سونی: کنسول PS4 قدرتش را در سال 2015 ثابت می‌کند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Sony-PS4-Official.jpg

درود.

آقای اندرو هاوس رییس بخش سرگرمی‌ های سونی در مصاحبه‌ای که با مجله معروف ژاپنی Nikkei Shimbun داشت اظهار کرد: "PS4 قدرتش را در سال 2015 ثابت می‌کند." آقای اندور هاوس با مجله چنین گفت:

• فروش PS4 در تعطیلات سال نو چه از نظر سخت افزار و چه از نظر نرم‌افزار بسیار رضایت بخش بوده.
  • از نکات قابل توجه نیز فروش بیشتر کنسول PlayStation 4 نسبت به PS2 در مدت زمان یک سال (پلتفرم PS2 در زمان مشابه 10.6 میلیون فروش و PS4 نیز 18.5 میلیون) اشاره میکنه و میگه وضعیت بارار از اون موقع تا به الان تغییر کرده و هواسمون هست که ببینیم PS4 می‌تونه باز در فروش از PS2 پیشی بگیره یا نه.
  • دستگاه PS4 بسیار بهتر از PS3 عمل کرده.
  • اندرو در مورد فروش منطفه‌ای دستگاه هم می‌گه، در ژاپن فروش PS4 قابل قبول است و در آمریکا با توجه به این واقعیت که دستگاه با کاهش قیمت و تبلیغات خوب مواجه شد نتایج فروشش قابل پیش‌بینی بود و در اروپا هم دستگاه فراتر از انتظار ظاهر شده.
  • هاوس در مورد بازی‌های PS4 در سال 2015 حرف میزنه و می‌گه با توجه به عناوین قدرتمندی چون The Order 1886 و Bloodborne در سال پیش رو، PS4 قدرت خودش رو اونجا ثابت می‌کنه.
  • هاوس در مورد سرویس PlayStation Now حرف میزنه و می‌گه سیستم استریم کردن بازی ها در حال حاضر به صورت بتا در آمریکای شمالی فعال هستش و به زودی هم منتشر می‌شه و این یکی از استراتژی‌های بزرگ شرکت هست.
  • یکی دیگه از هدف‌های سونی هم بهبود دادن به لاین-آپ بازی‌های casual هست که خانوادها بتونن لذت بیشتری ببرند.
  • در آخر هم در مورد حملات هکرهای DDoS به شبکه PSN گفت و ادامه داد این مشکل فقط مختص سونی نیست بلکه مایکرو هم این معضل رو داره و اینجور حملات یه تهدید جدید در صنعت کسب وکار به حساب میاد. و در ادامه هم میگه نمیشه به ظور 100% از این جور مشکلات جلوگیری کرد. ولی قول داد تدابیری برای اتفاقات دوباره اینچنینی صورت میگیره.

با همين يه بازي كه قرار 2015 بياد طراحي هوشمندانه مارك سرني واسه سخت افزار ps4 به صورت كاملا ملموس مشخص ميشه ...(هرچند كه تا همين جاي كار هم والحق و النصاف قدرت سخت افزار ps4 مشخص شده )
tnjb1k8ygsjma7l0u3xy.jpg

4qgknibjw8e99ocmvyv3.jpg

fifg8gptjp6tycbht7ka.jpg

در مورد PS4 همون Persona 5 ـش برای من کافیه تا بهترین کنسول نسل بعدی/فعلی توی سال 2015 باشه :bighug: اگه یه وقت توی E3 بزنند Zero رو هم معرفی کنند دیگه رویایی ترین سال گیمینگ میشه برام :x

پ.ن: تازه دوتا Devil May Cry هم داریم :x

آخرین ویرایش:
با اختلاف هشتصد تا بیشتر از بقیه منتظر The order 1886 ـَم ... با اختلاف مورد انتظار ترین بازی امسالمه...
خدای بازیسازی ناتی داگ که دیگه منتظر موندن نداره آنچارتد 4 رو به عنوان یه ابر بازی به وقتش تحویلمون میده فَکت مسلمه ... علی الحساب 1886 و بچسب که میخواد شروعی بس حیرت انگیز داشته باشه , ویوا اوردر ویوا سر گالاهاد :دی

اردر بنظرم بازی خوبی هست در حد شاهکار نیست اصلا ولی خوب همین شخصیت هاش و گرافیکش خیلیا رو جذب کرده!
امیدوارم از نظر نمراتم موفق عمل کنه ولی فک کنم اولین بازی خیلی خوب ps4 بلادبورن میشه و بعدشم که TA هست و R&C و دو جین بازی عالی دیگه!
از لاین آپ 2015 بشدت راضی ام بنظرم حرف درستی زده! :دی

