سونی : چرا PS Vita، از 512 مگابایت رم بهره می برد ...

T@ntaL 73

کاربر سایت
ps_vita.jpg

چندی پیش شایعاتی از منبعی فرانسوی مبنی بر تقلیل حافظه ی RAM کنسول دستی PS Vita به 256 مگابایت، در جهت اهداف تجاری و رقابت با 3DS و رساندن قیمت این کنسول به قیمتی بین 250 تا 300 دلار، در سایت های مختلف پخش شده بود که چندی پیش سونی به به این شایعات خاتمه داد و خاطرنشان کرد که این کنسول، از همان 512 مگابایت RAMـی که از پیش تعیین شده بود بهره میبرد و هیچ گاه به کم کردن مقدار رم این کنسول به عنوان یک گزینه نگاه نکرده است . امروز سونی به توضیح در مورد این کار و استفاده از این مقدار RAM در این کنسول پرداخت که به شرح زیر میباشد.

یکی از امکاناتی که این مقدار RAM به Vita میدهد، قادر ساختن این کنسول به اجرای برنامه هاییست که به صورت پس زمینه و در حین بازی، اجرا میشوند. یکی از این برنامه ها، voice chat در حین بازی و در چهارچوب Party system این کنسول است.

در جریان Gamescom، آقای Shu Yoshida رئیس استودیوهای Worldwide سونی اظهار داشت :"یکی از دلایل مهم این کار این است که هر چه RAMـِ بیشتری برای سازندگان در دسترس باشد، بازیسازی برای آنها آسانتر خواهد شد."

"ولی در کنار آن {بازیسازی راحت تر}، امکان اجرای برنامه های پس زمینه و یا سوییچ کردن بین بازی و دیگر برنامه ها نیز از اهمیت زیادی برخوردار است."

همچنین او در مورد شایعات پیرامون تقلیل رم این کنسول، چنین گفت:" خیلی مضحک و خنده دار است. شایعاتی در چند ماه اخیر پخش شده است. بعضی سازندگان به نصف شدن مقدار حافظه اشاره کردند. ولی ما هیچ وقت به میزان حافظه ی رم این کنسول اشاره ای نکرده بودیم و هرگز هم تغییری در آن نخواهیم داد."

"ما از مدتی پیش، شروع به ساخت بازی برای Vita کردیم و از ژانویه نیز از این بازی ها نمایش هایی داشتیم – مثل Uncharted – اگر مقدار رم درست وسط فرایند ساخت بازی کاهش پیدا کند، مسلما پروسه ی ساخت بازی به اتمام نخواهد رسید."

من توییت های زیادی مبنی بر اشتباه سونی در کاهش رم Vita، دریافت کردم. ولی ما تا کنون در مورد مقدار رم این کنسول توضیحی نداده بودیم و هیچ گاه تصمیم به کم کردن آن نداشتیم."

"بنابراین، با ورود به GamesCom، به توافق رسیدیم که هیچ دلیلی برای مخفی کردن این موضوع وجود ندارد. ما از ابتدا 512MB رم و 128 مگابایت VRAM، برای Vita در نظر گرفته بودیم. در واقع اگر ترکیب آنها را در نظر بگیریم، PS Vita، به نسبت PS3، از مقدار بیشتری حافظه ی RAM، بهره خواهد برد {حافظه ی اصلی PS3 را 256 مگابایت XDR DRAM تشکیل داده و از 256 مگابایت GDDR3، حافظه ی گرافیکی بهره میبرد.}"

ابهامات و شایعات پیرامون حافظه ی Vita، گیمرها را در مورد قدرت نهایی این کنسول دچار نگرانی کرده بود که Yoshida، در این مورد به آنها اطمینان داد و خاطر نشان کرد:

"تاکنون واکنش های مثبتی از سازندگان و همکارانمان دریافت کردیم. ما حتی قادر بودیم تا قدرت بیشتری به کنسول قابل حملمان تزریق کنیم، ولی نباید تعادل بین اندازه، وزن و میزان ساعتی که میتوانید با کنسول بازی کنید را فراموش کرد. ما احساس میکنیم که به بهترین تعادل در زمینه ی خلق تجربه ای عالی بر روی Vita، رسیده ایم."

این کنسول دستی در ابتدای سال 2012 در اروپا عرضه خواهد شد.

اصلا چرا بحث گوشی رو میارین وسط. اون برند سونی اریکسون هست. نه سونی.

