سونی هیچ خبری از نمایش The Last Guardian در E3 نیست

RattleSnake

کاربر سایت
last-guardian.jpg

کمپانی بزرگ سونی ظاهرا نمیخواد اطلاعاتی از بازی The Last Guardian در E3 ماه اینده را نمایش دهد .

هنوز ساخت بازی توسط این کمپانی تایید شده و سازنده ان نیز Team ICO هنوز در حال توسعه بازی و Fumito Ueda خالق بازی نیز در کنار انها درحال نظرات بر ساخت بازی است .

اما ظاهرا هیچ اطلاعاتی در Los Angeles در 3 هفته اینده از بازی بیرون درز نخواهد کرد.

Jim Reilly ادیتور بخش اخبار ( سردبیر) سایت Game Informer’s میگوید:

اخرین نگهبان همچنان در حال ساخت و توسعه است ، اما اکنون انچه واضح است هیچ خبر تازه ای برای به اطلاع رسانی از این فرنچیز وجود ندارد حتی در E3 " این جوابی است که سونی در توییتر به ایشان داده است .

اخرین نگهبان اولین بار در نمایشگاه E3 سال 2009 توسط سونی و فقط برای کنسول خانگی PS3 رونمایی شد .و فقط در 2 نمایشگاه Tokyo Game Show سال 2009 و 2010 حضور داشت.

اخرین نمایش بازی در سال 2011 همزمان با پرده برداری از PS Vita بود.که در ژانویه گذشته بود.Shuhei Yoshida یکی از روئسای سونی تایید کرده بود که استدیو Sony Santa Monica طبق دستور سونی با Team ICO در حال توسعه بازی هستند تا ساخت بازی را هرچه سریعتر به پایان برسانند.

آخرین ویرایش:
این و FF Versus دیگه اگه بیان هم 100% ناموفق هستند ، چون تاریخ مصرفشون گذشته

خیلی خوبه که اینقدر مطمئنی ، این رو بوکمارک نمیکنم ولی دوست دارم Ueda یه تو دهنی خوبی به هیترهاش بزنه ، ماشالا کم هم نیستن ، در ضمن بازی برا عشّاق GTA و هیلو و CoD ممکنه تاریخ مصرفش گذشته باشه ولی برا ما که هنوز تو کف SoC هستیم هنوزم تازه ی تازست !

اینم نابود شد رفت بدون شک ! سونی بره در استودیو رو تخته کنه راحت تره ! وقتی Ueda توش نیست و توی ساخت بازی زاییدن و این نسل هیچ کاری نکردن دقیقاً می خواد با این استودیو چه غلطی بکنه ؟!

از چه نظر نابود شد ؟ شما از روند ساخت بازی مطلعی ؟ میشه خواهش کنم رو هوا حرف نزنید و اگه چیزی مستند دارید رو کنید ؟ کی گفته Ueda کارگردان بازی نیست ؟ ایشون تا پایان ساخت بازی در Team ICO مشغول به کار هست و مستقیما رو TLG نظارت داره . در ضمن اون اثری که SoC رو گیمر ها گذاشت اصن لازم نیست Team ICO تا 20 سال دیگه هم بازیی بسازه !!

از چه نظر نابود شد ؟ شما از روند ساخت بازی مطلعی ؟ میشه خواهش کنم رو هوا حرف نزنید و اگه چیزی مستند دارید رو کنید ؟ کی گفته Ueda کارگردان بازی نیست ؟ ایشون تا پایان ساخت بازی در Team ICO مشغول به کار هست و مستقیما رو TLG نظارت داره . در ضمن اون اثری که SoC رو گیمر ها گذاشت اصن لازم نیست Team ICO تا 20 سال دیگه هم بازیی بسازه !!
از همون نظری که GT بعد از اون همه سال پر از انواع و اقسام مشکلات بود با اینکه از لحاظ سیمولیشن خدا بود ! (مگه اینکه بخواهید GT فن بودنم رو هم کتمان کنید !) اینم ممکنه یه بازی عالی از لحاظ گیم پلی و ... بشه ولی انقدر مشکلات خواهد داشت که بازی رو نابود میکنه ! وقتی کار به جایی رسیده که سانتا هم وارد عمل شده میشه وخامت اوضاع رو درک کرد !
در ضمن اضافه می کنم که من نگفتم Ueda کارگردان نیست ! صحبتم در مورد کل استودیو بود !
کی این اطلاعاتو برا شما فرستاده؟