میون این بازی هایی که اسم میبرید Tearaway Unfolded هم میاد که مطمئنا از تمام جزییات کنسول استفاده میکنه :> :دی
احتمال داره انچارتد 4 2016 عرضه بشه بره ژانویه 2016 خیلی احتمالش بالاست با توجه به سنگینی پروژه سونی هم جدیدا خوب تاخیر میزنه (order bloodborne driveclub ) بعید نیست انچارتد هم بره اوایل 2016.
آره سونی روانیه آنچارتد رو تو ژانویه میده :-j
خدا رو شکر ماه عرضه آنچارتد 4 هم مشخص شد ، فقط مونده روزش :دی

من شخصا امسال بعد از UC4 که کلا بحثش جداست و صد البته Persona 5 که کلن یه چیز دیگس و برای من جزو بازی ها حساب نمیشه و ملزوماته، بیشتر منتظر بازی های مستقل یا جم و جوری هستم که داره برای PS4 میاد. به همین لیست 100 بازی برتر سایت خودمون نگاه کنید. حالا با ترتیب رتبه ها کار ندارم و برام مهم نیست اما تو همین 30 تا بازی که معرفی کردن نصفش انحصاری های PS4 هستن که از حیث تنوع و بدیع بودن از شیر مرغ تا جون آدمیزاد رو شامل میشن. من با این قضیه خیلی حال میکنم.

امیدورم که مسولان سونی یه کم به خودشون بیان و کنسول و بازی هاش رو در کشور های جهان سوم و فقیر مثل ایران با تخفیف 100 دلاری عرضه کنه.نه اینکه بره توی امریکای شمالی تخفیف بده

ایران جزو بازار حساب نمیشه، بعد برای چی بیان اینکار رو بکنن؟ اونقدر آمار فروش چشمگیر نیستش که، فن بیس در حد پشمک ظاهر میشه(فروش چند هزارتایی توی یه کشور ملیونی)، جدا از اینها وقتی که ما قیمت ثابت و Copy right و ازین کوفت و زهرمارها نداریم، سونی بیاد بگه کنسول توی ایران 200 دلار! کدوم فروشنده ایرانی اون قیمت میده دستگاه رو؟ 200 دلار میخرن بعد به شما همون قیمت 500-600 دلار میفروشن.

برای من Bloodborne از Uncharted 4 هم از درجه اهمیت بالاتری برخوردار هستش....روی Order اونقدر حساب باز نمی کنم که "شاهکار" بشه.....بازی خوبی خواهد بود، شاهکار اصلی PS4 امسال Bloodborne هستش.

سونی بیاد بگه کنسول توی ایران 200 دلار! کدوم فروشنده ایرانی اون قیمت میده دستگاه رو؟ 200 دلار میخرن بعد به شما همون قیمت 500-600 دلار میفروشن.
همچین چیزی که اتفاق نمیفته ، وقتی خود سونی بیاد و کنسولشو بفروشه ، تو از فروشنده های با انصاف دور تا دور بازار نمیخری .

در مورد بازی و کپی رایت هم میشه کارایی کرد ، اینک بازی با قیمت کمتری باشه ، اما اینا همش عنایت جامعه جهانی و خودمون نسبت به خودمون رو میخواد که نیست !

مردم خودشون عقل دارن میدونن کدوم کنسول رو انتخاب کنند تا لذت بیشتر و تجربه ی خوبی از عناوین انحصاریش داشته باشن

اگه مشتری مداری سونی نبود مطمئنا این موفقیت ها و رکوردها هم نبود

PS4 همون 2014 هم نشون داد كاملا با كنسول هاي رقيب فاصله داره ديگه چه برسه به 2015 و اون همه بازي
كلا دوران طلايي داره تكرار ميشه

احتمال داره انچارتد 4 2016 عرضه بشه بره ژانویه 2016 خیلی احتمالش بالاست با توجه به سنگینی پروژه سونی هم جدیدا خوب تاخیر میزنه (order bloodborne driveclub ) بعید نیست انچارتد هم بره اوایل 2016.
................

به شخصه فکر میکنم بهترین انحصاری سونی 2015 همین bloodborne هست یک گیمپلی hardcore خالص رو داره .
ببین U4 چه لرزه ای به تنه ملت انداخته :d

بعید میدونم، تا به حال ND تاخیر توی بازیهاش نداشته، 2 سال 2 سال بدون وقفه بازی تحویل داده سر وقت.....اون کنسلی ها هم کار خود سونی نیست که کار استدیو هاست، حالا Order که دست یه پروژه خیلی گنده برای یه استدیو Mediocore بوده، Driveclub هم اینقدر حاشیه دار بود که مسخره اش رو در آورده بودن بازی اونقدر تاخیر افتاد....Bloodborne هم تاخیرش کاملا استراتژیک بود، آدم توی یه ماه دوتا AAA title بیرون نمیده. Naughty Dog توی یه Level متفاوتی از هر سه تا اون استدیو ها قرار داره (کلا شاید 4-3 تا استدیو توی کل دنیا در این حد و اندازه باشن) بعد اصل رقابت همون نوامبر هستش، غیر ممکنه سونی این فرصت رو از دست بده که بهترین بازیش که Crown Jewel نسل پیشش بود با بقیه Blockbuster AAA Title های بقیه شرکت ها شاخ به شاخ نشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or