اتفاقا از نظر همه کارشناسان تکنولوژی همیشه سونی تکنولوژی رو جلو برده. کی عقب بوده؟؟؟؟؟؟؟؟

برین همه نقد و سایت ها و مجلات رو توی زمینه های سرگرمی بخونید.

دهه 90 سونی پیش برد cd رو تو دنیای خیلی جلو انداخت

بعدش نوبت به dvd شد. باز سونی

بعدش هم تجاری کردن bluray

3d توی دوربین خانگی و توی تلویزیون و کنسول هم پشتت سونی بود. میدونی آخرین جام جهانی با دوربین سونی به صورت 3d فیلم برداری میشد؟

من فن نیستم ولی واقعیت رو گفتم. از خودم هم نمیگم . هر کدوم از تکنولوژی ها رو تو اینترنت سرچ کن و تاریخچه اونها رو بخون

نه ببین دوست عزقز این اشتباست من تو صحفه قبل هم گفتم کاش سونی به روزهایی اوجش برگرده اونی که تو میگی مال روزای اوجش بود الان مهمه...ببین گوشی سونی اریکسون رو سونی میسازه دیگه وقتی تکنولوژی شو داشته باشه تو کنسول استفاده کنه حتما تو گوشی هم استفاده میکرد...درمورد نقد هم برو چندتا سایت خارجی ببین اخه تو ایران وقتی سونی سود بیشتری داره و مردم پول بیشتری براش میدن چرا بیان ازش بد بگن؟؟؟بخاطر سود بیشتر ازش تعریف میکنن.......همین tv3dکه میگی از همه برندهای دیگه کیفیتش پایین تره و سونی تو3dضعیفه ولی تو سایت های ایرونی فقط مجله عصر ارتباطات اینو گفته....برو فارسی تصویری تار از سرباز سونی رو سرچ کن نقدشو بخون.....نباید هرچی فروشنده یا سایت گفت باور کنیم یا همین طرفدار یه برند باشیم بگیم دیگه بهترینه واقعیت یه چیز دیگست

چندی پیش شایعاتی از منبعی فرانسوی مبنی بر تقلیل حافظه ی RAM کنسول دستی PS Vita به 256 مگابایت، در جهت اهداف تجاری و رقابت با 3DS و رساندن قیمت این کنسول به قیمتی بین 250 تا 300 دلار، در سایت های مختلف پخش شده بود که چندی پیش سونی به به این شایعات خاتمه داد و خاطرنشان کرد که این کنسول، از همان 512 مگابایت RAMـی که از پیش تعیین شده بود بهره میبرد و هیچ گاه به کم کردن مقدار رم این کنسول به عنوان یک گزینه نگاه نکرده است . امروز سونی به توضیح در مورد این کار و استفاده از این مقدار RAM در این کنسول پرداخت که به شرح زیر میباشد.
نکته جالبش اینه که شایعه شد به خاطر اینکه کنسول به قیمت عالی 250 دلار برسه ، RAMـش کم میشه ! یعنی این قیمت انقدر برای Vita عالی بود که حتی تا این شایعه هم پیش رفت ! ولی وقتی معلوم شد 512 مگابایت هست و قیمتش هم همون 250 دلار ، یکی دو تا تحلیل گر پریدن وسط که آقا گرونه ! =))

چند تا فرق بین کنسول دستی و گوشی موبایل وجود داره :
1. کنسول دستی بازی هایی داره که روی گوشی موبایل تا قیامت هم نمیاد. از 3DS که بازی های ماریو و زلداش میلیون ها مشتری داره تا همین بازی های انحصاری Vita که فقط روی این کنسول انجام شدنیه. ربطی هم به سخت افزار نداره. کلآ نمیاد !
2. کنسول دستی دکمه داره. یعنی میشه بازی غیرلمسی هم باهاش انجام داد که این روزا توی موبایل تقریبآ همچین چیزی نمی بینیم و همه بازی ها مجبورن لمسی باشن چون دکمه ای موجود نیست. پس کلآ سبک های زیادی که نیاز به دکمه دارن توی موبایل وجود نداره یا رابط کاربری و گیم پلیش به زور عوض شده.
3. کنسول دستی قیمتش 250 دلار هست ولی موبایلی که این کیفیت رو ارائه بده هنوز وجود نداره و وقتی هم وجود داشته باشه بسیار بیشتر از 250 دلار هست. پس کسی که فقط بخواد بازی کنه ، بعیده موبایل بگیره.
در مجموع به نظر خودمم فروش کنسول های دستی دیگه مثل قبل نیست و کمتر میشه ولی هیچ وقت تموم نمیشه. همون طور که الآن دیگه موبایل های کاملآ معمولی هم دوربین های 5 و 8 مگاپیکسلی دارن ولی تولیدکننده های دوربین ها ورشکست نشدن و توی اکثر خونه ها یه دوربین هم غیر از موبایل وجود داره.

