(توجه :تک تک جملات خبر در متن اصلی آمده و هیچکدام ساخته ذهن بنده نیست)
Shuhei Yoshida ریاست بخش بین المللی سونی به تازگی اظهار کرده است: من باور دارم بازیهای غربی شروع به جذب گیمرهای ژاپنی به سمت خود کرده است. البته گیمرهای ژاپنی ترجیح میدهند عناوین بومی ژاپن را بازی کنند.
yoshida در مصاحبه ای با Official European PlayStation blog گفت: در حال حاضر موقعیت عنوان لانچ کنسول دستی ویتا یعنی Uncharted: Golden Abyss که به تازگی در ژاپن منتشر شده بر این نکته دلالت دارد که ما در گیمر های ژاپنی یک تغییر بزرگ را شاهد هستیم. با اطلاعاتی که ما از پیش فروش بازیها ها و همچنین میزان فروش خرده فروش ها بدست آوردیم , فهمیدیم از نظر محبوبیت بازی gulf محبوبترین عنوان و uncharted ویتا مقام دوم را در میزان محبوبیت بین ژاپنی ها دارد. من خیلی در خودم احساس غرور میکنم وقتی میبینم هر دو این عناوین ساخته استودیوهای خارجی سونی هستند.
مردم ژاپن سنت های قدیمی و بومی خود را همیشه در اولویت قرار میدهند, آنها عاشق استایل کارکتر هایی هستند که از مانگاها گرفته شده است, اما پیشرفت تکنولوژی ایجاب میکند که آنها call of duty و uncharted را هم دوست داشته باشند. مردم ژاپن کیفیت بالای این عناوین را مشاهده میکنند و به همین دلیل است که آنها پول میدهند تا هریسون فورد (کارکتر سری ایندیانا جونز) را در تلوزیون ببینند و uncharted بازی کنند.
درست است هریسون فورد در ژاپن دارای مقام بالایی در محبوبیت است.
منبع