سونی: هیچ گونه عجله ای برای رونمائی از PlayStation 4 نداریم

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
20120111ps4_2.jpg

سونی: PlayStation 4 اخرین کنسول نسل بعد که رونمائی خواهد شد (در قیاس با XBOX720 و Wii U)!

در طی مصاحبه ای با مدیر عامل کمپانی سونی در فرانسه جناب فیلیپ کاردون, ایشان توضیح می دهند که "سونی هیچ گونه عجله ای برای رونمائی از PS4 ندارد همچنین این کمپانی در وضعیت و رویکرد کاملاً متفاوت در این زمینه نسبت به رقبای خود است" .

جناب Carodon طی مصاحبه ای که با سایت فرانسوی Lepoint.fr داشت گفت "Wii تحت نزول و فشار مضاعفیست و تا آنجائی که به ما مربوط میشود زیر فشار بسیار کمتری در این زمینه هستیم (اشاره به عرضه Wii U و شروع نسل بعد) . ما در گذشته و در آخر PS3 را عرضه کردیم و همچنین برای نسل بعد در آخر چیزی (PS4 ؟) را آنونس و رونمائی خواهیم کرد" .

چندی پیش پیرامون شایعات اخیر در مورد رونمایی از PS4 در فستیوال E3 امسال از یک منبع با اعتبار فوق العاده بالا (MCV), جناب Kaz Hirai در این مورد فرمودند "هیچ گونه رونمائی و معرفی از کنسول نسل بعد سونی در E3 2012 وجود نخواهد داشت" .

در همین حال مایکروسافت میگوید "XBOX بعدی در سال 2012 نخواهد آمد". جیم رایان از کمپانی سونی نیز سال گذشته در این مورد گفته بود که "این بصورت قابل توجه نامطلوب به نظر میرسد که در آغاز نسل بعد نسبت به رقبایمان زیادی دیر کنیم ".
پس اگر بر فرض مثال این سونی بود که به عنوان آخرین کمپانی چیزی را آنونس کرد، این خیلی با فاصله از مایکروسافت نخواهد بود .
Sony in No Rush to Reveal PlayStation 4 - PS3 News at IGN

آخرین ویرایش:
ممنون بابت خبر ولی من به شخصه از این نسل بازی ها بدم میاد تا میایی به یک عادت کنی اون یکی پیداش میشه به جای اینکه بیان بازی ساز ها رو وادار کنن با این سخت افزار به بهترین شکل ممکن تولید کنن بازی ها رو میان هی سخت افزار رو تغییر میدن!
خدا کنه بعدی آخری باشه

میاد ... نمیاد ..... میاد .... نمیاد ..... میاد .... میاد ...... نمیاد ..... میاد.....نمیاد ...نمیاد......و این داستان تا سال 2014 به صورت هفتگی ادامه خواهد داشت.

منم نظرم اینه که سونی باز هم از همه دیرتر عرضه میکنه کنسولشو و من میگم از همشون قدرتمندتر خواهد بود کما اینکه تو این نسل هم همینطوری هستش

این شایعه‌های پیرامون نسل جدید دیگه داره خسته کننده میشه:| خو صبر مکنیم تا تو یک نمایشگاه یا کنفرانس خبری، رسماً از کنسولهای نسل جدید رونمایی بشه، اینقدر خبر تأیید و تکذیب برای چیه نمیدونم؟

به عنوان کسی که از بین این سه کنسول ساز کمترین علاقه رو به نینتندو دارم ، خیلی دوست دارم نسل بعد هم دوباره بیشترین فروش رو بکنه و از این دو تا جلو بیفته که چشمشون بابت این همه مال اندوزی (!) در بیاد. :|

به عنوان کسی که از بین این سه کنسول ساز کمترین علاقه رو به نینتندو دارم ، خیلی دوست دارم نسل بعد هم دوباره بیشترین فروش رو بکنه و از این دو تا جلو بیفته که چشمشون بابت این همه مال اندوزی (!) در بیاد. :|

وا؟ نینتندو خودش که بیشتر داره مال اندوزی میکنه با اون 3DS اش . . . :|

بابا مال اندوزی چیه تازه این همه پول برای Vita پیاده شدیم، اگه سال دیگه هم اینا کنسول بدن که من بدبخت و ورشکسته میشم :دی

آخرین ویرایش:
این 2 تا شرکت با همدیگه حساب شوخی دارن ؟!

هر 2 هفته یه چیزی میگن !!
مسخرمون کردن در کل :دی 2 هفته دیگه از رونمایی ـش توی E3 میگن ! 2 هفته بعدش میزنن زیرش میگن برنامه نداریم !

جالب اینه جفتشون هم باهم خبر میدن !

پس با این شرایط نسل بعد هم باید سونی دست به دامن First Party باشه .

می خواد کنسول رو زمانی بده که شرکت دارن برای 720 بازی می سازن بعد 4 می یاد که برنامه نویسی کاملا جدید می خواد با روز از نو روزی از نو بازی های پورت شده می ریزن سر 4 ما هم اینجا قربون صدقه سونی می ریم با این سیاستش.

وا؟ نینتندو خودش که بیشتر داره مال اندوزی میکنه با اون 3DS اش . . . :|
چرا ؟! :دی اولش که 250 دلار بود آره ولی بعدش سریع مجبور شد قیمت رو بیاره پایین دیگه ! :دی

بابا مال اندوزی چیه تازه این همه پول برای Vita پیاد شدیم، اگه سال دیگه هم اینا کنسول بدن که من بدبخت و ورشکسته میشم :biggrin1:
شما مرفهین بی درد که خیالتون راحته ! :( ما اینجا باید از این حرفا بزنیم ! :(
ولی من حاضرم نسل بعد زودتر بیاد و تا یکی دو سال اولش هم کنسول نگیرم ولی فقط بیاد ! :دی کلآ اخبار نسل بعد یه صفای خاصی داره که قابل مقایسه با هیچی نیست ! در کنار اون صفا ، یه تکونی هم بازی های PC میخورن که الآن 90%ـشون دارن فدای نسخه های کنسولی میشن ! :دی

این 2 تا شرکت با همدیگه حساب شوخی دارن ؟!

هر 2 هفته یه چیزی میگن !!
مسخرمون کردن در کل :biggrin1: 2 هفته دیگه از رونمایی ـش توی E3 میگن ! 2 هفته بعدش میزنن زیرش میگن برنامه نداریم !

جالب اینه جفتشون هم باهم خبر میدن !
کلآ اینا از ساز و کار همدیگه خبر دارن و الآن که ما نشستیم داریم بحث میکنیم ، میدونن که حداقل توی چه بازه ای کنسول رقیب عرضه میشه که اونا هم برای همون زمان برنامه ریزی کنن ! :دی

خوب از اول هم معلوم بود تو سال بعد نمیاد متاسفاته بچه ها اینجا خیلی شلوغ کردن موضوع را !!!!!
همین xboxاسلیم برای مثال تازه تولید شده ! اگه می خواست حرکتی بزنه قطعا اسلیم روانه بازار نمی کرد

کلآ اینا از ساز و کار همدیگه خبر دارن و الآن که ما نشستیم داریم بحث میکنیم ، میدونن که حداقل توی چه بازه ای کنسول رقیب عرضه میشه که اونا هم برای همون زمان برنامه ریزی کنن ! :دی

بیشتر از بازه زمانی از همدیگه خبر دارن :دی
2 هفته دیگه 2 باره برعکس میشه قضایا ! E3 مرموزی در پیش داریم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or