سونی و یک رونمایی بزرگ در 12 دسامبر

بنظر شما احتمال کدام گزینه بیشتر است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    44

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام

ps3s.jpg

Twisted Metal, Socom 4, Killzone 3, Motorstorm Apocalypse, The Last Guardian… یک لیست بی نظیر از بازیهای انحصاری سال اینده PS3 ،کافی نیست؟ خوشبختانه سونی هنوز هم عناوین رونمایی نشده زیادی دارد که که یکی از انها قرار است در ماه اینده معرفی شود.

سونی فقط اعلام کرد که انها اماده رونمایی از یک بازی انحصاری دیگر برای PS3 در 12 دسامبر یک روز پس از VGA در Spike TV است.در حقیقت بازی به اندازه ای بزرگ است که سونی میخواهد یک رویداد اختصاصی برای ان ساعت 2PM PST در شنبه (12 دسامبر ) برگزار کند.

مشخص نیست یک بازی از استدیو های داخلی سونی خواهد بود یا همکاری با یک استدیو مستقل؟! شما چی فکر میکنید؟ Sly4 ، Uncharted 3 یا یک بازی کاملا جدید؟ حدس بزنید.

Source

• Like
Reactions: Bayonetta
آقا جان تیترت غلطه.... مگه سونی همچین چیزی رو اعلام کرده که اینطوری نوشتی؟

ببینم وقتی تو شایعات خبری گزاشته میشه ؟ مفهوم چی داره ؟ حتما باید یک علامت سوال جلوش باشه شایعات برای چیه پس. مگه در خبر من گفتم اعلام شده !!
ین تاپیک چیه الان!؟
سایت Kotaku حدس میزنه که تو VGA بازی UC 3 معرفی بشه.خب که چی!
تیتر شما میگه بازیرو سونی معرفی کرده!
.......... /:) :|

ببینم وقتی تو شایعات خبری گزاشته میشه ؟ مفهوم چی داره ؟ حتما باید یک علامت سوال جلوش باشه شایعات برای چیه پس

الان این چه ربطی به حرف من داره؟ میدونم تو بخش شایعات ارسال کردی ولی نوشتی:

SONY : معرفی بازی Uncharted 3 در VGA

این یعنی سونی این خبر رو اعلام کرده، در حالی که همچین چیزی نیست و منبع شایعه Kotaku هست. حالا متوجه شدی چی میگم؟

من با وجود این که دوست دارم تمام عنوان های که در نظر سنجی هستش باشه .:d

اما به نظرم غیر قابل پیش بینی درست هستش و بازی جزو هیچ کدام نیست به احتمال 80% .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or