همش از دم پرت و پلا بود.
واقعاً مرسی نظارت بر پست ها ! از الان که طرز برخورد کاربرهای جدید اینه وای به حال آینده ! البته بیشتر به یوزر دوم می خوره

استدیو های ژاپنی سونی توی این نسل خیلی کم کاری کردن که نمونه بارز Polyphony با عرضه بازیش با تاخیر زیاد و Team ico که زیرمجموعه استدیو مرکزی ژاپن هست ، کلاً به نظر میرسه JAPAN :gathering: STUDIO تعطیله
ولی برعکس استدیو های غربی مثل Sucker Punch، Naughty Dog،Media Molecule،Insomniac خیلی توی این نسل PS3 رو کمک کردن.

به این نکته هم باید اشاره کرد که عناصری مثل داستان جذاب ،هنر و روح بازی در ژاپن بی همتاست ولی ...

نابود شد یا نشد رو نمیدونم ولی تجربه نشون داده که وقتی کارگردان چنین عناوین سطح بالایی وسطای کار جدا میشن از گروه، اون بازی به احتمال زیاد نمیتونه اون چیزی باشه که اول نشون دادن مثل NG 3.چون خود کارگردان یه سری ایده های مخصوص داره که اونا رو در قالب بازی میده بیرون ولی یه نفر دیگه ایده های خودشو داره که با ایده های کارگردان اصلی قاطی میشن.
باید منتظر بود و دید.
شاید این E3 بیاید شاید.....
Ueda وسطای کار نرفته و همچنان رو پروژه کار میکنه ,,, به خدا ...
میدونم نرفته و داره نظارت میکنه ولی فکر میکنی چقدر آزادی عمل بهش میدن؟
نظارت یه طرف و کارگردان بودن یه طرف

آخرین ویرایش:
نابود شد یا نشد رو نمیدونم ولی تجربه نشون داده که وقتی کارگردان چنین عناوین سطح بالایی وسطای کار جدا میشن از گروه، اون بازی به احتمال زیاد نمیتونه اون چیزی باشه که اول نشون دادن مثل NG 3.چون خود کارگردان یه سری ایده های مخصوص داره که اونا رو در قالب بازی میده بیرون ولی یه نفر دیگه ایده های خودشو داره که با ایده های کارگردان اصلی قاطی میشن.
باید منتظر بود و دید.
شاید این E3 بیاید شاید.....

Ueda وسطای کار نرفته و همچنان رو پروژه کار میکنه ,,, به خدا ...

از همون نظری که GT بعد از اون همه سال پر از انواع و اقسام مشکلات بود با اینکه از لحاظ سیمولیشن خدا بود ! (مگه اینکه بخواهید GT فن بودنم رو هم کتمان کنید !) اینم ممکنه یه بازی عالی از لحاظ گیم پلی و ... بشه ولی انقدر مشکلات خواهد داشت که بازی رو نابود میکنه ! وقتی کار به جایی رسیده که سانتا هم وارد عمل شده میشه وخامت اوضاع رو درک کرد !
در ضمن اضافه می کنم که من نگفتم Ueda کارگردان نیست ! صحبتم در مورد کل استودیو بود !

مهم اینه که GT5 برا فن هاش همون رنگ و بو و جو و حس و حال رو داشت و اونها کاملا راضی هستن ، فروشش هم به اندازه ای که میبایست باشه بود . اصلا هم GT 5 نابود نبود . در ضمن سانتا برای این داره با Team ICO همکاری میکنه چون این ماموریتی هست که سونی به این استدیو به عنوان مهمترین استدیوی فرست پارتیش داده ، همونطور که در ساخت خیلی از بازیها همکاری داشته مثل Flow - Flower - Twisted Metal - Journey - GoWs PSP - Warhawk و ... که همشون هم بازیهای بزرگی هستن . در ضمن Team ICO هم کارمندهای معدودی داره و پروسه ساخت بازی داره طولانی میشه و ربطی به ضعیف بودن بازی نداره . در ضمن چون Ueda رفته باید Team ICO رو تخته کنه ؟ منطقیه حرفت ؟ وست و زامپلا هم از IW رفتن ، درش تخته شد ؟ میکامی از PG رفت درش تخته شد ؟ یا مولینیو از LH رفت درش تخته شد ؟

میدونم نرفته و داره نظارت میکنه ولی فکر میکنی چقدر آزادی عمل بهش میدن؟
نظارت یه طرف و کارگردان بودن یه طرف

عزیز TLG هنوز بازی Ueda هست و ایشون هنوز کارگردان بازی هست و مطمئن باش سونی 12 ساله بهش هرچی میخواسته داده ، الان هم حتی به خاطر سود خودش هم شده همین کار رو میکنه .

