سونی ویدیو ی مربوط به ps4 را تکذیب میکند

MR.BIG BOSS

کاربر سایت
ps4_playstation_4_orbis_2.jpg

همانطور که در عکس بالا مشاهده میکنید تصویر و ویدیو ی جدید از شکل ظاهری کنسول ps4 مشاهده میکنید که سونی آن را fake میداند ولی در این ویدیویجالب از کنسول ps4 پخش شده این ویدیو به قدری طبیعی و real هست که اصلا fake به نظر نمیرسد
نقل قول ویدیو:
چشمان مردمان مختلف را از اغلیت های مختلف چه سفید و چه سیاه نشان میدهد که داخل مردمک چشمشان علامتها محبوب دسته های سونی هست و به شکل دایره مثلث ضبدر و مربع هست با نمایش دادن چند صورت مختلف کنسول زیبای سونی نمایش داده می شود که از لحاظ بصری واقعا مجذوب کننده و زیبا هست کنسول به رنگ مشکی براق هست و بسیار زیبا و real به نظر میرسد بعد نمایش کنسول بازی خیره کننده ای نمایش داده می شود که به نظر می رسد این بازی کیلزون 4 (SHODOW FALL )باشد که FAKE بودن را صد برابر تکذیب میکند.این بازی قدرت بصری فوق العاده ای دارد . و در آخر هم نوشته ای میاید و psn و ps4 را نشان میدهد .
این ویدیو را میتوانید در منبع زیر ببینید (به علت ش یتر بودن این ویدیو فقط با قند شکن میتوانید این کار را انجام دهید چون مستقیما در یوتیوب این ویدیو قرار دارد)
منبع

آخرین ویرایش:
اتفاقا" به شدت به نظر من واقعي ميزد! خصوصا" با اون قسمتهايي كه از KZ بود انگار نشون داد خيلي واقعي ميزد !!!

و اما در مورد اين حدسيات من باب LED گذاشتن كه فلان ه و غيره ... !؟
سوني قبلا" هم از اينكار مي كرده يه سري از تلويزيون هاش رو با سيستم LED براي روشن شدن مارك خودش و اون قسمت دكمه هاش لمسي مانند جلو TV بيرون داده ! كه خيلي راحت ميشد خاموششون كرد ولي ميتونه اينهارو بذاره داخل بازي !

حالا شايد گفته فيك ه از اين لحاظ بوده يه تغييراتي خودشون باز دادن بيرون !

گر چند اين چند وقته سوني خيلي اطلاعات ازش لو رفته :| علي الخصوص از TLoU كه اعصاب مارو بهم ريخته

یک احتمال ! چون پستا رو کامل نخوندم میگم ! اگه فرضا این درست باشه ممکنه اون نورای ال ای دی با لامپ پشت دسته رابطه ای داشته باشنا :دی همینجوری برا قشنگی :دی

اتفاقا" به شدت به نظر من واقعي ميزد! خصوصا" با اون قسمتهايي كه از KZ بود انگار نشون داد خيلي واقعي ميزد !!!
آقا این کیلزون کجای تریلر بود که ما ندیدیم؟! از اول تاپیک هی میگین کیلزون من هزار بار این تریلر رو دیدم به غیر از inFamous Second Son چیزی ندیدم :|

آقا این کیلزون کجای تریلر بود که ما ندیدیم؟! از اول تاپیک هی میگین کیلزون من هزار بار این تریلر رو دیدم به غیر از inFamous Second Son چیزی ندیدم :|
صحنه ای deslin بالای ساختمان هست و فقط سربازا رو نشون میده که بهش شلیک میکنن یخورده شبیه هلگان ها هستن سربازا تو اون صحنه واسه همین دوستان دچار اشتباه شدند :دی

درسته من خودم هم الان با دقت بيشتري كه ديدم متوجه شدم همون infmous ss نه kz ! اين خبر كمي منو منحرف كرد :| با دقت بيشتر كه ديدم متوجه شدم اومدم حرف اينجام رو اصلاح كنم كه ديدم ديگه گفته شده :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or