موفقیت یه کنسول به قدرت سخت افزاریش تنها وابسته نیست...
در حال حاضر وضعیت بازار کنسولهای دستی خیلی قاراش میشه واینو حتی از فروش 3dsهم فهمید که حتی الان چند وقتیه که قیمتش شده 150دلار ولی باز من اخبار فروش رو دنبال میکنم میبینم بازم تو فروش این کنسول تحول مثبتی رخ نداده ...
دادن یه سخت افزار جدید تو بازار تو این وضعیت میتونه منجر به فاجعه برای اون شرکت بشه..
که نظر من اینه که این کنسول یه شکست تجاری بد رو برای سونی رقم میزنه...
حالا میخواد رمش هم 1گیگ باشه.
این دوتا شرکت {نینتندو وسونی}باید یاد بگیرن که فروش تنها در امریکا واروپا نیست وباید به کشورهایی که به اونها اهمیت نمیدن مثل چین وهند وروسیه وکشوری مثل ایران که فقط سه تا کشور اولی نصف جمعیت کره زمین رو تو خودشون جا دادن باید بسیار مهم تلقی بشن که فعلا بخاطر فروش یه بازی 59دلاری نمیشن ..

آخرین ویرایش:
من الان رو گفتم؟؟من گفتم وقتی ویتا عرضه شد گوشی ها خیلی قویترن ...دوست عزیز یکی مثه اپل تو2هسته ای مونده و مشکل داغ شدن باعث شده ایفون5با تاخیر چند ماهه عرضه کنه و الان ویتا 4هسته ای و یه کوره ست ولی سامسونگ تو گلکسی2این مشکل رو حل کرده....الان قراره تو همین پاییز گوشی های 4هسته ای بیان ولی ویتا2012میاد پس خیلی عقبه.....ولی خب واقعیت اینه گوشی ها انچارتد رو ندارن.........درضمن وقتی ویتا معرفی شد خود شونی گفت مشکل داغ شدن مشکل اصلی
اول اینکه میشه یه منبع برای حرفاتون راجع به گرم شدن ویتا بدید؟
دوم هم اینکه کدوم گوشی پیدا میشه که با این امکانات فقط 250 تا قیمت داشته باشه؟!

8030 @
موفقیت یه کنسول به قدرت سخت افزاریش تنها وابسته نیست...
موفقیت یه کنسول اصلاً به سخت افزار مربوط نیست، همونطور که DS از PSP سخت افزار ضعیف تری داشت ولی بیشتر فروخت و همینطور Xbox که از PS2 قویتر بود ولی شکست خورد . موفقیت یه کنسول فقط به بعد نرم افزاریش مربوط هست (البته بعد از قیمت)
دادن یه سخت افزار جدید تو بازار تو این وضعیت میتونه منجر به فاجعه برای اون شرکت بشه..
که نظر من اینه که این کنسول یه شکست تجاری بد رو برای سونی رقم میزنه...
سونی تا الان نشون داده که خیلی خوب برنامه ریزی کرده و با این قدرت و قیمت و بازی ها به نظر من که شکست خوردنش غیر ممکنه. البته به این هم بستگی داره که "شکست" چی تعریف بشه. چون به نظرم از 3DS بهتر فروش میکنه ...
این دوتا شرکت {نینتندو وسونی}باید یاد بگیرن که فروش تنها در امریکا واروپا نیست وباید به کشورهایی که به اونها اهمیت نمیدن مثل چین وهند وروسیه وکشوری مثل ایران که فقط سه تا کشور اولی نصف جمعیت کره زمین رو تو خودشون جا دادن باید بسیار مهم تلقی بشن که فعلا بخاطر فروش یه بازی 59دلاری نمیشن ..
هر کشوری که بازار فروش خوبی داشته باشه و مستعد باشه و در کنار اینها کپی رایت هم داشته باشه برای این کمپانی ها اهمیت پیدا میکنه. با توجه به اینکه سود فروش نرم افزار خیلی بیشتره در حالی که روی سخت افزار ضرر هم میدن ... به همین دلایل کشور های خاور میانه و آمریکای جنوبی مهم نیستن ...

