند و من فکر می‌کنم که خرید یک PSP کار درستی باشد".

منبع

اواخر 2007 هم ما زیاد از این صحبت ها در مورد سال سونی یعنی 2008 و... (که دوستان زیادی هم تحلیل های توحمی زیاد در بارش نوشتن (!) ) دیدیم و شنیدیم !!
انشالله امسال دیگه مثل سال قبل نباشه ... !!

پس اینطور که معلومه ps3 واقعا امسال و سال 2009 شکست خوره ست
سال 2009 سال psp است سونی هم دیگه شورش در اورده پس god of war v kill zone چه کاره هستند
سال 2010 سال ps2 است

ایشالاه!
psp2 coming soon!!!!!! :laughing::laughing::laughing::laughing:
البته اونایی که psp ندارن و خیلی اقتصادی میندیشن وایسن عناوین رو ببینن که یوقت سرشون کلاه نره :biggrin1: بعد psp بخرن :cheesygri

ماشالا خبرو هم که براتون ترجمه میکنند به خودتون زحمت نمیدید درست بخونیدش

Mark Levitan، مدیر بازاریابی و روابط عمومی پلی‌استیشن کانادا یه نظری داده درباره سال 2009
ضمن اینکه ایشون اول اسم از بازی های PS3 برده و از PSP هم یه تعریف کوچکی کرده و گفته که عناوین بزرگی در سال 2009 عرضه میشن

خب حالا این استنباط و تفاسیر کارشناسانه که سونی شورش رو دراورده یا سال 2010 سال PS2 است چه طور از یه همچین متنی برآورد میشه !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or