من الان یه ماهی میشه کلا امیدم به این بازی رو از دست دادم دیگه خیلی منتظرش موندیم
فک کنم یه بازی پر از اشکالات جزیی و باگ و ... باشه البته شاید تو e3یه چیز نشون بدم خیالمون راحت شه

مهم اینه که GT5 برا فن هاش همون رنگ و بو و جو و حس و حال رو داشت و اونها کاملا راضی هستن ، فروشش هم به اندازه ای که میبایست باشه بود . اصلا هم GT 5 نابود نبود . در ضمن سانتا برای این داره با Team ICO همکاری میکنه چون این ماموریتی هست که سونی به این استدیو به عنوان مهمترین استدیوی فرست پارتیش داده ، همونطور که در ساخت خیلی از بازیها همکاری داشته مثل Flow - Flower - Twisted Metal - Journey - GoWs PSP - Warhawk و ... که همشون هم بازیهای بزرگی هستن . در ضمن Team ICO هم کارمندهای معدودی داره و پروسه ساخت بازی داره طولانی میشه و ربطی به ضعیف بودن بازی نداره . در ضمن چون Ueda رفته باید Team ICO رو تخته کنه ؟ منطقیه حرفت ؟ وست و زامپلا هم از IW رفتن ، درش تخته شد ؟ میکامی از PG رفت درش تخته شد ؟ یا مولینیو از LH رفت درش تخته شد ؟

گفتم من خودم فن GT ـم هیچ وقت هم نمیام بگم نابود شد ولی از دید یکی که یه چیز کامل و بی ایراد می خواد قطعاً نابود شده خطاب میشه ! فن اون بازی اون رنگ و بو و حس و حال رو توی بازی حس میکنه ولی بقیه چی ؟ اینکه کار به همکاری سانتا کشیده به نظر من یه ایرادی توی کار بوده حالا به نظر شما مثل سایر همکاری ها بوده , خب من نظرم رو دادم و درستی و غلطیش موقع انتشار (اگه انتشاری در کار باشه) مشخص میشه ! و گرنه برای هر کاری میشه یه دلیلی تراشید !
اونم که گفتم درش تخته بشه بازم نظر خودم بوده , نگفتم باید درش تخته بشه ! از این نظر این حرف رو زدم که بعد از رفتن شخص اصلی که ایده و ... معمولاً از اون هست دیگه بازیها به قدرت سابق نخواهند بود ! کما اینکه MW بعد از رفتن وست و زامپلا مثل سابق نبود یا NG بعد از رفتن ایتاگاکی و ...

من منبع رو می خونم به این نتیجه میرسم که میخوان تو E3 امسال یه نمایش مفصل داشته باشن ، اما الآن نمبتونن ابن رو بگن ؛ منطقی هم هست . سونی داره آدم میشه مث که :دی ! قراره بذارتش تو E3 ملت کف و خون مخلوط کنن !

TLG یکی از بازی هایی بود که از همون اول از ایده اش خوشم اومد و توی هر نمایشگاه منتظر بودم خبری ازش بشه ولی تا الان که بدطوری ناامید شدم

میدونم خبر درست ترجمه نشده ولی فعلا فرض رو بر این میگیرم که توی E3 نشونش نمیدن تا اگه چیزی از بازی ندیدیم ناامید نشم ( FFXIII Versus هم به همین صورت :دی )

من منبع رو می خونم به این نتیجه میرسم که میخوان تو E3 امسال یه نمایش مفصل داشته باشن ، اما الآن نمبتونن ابن رو بگن ؛ منطقی هم هست . سونی داره آدم میشه مث که :دی ! قراره بذارتش تو E3 ملت کف و خون مخلوط کنن !

کیوان فعلا زیاد روی این موضوع حساب باز نکن :دی میترسم بعد از E3 از این ":دی" تبدیل بشی به این ":|" ( :دی )

حالا پس فردا بازی یه نمایش داشته باشه و فک همرو به زمین منتقل کنه باید شاهد کامنت هایی چون :

" میدونستم بازی بینظیرـه " ؛ " این همه صبر ارزش داشت " ؛ " هیترز گانا هیت " و مخصوصاً Ueda خداست و غیره باشیم >:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or