• Like
Reactions: Scαrface
اول اینکه میشه یه منبع برای حرفاتون راجع به گرم شدن ویتا بدید؟
دوم هم اینکه کدوم گوشی پیدا میشه که با این امکانات فقط 250 تا قیمت داشته باشه؟!

هیچ کدوم از سوالاتو نمیتونه جواب بده چون جوابی وجود نداره براش!
موضوع اینه که ایشون یسری نظرات شخصی رو میبندن به همه.....

الان شما بخوای یه اسمارت فون هیولا بخری حداقل باید 500 تا براش پیاده بشی که به هیچ وجه قدرتش نزدیک ویتا هم نمیشه بازیاشم که مشخصه چیاس.دوستمون مثال خوبی زد الان بعد از گذشت این همه سال و پیشرفت کیفیت دوربینهای عکاسی و فیلم برداری توی اسمارت فون ها تقریبا هیچ لطمه ای به بازار دوربین های دیجیتال و فیلم برداری نخورده!

اول اینکه میشه یه منبع برای حرفاتون راجع به گرم شدن ویتا بدید؟ دوم هم اینکه کدوم گوشی پیدا میشه که با این امکانات فقط 250 تا قیمت داشته باشه؟!
وقتی سونی برا اول بار تاییدش کرد با نامngpگفته بود مشکل حرارات کنسول و....نمیدونم از کجا برات پیدا کنم ولی این مهم نیست اگه به گوشی و تبلت اشنا باشی میفهمی که الان حرارت تبلت و گوشی ها مشکل همه ی سازنده هاست ....شما قیمتpsvitaخارج ایران رو با قیمت گوشی داخل ایران مقایسه میکنین؟؟؟؟!!!اگه خارج ایران گوشی با قرارداد بخری شاید کمتر از اینم بشه و بدون قرارداد نسبت به امکاناتش گوشی بهتره گوشی که فقط برا بازی نیست

---------- نوشته در 06:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:34 PM ارسال شده بود ----------

هیچ کدوم از سوالاتو نمیتونه جواب بده چون جوابی وجود نداره براش!
موضوع اینه که ایشون یسری نظرات شخصی رو میبندن به همه.....

الان شما بخوای یه اسمارت فون هیولا بخری حداقل باید 500 تا براش پیاده بشی که به هیچ وجه قدرتش نزدیک ویتا هم نمیشه بازیاشم که مشخصه چیاس.دوستمون مثال خوبی زد الان بعد از گذشت این همه سال و پیشرفت کیفیت دوربینهای عکاسی و فیلم برداری توی اسمارت فون ها تقریبا هیچ لطمه ای به بازار دوربین های دیجیتال و فیلم برداری نخورده!
دوست عزیز باور کن هیچ دلیلی نداره الکی حرف بزنم....واقعا حرفاتون منطقی نیست ویتا2012میاد تا اون موقع گوشی ها خیلی قویتر از ویتا شدن ولی مهم اینه بازی های ویتا رو ندارن ولی احتمالش خیلی زیاده سونی بازی ها رو برا گوشی هم بزنه....اکسپریا پلی هم اغاز گر این راهه اگه سونی الان vitaرو عرضه میکرد میتونستیم بگیم فوق العاده ولی سال2012یه گجت معمولیه....

بابا خدایش چرتوپرت گفتن هم حدی داره.آدم نظرات بعضی هارو می خونه می خواد خودشو بکشه...یکی نیست بگه آخه بنده خدا کی گفته اسمارت فون از نظر نرم افزاری و کیفیت ارائه ی بازی ها حتی به گرد ویتا میرسه یا حتی PSP.....از نظر گرمایشی هم وقتی هیچ منبعی واسه حرفات نداره پس یه مش حرف الکی رو به عنوان حقیقت به خورد ملت نده...البته من میدونم این کارا از کجا نشئت میگیره....حیف وقت

بابا خدایش چرتوپرت گفتن هم حدی داره.آدم نظرات بعضی هارو می خونه می خواد خودشو بکشه...یکی نیست بگه آخه بنده خدا کی گفته اسمارت فون از نظر نرم افزاری و کیفیت ارائه ی بازی ها حتی به گرد ویتا میرسه یا حتی PSP.....از نظر گرمایشی هم وقتی هیچ منبعی واسه حرفات نداره پس یه مش حرف الکی رو به عنوان حقیقت به خورد ملت نده...البته من میدونم این کارا از کجا نشئت میگیره....حیف وقت

