آقای اندرو هاوس رییس بخش سرگرمی های سونی در مصاحبهای که با مجله معروف ژاپنی Nikkei Shimbun داشت اظهار کرد: "PS4 قدرتش را در سال 2015 ثابت میکند." آقای اندور هاوس با مجله چنین گفت:
- فروش PS4 در تعطیلات سال نو چه از نظر سخت افزار و چه از نظر نرمافزار بسیار رضایت بخش بوده.
- از نکات قابل توجه نیز فروش بیشتر کنسول PlayStation 4 نسبت به PS2 در مدت زمان یک سال (پلتفرم PS2 در زمان مشابه 10.6 میلیون فروش و PS4 نیز 18.5 میلیون) اشاره میکنه و میگه وضعیت بارار از اون موقع تا به الان تغییر کرده و هواسمون هست که ببینیم PS4 میتونه باز در فروش از PS2 پیشی بگیره یا نه.
- دستگاه PS4 بسیار بهتر از PS3 عمل کرده.
- اندرو در مورد فروش منطفهای دستگاه هم میگه، در ژاپن فروش PS4 قابل قبول است و در آمریکا با توجه به این واقعیت که دستگاه با کاهش قیمت و تبلیغات خوب مواجه شد نتایج فروشش قابل پیشبینی بود و در اروپا هم دستگاه فراتر از انتظار ظاهر شده.
- هاوس در مورد بازیهای PS4 در سال 2015 حرف میزنه و میگه با توجه به عناوین قدرتمندی چون The Order 1886 و Bloodborne در سال پیش رو، PS4 قدرت خودش رو اونجا ثابت میکنه.
- هاوس در مورد سرویس PlayStation Now حرف میزنه و میگه سیستم استریم کردن بازی ها در حال حاضر به صورت بتا در آمریکای شمالی فعال هستش و به زودی هم منتشر میشه و این یکی از استراتژیهای بزرگ شرکت هست.
- یکی دیگه از هدفهای سونی هم بهبود دادن به لاین-آپ بازیهای casual هست که خانوادها بتونن لذت بیشتری ببرند.
- در آخر هم در مورد حملات هکرهای DDoS به شبکه PSN گفت و ادامه داد این مشکل فقط مختص سونی نیست بلکه مایکرو هم این معضل رو داره و اینجور حملات یه تهدید جدید در صنعت کسب وکار به حساب میاد. و در ادامه هم میگه نمیشه به ظور 100% از این جور مشکلات جلوگیری کرد. ولی قول داد تدابیری برای اتفاقات دوباره اینچنینی صورت میگیره.