سونی هکران PS3 را به مانند حیوانات شکار می کند !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

FrankinG

... Cortana
کاربر فعال
به نام خدا

PS31.jpg

کمپانی سونی سازنده کنسول Playstation 3 که بالاخره بعد از چندین سال قفل امنیتی آن شکسته شد و راه را برای اجرای برنامه های مختلف و در صدر آن ها بازی های کپی باز کرد به دنبال دفاع از خود در برابر عاملان هک این کنسول است . سونی در راستای کوتاه کردن دست توسعه دهندگان این هک چندی پیش آقای Geohots که توانست Key کنسول را استخراج و منتشر کند و برای اولین بار اقدام به هک نرم افزاری این کنسول بدون Dongle کند را به دادگاه کشید که پس از کش و قوس های فراوان دادگاه این هکر جوان را متهم شناخت و تمام اموال شخصی او را که انتظار میرفت مربوط به پروژه هک باشد توقیف کرد .

اما کار به همینجا ختم نشده و سونی بدنبال پیگیری حقوقی و قانونی و شکار دیگر هکران این کنسول است ! بنظر میرسد که سونی با تنظیم کردن شکایات قانونی نسبت به بعضی از سایت ها که در منتشر کردن ورژن های مختلف هک دست داشته و با هدف پیدا کردن بانیان و عاملان هک و افشای هویت واقعی آن ها قصد کوتاه کردن دست هکران را از کنسول PS3 دارد که اسامی زیر در این موضوع به چشم میخورد :

Slashdot , Paypal , Twitter , Youtube , Xxx-Scene

به احتمال قریب به یقین Kmeaw سایتی که در حال حاظر در صدر هک کنسول PS3 قرار دارد و توانست با انتشار CFW روی فریمور 3,55 اجرای بازیهای کپی را آسان تر کند از جایگاه ویژه ای در لیست سونی برخوردار است ، هم چنین نام Chokolo که در حال کار بر روی "Linux" و بازگرداندن آن به کنسول است هم در این لیست به چشم میخورد .

سونی با این کار زنگ خطری جدی را علنآ برای هکران و تضعیف کنندگان سیستم امنیتی PS3 به صدا در آورد !

از یک جهات خوشم اومد ! مبارزه علنی و جدی با کپی :دی البته باید ایران رو قلم گرفت :دی

سونی گرفتار شده دیده هیچ کاری ازش بر نمیاد داره فحش میده..!

آخه یکی نیست بگه بلد نیستی مقابله کنی چرا فحش میدی...؟

دوستان اخه واقعا زوره یک شرکت بیاد این همه متخصص جمع کنه با هزار بد بختی کنسول به این خوبی بیرون بده بد میبینه که بازی هاش مجانی شده و همه تو نت دانلود میکنن منم شاید جای سونی بودم همین کارو میکردم که کسی هوس هک کردن نکنه ما که کلا با کپی بزرگ شدیم:d ولی من به سونی حق میدم و تایید میکنم همه ی کارهایی که برای مقابله به هک کنسول خود میکنه حتی شکایت... در ضمن این کپی بازها اصلا نظر ندن فقط حالشو ببرن صداشم در نیارن

آخرین ویرایش:
دوستان اخه واقعا زوره یک شرکت بیاد این همه متخصص جمع کنه با هزار بد بختی کنسول به این خوبی بیرون بده بد میبینه که بازی هاش مجانی شده و همه تو نت دانلود میکنن منم شاید جای سونی بودم همین کارو میکردم که کسی هوس هک کردن نکنه ما که کلا با کپی بزرگ شدیم:d ولی من به سونی حق میدم و تایید میکنم همه ی کارهایی که برای مقابله به هک کنسول خود میکنه حتی شکایت... در ضمن این کپی بازها اصلا نظر ندن فقط حالشو ببرن صداشم در نیارن
آخه من این وسط نمیدونم شما چرا میاین اینقدر نظر میدین و از سونی طرفداری میکنی و سنگشو به سینت میزنی؟ شمایی که تو امضات گذاشتی فروش دانگل؟! واقعا برام جای سواله.

• Like
Reactions: vily and Ἁlireza

چشم حتما مرسي كه گفتين!:))

سونی اگر سیستم بن کردن درست کنه خیلی سود میکنه جوری که خوبشو نمی تونه ببینی همین ایران خودمون من میشناسم یه نفر 4 بار xbox بن شد دوباره خرید :d همیشه برای سود یه راه کاری هست .

آخه من این وسط نمیدونم شما چرا میاین اینقدر نظر میدین و از سونی طرفداری میکنی و سنگشو به سینت میزنی؟ شمایی که تو امضات گذاشتی فروش دانگل؟! واقعا برام جای سواله.
دوست عزیز این دانگل رو اشتباهی خریدم خودمم نمیدونم چرا خریدم:d ولی در کل یک بازی هم توش نریخدم خدا شاهده! چرا ولی یک بازی کردم اونم همون موقع که خریدم توش بود dark siders

سونی هکران PS3 را به مانند حیوانات شکار می کند !
فدراسیون مبارزه با شکار حیوانات پس کجاست:d

• Like
Reactions: SHAKH00
سونی هم تو این نسل کم اورد ( مخصوصا جلوی نینتندو ی زیقی) حالا مثل سگ می خواد پاچه بگیره .

بابا سونی جو گیر شده یه حرفی‌ زده :دی اصلا بخواد زیادی به هکر‌ها گیر بده به ضرر خودش تموم می‌شه!

فدراسیون مبارزه با شکار حیوانات پس کجاست:d
نه بابا کارش قانونیه!
میخواد باغ وحش درست کنه و به عنوان یکی دیگه از امکانات psn بده به مردم!:دی
باعث میشه جوانان به تفریحات بد نرند و بیان سراغ تماشای باغ وحش سونی:دی

فکر کنم اینجا هم به اندازه کافی اسپم گاه شد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or