برا همینه تو هیچ سایتی بحث نمیکنم چون ایرا پر از ادمایی مثه تو....شماها اصلا فک میکنینن؟؟؟یه جوری حرف دمیزنین انگار الانpsvita اومده و من میگم نخیرین داغ میکنه و.....اخه نابغه وقتی بیاد این مشکل رو نداره من میگم الان بخاطر این عرضه نشده چون میخوان این مشکل حرارت رو حل کنن چون الان دنیایه دتکنولوژی این مشکل رو تو2هسته ای ها داره حالا چه برسه به4هستی ویتا!!!گرفتین؟؟؟شماها همتون از روی تعصب حرف میزنینن حتی به خودتون زحمت نمیدین که درباره برند مورد علاقتون تحقیق کنین همین سونی داره چند ساله افت میکنه و هر سال ضرر میده تو زمینه گوشی لپ تاپ و...ولی به یه فن سونی بگی مسخرست میکنه چرا چون روش تعصب داره و به نظرش سونی از مریخ اومده وهیچ نقصی تو کارش نیست

برا همینه تو هیچ سایتی بحث نمیکنم چون ایرا پر از ادمایی مثه تو....شماها اصلا فک میکنینن؟؟؟

نه ما ایرانی ها اصلا فکر نمیکنیم هیچی هم حالیمون نیست. در مقابل شما اینکاره ها هم عددی نیستم. پس بهتره شما خارجی ها که سطحتون خیلی بالا هست برید همون جایی که سطح بقیه مثل شماست پست بدید و مارو از فیض بردن از سطح بالای کمالات و جمالاتتون محروم فرمایید.

ویژگیهای PS Vita .

خوب به جای پریدن به هم بهتره این ویژگیهایی که از PS Vita بدست اوردم رو مطالعه کنید براتون بد نیتس .

نام پلتفرم : PlayStation(R)Vita
شماره مدل دستگاه : PCH-1000 series

CPU یا همان پردازنده : ARM(R) Cortex(TM)-A9 core (4 core)
GPU دستگاه : SGX543MP4+
External Dimensions: دستگاه : Approx. 182.0 x 18.6 x 83.5mm (width x height x depth) (tentative, excludes largest projection)
صفحه نمایش دستگاه : 5 اینچ (16:9), 960 x 544, و دارای 16 میلیون رنگ همچنین OLED و صفخه لمسی
مموری اصلی دستگاه : 512MB
VRAM دستگاه : 128MB

مابقی هم حس ترجمه نیست میتونید ببینید .

• Rear touch pad: Multi touch pad (capacitive type)
  • Cameras:
    – Front camera, Rear camera
    – Frame rate: 120fps@320×240(QVGA), 60fps@640×480(VGA)
    – Resolution: Up to 640×480(VGA)
  • Sound: Built-in stereo speakers, Built-in microphone
  • Sensors: Six-axis motion sensing system (three-axis gyroscope, three-axis accelerometer), Three-axis electronic, compass
  • Location: Built-in GPS (3G/Wi-Fi model only), Wi-Fi location service support
  • Keys / Switches:
    – PS button
    – Power button
    – Directional buttons (Up/Down/Right/Left)
    – Action buttons (Triangle, Circle, Cross, Square)
    – Shoulder buttons (Right/Left)
    – Right stick, Left stick
    – START button, SELECT button
    – Volume buttons (+/-)
  • Wireless communications:
    – Mobile network connectivity (3G/Wi-Fi model only)
    – IEEE 802.11b/g/n (n = 1×1)(Wi-Fi) (Infrastructure mode/Ad-hoc mode)
    – Bluetooth(R) 2.1+EDR (A2DP/AVRCP/HSP)
  • Slots/Ports:
    – PlayStation Vita card slot
    – Memory card slot
    – SIM card slot (3G/Wi-Fi model only)
    – Multi-use port (for USB data communication, DC IN, Audio (Stereo Out /Mono In), Serial data communication), Headset jack (Stereo mini jack) (for Audio (Stereo Out/Mono In))
    – Accessory port
  • Power: Built-In Lithium-ion Battery,AC adaptor
  • Supported Music: MP3 MPEG-1/2 Audio Layer 3, MP4 (MPEG-4 AAC)
  • AV content: WAVE (Linear PCM)
  • Videos: MPEG-4 Simple Profile (AAC), H.264/MPEG-4 AVC, High/Main/Baseline Profile (AAC)
  • Photos: JPEG (Exif 2.2.1), TIFF, BMP, GIF, PNG

نه ما ایرانی ها اصلا فکر نمیکنیم هیچی هم حالیمون نیست. در مقابل شما اینکاره ها هم عددی نیستم. پس بهتره شما خارجی ها که سطحتون خیلی بالا هست برید همون جایی که سطح بقیه مثل شماست پست بدید و مارو از فیض بردن از سطح بالای کمالات و جمالاتتون محروم فرمایید.

دوست عزیز چرا ناراحتی میشی؟؟ماه رمضمونی روزه نمیخوام کسیو ناراحت کنم یا شاید اصلا ما خارجی ها رو ادم حساب نمیکنی که ناراحت بشی....ولی این یه واقعیت هنه سایت های ایران رو بری این تعصب مسخره رو برند یا وسیله میبینی وهرچی بهش بگی حرفتو قبول نمیکنه.....من الان گفتم سونی نتونسته داغی رو حل کنه براهمین دیر عرضه میشه ولی دوستان یه جوری میگن انگار من گفتم الان psvitaتو بازاره و گزارش داغ شدنش اومده و....واقعا مسخرست هیشکی نفهمید منظورم چیه بیخیال بابا شما درست میگین ایرونی های عزیز به قول خودتون بهترین مردم دنیا بهترین کشور دنیا ما خارجی ها رو ببخشین!!!ا

• Like
Reactions: baris manco
دوست عزیز چرا ناراحتی میشی؟؟ماه رمضمونی روزه نمیخوام کسیو ناراحت کنم یا شاید اصلا ما خارجی ها رو ادم حساب نمیکنی که ناراحت بشی....ولی این یه واقعیت هنه سایت های ایران رو بری این تعصب مسخره رو برند یا وسیله میبینی وهرچی بهش بگی حرفتو قبول نمیکنه.....من الان گفتم سونی نتونسته داغی رو حل کنه براهمین دیر عرضه میشه ولی دوستان یه جوری میگن انگار من گفتم الان psvitaتو بازاره و گزارش داغ شدنش اومده و....واقعا مسخرست هیشکی نفهمید منظورم چیه بیخیال بابا شما درست میگین ایرونی های عزیز به قول خودتون بهترین مردم دنیا بهترین کشور دنیا ما خارجی ها رو ببخشین!!!ا
دوست عزیز الآن عصر حجر نیست که یکی بیاد بگه من پرواز میکنم و ملت براش کف بزنن. برای هر حرفی یه مدرک ، منبع ، لینک و ... ارائه میشه تا بشه روش بحث کرد. شما میای میگی Vita داغ میکنه ! بعد دوستان میگن لینک بدین ، میگی چرا تعصب دارین !!! این مسآله رو بدون لینک توی یه فروم معتبر خارجی بگین ، به مراتب بدتر از اینجا برخورد میکنن.

اخه دوست عزیز این منبع نمیخواد چیزی نیست که رسما اعلام بشه و...میشه گفت به ویتا ربط نداره به پردازنده ربط داره...نمیدونم چطور بگم که بفهمین...وقتی معرفی شد یکی از مسولان سونی گفت مشکل حرارت بالایی پردازنده هست و این یه مشکل طبیعیه و همه سازنده ها دارن.و من نمیدونم چطور منبعی برا این بیارم ولی مهم نیست چون این کاملا مشخصه الان ایپد2داغ میکنه برا همین اپل داره رو ایفون5بیشتر کار میکنه ایپد2هسته ای داغ میکنه.همه گوشی های 2هسته ای داغ میکنن ولی گلکسی کمتر...الان psvitaهمین پردازنده ایپد2روداره ولی خیلی قویترو4هسته ای!!پس این دیگه مقاله نمیخواد درموردش بگی یا سونی بیاد رسما اعلام کنه یه مشکل طبیعیه که نیاز به گفتنش نیست.سونی تا الان نتونسته یه گوشی2هسته ای عرضه کنه نمیدونم چطور میخواد گجت4هستی بسازه برا همین 2012میاد خب سونی نمیاد اینو بگه که تکنولوژی شو نداره که من بیام منبعشو برات بذارم این چیزیه که جلو چشمه و منطقیه والکی حرف نمیزنم

• Like
Reactions: Kevingamer441

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or